Bestilte et cover 10/6 idag 30/6 har jeg stadig ikke modtaget det. Har forsøgt at tage kontakt til kundeservice, som blev ved at stille spørgsmål til om der står navn på min postkasse. Ja, det gø... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
We’re experts in crafting premium phone cases and accessories (100% vegan, of course) that don’t just protect your tech — they elevate your style. Because let’s be honest, your phone is more than just a device — it’s a fashion statement. We’re on a mission to make sure you’re always dressed in the latest trends, seamlessly blending tech and style.
Birger Svenssons väg 34b, 432 40, Varberg, Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
Lad være med at bestille noget som helst fra HoldIt.
Jeg bestilte et cover og ny skærmbeskyttelse d. 29 december. Den 5. Januar trækker de pengene og skriver det er på vej, Bring skriver også en mail og der står at de har fået besked om pakken og at de afventer indleveringen. Og så sker der INGENTING. Jeg skriver så til kundeservice d. 7 januar og spørger hvorfor den ikke kommer videre. De svarer så d. 08 og spørger om min adresse er korrekt. Jeg bekræfter samme dag at det er den men at det jo er ligegyldig med min private adresse da jeg har bestilt til pakkeshop (og det er også den rigtige adresse) og tilføjer i mailen at Bring skriver at de slet ikke har fået pakken indleveret?! Så den må ligge hos dem endnu eller være gået tabt.
Nu har vi d. 12 og de har stadig ikke løst problemet, fundet pakken, sendt en ny ordre eller svaret på min mails. Men de kan sjovt nok godt svare på trustpilot i dag… Hvor er det useriøst, hvad med at få styr på jeres indbakke med tydligt mange sure kunder først..🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ordre nr: 17141***

Besvarelse fra Holdit
Bestil ikke fra dette firma
Jeg bestilte et cover d. 18/12/25 som stadig ikke er ankommet 12/01/26. Pengene blev trukket kort tid efter bestillingen. Jeg skrev til deres kundeservice for snart to uger siden. De svarede blot at coveret var forsinket pga juletiden, og at pakken ikke kunne spores, da den var sendt i brevformat. De svarede også at den ville komme efter nogle få dage, hvilket den stadig ikke er.

Besvarelse fra Holdit
Bestilte cover d. 3/12-2025, ordren blev dog først sendt d. 14/12-2025, og da det skulle gives som julegave, så kan jeg ikke længere returnere det.
Dårlig service, da I giver returret fra bestillingsdato og først senere næsten 14 dage senere.

Besvarelse fra Holdit
Manglende kundeservice. Sætter fragtgebyr selvom de skriver gratis fragt.
Ikke til at komme i kontakt med.

Besvarelse fra Holdit
Jeg har haft 4-5 covers fra holdit efterhånden, og jeg må desværre erkende, at kvaliteten af produkterne er virkelig dårlig. Et cover holder cirka en måned før det går i stykker.
Kundeservice har sendt mig et nyt en enkelt gang, men det holdt igen kun en måneds tid.

Besvarelse fra Holdit
Holdit skrev afsendelse indenfor 3-4 dage. Bestilte over en uge før jul. Stadig intet afsendt. Skrevet til dem, de svarer ikke retur. Det eneste de har gjort er at trække pengene fra kontoen… Dårlig service!!
Kommentar til Holdit: Jeg har ikke modtaget e-mail den 8. dec. Jeg havde slet ikke bestilt coveret på det tidspunkt. Men jeg sender ny mail til Kundeservice, så må vi se om I svarer nu…🙏🏻 Glædelig jul!🎄✨🙏🏻

Piv ringe..
Intet mindre. Bestilte covers som nu efter 7 hverdage endnu ikke er modtaget.
Aldrig om jeg vil anbefale Hold-it
Kan se jeg ikke er alene om den oplevelse.

Besvarelse fra Holdit
Jeg bestilte en lille ordre d 10/12 og fik afvide der ville gå 3-7 dage og nu er det den 21/12 og skal bruge den til julegave og har stadig ikke modtaget noget.
Har skrevet til kundeservice har ikke fået noget svar

Besvarelse fra Holdit
Elendig kundeservice. Bestilte i slutningen af november (før blackfriday) har stadig intet modtaget og bliver spist af med at pakken kan være længe undervejs grundet Blackfriday. Nu står jeg og mangler en julegave. Er mildest talt i chok over at man en måned efter jeg har bestilt vil spise mig af med sådan en forklaring og ikke engang vil forsøge at løse problemet, sende et nyt produkt eller returnere pengene. Så skuffende og vil på ingen måde anbefale andre at handle her. Dårligste service nogensinde!!!

Besvarelse fra Holdit
Bestilte et cover og en card holder den 9/12 og fik det den 17/12. Kiggede anmeldelser på trust pilot kun efter jeg bestilte det så var bange for at jeg kommer til at vente flere måneder før min ordre kommer men det kom præcis efter 3-7 hverdage som det skulle. Og tingene kom i rigtig størrelse og meget god kvalitet.

Besvarelse fra Holdit
Jeg har desværre ikke modtaget min pakke som er bestilt for 2 uger siden. Ingen svar fra kundeservice

Besvarelse fra Holdit
Jeg bestilte et cover d. 28/11 og nu er det d. 11/12 der stod på hjemmesiden 3-7 hverdage med post nord og har stadig ikke fået den. Det er for dårligt bestiller nok ikke derfra igen ellers bestil gerne 1 måned før

Besvarelse fra Holdit
Alt for lang levering. Der står 3-7 dage. Der er nu gået 10 dage og har fortsat ikke modtaget min ordre!

Besvarelse fra Holdit
Jeg venter efter over en uge stadig på at pakken bliver sendt, selvom der stod levering 1-3 dage.
Har kontaktet kundeservice to gange uden at få svar.

Besvarelse fra Holdit
Jeg har bestilt en kortholder til min telefon. Der stod på hjemmesiden at pakken ville ankomme inde for 1-3 hverdage, har nu ventet i næsten en uge på at den ville ankomme. Havde læst på hjemme siden at man ikke kunne tracke sin pakke med Post Nord, så jeg havde betalt ekstra for at kunne track den med Bring. Det hjælper dog ikke når pakken stadig væk ikke er blevet sendt, jeg synes det er dårlig stil.

Besvarelse fra Holdit
Jeg bestilte et cover og et AirPods-cover hos jer den 23/11. På jeres side stod der tydeligt, at jeg ville modtage min ordre efter 7 hverdage. Nu er vi den 4/12, og jeg har stadig intet hørt fra jer.
Det er helt uacceptabelt, at jeg som kunde skal vente længere end lovet uden nogen form for opdatering. Jeg forventer straks en klar besked om status på min ordre, samt en konkret leveringsdato.

Besvarelse fra Holdit
jeg bestilte et cover til 149,. den 2-11-2025 har ikke modtaget noget endnu, sikke en elendig service, så skriv dog i det mindste at det er udsolgt eller hvad ved jeg. ØV!!!

Besvarelse fra Holdit
Jeg har modtaget det cover, jeg bestilte, og er meget tilfreds med produktet. Jeg har dog endnu ikke modtaget en faktura, hvilket er problematisk, da coveret er købt til en arbejdstelefon. Når jeg kontakter kundeservice pr. mail, får jeg desværre ikke svar på, hvor eller hvornår jeg kan forvente at modtage fakturaen. Det er nu næsten en måned siden, at jeg modtog coveret.

Besvarelse fra Holdit
Var ret skeptisk inden mit køb, fordi jeg har set mange dårlige anmeldelser af Holdit her på Trustpilot.
Jeg havde en god oplevelse, bestilte det, og det lå i postkassen 6 hverdage efter.
Den rigtige farve og størrelse
God oplevelse

Besvarelse fra Holdit
Elendig webshop, virkelig sketchy, man kan ikke kontakte kundeservice, og deres "help page" er fuldstændig uduelig. Har bestilt to covers som jeg stadig ikke har modtaget og åbenbart har man ikke fortrydelsesret hvilket ikke engang er lovligt?? Køber ikke fra denne hjemmeside igen.