HK Danmark Anmeldelser 3.286

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 291 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede også, at den faglige vejledning var mangelfuld, og at opfølgningen på sager udeblev.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt. Mange roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og empati, og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice. Mange kunder roser den venlige, kompetente og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service. Nogle kunder roser den "super søde, empatiske og... Se mere

Response time

Kunder deler tvetydige meninger om responstiden. Mens nogle forbrugere roser hurtig og effektiv hjælp, hvor... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Mens nogle fandt det super nemt at komme i kontakt og fik... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok god vejledning om løn og forhandling. Super nemt at komme i kontakt med HK, men nogle gange er HK virkeligt ikke gode til at vejlede folk med videregående uddannelser.

Navigation på hjemmesiden er bøvlet. Man har nogle gange mere held med at navigere sig til relevante sider gennem Google-søgninger eller direkte URL-indtastninger. Men når man kommer igennem til et m... Se mere

Jeg er glad for at få støtte fra HK i min sag, jeg føler mig stærkere og så føler ikke alene. Jeg håber i fortsætter hjælper mig og så andre mennesker der ud som har det samme problem som mig - selvfø... Se mere

Jeg fik hjælp til at ændre min e mail. Jeg har flere gange forsøgt at gøre det selv på mit HK men hver gang jeg loggede mig ind var det det gamle mail. det burde jo være til at opdatere sin profil på... Se mere

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Indtægtsbeskyttelsesforsikring
  2. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Fagforening

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Vi vil være Danmarks mest indflydelsesrige fagforening og arbejdspladsernes foretrukne valg. Vi er blandt Danmarks største fagforeninger og a-kasser. Derfor er vores medlemmer overalt. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster. Medlemmer af HK nyder bl.a. godt af excellent viden og serviceniveau, blade og magasiner, gratis juridisk bistand og billige forsikringer.

4,4

3 t anmeldelser

Jeg fik svar på mine spørgsmål

Jeg fik svar på mine spørgsmål, uden tøven.

9. marts 2026

Hej Gitte,

Vi er glade for at høre, at du fik hurtige svar på dine spørgsmål.
Tak for de fem stjerner og din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Hej Ronald,

Vi er glade for at høre, at du fik præcise svar.
Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Rikke/HK

Indlevende hjælpsom og kompetent…

Indlevende hjælpsom og kompetent betjening

Hej Christel,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjælpsomme og kompetente betjening.
Tak for de fem stjerner og din positive feedback.

Det gik som smurt

10. marts 2026

Kære Poul,

Vi er glade for, at alt forløb gnidningsfrit.
Tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os.

Imødekommende

Imødekomme og hurtig respons

Hej Jette,

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig respons.
Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Rikke/HK

Medarbejderne undersøgte hvad jeg havde…

Medarbejderne undersøgte hvad jeg havde brug for at vide. Tak

Hej Claus,

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere var hjælpsomme og imødekom dine behov.
Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Rikke/HK

God og tilgængelig hjælp... For det meste

Hej Sigurd,

Vi er glade for at høre, at du synes vejledningen om løn og forhandling var god, og at det var nemt at kontakte os. Vi beklager, hvis vejledningen til videregående uddannelser ikke altid er optimal.

Fin kontakt

Hende jeg talte med, var meget imødekommende. Hun hentede hjælp hos en kollega for at besvare mit spørgsmål.

5. marts 2026

Kære Gurli;

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores medarbejder var hjælpsom og imødekommende.
Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Inkompetent vejledning

Dårligt resultat efter endnu dårligere vejledning - eller mangel på samme.

Hej Pernille,

Vi beklager, at vejledningen og resultatet ikke levede op til dine forventninger, det er ikke den oplevelse vi ønsker at vores medlemmer skal stå med bagefter.
Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis det kan hjælpe dig i din situation.

Fantastisk service og hjælpsom

Venlig og imødekomme. Super god service- fik gode og brugbare info.

Hej,

Vi er glade for at høre, at du oplevede venlighed og imødekommenhed.
Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores gode service og brugbare information.
Tak for din anmeldelse!

kære Ulla,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjælpsomme medarbejder.
Mange tak for din positive feedback!

Service i top

Altså venlige medarbejdere man snakker med

Hej Helle,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores venlige medarbejdere.
Tak for din positive tilbagemelding, det sætter vi stor pris på.

Venlig imødekommende stemme

Venlig imødekommende stemme, som hjalp mig med det samme

Hej Joan,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du følte dig godt hjulpet med det samme. Mange tak for din positive tilbagemelding og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for det.

God sød betjening og behjælpsom

God sød betjening og behjælpsom

Kære Gurli,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med hjælpsom og sød betjening.
Tak for de fem stjerner og din positive tilbagemelding!

Rikke/HK

Rigtig god snak med en meget kompetent…

Rigtig god snak med en meget kompetent A-Kasse medarbejder, får en til at føle sig værdsat i den situation man er havnet i, når man bliver opsagt i sit job.

Kære Lone,

Vi er glade for at høre, at du havde en god samtale med en af vores kompetente medarbejdere i A-kassen.
Vi sætter stor pris på, at du føler dig værdsat i den situation, du er i.
Tak for din positive tilbagemelding, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for det.

Forståelse og stor hjælpsomhed

Forståelse og stor hjælpsomhed

Hej Pernille,

Vi er glade for at høre, at du oplevede forståelse og hjælpsomhed.
Tak for din positive tilbagemelding og de fem stjerner, det betyder meget for os.

Rikke/HK

Jeg fik den vejledning jeg søgte

Jeg fik den vejledning jeg søgte. God og venlig behandling

24. februar 2026

Kære Erik,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, det betyder meget for os.
Vi er glade for at høre, at du fik den vejledning, du søgte, og at du oplevede en god og venlig behandling.

Super gode og de er gode til at rådgive

Super gode og de er gode til at rådgive

27. februar 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, det betyder meget for os.
Vi er glade for at høre, at du synes, vi er gode til at rådgive.

Rikke/HK

Jeg skrev en mail med specifikke…

Jeg skrev en mail med specifikke spørgsmål ang. efterløn. Jeg fik nogle standard svar tilbage, som jeg i forvejen havde læst op på.
Jeg ringer ind, da jeg i mailen bliver opfordret til det hvis jeg har ydereligere spørgsmål. Jeg ringer ind til efterløns afdelingen, men får fat på en medarbejder som svarer lidt nedladende til mig med standard svar. Da jeg er lidt instituerende ender hun heldigvis med at anbefale mig at ringe dagen efter om morgenen, da der ville sidde mere kyndige efterløns medarbejdere.
Så i sidste ende var hun hjælpsom.
Jeg fik dog ikke ringet ind igen endnu

24. februar 2026

Kære Tanja

Mange tak for din anmeldelse og for den gode dialog, vi har haft efterfølgende.
Jeg er ked af at høre, at din første samtale med os ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer.
Jeg er til gengæld rigtig glad for, at du efterfølgende havde en god samtale med en rådgiver, og at du oplevede at få den hjælp og klarhed, du havde brug for. Det betyder meget for os, at vi fik mulighed for at rette op og sikre, at du føler dig godt hjulpet.
Skulle der opstå yderligere spørgsmål, eller er der noget, du ønsker at drøfte, er du altid meget velkommen til at kontakte mig direkte.

Bettina /HK A-kasse

Tak for hjælpen

25. februar 2026

Hej Johan,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig.