Ok god vejledning om løn og forhandling. Super nemt at komme i kontakt med HK, men nogle gange er HK virkeligt ikke gode til at vejlede folk med videregående uddannelser.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Vi vil være Danmarks mest indflydelsesrige fagforening og arbejdspladsernes foretrukne valg. Vi er blandt Danmarks største fagforeninger og a-kasser. Derfor er vores medlemmer overalt. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster. Medlemmer af HK nyder bl.a. godt af excellent viden og serviceniveau, blade og magasiner, gratis juridisk bistand og billige forsikringer.
Jeg fik hjælp til at ændre min e mail. Jeg har flere gange forsøgt at gøre det selv på mit HK men hver gang jeg loggede mig ind var det det gamle mail. det burde jo være til at opdatere sin profil på hjemmesiden. Min tak til medarbejderen der hjalp mig. nu bliver det så spændende om jeg modtager mails i fremtiden.

Besvarelse fra HK Danmark
Da jeg ringede fik jeg en god behandling og fik svar på alt. 👍
Men da jeg stoppede på arbejdsmarkedet og fik “hjælp” blev jeg ikke spurgt om hvordan det gik og fik ikke muligheden for at give udtryk for min utilfredshed
Derfor svaret

I har hjulpet mig med at få dagpenge fra dag 1 af

Besvarelse fra HK Danmark
Jeg har været medlem af HK i over 20 år, og derfor er det ekstra skuffende at stå tilbage med denne oplevelse. Jeg har haft brug for deres hjælp 2 gange, men har reelt ikke fået noget ud af det nogen af gangene - en sludder for en sladder nærmest.
Samtidig har jeg ikke hørt fra dem siden den 22. december 2025. Det giver et indtryk af manglende opfølgning og interesse for medlemmerne.
Når man betaler et relativt højt kontingent gennem så mange år, forventer man en vis grad af service og støtte - især når man har brug for det. Det har desværre ikke været tilfældet for mig.
Alt i alt en meget kedelig og skuffende oplevelse

Generelt bare positivt. Specielt jeres special afd. HK Luftfart 👏👏👏👍👌

Besvarelse fra HK Danmark
Dt er dejligt, at blive mødt med stor hjælpsomhed, venlighed og tilmodighed.

Besvarelse fra HK Danmark
Den flinke mand jeg talte med, var straks klar over hvem jeg var. Jeg skulle ha ændret min mailadresse, og det gik så hurtigt.

Besvarelse fra HK Danmark
Meget søde og kompetente medarbejder som gav mig svar på mine spørsmål

Besvarelse fra HK Danmark
Ved henvendelse til foreningen fik jeg klare og nøjagtige svar på mine spørgsmål. Medarbejderne var venlige og imødekommende.

Besvarelse fra HK Danmark
Venlig og imødekommende medarbejder der forsøger at guide mig på rette vej, kompetent og hjælpsom.

Besvarelse fra HK Danmark
Det var en meget behagelig medarbejder jeg var i kontakt med

Besvarelse fra HK Danmark
Super medarbejder jeg talte med. God enerfgi og lige til. Nem at forstå, så på kort tid følte jeg mig i kompetente hænder, og hjulpet godt på vej.