Ok god vejledning om løn og forhandling. Super nemt at komme i kontakt med HK, men nogle gange er HK virkeligt ikke gode til at vejlede folk med videregående uddannelser.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Vi vil være Danmarks mest indflydelsesrige fagforening og arbejdspladsernes foretrukne valg. Vi er blandt Danmarks største fagforeninger og a-kasser. Derfor er vores medlemmer overalt. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster. Medlemmer af HK nyder bl.a. godt af excellent viden og serviceniveau, blade og magasiner, gratis juridisk bistand og billige forsikringer.
HK har været min største støtte i mit arbejdsliv, og særligt det sidste års tid. Jeg fik med det samme en fast kvinde på min opkalds og mail liste, som har været guld værd. Hun er forstående, støttende og ikke mindst virkelig kløgtig. Jeg har ligeledes haft en fra skadesafdelingen på en arbejdsulykke sag. Hun er lige så fantastisk. KÆMPE anbefaling herfra.
Tak til HK!

Besvarelse fra HK Danmark
Det var behageligt at tale med en medarbejder som var hjælpsom.

Besvarelse fra HK Danmark
Fik god hjælp og vejledning fra en venlig, hjælpsom, imødekommende HK medarbejder.

Besvarelse fra HK Danmark
Navigation på hjemmesiden er bøvlet. Man har nogle gange mere held med at navigere sig til relevante sider gennem Google-søgninger eller direkte URL-indtastninger.
Men når man kommer igennem til et menneske, er kundeservicen god og hjælpsom.

Besvarelse fra HK Danmark
Efter 46 års har jeg i dag opsagt mit medlemskab af HK.
Jeg har kun ros at sige omkring mit samarbejde med HK. Altid mødt med interesse for netop at yde bedste service og løse mine spørgsmål/udfordringer på den mest kompetente og konstruktive måde.
Mine bedste anbefalinger herfra til kommende nye medlemmer af HK.

Besvarelse fra HK Danmark
Blev mødt med forståelse og stor faglighed. Blev ringet op på det aftalte tidspunkt og der var god til til at gennemgå situationen. Blev derefter henvist til min egen hk afdeling

Besvarelse fra HK Danmark
Hurtig opfattende ansat omkring vi ønskede at stoppe vort med medlemsskab som 75 årige. Det tog under et minut, da også min mand var til stede.

Besvarelse fra HK Danmark
Jeg fik hurtig og effektiv hjælp af Dorthe, da jeg ringede ind med spørgsmål 👍