Det er meget svært at bestille is til afhentning ved bilen. Da jeg havde bestilt de is jeg godt ville have var til afhentning i Skovlunde som er en meget stor omvej for mig. Til gengæld var kundeservi... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Vores hjem is mand Amos (Amas) var virkelig sød og yde fantastisk kunde service🤩🤩🤩
Håber han kommer igen på Kløverbakken/Valmuehøjen i Fr.værk.

Besvarelse fra Hjem-IS
Gode is, fine rabatter, Flink Chauffør, nemt at bestille, og betale. (Manglede lige en rubrik med "ændring af bestilling", men det klarede Chaufføren til UG.)

Besvarelse fra Hjem-IS
Købte nougat stang. Venlig og rar chauffør. Isen smagte godt men havde ikke smag af nougat. Den var også overhældt med lys chokolade. Den smagte som en Nuggi fra premier is i 1960erne. Jeg har fået et gavekort som jeg helt sikkert bruger næste gang de kommer forbi. Det bliver ikke til en ny kasse nougat stang, men en anden kasse af deres gode is.!

Besvarelse fra Hjem-IS
God komunation og god samtale med hjemis det er derfor jeg er en ven Bent

Besvarelse fra Hjem-IS
Kæmpe hjælp fra kundeservice 🤗 skal ganen forkæles så er det hjem-is 😜 der skal til 😉👍
God service og flexibilitet. Flink ung mand der hjalp med at løse en opgave med levering til et specifikt tidspunkt til et firmaarrangement.
Hjem-is medarbejderen Lasse fra Hillerød har jeg nu haft fornøjelsen af at blive betjent af 2 gange. Han har hver gang været super sød, smilende, og gået det ekstra skridt for at hjælpe med at få løst udfordringen ved at få købt det rigtige på den bedste måde. Han er bestemt en medarbejder i kan være stolte af.
Vi har været super uheldige med is fra hjemis en dag ude i tømmerup.
De var alle krystaliseret.
Vi har forsøgt os igennem kundeservice uden held.
Men så stødte jeg på vores lokale ismand Sven Erik (Bil7 748) han løste vores problem og leverede en service langt over forventet.
Så et stort tak til ham.
Jeg stod ude ved vejen og vinkede til chaufføren men ingen reaktion... Så spare vi de penge
Mega træls sagde jeg skulle have to appelsin is 2 L
Sted for fik jeg 2 L ananas is
Har en kvittering på det
Og jeg hader ananas. 😔
Sender en mail til jeres kundeservice og får en mega dårlig behandling og hun vil ikke svare på mit spørgsmål og jeg føler mig dårlig behandlet 😡så desværre ingen ros herfra.
Hej Jeg vil gerne klage over en oplevelse med isbilen i Borum i dag den 4. maj. Ifølge jeres plan skulle isbilen komme til Borum Byvej mellem kl. 19.34 og 19.50. Vi gik ud til vejen og vinkede, da bilen kørte forbi os, men den stoppede ikke. Længere henne ad vejen stoppede den ved adressen Borum Byvej 17, som også fremgår af jeres hjemmeside. Vi løb derhen og vinkede stadig, men bilen kørte igen efter 10–15 sekunder, selvom vi kun var omkring 20 meter væk. Det var tydeligt, at vi gerne ville handle. Det er meget skuffende, især fordi der var et barn med, som havde glædet sig meget. Vi har også et barn derhjemme, som efter en operation var blevet lovet is, og derfor var oplevelsen ekstra ærgerlig. Jeg håber, I vil tage denne henvendelse videre til chaufføren. Rigtig ØV.
Dette har ikke noget med jeres produkter at gøre udelukkende chaufføren og servicen den pågældende dag.
Fin service fra kundeservice, 5 stjerner for personalet. 0 stjerner for vegan sortiment
Holder i tomgang i miljøzonen.
Lydforurener lokalområdet med deres klokkeringning.
Sad en weekend og havde brug for størrelse på æske med islagkager. Sendte forespørgelse til kundeservice, og havde svar efter 2 timer,
Super service på en weekend.
Hilsen Donald
Trods adskillige henvendelser respekterer de ikke mit ønske om ikke at holde ved mit hus.