Hjelm & Henriksen A/S Anmeldelser

3,9

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med dette VVS-firma. De har monteret en helt ny radiator hos mig, og alt forløb professionelt fra start til slut. De mødte til tiden, arbejdede effektivt og rydd... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Hjelm og Henriksen. De har lavet en ny zink tagrende hos mig, og arbejdet er udført meget professionelt og med stor omhu. Aftalerne blev overholdt, kommunikati... Se mere

Særdeles godt og pålideligt firma. Havde problemer med cisternen. Ringede til den søde Jette, som gav god vejledning og bookede en tid til mig. Svenden kom i dag og han var yderst kompetent. Fixede c... Se mere

Smadre glasgelænder til kr. 20.000 og sender regning på kr. 10.000! Deres håndværkere tabte værktøj som ødelagde glasgelænder. Bad dem anmelde til deres forsikringsselskab. Det ville de ikke... Se mere

God

3,9

Jeg er lige blevet færdig med at…

Jeg er lige blevet færdig med at renovere min lejlighed inde i Århus. Fik et tilbud på at få monteret to indbygnings toilletter med wcskål og trykknapper og bygget ind til vand og afløb til vaskemaskinen og den blev godtaget. Samarbejdet mellem montøren og mig selv, spillede bare Max👍 Da jeg selv stod for at sætte lejligheden i stand😊 montøren kom med nogle forslag som han synes så dårligt ud og nok skulle skiftes, nu når jeg var igang med at renovere. 5 mdr efter er jeg blevet færdig og kan ikke sige noget dårligt om dem. Det er super fedt at den var den samme montør som lavede det og den samme som kom og monterede køkken/2 badeværelser og var der problemer kunne man altid skrive/ringe til ham efter råd

2. marts 2022

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

tusind tak , det er vi rigtig glade for at høre :)

Alt i orden.

Alt i orden.
De kom til aftalt tid, lavede et rigtigt flot stykke arbejde og prisen var som aftalt.
Vil klart bruge dem igen en anden gang.

10. maj 2021

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

tusind tak, jeg giver det videre :)

Alt i orden

Kom til aftalt tid og udførte et grundigt stykke arbejde til den aftalte pris. Absolut intet at klage over. Jeg kommer til at bruge Hjelm & Henriksen igen.

12. marts 2021

Tusind tak :) Det er vi glade for

Har brugt Hjelm&Henriksen flere gange

Har brugt Hjelm&Henriksen flere gange, dem kan jeg varmt anbefale. Håndværk til tiden og til en rimelig pris.
Dem bruger jeg hel klart igen 🙂

6. marts 2021

Tak skal du have :)

Dårlig service

VVS-firmaet skulle komme og montere et nyt toilet, da det tidligere var afmonteret. De ringede til os på det aftalte tidspunkt og meldte afbud, da medarbejderen var vredet rundt på foden! Til trods for, at vi nu er uden toilet, kunne de først komme ugen efter. Det er pokkerme dårlig service
Nu svarer Hjelm Henriksen, at der ikke bor nogen i lejligheden. Hvad ved de om det. Vores datter bor her, når hun er på arbejde på Skejby Sygehus og vi bor her når vi gør lejligheden i stand.
Det bliver da værre og værre med usandheder. Det skriger jo til himlen. Her er tre senge, bord, mad osv. Toilettet er afmonteret fordi der er flisemurer i gang på toilettet. Aftalen er klappet af med ham, så det var muligt at montere toilettet på ny.
Men slut herfra. Jeg kan bare ikke forstå, at I ikke bare kan indrømme i denne oplagte sag, at det var dårlig service, og så komme videre

4. marts 2021

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Lige til orientering, vi forsøgte flere gange at komme i kontakt med dig fra 06.30, det er ikke os der har afmonteret toilettet, og der bor ikke nogen i lejligheden, da den står tom. Men vi er så kede af at vi måtte aflyse, men sygdom er vi jo ikke herre over.
Og du fik tilbudt en anden tid.

Lige svar på hvor vi ved det fra, vi har været der :)

Faktura på 3500 kr for at skulle komme…

Faktura på 3500 kr for at skulle komme ud til opgave. Aflyste opgaven inden for 10 min og trods dette kommer faktura. Intet oplyst og alt ok i telefonen ved samtalen

17. februar 2021

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

hej Caper, du bestiller et vagtudkald, og vi har en procedure der gør at du skal trykke som bekræftelse på vagtudkaldet, du accepterer yderligere ved at du sender os dine oplysninger, du vælger at aflyse 10 minutter før vores montør er hos dig, Vores montør kører ud efter normal arbejdstid, og skal selvfølgelig have penge for det . Syntes ikke det er fair , det du skriver , da vores montør oplyste dig i telefonen, at du ville få en faktura, da han jo havde brugt tid på det.

Har haft en del dårlige oplevelser med Hjelm og Henriksen

Har haft en del dårlige oplevelser med Hjelm og Henriksen over flere gange.

1. Overfakturering
2. Dårlig rådgivning
3. Fejl morterning
4. Mangelfuld forståelse

Derfor vil jeg anbefale et andet firma. Fejle er ved at være rette op nu.
Men syns ikke andre skal opleve den dårlige service, jeg syns jeg har fået ved Hjelm og Henriksen.

22. november 2020

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice fra deres side.
Meget korte og arrogante svar, og ja, helt uden man fik svar på sine spørgsmål.
Bad om et helt specifik tilbud på en opgave.
Svar fra Hjelm-Henriksen: Vi kører timepris
Spurgte så til hvad deres timepris lå på?
Svar fra Hjelm-Henriksen: Timeprisen er højere, når du slev har købt komponenterne.

Så selv efter to mails fra dem, kunne jeg ikke få oplyst en timepris.

Tilføjelse:
Da Hjelm Henriksen var meget hurtige til at reagere på denne anmeldelse, så synes jeg at det er på plads med at vise selve korrespondancen...

Besked:
Hej Jeg ønsker et godt tilbud på følgende opgave:
- Demontering af eksist. gulvvarmestyring inkl. termostater og telestater.
- Udskiftning af pakdåser i fordelerrør. (hvis nødvendigt)
- Montering af komplet gulvvarmestyring bestående af 4 stk. telestater, 4 stk. rumfølere og 1
stk. gulvvarmemaster,
-.Eksist. cirk.pumpe tilsluttes styringen´s
pumpestop funktion.
- Instruktion af bruger i styringen.

Jeg har selv indkøbt de nye komponenter.
Mvh Per

det vil være en opgave vi udfører på timeløn :)
---

xxx xxx
Hans Winthers vej 1
8400 Ebeltoft
T: xxxxxxxx

Hej xxx

Tak for hurtigt svar.

Hvilken timepris kører I med? og skal I ud og se det nuværende først, eller skal man bare booke en tid og så klarer I det hele der?

Mvh

Per

---hej,
hvor bor du?
Vi tager ekstra i timen når vi ikke leverer materialerne

xxx xxx
Hans Winthers vej 1
8400 Ebeltoft
T: xxxxxxxx

Så kære xxx xxx, hvis du virkelig mener mine beskeder til jer var skrevet i en meget ubehagelig tone. Ja så beklager jeg dybt. Men jeg synes den var skrevet meget reel og i en god tone.
Desuden skrev du på intet tidspunkt, at I ikke ønskede at udføre opgaven. Og i din sidste mail spurgte du tilmed efter min adresse. Det tager jeg ikke som et tegn på at i ikke ønskede at tage opgaven.

Alle er jo forskelige, men jeg vil lade det være op til andre der læser jeres Trustpilot, om de synes jeg har henvendt mig til jer i en ubehagelig tone...

Så kom der så igen svar fra Hjelm-Henriksen. Nu påstår de så at de svar fra dem, som jeg har lagt op i min anmeldelse, ja at de skulle være redigeret... Det er dde nu ikke. de er taget direkte fra mailen jeg har fået fra dem.
Prøvede så at ringe til dem, men uanset hvilket nummer eller valgmulighed jeg vælger, ja så ender jeg hos hende der i første omgang svarede på mine mails og så svarede på min trustpilot anmeldelse. Men hun smed blot røret på, da jeg oplyste mit navn og fortalte det var mig hun havde svaret på Trustpilot.

Ja, det kan man jo igen tolke som man vil...
Men ærgerligt at hun er den eneste man kan komme i kontakt med hos Hjelm-Henriksen

23. september 2020

kære Per,
som jeg skrev til dig ønsker vi ikke at udfører opgaven for dig, da tonen i dine mails var meget ubehagelig, det du skriver ovenfor forstår jeg slet ikke, men som skrevet til dig ønsker vi ikke at have dig som kunde

jeg kan se at det du ligger op er redigeret og er ikke enig

Faktura for ydelse der ikke er udført

Hold da lige op, jeg har fået en faktura fra den her "virksomhed" med en fiktiv ydelse, som de ikke har udført. Det er virkelig absurd! Er der andre der har oplevet noget lignende fra deres side. Så lad min vide det, så vi kan få politianmeldt dem!

8. april 2020

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Den 6. 2 bestiller du os til en opgave i dit sommerhus (som er til salg) , du fortæller hvor nøglen ligger,
vi tager ud og laver skaden, vi sender faktura, den bliver ikke betalt, jeg ringer til dig, vil ikke gengive samtalen her, da det var meget ubehageligt, og du nægter at betale, du blev sendt til inkasso, og nu denne mærkværdige anmeldelse på trustpilot, jeg har mail fra dig hvor du bestiller og og fortæller hvor nøglen ligger

Manglende service og forkert faktura

Sjusk, dårlig service og forkert faktura
Montør tilkaldt til vandskade i kælder i beboelsesejendom. Efterfølgende aftales at montøren skal bestille og installere en ny ventil. Dette glemmer han, og ejerforeningen må kontakte virksomheden gentagne gange for at få gennemført reparationen. Der aftales et tidspunkt, og det understreges at der er beboere i ejendommen der venter på at lukke montøren ind. I stedet for at ringe på, som aftalt, ringer han på en mobil til en person i udlandet, der har meddelt virksomheden at vedkommende er bortrejst. Beboerne i ejendommen venter på at lukke montøren ind. Montøren ringer ikke på. Montøren har indrømmet at han ikke ringede på.

Virksomheden kræver betaling for besøget, selvom montøren undlod at ringe på for at komme ind. Flere henvendelser til virksomheden er forgæves, den vil ikke anerkende at det er urimeligt at opkræve løn for en montør, der gentagne gange har glemt en aftale. Både kontoret og montøren var gjort opmærksom på forholdene.

Som kunde bliver man tvunget til at betale for manglende service og sjusk.

1. november 2019

Kære Trine,
Al korrespondance med dig er foretaget via mail, du bestiller en montør til at komme, han kommer ringer på din dør , ringer på din mobil får ingen kontakt til dig, jeg ringer efterfølgende til dig, vi aftaler en ny tid, vi kommer og udfører opgaven. Så sender vi faktura, hvor vi selvfølgelig har anført "forgæves kørsel". Så begynder du at skrive igen og mener (har korrespondancen) at vores montør burde have ringet på alle 5 lejligheder. Derefter truer du med advokat og anmeldelse her, hvis ikke du får en kreditnota... det er ikke en okay opførsel. Vores montør skal jo have løn, selvom du ikke er der , som vi har en skriftlig aftale om, som aftalt. Dette har været meget ubehageligt for os

OK service men dyrt.

Jeg skulle have fikset et stoppet afløb.
De kom en del for sent, hvilket naturligvis er træls, når man står og venter.
Men der kom en VVS mand og lavede afløbet på 5 min. med en svupper.
De 5 min. kostede mig 906 kr. hvilket jeg synes er meget dyrt.

Så, ja jeg fik fikset mit problem, men synes prisen var meget høj.

24. maj 2019

Kære Mie,
Jeg er glad for at høre du fik fikset dit problem. Og ked af du syntes det var dyrt, men det du bliver faktureret for er et servicebesøg og ikke en timepris

jette

Tak for arbejdet

Tak for arbejdet, dejlige faglige og rare svende,
Jeg vil helt sikkert anvende jeres firma igen, skulle jo nok blive nødvendigt med et gammelt hus

5. maj 2019

tak :)

vi havde store problemer med…

vi havde store problemer med vandtrykket i vores ejendom, det kom en vvs montær og så på det, hvorefter vi fik skiftet noget i kælderen og nu vi alle " gå glade i bad "

23. januar 2019

Tak :)

Super service i forbindelse med…

Super service i forbindelse med renovering af hus. Skulle have lavet gulvvarme i halvdelen af huset og trukket nyt vand til køkken. Kommer som aftalt og yder god service og vejledning. Kommer hurtigt med tilbud som vi holdt os inden for. De er til at få fat i når man ringer og har de materialer med som de skal bruge. God stil i forhold til andre VVS firmaer som vi har brugt tidligere.

16. november 2018

Tak

2 aflyste aftaler på dagen

Havde en aftale med dem, om at de skulle komme mandag for at udrede et stoppet afløb. Aftalen blev indgået en uge i forvejen, så mandag havde problemet allerede været der i en uge.
Mandag ringer de så og siger at de ikke kan komme alligevel, da der var sket en fejl. De vælger så at sige, at de kan komme torsdag i stedet for - vi kontakter dem da torsdag morgen, for at bekræfte vores aftale kl 13, hvor de bekræfter at de kommer.
Da kl slår 13 er de ikke kommet endnu, og efter en halv times ventetid, kontakter vi dem, hvor vi så får af vide at de ikke kommer alligevel, men at de kan komme torsdag ugen efter, altså 3 uger efter de først blev kontaktet.
Skandaløs kundeservice

13. september 2018

Kære Mads,
Jeg beklager som sagt at vi måtte aflyse men vi står i en ejendom i Århus hvor vandet vælter ned gennem etagerne, og det prioriterede vi over et stoppet afløb, som jeg også forklarede dig.
Jeg sendte en sms i formiddag til nummeret på den der havde bestilt opgaven. Vedkommende må jo så ikke have sendt den videre til dig,
I mandags blev du ligeledes også kontaktet og fik forklaret hvorfor vi måtte prioritere anderledes det var ikke pga. en fejl, men pga. en vuggestue uden varmt vand.

Jeg forstår sagtens dit problem, men nogle gange må vi bare prioriterer anderledes i forbindelse med store akutte skader.
Hjelm&Henriksen A/S

Misforståelse... endte godt :)

En dum start (pga. misforståelse/manglende info.) endte godt :)
Så tør bestemt godt ringe efter dem igen :)

13. april 2018

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S

Tak, det er vi glade for at høre, ring altid så finder vi ud af det