Det var en fatastisk menu , virkelig en smags oplevelse , dertil en super profesionel betjening og perfekt valg af vine til menuen . Vi kommer igen Ps jeres tatar er “ out standing. “ Søren & Tin... Se mere
De unge mennesker, som for få måneder siden, har overtaget kroen, vil vi give hvor bedste anbefaling. Personalet er venlig og imødekommende. Lokalerne hyggelige, og ikke mindst, så var maden vel... Se mere
Højmøllekro. Vi havde længe set frem til at komme på besøg på Højmøllekro for at se hvad stedet kan og som aften skred frem fik man følelsen af, at det var et glimrende sted at tage hen, hvi... Se mere
Højmøllekro
Højmøllekro.
Vi havde længe set frem til at komme på besøg på Højmøllekro for at se hvad stedet kan og som aften skred frem fik man følelsen af, at det var et glimrende sted at tage hen, hvis man ønsker en god madoplevelse.
De fleste af tjenerne var virkelig professionelle og med et glimt i øjet, og forsøgte at give en kulinarisk aften. Dog var der en der havde mere travlt med at snakke med et enkelt selskab end at servicere de andre besøgende…
Vi var min kone, vores to børn på 3 og 5 samt deres farmor og farfar (mine forældre) afsted sammen, for at nyde noget god mad. Vi havde været lidt nervøse over at tage vores mindste med, men vi havde taget en lille malebog med samt 7 farveblyanter, for underholdning ( til sidst fik han min telefon til at kigge på). Vi snakkede flere gange om at det gik jo helt eksemplarisk, der var på intet tidspunkt noget gråd eller utålmodighed fra børnene.
Desværre kulminere aftenen til allersidst, hvor vores bord faktisk havde rejst sig, min far for at betale, min kone og datter for at gå på toilettet og der siger jeg til min søn at vi skal hjem og han bliver lidt sur/ ked af det da jeg tager telefonen. Jeg tager ham op for at berolige ham, men desværre slår han hovedet ind mod væggen og begynder at græde mere højlydt. Jeg skynder mig med det samme at gå ud i entréen, for at trøste ham og beder min mor om at tage hans sko og jakke. Men inden hun overhovedet når at reagere kommer tjeneren, muligvis en af ejerne(Viktor) farende og siger at jeg skal tage ham uden for, da der altså er andre gæster. Jeg spørger om han ikke blot kan lukke døren ind til selve restauranten, da det regner, imens vi får sko på, men det er ikke muligt, så vi bliver sendt ud i regnen (min søn uden jakke eller sko) der fortæller jeg ham, at jeg lige havde siddet og rost dem, men at det fortryder jeg nu og jeg aldrig kommer til at sætte mine ben der igen. Jeg kunne have haft en smule forståelse, for hans korte lunte, hvis mine børn havde skabt sig og været højlydte under hele besøget, men dette var på ingen måde tilfældet.
Hvis Viktor havde haft en lille smule overblik og situationsfornemmelse, havde han allerede set at vi havde rejst os og ville have været ude inden for 2 minutter. Så havde de også sluppet for denne dårlige anmeldelse.
Jeg giver dem 2 stjerner, havde besluttet mig for at give dem 1, men halvanden time efter vi havde forladt stedet, modtog jeg undskyldning på sms fra Viktor.
Efter vi er kommet afsted, sidder jeg nærmest i bilen og ryster efter sådan en dårlig oplevelse, aftenen endte med en kæmpe ØV fornemmelse. Min mor ringer og fortæller hvor chokeret hun også er og nævner at Victor havde sagt, at det her er altså ikke JENSENS BØFHUS, ja tak, det ved vi godt, men jeg tænker at I fremadrettet skal sætte en aldersgrænse for børn, så andre forældre ikke får sådan en oplevelse.
Da vi lavede bordreservationen, oplyse vi at vi blev 4 voksne og 2 SMÅ børn.
Det var en fatastisk menu
Ps jeres tatar er “ out standing. “
Søren & Tina ( hende du fik lært og spise tatar ) 😀
Alt spillede
Alt spillede! Maden var sublim -veltilberedt og anrettet. Betjeningen var helt fantastisk - den nye overtjener (vil jeg tro han er) sætter virkeligt en høj standard! Vi kan ikke får armene ned. Og vi kommer igen!
Vidunderlig madoplevelse
Fantastisk smagfuldt, lækker og elegant mad med fantastisk service fra ejer og personale som trods travlhed er rolige og giver sig god tid ved bordene.
Super lækker mad.
Super lækker “dagens ret”.
Fin betjening og meget lækker mad.
Kan varmt anbefales.
Kender man ikke stedet, kan kroens ydre “look” godt få eventuelle gæster til at køre forbi.
Vi var blevet anbefalet kroens mad 😊😊
Super lækkert mad
Super lækkert mad, hyggeligt sted, virkelig venligt og imødekommende personale.
Virkelig lækker mad på landevejen
Virkelig lækker mad, havde lyst til alt på menukortet. Maden er moderne og råvarerne friske og vel tilberedte. Jeg fik kanin på polentacreme mm., min medspiser havkat... superlækkert! Og portionerne var rigelige, så vi var begge mætte på en hovedret.
Venlig og opmærksom betjening. Indretning enkel og hyggelig.
Kom tilfældigt forbi en mandag aften og kommer vi på de kanter en anden gang så spiser jeg der gerne igen!
Tak for mad 🙂
Yderst velsmagende moderne frokost…
Yderst velsmagende moderne frokost serveret på dejligt groft rugbrød. Jeg fik fisk i øldej med pak choi. Den var virkelig god og fortjener 5 stjerner i sig selv. De to andre fik henholdsvis kyllingesalat og fjordrejer med smilende æg. De var også meget tilfredse. Grunden til, at restauranten "kun" får 4 stjerner er, at vi fik en yderst uvenlig modtagelse. Vi blev placeret i døren ud til haven, selvom vi næsten var de eneste gæster - og vi bad om at andet bord, men fik nej med begrundelsen at: "det er jo lissom det eneste 3-mandsbord jeg har" - OK, vi kunne jo nok have levet med et 4-mandsbord :-), når vi nu næsten var de eneste gæster. Tjeneren løsnede da lidt op, da vi roste maden.
Mad med mening😁
Vores årlige cykeltur går til Syd-Sjælland og hjem over Lolland- Falster. Vi har bestilt overnatning med morgenmad og aftensmad. Vi får sms om hvornår vi ønsker at spise, så kokken er klar. Kroen ser ældre ud, da vi ankommer. Vores middag var forrygende: opmærksomhed, kvik betjening, flotte retter, tilhørende vin og god velsmagende mad. Seks stjerner herfra
Madoplevelse i særklasse
"En aften på Højmølle" - og hvilken aften. Fantastisk og varm betjening fra vi ankom til vi gik. 5 enestående og veltilrettede serveringer med masser af velsmag. En fantastisk måde for os, at fejre vores bryllupsdag hos jer. I særklasse den bedste mad vi har fået serveret, og i det hele taget den bedste oplevelse vi kunne gå hjem med. Tak fordi i gjorde vores dag ekstra speciel, og tak for velkomst bobler der understregede, at i lige går det ekstra skridt for jeres gæster. Vi kommer igen! ❤️
Super service og skønt sted
Super service og skønt sted. Skriver denne anmeldelse på vegne af min mor på 86 år, som for 3. Gang har været hos jer og overnatte. Hun bliver mødt med hjælpsomhed og føler sig tryg hver gang. Det er absolut blevet hendes ynglingene.
Tak for en fantastisk madoplevelse
Tak for en fantastisk madoplevelse - som altid en virkelig godt sammensat menu og et sødt og imødekommende personale.
Bedste mad nogensinde
Fantastisk Gourmet mad. Virkelig velsmagende og lækkert. Bedste mad vi nogensinde har smagt.
Professionel service godt humør.
Vi skal helt klart tilbage❤️👍👍
Hyggelig middag og overnatning på Højmølle kro og motel
Havde en god og hyggelig middag og overnatning på Højmølle kro og motel. Maden var fortræffelig og rigelig. Serveringen var venlig og imødekommende, og servicen var helt i top.
Vi kommer igen
Hyggeligt sted, god atmosfære, proff. betjening og ikke mindst lækker mad.
Vi kommer igen.
Lene og Carsten bord 3😊
Exceptionelt godt sted
Exceptionelt godt sted , kan virkelig kun anbefale at se bort fra facaden og komme med til bords , for sateme (undskyld mit franske), fræk mad , service og specielt til prisen , KLASSE
Fik verdensklasse smørrebrød og helt…
Fik verdensklasse smørrebrød og helt fantastisk dessert. De har samtidig det sødeste personale. De varmeste anbefalinger herfra. Stedet ligner ingenting udefra, men et eller andet sted er det der er så fedt, man bliver så overrasket.
Madoplevelse
Personalet er venlig og imødekommende. Lokalerne hyggelige, og ikke mindst, så var maden velsmagende og mættende.
Vi var 2 personer, der bestilte svampesuppe, og hovedretten var henholdsvis helleflynder og ribeye.
Der var fyldt godt op med
gæster, sådan en ganske
almindelig tirsdag aften.
Vi kommer gerne igen.
Velsmag og professionelt værtspar.
Vi har lige holdt en mindehøjtidelighed på Højmølle Kro med en frokost buffet. Fire serveringer (æg, fiskefilet, lun leverpostej og hønsesalat) samt rugbrød og franskbrød. Altsammen yderst velsmagende og der var nok af det hele. Vi oplevede yderst nærværende indehavere, som indfriede vores forventninger på fornemmeste vis. Vi kan på det varmeste anbefale stedet.
Min mor holdt i weekenden 70-års…
Min mor holdt i weekenden 70-års fødselsdag for familie og venner til brunch på Motel Højmølle Kro. Hun havde bestilt brunch til 300 kr. kuverten, og det var i et begrænset tidsrum fra kl. 10.00-13.00, vi havde lokalet.
Min mor ville støtte de nye unge mennesker, som har overtaget driften for nyligt.
Desværre var det en stor skuffelse.
Selve lokalerne var pæne, men der var ikke tændt lys nogen steder, eller på nogen måde gjort det indbydende og hyggeligt.
Der var heller ikke en eneste gæst, der blev spurgt, om de havde lyst til at få serveret en øl, sodavand eller lignende til trods for, at der var masser af personale, og der var bar og et køleskab med masser af kolde drikkevarer. Det havde da også været en god ekstra indtægt for "kroen". Så allerede dér virkede det som om, at det personale, der var til stede, ikke har erfaring i branchen.
Da vi kom ind i det lokale, hvor vi skulle spise, stod der fade ude på bordene med 2 slags pålæg, oste, pandekager og syltetøj, lidt frugt (ekstremt kedeligt tilberedt), vand og en lille kande fløde. Senere kom der varm leverpostej med champignon på bordene. Der stod æble- og appelsinjuice på et bord for sig.
Som en del af brunchmenuen var der bestilt røræg med brunchpølser, men det blev slet ikke serveret. Den almindelige skiveost var så kedelig og tynd, så den var gennemsigtig og i øvrigt ikke smagte af noget - juicen var også rigtig kedelig.
Der manglede smør på bordene, og vi måtte bede tjenerne sørge for smør til bordene, ligesom vi måtte bede dem sætte nogle glas frem til den sodavand og de øl, som tjenerne først satte frem langt henne i brunchen.
Derudover gik der ikke lang tid, før der blev ryddet af bordene, selvom gæsterne sagtens kunne have siddet i længere tid og hygget over maden. Vi havde stadig lokalerne i halvanden time på det tidspunkt men følte i stedet, at de ville "have os ud af vagten" efter halvanden time.
Vi savnede i høj grad noget mere imødekommenhed og interesse fra personalet, så det det blev en hyggelig dag - det er trods alt dét, man bl.a. betaler for. Tværtimod fik min mor arrogance i form af dårlige undskyldninger fra den unge chef, da hun udtrykte sin skuffelse over arrangementet på sin 70-års fødselsdag.
Det er ærgerligt, da kvaliteten af brunchen derudover var god, og stedet har alle muligheder for at holde et sådan arrangement. Men det kræver noget mere fordybelse og interesse i service fra personalets side, end hvad vi oplevede i weekenden - ikke særligt professionelt - desværre.