Hificable Anmeldelser 15

3,6

3,6

Middel

Jeg kan ikke tage den her passivitet…

Jeg kan ikke tage den her passivitet når man bestiller og man ingen informationer for ud over en ordrebekræftigelse, ingen tager telefonen, ingen response på mail,smser, ingen mail om varen er sendt

Opdate, de har læst min mail, de er på forrretnings rejse til den 15 januar og skulle have skrevet det på deres siden MEN der står kun HiFicable holder lukket mellem: 29.12.2024 - 20.01.2025, lidt nederen når det ikke står der, ville ikke have handlet der hvis jeg skulle vente over en månede på en vare de måske havde på lager

3. december 2024

Ingen respons - ingen varer !

Har bestilt varer med leveringstid på 1-2 dage iflg. hjemmside & orderbeskræftelse. Der er nu gået 3 dage uden nogen informationer ang. leveringstid. Betalt med MobilePay - pengene står som reserveret på min konto. Skrevet 2 gange ringet 5 gange med 2 indtalte beskeder. Ingen respons overhovedet. Totalt useriøst - Ønsker kun at få ordren annulleret nu.

29. november 2023

Bestilte i god tro et Oyaide F1 netstik…

Bestilte i god tro et Oyaide F1 netstik til 2300kr hos hificable.dk d10/6-2020.
Den oplyste leveringstid 5-8 dage.
I dag d29/6-2020 har jeg stadigvæk intet set til mit stik.
Ej heller har det været muligt at få kontakt til vedkommende via mail eller tlf...de 2300kr står reserveret på min konto indtil d10/7-2020.
Så blev mit projekt kørt godt og grundigt kørt ud på et sidespor og gad vide hvornår vedkommende har tænkt sig at give lyd fra sig...
Er der ferie eller andet der gør at forretningen ikke kører,så skriv det dog på hjemmesiden eller indtal det på telefonsvareren i stedet for at holde på folks penge i ugevis.
Latterligt og useriøst.

30. juni 2020

købte noget VDH D-102 MK3 Hybrid…

købte noget VDH D-102 MK3 Hybrid Signalkabel, der kom som lovet dagen efter jeg havde afgivet ordren, jeg bestilte kablet for lige at teste om jeg kunne lave noget der var bedre end de kabler jeg forvejen havde, jeg smed nogen stik på, og ville så lige lytte, og jo de var bedre end dem jeg i forvejen havde, der kom lidt flere detaljer i diskanten, ikke voldsomt, men de var til at høre, dejligt der findes et sted man kan købe gode kabler uden stik i metermål.

16. juli 2019

Fornem betjening!

Vil varmt anbefale denne forretning til alle der sætter pris på høflig og sober kundebetjening.

Er der problemer af en eller anden karakter, er det muligt at gennemføre en fornuftlig dialog og finde en løsning. Afgjort en af de ting jeg sætter pris på i forbindelse med et online-køb.

hificable.dk værdsætter sine kunder og lægger stor vægt på at deres kunder er tilfredse!

6. marts 2014

God oplevelse

Havde bestilt højtalerkabel, fik så en mail at man ikke havde det bestilte på lager , men de vil sende et noget dyre kabel til samme pris. Super service.

13. november 2013

Engageret og seriøs faglig betjening

Helt igennem en professionel web-shop med hurtig responstid.

Venlig, opmærksom, interesseret i, at yde service i topklassen.

Sender mail eller ringer kunden op,"hvis noget springer i øjnene".

Problemer er til at løse. Yder en yderst kompetent faglig rådgivning via en bred vifte af kvalitets produkter i ALLE prislejer.

Har genført mine handler til min fulde tilfredshed.

28. marts 2012

Super god service

Jeg bestilte forskellige varer og fik alle mine ting pånær en dagen efter.
Den sidste ting blev eftersendt et par dage senere sammen med en undskyldning og en cd som kompensation for ventetiden, det er sgu i orden service og der handler jeg igen.

Peter

6. december 2009