Banner for hoppa

hoppa Anmeldelser

86.839

4,1

Bookede igennem SAS en taxa t/r til 6 personer, mellem Arlanda og et hotel i Stockholm. betalte 1870,96 DKK Jeg kan se at chaufføren på tur fra lufthavn indstiller taxameter til 1000 SEK Og på... Se mere

Har brugt Hoppa mange gange og er aldrig blevet skuffet. De overholder tiden i 90% af tilfældet, en sjælden gang må man vente 15 min i lufthavnen (kun Antalya) Har aldrig oplevet, at føren kører som... Se mere

Vi havde booked for første gang og var lidt spændte da vi skulle fra lufthavn i Alicante kl 01.00 om natten og hentes igen ugen efter i Benidom kl.04.00 . Alt klappede helt fantastisk så kan rolig an... Se mere

hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Bestilte i går midnat og fik dem leveret i dag kl 13. Returneringseddel kommer med så returnering er nemt. bestiller en str mindre.

1. Prissammenligningsside
  2. Lufthavnsbus
  3. Minibus-taxifirma
  4. Taxibureau
  5. Transportservice

hoppa is a global mobility platform for airport transfers, airport taxis, ride-hailing, private holiday transfers, ski transfers and airport shuttles — empowering 40 million+ customers with seamless, door-to-door ground transportation across 182+ countries and 2,600+ airports and resorts. In one place, customers can instantly compare and book pre-booked airport transfers, fixed-price airport taxis and ride-hailing services, with real-time access to the best fares and optimal routes for every journey and every budget. Our network of 70,000+ vetted local fleet providers delivers reliable, fixed-price travel worldwide — from affordable transfers to professional meet-and-greet services. We believe transparency is essential to building trust. That’s why every customer who books with hoppa is invited to leave a review — regardless of their experience. We do not selectively invite customers based on positive journeys, and we never offer incentives in exchange for reviews. All feedback is verified, helping to ensure our Trustpilot score accurately reflects real customer experiences. When something doesn’t go as planned, we take it seriously. Negative reviews are logged and investigated with the relevant local provider, and we aim to resolve all cases within a maximum of 14 days, depending on supplier response times. If you need further support or would like to raise a query directly, please visit our customer support portal: https://talktous.hoppa.com/en/support/home

Why millions choose hoppa

Thousands of routes, one easy platform
Access a range of transport options across 182+ countries and 2,600+ airports and resorts.
Search, compare and book. Effortlessly.
Plan less, explore more. Choose from 70,000+ trusted local partners.
Millions trust hoppa
Join 40M+ travellers who book smarter, faster, and easier.
Ride now or later
Choose pre-booking or ride-hailing. You're in control in 20,000+ cities.

• 2nd Floor, Steward House, Commercial Way, GU21 6EN, Woking, Storbritannien

• www.hoppa.com
Promotion box for hoppa

Search, compare & book

Pre-book or ride on-demand from 70,000+ providers worldwide

God

87 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(86.839)

4.317 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Pas på, de beholder ens penge

Hvis man vil spare penge, skal man ikke benytte dem. Jeg havde booket en tur fra Pourto Rico til Las Palmas lufthavn, som kostede 80€. Fandt dog ud af at en Taxi koster ca. 54€ for samme tur. Så jeg annullerede turen i god tid. Da jeg kom hjem bad jeg om at få penge retur, men det kan jeg kun via en kredit på en ny tur. Så hvis jeg ikke ønsker at benytte dem, tager de ens penge. Det er jo rent tyveri..

4. marts 2023

Dear Per Kristensen ,

We would like to apologize about your experience in advance, and ask, that if you haven’t already, to please send us your feedback at https://hoppahelp.zendesk.com.

This would allow us the opportunity to investigate, and send you more detailed feedback.

Your hoppa team.

Booking betalt men transfer afvist

Havde booket transfer fra lufthavnen i Las Palmas til Puerto de Mogan og pengene blev trukket fra min konto. I lufthavnen fik jeg besked om, at booking ikke var bekræftet. Man gjorde intet for at afhjælpe problemet. I stedet måtte vi tage taxien til mere end dobbelt pris.

12. januar 2023

Dear kunde,

Your hoppa team.

hurtigste levering jeg nogensinde har…

4. december 2022

Dear maria xyz,

This is fantastic to read.

We appreciate your support and positive feedback.

Your hoppa team.

God og billig transfer i udlandet

Vi har brugt Hoppa et utal af gange, med transport fra og til lufthavne i udlandet, uden problemer. Kan varmt anbefales og meget billigere, end det rejsebureauerne tilbyder.

21. september 2022

Dear Mona Ljungberg,
This is fantastic to read.
We appreciate your support and positive feedback.

Hurtigt og nemt.

Dong spek english

19. september 2022

Besvarelse fra hoppa

Dear Mogens, This is fantastic to read. We appreciate your support and positive feedback. Thank you, Hoppa team

HOPPA, an UNRELIABLE COMPANY. Harytteta i em de sidste…

Har benyttet Hoppa i gennem de sidste 10 år i forbindelse med transport fra og til lufthavne i flere lande og har altid været rigtig godt tilfredse med dem, hvilke også min to tidligere bedømmelser på Trustpilot bekræfter.
Bestilte i forbindelse med ferie på Kreta transport med Hoppa fra Chania lufthavn til Georgipoli den 21 juni 2022 og retur den 04 juli 2022.
Flyet landede med ca. 30 min. forsinkelse og efter udlevering af bagage gik vi ud i ankomsthallen i Chania lufthavn og kiggede efter vores chauffør. Desværre kunne vi ikke finde ham. Der stod 8 til 10 personer med skilte, men ingen af disse navne tilhørte os og vi prøvede i løbet af de næste ca. 45 minutter at kigge efter om chaufføren skulle være dukket op, men desværre ikke. Ringede 5 gange til et emergency nummer som vi havde fået opgivet, men ingen svar. Da der var gået ca. 1 time turde vi ikke vente længere , da det var langt over midnat og tog en taxa til Georgipoli for egen regning, som kostede os euro 65.
Skrev dagen efter til Hoppa med en klage over forløbet og et krav om tilbagebetaling af euro 65 Euro. Medsendte dokumentation omkring telefon opkald og kvittering for taxa.
Den 27 juni får jeg et svar fra Hoppa om at de nu havde fået deres partners svar og det var, at deres chauffør var i lufthavnen hvilket var bekræftet af GPS og chaufføren var ikke i stand til at finde os. Får ingen svar på hvorfor mine 5 telefonopkald ikke bliver besvaret og heller ikke på hvorfor chaufføren ikke ringer mit nummer op.
Hoppa meddeler at de ikke kan refundere mit udlæg på euro 65. Men bekræfter dog at de stadigvæk vil gennemføre hjemtransporten den 04 juli som planlagt.
To dage før hjemtransporten får vi en besked på at vi vil blive hentet den 04. juli kl. 23.00 ude ved Gregorys cafe ved omfartsvejen ca. 500 meter fra vores hotel i Georgepoli. Jeg ringede den 03. juli til Master Route som er deres partner på Kreta og personen der bekræfter, at mødestedet er der og ikke vores hotel. Første gang vi oplever ikke og blive hentet på vores hotel og stedet for bliver sendt ud til et mindre pænt område så sent om aftenen, ikke mindst for et par som os på omkring 70. Ringer igen den 04 juli til Master Route fordi jeg synes at afhentningstidspunktet er meget sent. Kl. 23.00 var præcis en time før vi skulle være i lufthavnen. Det blev bekræftet at tiden var korrekt, men hvis der kom ændringer skulle jeg nok blive orienteret.
Den 04. juli var vi ude ved mødestedet i god tid ca. kl. 22.25 og så ventede vi bare - ingen bus - ringede - ingen svarede som sædvanlige og kl. 23.20 turde vi ikke vente længere og fik fat i en taxa til Chania lufthavn og nåede vores fly. Vores dokumentation på euro 60 blev indsendt til Hoppa sammen med ovennævnte beskrivelse.
Hoppa svarer den 29 juli de havde undersøgt sagen og vi ville få en kompensation på dkr. 174,86. Det er ikke sket endnu. Vores udgift har bare været på euro 125,00 og derfor er det også dette beløb vi ønskede udbetalt.
Vi har i mange år anbefalet Hoppa i forbindelse med mange udenlandske rejsegrupper på FB, men dette vil ikke ske mere, i stedet for vil vi fraråde folk og bruge Hoppa.
Aldrig mere vil vi bruge Hoppa.

13. august 2022

Besvarelse fra hoppa

Dear Kurt, We would like to apologize about your experience in advance. We have logged a Ticket on your behalf and one of our hoppa agents will be in touch with you via email to further investigate your query. Thank you, Hoppa team

Fantastisk service

Fantastisk service. Kommer punktlig som aftalt. Pæne biler.

25. juli 2022

Besvarelse fra hoppa

Dear Niels, This is fantastic to read. We appreciate your support and positive feedback. Thank you, Hoppa team

Hop A - Hoppa

Hop A - Hoppa - PAS PÅ
Hoppa er blevet dårligere og dårligere - har brugt dem meget men deres service er nu nået bunden.
Bliver afleveret på korrekt adresse . MEN de kan ikke finde samme adresse ved afhentning ??? :
ringer til Deres lokale service men får at vide at jeg bare kan tage en taxa for egen regning ( direkte uforskammet ) og total ligeglade.

16. marts 2022

Dear Stacey Kiaer

Thank you for your email.

We would like to apologise for the negative experience, we hope the service was provided.

Regards,
Hoppa Team

Chaufføren fra Hoppa mødte ikke op i…

Chaufføren fra Hoppa mødte ikke op i luhavnen i Budapest. Via PayPal accepterede Hoppa at tilbagebetale mine penge HVIS jeg lukkede sagen hos PayPal. Herefter har Hoppa i indsat beløbet på deres egen konto til fremtidig brug. Ingen udbetaling. Hvem vil bruge et firma, man ikke kan stole på?

8. september 2021

Dear Jane,

We would like to apologise for your experience. Please note that we have responded to your email with an update.

Hoppa Team.

Vælg en anden end Hoppa

Vi manglede transfer på hjemrejsen, selvom vi havde forudbetalt.

23. august 2021

Dear Nadja,

We would like to apologise for your experience. Kindly provide us with your Hoppa reference number. This will give us a chance to locate your booking and investigate the matter.

Hoppa Team.

Forfærdelig Service.

Kan klart ikke anbefales.
Destination: Tur/retur antalya lufthavn til alanya, fra 15/8 - 22/8.

I vores booking dokumenter stod der retningslinjer til hvordan vi kunne finde vores chauffør, men efter en times gang udenfor antalya lufthavnen ved pick up service, var det stadig ikke lykkedes, da ingen havde hørt om chaufføren eller firmaet før. Det kontaktnummer der stod tilknyttet til chaufføren og firmaet fandtes ikke. Ved et tilfælde var der en chaufføre for et helt andet firma der spurgte om vi manglede hjælp, hvor vi fandt ud af vi åbenbart skulle køre med dem - på trods af de aldrig havde hørt om Hoppa.

Turen hjem var endnu værre. Skrev til dem cirka 30 timer inden flyafgang tidspunktet, for at høre hvornår, og om hvorvidt vi kunne regne med at blev hentet. Fik et svar knap 20 timer inden afgang, at de ville spørge deres partner i alanya om hvornår vi kunne blive hentet, og vi kunne forvente svar indenfor 48 timer - altså efter flyet var fløjet. Da vi stadig ikke havde fået svar knap 10-15 timer inden flyafgang søgte vi hjælp fra en lokal til at ringe til dem, hvor efter noget tid frem og tilbage fik at vide at den bil vi skulle med var fuld, og det var der ikke så meget at gøre med, på trods at vi havde booket og betalt forude. Efter en længere samtale ville de prøve at se om de måske kunne finde et alternativ, men ville ikke give nogen garanti, men at vi skulle stille os klar om morgenen såfremt de fandt nogen. Vi modtog derefter ikke nogen bekræftelse på afhentning.

På deres hjemmeside kan man tjekke pickup tidspunkt, baseret på bookingnummer - men den blev aldrig opdateret.
Det muligt at se status på det ticket nummer vi fik efter email kontakt, hvor der står at de reservere op til 48 timer til at give svar på beskeden.

23. august 2021

Dear Casper,
We would like to apologise for your experience with the service that you booked with us. Please note that we have started an investigation with our provider. We will send you an update through email as soon as possible.

Hoppa Team

Fly-selskab

Trods problemer med bestilling - grundet manglende fly-firma, var der service og hurtighed .

6. september 2019

Besvarelse fra hoppa

Dear Lene, We are very pleased you feel this way about our services. We appreciate your support and positive feedback. Thank you, Hoppa team

HOPPA, perfekt

HOPPA, Fungerer simpelthen perfekt. 🇩🇰

26. august 2019

Besvarelse fra hoppa

Dear Birthe, We are very pleased you feel this way about our services. We appreciate your support and positive feedback. Thank you, Hoppa team

Dette var 2 gang vi prøvede at bruge…

Dette var 2 gang vi prøvede at bruge Hoppa blev afhentet i Chania Airport d . 25 - 5 kl. 0330 og det var fint . Da jeg også havde bestilt afhentning d 2 - 6 der gik det galt ! der kom godt nok en taxa kl 0700 om morgenen - men det var 2 timer for tidlig taxaen havde misforstået sine egne papirer så han lovede at komme om 2 timer .
Han kom ikke og kl . 1030 var tiden ved at være kritisk hvis jeg skulle booke ind til tiden , det blev nået med lokal bus men kun fordi flyet var forsinket - det kunne have blevet meget dyrt .
Hoppa skriver at de vi henvende sig 24 timer for at undgå misforståelser , det gjorde de ikke - det var umuligt at træffe nogen lokal på det opgivet tlf .
Jeg vil ikke stole på Hoppa ved afhentning .

9. juni 2019

Besvarelse fra hoppa

Dear John, We are very sorry to have read about your experience. Please allow us an opportunity to look into this further. If you haven’t already, visit our contact us page and send us your feedback at https://talktous.hoppa.com/en/support/home. Thank you, Team hoppa