Hjelm & Henriksen A/S Anmeldelser

3,9

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med dette VVS-firma. De har monteret en helt ny radiator hos mig, og alt forløb professionelt fra start til slut. De mødte til tiden, arbejdede effektivt og rydd... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Hjelm og Henriksen. De har lavet en ny zink tagrende hos mig, og arbejdet er udført meget professionelt og med stor omhu. Aftalerne blev overholdt, kommunikati... Se mere

Særdeles godt og pålideligt firma. Havde problemer med cisternen. Ringede til den søde Jette, som gav god vejledning og bookede en tid til mig. Svenden kom i dag og han var yderst kompetent. Fixede c... Se mere

Smadre glasgelænder til kr. 20.000 og sender regning på kr. 10.000! Deres håndværkere tabte værktøj som ødelagde glasgelænder. Bad dem anmelde til deres forsikringsselskab. Det ville de ikke... Se mere

God

Go service 😁

Go service ✨ Altid venlige og smilende medarbejder, kan anbefales.

24. august 2023

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

tusind tak det vil jeg straks give videre til medarbejder :)

Aller bedste anbefalinger

If. En lækage havde vi Ardit ude både akut på en søndag og fredagen efter til udskiftning af div. Armaturer etc.

TOP service altså!! Ardit er pålidelig, dvs kommer som lovet, imødekommende, super prof, omhyggelig - ingen spild tid og det hele virker sgu! Vores aller-bedste anbefalinger til Ardit/ jer i en VVS verden vi har haft en del dårlige oplevelser med

4. juni 2023

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

det er vi glade for at høre :)

Virkelig FANTASTISK service.

Virkelig fantastisk service.
Ardit fra Hjelm-henriksen vvs, var og lave mit vola armatur og trykknap til mit Wc, skaffet raservedele i løbet af ingen tid, og opdateret hele tiden omkring hvornår han kom og hvor lang tid det ville gå.
FANTASTISK service.

4. april 2023

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Tusind tak :), jeg har sagt det til ham

Fik ny radiator

Fik ny radiator. Blev båret op til 4. sals højde af 4 mand - uden brok.
Den gamle blev afmonteret, den nye sat i og der var INTET at komme efter - man kunne faktisk ikke se de havde været her.
Rigtig fin service hele vejen igennem leveret med store smil og en frisk bemærkning :-)

15. marts 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse , fik en ny 500 l varmvandsbeholder monteret i fyrrum , proff medarbejder der kan deres kram , og super god vejledning af Jan , hvad vi skulle have og hvordan .

6. marts 2023

Tak :)

Brugte Hjelm Henriksen til nyt badeværelse

Brugte Hjelm Henriksen til badeværelsesprojekt. Ikke alene udførte de arbejdet perfekt, men var også gode til at komme med optimeringsforslag undervejs, som gjorde at projektet endte bedre og billigere end mit eget forslag.
Topkarakterer herfra.

30. marts 2023

Tak :)

Dårlig oplevelse

Hjelm og Henriksen vvs skrev, at de manglede betaling for skyldig faktura. De skrev, at de havde sendt den to gange med post nord.
Jeg har dog aldrig modtaget fakturaen, hverken på mail eller med post. Jeg skrev derfor til min udlejer for at høre, om vedkommende havde modtaget den. Det havde vedkommende ikke.
De havde stavet mit navn forkert og derfor tænker jeg, at den ikke var blevet sendt korrekt. Det var en meget hård tone på skrift og jeg følte de var utrolig uforstående over for mig. Men når jeg nu ikke havde modtaget fakturaen, er det altså svært at betale den.

Derudover havde vvs’eren, da jeg skulle have skiftet toilet, medbragt et forkert et. Han sagde, at han troede at det passede, da han mente at toilettet førhen har passet på forskellige mål. Det tog derfor to timer at få skiftet et toilet, da han var nødt til at køre ud og hente et nyt.

Yderligere snakkede han også i telefon med en bekendt/kollega og brokkede sig over en kunde, han havde været ude ved tidligere på dagen. Dårlig service og meget uprofessionelt.

Fakturaen er nu betalt, men det var ikke en god oplevelse at bruge Hjelm og Henriksen vvs og jeg vil derfor ikke benytte dem igen.

2. marts 2023

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

kære Maria, hvad vil egentlig have vi skulle have gjort i stedet for? Jeg har sendt flere smsér hvor jeg beder om di mailadresse som du ikke svarer på, jeg sender til dig 2 gange med postnord (vi betaler ekstra for at de skal nå frem) sender dig en sms om manglende betaling , ingen tespons, istedet for at sende dig direkte til inkasso vælger jeg en gang til at sende dig en sms om at nu sende r vi til inkasso i næste uge- så reagerer du- din udlejer har vi ikke haft noget med at gøre da det er dig der har bestilt opgaven. Man skal jo nu engang betale for den service man betaler- du har fået et tilbud og har ikke betalt for at toilet ikke passede- og det var jo desværre ikke muligt at se før vi var der

Dårlig service

Dårlig service, de må klare det godt siden de ikke gider at ha kunder.
1.min uvidende kæreste skulle ha hjælp til at lokalisere hvad vi præcist skulle ha hjælp til. Vores vand måler skulle skiftes af vandværket men det ville de ikke fordi de ikke kunne slukke for vandet, så vi skulle bare ha skiftet den ene hane før måleren og etableret en ny efter måleren. hun får at vide af en ikke særlig servicemindet person at det var slet ikke noget de gjorde og hun selv skulle søg andre steder for kunne ikke hjælpe.
2.jeg ringer så til dem, også kan de lige pludselig godt hjælpe men vi misforstår så hinanden og må finde en ny tid. vi får aftalt en ny tid også dykker de ikke op.
3.når man så ringer til dem og spørg hvor de bliver af så siger de bare at det har de ikke skrevet ind nogen steder så endnu en dag hjemme forgæves.

8. december 2022

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

hej, det er vi a mega kede af at høre, selvfølgelig skifter vi haner ved vandur, vi skal bare vide hvor på grunden man lukker for vandet. . Jeg kan se du er oprettet i vores system den 14.11, men i vores system står "han ringer når han ved nærmere med lukning af vand" . Hvis du efterfølgende har haft ringet ind og aftalt nærmere er vi da frygtelig kede af vi ikke har fået det registreret. Hvis du stadig har brug for vores hjælp . Så ring endelig på mandag så finder vi da ud af det- Men øv for du har haft en dårlig oplevelse.

Renovering af badeværelse

Vi skulle have renoveret badeværelse, og havde Jan ude for at se på det. Vi fik et tilbud, som vi synes var dyrt så vi bad om at få tilbuddet udspecificeret. Så stoppede al kommunikation. Vi forsøgte flere gange på telefon og på mail, at rykke for udspecifering og for at få at vide om de var interesseret/ikke interesseret i at udføre arbejdet. Ingen reaktion.
Vi kan ikke bedømme arbejdet, men kommunikation og kundekontakt er i bund.

26. oktober 2022

Hej ,
V sendte et tilbud til dig 25.10.2022, vi sendte efter du havde kontaktet os et udspecificeret tilbud den 03.11 . Jeg modtog en mail fra dig 26.10 hvor du bad om billede af vask og armatur, det blev sendt samme dag. Den 7.11 får jeg en mail fra dig om at du gar nodtaget og nu vil have et skab med 2 skuffer, den ekstra pris bliver sendt samme dag. Det er det sidste vi har hørt fra dig indtil nu. Vi har også prøvet at ringe

Renovering af Badeværelse

1ste del af renoveringen af vores badeværelse gik fint - der blevet fundet løsninger og arbejdet udført fint og indenfor en god tidsramme - den sidste slutmontage tog circa dobbelt så lang tid som forventet, uden der var en forklaring på problemer eller andet. Det er virkelig en skam for jeg har altid brugt Hjelm & Henriksen og jeg vil hellere have et opkald for extra forventet tidsforbrug end at opdage det i en faktura.

5. september 2022

Fin oplevelse

Pga dårlig styring af fjernvarmen besluttede vi at udskifte vores gamle fjernvarmeunit med en ny. Alt blev udført som aftalt og i henhold til tilbudet, efterfølgende småjusteringer af anlægget blev udført hurtigt og alt kører upåklageligt. Fin oplevelse

27. april 2022

tusind tak :)

Vi havde to opgaver der skulle ordnes

Vi havde to opgaver der skulle ordnes. Den ene hurtigt og flot men den anden vendte de aldrig tilbage på og selv efter adskillige mails som de aldrig har besvaret er der ikke sket noget.

Nu 4 1/2 måned efter får vi faktura på det udførte og stadig intet om den anden opgave.

Nu har vi løst den anden opgave selv men sikke da en total mangel på respekt for deres kunder.

1. april 2022

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

hej , jeg ved ikke hvem du er , har ansøgt om at få dine oplysninger men det , vil du ikke give