Bestilte et cover 10/6 idag 30/6 har jeg stadig ikke modtaget det. Har forsøgt at tage kontakt til kundeservice, som blev ved at stille spørgsmål til om der står navn på min postkasse. Ja, det gø... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
We’re experts in crafting premium phone cases and accessories (100% vegan, of course) that don’t just protect your tech — they elevate your style. Because let’s be honest, your phone is more than just a device — it’s a fashion statement. We’re on a mission to make sure you’re always dressed in the latest trends, seamlessly blending tech and style.
Birger Svenssons väg 34b, 432 40, Varberg, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Man ser influencers reklamere med coversne over alt, og bliver inspireret til at købe et af de ellers flotte covers. Det bliver dig ikke ved med at være så pænt. Efter en måned var mit cover fuldstændig misfarvet over alt, især i kanterne og rundt om kameraet. Efter at have tabt telefonen en enkelt gang er det fuldstændig smadret, jeg forstår godt at det selvfølgelig er klart at det kan ses hvis man taber det, men man burde da ikke være nødt til at kæbe et nyt cover fordi man taber sin telefon en enkelt gang…

Besvarelse fra Holdit
Bestilte et rigtig fint silikone cover fra dem, efter et par uger var kanterne begyndt at ryge af og silikonen holder ikke mere. Det beskytter overhovdet ikke telefonen, min telefon er blevet meget skudt pga manglende stykker af det.

Besvarelse fra Holdit
Dårlig kvalitet. Mit silikonecover fik revner og sprækker i hjørnerne allerede efter 1-2 måneder. Efter kort tid kunne mit AirPods silikonecover heller ikke holde fast. Lad endelig være med at købe jeres covers herfra, prisen lever ikke op til kvaliteten.

Besvarelse fra Holdit
Jeg købte et helt nyt ubrugt cover fra holdit på TrendSales, da der var en der solgte det billigt der. Nu her 2 dage efter, er coveret allerede gået i stykker. Coveret buler ud ved tænd og sluk knapperne..

Besvarelse fra Holdit
Deres kundeservice er simpelthen for dårlig. De informerer ikke om ens levering eller om ens pakke. Pakken kom imens jeg sad i telefonen med kundeservice. Synes simpelthen, at det er for dårligt og når man kigger på andre anmeldelser at deres levering er forsinket, kan jeg kun give anmeldeserne ret.

Besvarelse fra Holdit
Købte et cover i juni sidste år som gik i stykker lidt efter og var ubrugeligt i november, jeg fik det udskiftet da de mente det var en produktionsfejl. I april var det dog allerede i stykker igen og jeg fik sendt et nyt. Det er dog allerede nu, i juni, i stykker og ubrugeligt igen, da det er revnet så meget at det ikke beskytter telefonen nok. Deres kundeservice har været utrolig hjælpsom og flinke hele vejen igennem, deres siliconecases er simpelthen bare ikke holdbarer nok :(

Besvarelse fra Holdit
Modtog aldrig min bestilling, så jeg fik pengene tilbage efter noget tid.

Besvarelse fra Holdit
En hel måneds leveringstid! Der stod 2-5 dage på hjemmesiden, men jeg måtte altså vente en hel måned før jeg fik mit cover. Nu har jeg så fået mit cover, og det er lavet af et materiale, som tiltrækker støv og fnuller 👎🏼
Opdatering: Allerede efter 1 uge er coveret gået i stykker i siderne. Virkelig virkelig dårlig kvalitet.

Besvarelse fra Holdit
Super dårlig kvalitet. Har haft en del covers mellem hænderne igennem tiden. Og covers fra holdit er ubetinget det ringeste jeg har set. Går i opløsning efter 2 uger og efter 1 mdr er coveret fuldstændig ubrugeligt da det er helt smuldret. Ligner noget der har ligget i solen 24/7

Bestilte mine to covers d 9 juli
Modtog dem her idag med bring
Hurtig levering og hurtig service
Jeg kan ikke klage over noget

Besvarelse fra Holdit
Tog virkelig lang tid om at komme. Kvaliteten er dog fin.

Besvarelse fra Holdit
Får 1 stjerne, da det var et flot cover, men det gik totalt i stykker efter kun 3 uger! Spild af penge og vil ikke anbefale, at købe det, medmindre det kun skal bruges få gange.

Besvarelse fra Holdit
God virksomhed, hvor kundeservice svarer hurtigt. Dog lidt lang leveringstid pga coveret bliver sendt som brev gennem PostNord. Ellers super godt👍

Besvarelse fra Holdit
Kan ikke anbefales. Cover til AirPods er decideret grimt. Rem til Applewatch er virkelig lang og kun i en længde. Heldigvis passede det akkurat i det inderste hul. Jeg handler her ikke igen, og det kan ikke anbefales at handle her.

Besvarelse fra Holdit
Jeg købte et cover i februar og efter tre måneder har det allerede begyndt at gå lidt i stykker. Jeg skrev derfor til customer service og de var SÅ hjælpsomme og sendte et nyt cover med det samme. Modtog det nye cover inden for en uge!
Coverne er så flotte og virker super fint(også mit der var i stykker virkede godt).
Alt i alt en god oplevelse og fire stjerner her fra!

Ordre 40065393
Jeg har bestilt 7/5 og fik 8/5 mail om at nu var mit cover på vej. Det var det bare ikke, ifølge tracking-link, er pakken i dag den 14/5 stadig ikke overdraget til shipping.

Besvarelse fra Holdit
Der er gået hul på mit cover som jeg købte for en måned siden, og de svarer ikke på mine beskeder ….

Besvarelse fra Holdit
Jeg kan ikke sige andet end, at det er super dårlig kvalitet.
Er på nr. 2 nu (fik byttet den første efter 2 mdr) og den nye er også ved at gå i opløsning.
Jeg har sjældent set så elendig kvalitet på et cover.
Jeg tænker at spare Holdit kundeservice for at svare, så jeg har allerede indsat deres standard svar herunder :)
Unfortunately it seems like you've received a bad copy of our cases since it of course should fit your phone better than that! To help you further we kindly recommend you to contact us through our customer service mail, in order for us to make sure you receive the best possible help. 💜

Besvarelse fra Holdit
1. Cover gik i stykker efter et par dage, da jeg tog det af telefonen. Det knækkede i hjørnet ved kameraet. Jeg tænkte, at det var mig der havde taget det af forkert.
2. Cover gik i stykker samme sted, få dage efter jeg havde købt det. Telefonen har ikke været tabt. Jeg har ikke fjernet coveret denne gang.
Derudover falder silikonen af.
et dårligt produkt.

Besvarelse fra Holdit
Virkelig ikke et godt cover. Har brugt det i lidt over en uge. På intet tidspunkt har coveret været udsat for noget der har skulle kunne ødelægge det og alligevel er det gået i stykker. Omkring slukknappen og lydknapperne stikker coveret ud.