Horeca World Anmeldelser

1.068

4,1

De bestelling bij Horeca World is verder heel goed verlopen. De vriezer werd snel geleverd en ook de communicatie vooraf was prima. Helaas was de bezorging zelf een grote teleurstelling. De ch... Se mere

Ben zeer tevreden over de service. Echt, ik werd met alle geduld geholpen, ik ben niet zo goed in computer. Was geen probleem, ik voelde me meteen op mijn gemak en werd ook echt geholpen. Wat ook een... Se mere

Een koffiepercolator en enkele dienbladen gekocht en supertevreden! Alles was duidelijk te vinden, het advies was goed en de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde. De koffiepercolator is inmidd... Se mere

Snelle reactie op je aanvraag. Heel snel je offerte, order en uitleverings informatie. Het is wel jammer dat je van te voren alles moet betalen voor levering en geen mogelijkheid tot aanbetaling. Dus... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Horeca world, gevestigd te Rotterdam is de toonaangevende marktleider in Nederland en België op het gebied van horecabenodigdheden. Als betrouwbare partner in de branche bedienen zij deze specifieke markt al jarenlang met eersteklas producten: van kruimelveger tot pizza-oven en alles wat daar tussen zit. Horeca world focust zich vooral op online verkopen, maar beschikt ook over een grote showroom in de nieuwe locatie in Spijkenisse.

God

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.068)

243 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Snelle service

Snelle service, ik wilde weten wanneer het pakket zou komen heb hierover gebeld en toen werd ik super snel en vriendelijk geholpen.

21. maj 2026

Ben heel blij met de bestelling

Ben heel blij met de bestelling, het was eventjes paniek omdat we dachten dat het betaalde bedrag verdwenen was.de bestelling was nergens terug te vinden, maar door een verkeerde communicatie was er een groot probleem. Maar uiteindelijk is alles goed opgelost en heb ik alles netjes ontvangen.foutjes kunnen gebeuren .toch bedankt voor de goede service.

15. maj 2026

Prima kwaliteit

De geleverde stoelen zijn van heel goede kwaliteit. We hadden al een set voor een vakantie woning van 2 jaar geleden en hebben nu een tweede set gekocht voor een andere woning. Levering was beide keren heel snel.

19. maj 2026

Zeer tevreden!

Kleine bestelling maar vlot en correct afgehandeld.
Degelijk product. De Koerier was zeer behulpzaam en
droeg de stoelen over de drempel. Hulde!

19. maj 2026

Prima koelkast

Prima koelkast. Kwam helaas beschadigd aan. Was niet goed ingepakt (dunne doos). Is opgelost met kleine vergoeding.
Snelle levering.

13. maj 2026

Levering ijskast op ons vakantie-adres in De Panne

Onze ijskast zou vrijdag 15 mei worden geleverd op ons vakantie-adres in De Panne. Wij dag verlof genomen, hele dag zitten wachten, geen ijskast gezien. Horeca World gebeld om 17.30 u. 'Nou spijtig, wij kunnen de transporteur op dit uur niet meer bereiken, we bellen maandag'. Wij hebben dus 2x 200 km op en neer gereden voor niets en hele dag binnen gebleven om de levering niet te missen. Maandag om 08.30 u krijg ik telefoon van GLS dat ze met mijn ijskast in De Panne staan. Yskast dus mee terug moeten nemen, wij waren uiteraard niet meer in De Panne. Wat bleek: de transporteur GLS maakte op 15 mei de brug nav Ons Heer Hemelvaart in België. Nieuwe afspraak: levering aanstaande dinsdag 26 mei. Weerom dag verlof nemen, op en neer naar De Panne (2x 200 km). Resultaat: ijskast heeft me 800 km gekost en 2 dagen verlet. Leuk als zelfstandige. Dit grapje gaat me alles tesamen, met loonverlies, toch een € 1.200 hebben gekost. Dure ijskast dus.

15. maj 2026

Arrogante webwinkel met incorrecte info

Ik bestelde twee artikelen, nodig voor een communiefeest.
Het ene artikel had volgens de webshop 1-3 werkdagen levertermijn, het andere 2-4 werkdagen.
Uiteindelijk werd alles de dag na het feest geleverd, 2 weken na de initiële besteldatum.
Ik mailde tussen bestellen en leveren meermaals met de klantendienst om navraag te doen en aan te geven dat ik de bestelde onderdelen dringend nodig had.
Er werd van puntje naar paaltje gestuurd, zonder concrete info.
Na levering nam ik contact op met de klantendienst om de goederen retour te sturen onder argument dat ze de levertermijn van de website niet nageleefd hadden en ik de artikelen ook niet meer kon gebruiken.
Ik kreeg als antwoord dat alles opgestuurd kon worden, met een vaste ophaalkost van 50EUR (ten laste van de klant) en er sowieso 20% van de waarde van de goederen ingehouden wordt!
Ik bestel niks meer bij deze webwinkel!

27. april 2026