Hjelm & Henriksen A/S Anmeldelser

3,9

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med dette VVS-firma. De har monteret en helt ny radiator hos mig, og alt forløb professionelt fra start til slut. De mødte til tiden, arbejdede effektivt og rydd... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Hjelm og Henriksen. De har lavet en ny zink tagrende hos mig, og arbejdet er udført meget professionelt og med stor omhu. Aftalerne blev overholdt, kommunikati... Se mere

Særdeles godt og pålideligt firma. Havde problemer med cisternen. Ringede til den søde Jette, som gav god vejledning og bookede en tid til mig. Svenden kom i dag og han var yderst kompetent. Fixede c... Se mere

Smadre glasgelænder til kr. 20.000 og sender regning på kr. 10.000! Deres håndværkere tabte værktøj som ødelagde glasgelænder. Bad dem anmelde til deres forsikringsselskab. Det ville de ikke... Se mere

God

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Totalrenovering

Jeg stod i sommerferien uden bolig og købte en mindre lejlighed i Aarhus C, der var i meget dårlig stand. Hjelm og Henriksen gav mig et godt tilbud på en totalrenovering bl.a. med renovering af køkken og bad og nye gulve med gulvvarme. Jeg slog til, og i løbet af fem uger havde jeg en beboelig lejlighed.

Helt klart fem stjerner både på pris, kvalitet og troværdighed. Hele arbejdet var baseret på en meget kortfattet kontrakt, så de kunne have sparet på materialer her og der, men alt blev udført med mærkevarer af kompetente håndværkere. Og tidsplanen blev holdt.

Arbejdet blev ledet af Kim og Jakob hos Hjelm og Henriksen i et samarbejde med Martin fra Frederiksbjerg tømrerforretning. Alle tre var meget troværdige og de småproblemer og uoverensstemmelser der opstod undervejs blev håndteret uden stort drama.

En meget stor anbefaling af både Hjelm og Henriksen og Frederiksbjerg tømrerforretning herfra.

9. december 2017

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Tusind tak, det var også en fornøjlelse at arbejde sammen med dig :)

Kan absolut anbefales!

Jef har fået sat vandhane og toiletter op af Hjelm & Henriksen. Jeg var meget tilfreds. Jeg har netop bedt dem om, at komme og sætte ny bruser op. Kan varmt anbefales.

3. december 2017

Tak :)

Jeg skal have ny vandmåler

Jeg skal have ny vandmåler, siger Århus vand, men jeg skal have skiftet ventiler (stophaner) først, siger de, så jeg ringer til VVS firmaet Hjelm&Henriksen. Jeg ved ikke hvor stophanen til vandet er gravet ned her på grunden, kan man skifte ventilerne alligevel?, spurgte jeg. Tag lige et billede af rørene og send det til det her nummer, så ringer jeg lige tilbage. Ca 10 min senere Bibber en SMS ind. Fint vi kommer på tirsdag. Det var jeg så helt rolig ved.
Tirsdag kommer VVS manden. Hvor sidder stophanen?, spør han. Jamen det ved jeg jo ikke svare jeg, derfor jeg sendte et billede. Så går han rundt om huset og spejder efter den. Det skal du ikke, siger jeg. Jeg vil ikke betale din timeløn for at finde den. Vi aftaler et besøg en uge senere. Desværre var den ikke sådan at finde og jeg blev syg så aftalen blev udskudt.
Endelig fandt vi hanen gravet ned i græsplænen men i samme uge fik jeg så en regning fra hjelm og Henriksen lydende på 750,-kr. Jeg skriver til firmaet, at det syntes jeg er mange penge for ingenting. Og forslog at vi så kunne dele regningen, da jeg mente at jeg er blevet fejlinformeret. Svaret var. Jeg citere" vi var derude og kunne ikke lave opgaven, da du ikke vidste hvor stophanen var, derfor kunne vi ikke udføre opgaven. Et servicebesøg koster altid 600,-kr +moms"
Arh skrev jeg, jeg oplyste jo at jeg ikke vidste hvor den var i telefonen, derfor jeg sendte billeder.
"Det var ikke muligt at løse opgaven" lød svaret.
Og nej, det var det jo ikke. Men er det min skyld? Jeg syntes det ikke, men opgav dialog med firmaet. De har jo fat i den lange ende, rykkergebyr, inkasso og RKI. Jeg orker ikke kampen,
Så har betalt 750,- ærgerlige kroner for dårlig vejledning og mangler stadig en VVS til ventilerne.
Men jeg skal så absolut ikke have hverken kontakt eller vildledning af Hjelm&Henriksen mere.

Opfølgning af sag:
Nu er der gået ca. Fem måneder siden Hjelm og Henriksen lovede at vende tilbage, men har stadig ikke fået nogen tilbagemeldning.

23. oktober 2017

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

kære Helle, kan jeg ikke få dine kontakt oplysninger, så jeg kan se på sagen

Jette, Hjelm&Henriksen A/S, kontor@hjelm-henriksen.dk

Fint arbejde til udbudt pris

Firmaet kom som aftalt og udførte arbejdet. Der var undervejs lidt små komplikationer i kommunikationen, der efterfølgende blev taget hånd om.

7. juli 2017

Løgn om pris

Jeg fik en pris afvide i tlf, men tilsendt en regning, der var en del dyrere. De nægter at give det til prisen de nævne i telefonen. Dårlig services! Kan bestemt ikke anbefale jer.

11. april 2017

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Kære Josse, jeg har ikke mulighed for at identificerer dig, men du er velkommen til at kontakte mig Hjelm&Henriksen A/S 23232462

Udskiftning af komplet gulvvarmestyring

Montøren kom ud og konstaterede hvad fejlen var , og gav en fast pris på udbedring af dette. De levere herefter et godt stykke arbejde og prisen holdte som aftalt.

Vil med god samvittighed kunne anbefale hjelm og henriksen.

19. februar 2017

Fin behandling

Vi havde hjeml og Henriksen til at skifte et gulvvarme anlæg, som var meget selvgjort af sælger i vores nyindkøbte hus. Vi fin en fin behandling og der var god kommunikation. De småproblemer/misforståelser der opstod, fik vi hurtigt klaret over telefonen til fuld tilfredsstillelse, af en flink og professionel medarbejder.
Vi anbefaler Hjelm og Henriksen.

19. februar 2017

Intet at komme efter!

Jeg er en ældre dame, der blev anbefalet Hjelm og Henriksen af min svigerdatter, da min håndvask skulle skiftes, i tidernes morgen. Nu bruger jeg kun dem. De er imødekommende, har humor og de få problemer, der eventuelt kan opstå, blev ikke min hovedpine.

Jeg ville anbefale dem, til hver en tid!

24. januar 2017

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Tak, du ringer bare hvis vi skal hjælpe dig

Ingen vente tid

Vi havde bøvl med vores varme/vores fyr. De kom 2 timer efter vi havde ringet, og blev til problemet var fikset. Dejlig hurtig og professionel betjening.

24. januar 2017

Dejligt at I var tilfredse

Seriøs, hurtig og top professionel rådgivning

Vi skulle have nyt badeværelse, og montøren var rigtig god til at rådgive os ift hele miljøet. Meget venlig og imødekommende.
Som en helt ukendt evne for håndværkere vi tidligere har brugt, kom montøren fra Hjelm & Henriksen til de aftalte tider, og blev ligeledes færdig inden for tidsplanen.

Vi kan ikke andet end at anbefale Hjelm & Henriksen VVS

23. januar 2017

Tak skal du have

Hold jer væk fra disse amatører!!!

Smadre glasgelænder til kr. 20.000 og sender regning på kr. 10.000!

Deres håndværkere tabte værktøj som ødelagde glasgelænder. Bad dem anmelde til deres forsikringsselskab. Det ville de ikke, hvorfor jeg selv må udbedre, og aftaler at modregne prisen i deres regning. Glasgelænder var langt dyre end deres regning, hvorfor intet selvfølgelig blev betalt.

Nu er medarbejderen stoppet, jeg har på trods betalt kr. 3.500 for materialer, og nu hiver Hjelm og Henriksen MIG i retten!!!

Har derud over 2 reklamationer på dårligt udført arbejde, som selvfølgelig er betalt, som Hjelm nægter at udbedre.

PAS PÅ DETTE AMATØRCIRKUS

9. oktober 2016

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Kære Thomas, da vores håndværkere ikke havde ødelagt noget hos dig, skal vi selvfølgelig ikke betale et nyt gelænder. Du ville så ikke betale din faktura fra os af, hvilket gjorde at du blev sendt til inkasso, du har efterfølgende betalt, så jeg ser sagen som ude af verdenen.

Hjelm&Henriksen A/S

Dårlig oplevelse, føler sig snydt økonomisk

Vi skulle have udskiftet varmeveksleren og regulatoren. De var ude og kigge på det. Fik af vide det var rigtig besværligt, så prisen blev lidt høj i deres tilbud. Det var arbejdstiden. Vi fik at vide det ville tage en hel dag for to håndværkere... Vi acceptere i god tro. De måtte jo vide. De kom som aftalt og lavede et ok arbejde, men det tog ca. 2 timer... Og i følge den udførende lettere end normalt. Vi var tilfredse med arbejdet. Hvilket vi skrev men selvfølgelig regnede med et nedslag i prisen da arbejdet jo var væsentligt hurtigere end antaget og forklaret. Det kunne der ikke være tale om.... Føler sig snydt. Vil ikke anbefale firmaet

13. august 2016

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Kære Nikolaj, jeg er ked af at du føler dig snydt, når man beder om et tilbud, så er der jo taget højde for at det også kan tage meget lang tid. Det gjorde det så ikke i dit tilfælde, men det tog nu mere end to timer :)

Hjelm&Henriksen A/S

De levere et billigere stykke arbejde men kræver den samme pris!

Arbejdet blev udført fint, men da regningen kom blev det en fæl overraskelse. Hvis du ønsker at betale 175 kr. for et stykke afløbsrør du selv kan købe til 20 kr. så er det firmaet at gå til. Jeg blev givet en fast pris på et stykke arbejde hvor mit gulv skulle brydes op og det ville tage en hel dags arbejde, da VVS'eren mødte op, foreslog han at lave det på en anden måde der ville være væsentlige simplere og hurtigere for ham, med udsyn til en lavere regning gik vi straks med til at få udført arbejdet på denne måde. Da regningen kom var den 400 kr. dyrere end det oprindelige tilbud! Hjelm og Henriksen gik med til at sænke prisen til 5.000 kr. da det var lovet i første omgang, men da de blev mødt med forventningen om en lavere pris, forsvarede de indædt deres ret til at kræve mig 175 kr. for et plastik rør der koster 20 kr. ved Billigvvs, og samtidig måtte jeg også betale deres VVS'er ca. 500 kr. (1 times fravær) for de 2 gange han kørte efter materialer. Jeg anbefaler bestemt ikke dette firma.

12. august 2016

Kære Kristian!

Jeg forstår ikke helt hvad du mener, men du er meget velkommen til at ringe til os, tlf: 40225384, så kan vi lige tage det over telefonen.