Asiakaspalvelusta ei ole vastattu reklamaatioon laatuvirheellisestä tuotteesta 3,5 viikon aikana. Automaattinen sp-vastaus tikettinron kera tuli ja lisäselvityspyyntö, johon vastasin heti kuvien ke... Se mere
Virksomheden har svaret
Neljän tuotteen tilauksessa yksi aivan väärä tuote ostamani paidan tilalla. Harmittaa, koska odotin sitä kovasti. Kengät olivat todella isot kokoonsa nähden, joten toivoisin tuotekuvauksiin merkint... Se mere
Virksomheden har svaret
Toimitus kesti 9.1.-16.1. Saapumisilmoitus tuli kahdesti ja siinä ei lukenut lähettäjää. Tilauksessa kahdet Horzen oman merkin ratsastushousut koossa 42, perushousut jopa hieman löysät vyötäröllä ja p... Se mere
Virksomheden har svaret
Olen muuten ollut tyytyväinen, mutta syystä tai toisesta mitkään Horzen sähköpostit eivät tule minulle. Ei tilaus- tai toimitusvahvistukset, eivätkä palautusvahvistukset. Tätä on jatkunut jo puolisen... Se mere
Flemingstraße 22 , 36041, Fulda, Tyskland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 44 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Voitin arvonnassa ja sain tilaukseni ilmaiseksi ! Ihan huippua! Mahtava yllätys.
Toimitus oli tosi nopea vaikka ostaessa antoi toimituspäivän 3 viikon päähän. Laadukkaat tuotteet.
nopea ja hyvä palvelu, toivoisin että klarna voisi lähettää laskun heti ilman alv ahvenanmaalle
Oli pakattu hyvin ettei raippa vääntynyt ja housut olivat sopivat ja nekin pakattu hyvin ettei tarrat kulu
Ostin kärpäshupun, se vastasi kokoa ja näköä. hyvä, edullinen ja nopea toimitus :)
Todella hyvät housut sekä hanskat, vaikuttaa laadukkailta ja on todella mukavat päällä
Kengät olivat todella isot kokoonsa nähden, joten toivoisin tuotekuvauksiin merkintää jos tuote erityisen isoa/pientä kokoa. Lähetyslistaa ei ollut lainkaan vastaanottamattani paketissa, mutta sitä kuitenkin vaadittiin palautuksessa.
Ei mennyt putkeen tällä kertaa.

Besvarelse fra horze.fi
Nopea toimitus, hyvät mitat sivuilla jolloin tuote oli kerrasta oikean kokoinen. Hyvä hinta ja laatusuhde.
Todella hyvälaatuinen takki säätövaroineen vinttikoirallemme! Nopea toimitus. Kiitos!
Tilasin kokonaan petroolin värisen talikon ja sain musta-sinisen talikon. Tuotekuvat oli aivan erilaiset mitä saamani tuote.

Besvarelse fra horze.fi
Toimitus todella pitkä. Tilaamiani tuotteita ei ollut ja siitä tuli ilmoitus todella myöhään. Tilaamani suitset olivat aivan eriparia, mitä piti olla. Asiakaspalvelu toimi vaan englanniksi, sähköpostiin ei olla vastattu.

Besvarelse fra horze.fi
Todella edullinen tarjoushinta ratsastushousuista ja nopea, luotettava toimitus! Ja tosi upeat ratsastushousut!
Vain yksi tuote neljästä tilatusta tuli, eikä mitään tietoa koska loput toimitetaan. Pitää alkaa nyt selvittämään sitä jostain

Besvarelse fra horze.fi
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.