Ik ben zeer tevreden over HBI. Vanaf het eerste contact in het Woonlab tot installatie vandaag en de top service van alle medewerkers vanaf directie tot installateurs! Super mooi geïnstalleerd en netj... Se mere
Virksomheden har svaret
These guys are truly professional. Sound advise, no unnecessary upselling, very quick turnaround timelines, simple and fuss-free installation day, and on top of everything else, friendly and genuin... Se mere
Virksomheden har svaret
Een nieuwe alarminstallatie van HBI. Goed advies en nu geïnstalleerd. Vriendelijk en professioneel met duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ook na vele foutmeldingen zijn ze weer bij ons geweest om een... Se mere
Onze oude installatie moest vervangen worden, en na overleg met de betreffende monteur HBI laten komen om te kijken hoe we dat moesten aanpakken. Duidelijke uitleg met koffers met de verschillende... Se mere
Het Beveiligings Icoon staat voor vakmanschap en klanttevredenheid. We doen het niet voor minder en wij vinden het behoudt van klanten dan ook minstens zo belangrijk als nieuwe klanten werven. #Alarmsysteem#Alarmsystemen#Camerabeveiliging#Camerainstallatie#Intercom#intercomsysteem#HBI#Hetbeveiligingsicoon#Steenbergen#Kruisland#Dinteloord#NieuwVossemeer#DeHeen#BergenopZoom#Halsteren#Tholen#Wouw#Fijnaart#Roosendaal#Oudgastel#Zevenbergen#Klundert#Nederland
Van Andelstraat 10, 4651 Ta, Steenbergen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb een hele prettige ervaring met HBI. Ik raad HBI daarom ook zeker aan aan een ieder die een betrouwbaar en professioneel bedrijf zoekt. De medewerkers zijn erg vriendelijk en klantgericht. De producten die ze leveren zijn hoogwaardig, dit geldt eveneens voor de service die ze verlenen. Kortom, heel erg dank voor het geleverde werk!
Alarm aangelegd, goede service, vriendelijk en beleefd! Veel aandacht voor persoonlijke omstandigheden!
Na een periode van 10 jaar was het tijd voor een nieuwe installatie. Na een gesprek met uitleg over de mogelijkheden binnen HBI besloten om ons systeem een upgrade te geven. De monteur is zorgvuldig en secuur te werk gegaan waarbij ook aandacht is gegeven aan de meterkast waarin het geheel moest worden geplaatst. De vanzelfsprekendheid dat deze ook even "opgeruimd" wordt is helemaal top. We zijn nu 2 weken aan het nieuwe systeem aan het wennen en het bevalt erg goed. Onze kinderen hebben met eigen druppels ook direct toegang. Het melden wie wanneer aan het systeem zit is prettig om gevoel te krijgen bij wat er speelt als je niet thuis bent. Stukje zekerheid voor ons en de kinderen is een functionele meerwaarde die we nog niet hadden in ons vorige systeem.
Professioneel bedrijf. Na problemen met ons vorig alarm systeem werd ons, door vrienden, dit bedrijf aangeraden. Alles werd door hen nauwkeurig in beeld gebracht en keurig geïnstalleerd. Ook op onze vragen werd direct en adequaat gereageerd. Alles functioneert naar volle tevredenheid!
Aangezien het zeer oude alarmsysteem kuren begon te vertonen, contact opgenomen met HBI. Reeds bekend bij ons aangezien ze al langere tijd het onderhoud deden aan het oude systeem. Binnen zeer korte tijd uitstekend advies gegeven en binnen een week het nieuwe systeem geplaatst door Rob en Finn. Perfect werk geleverd, en passant de meterkast heringericht. Duidelijke uitleg, en binnen een week gebeld of alles in orde was! Zeer professioneel prettig bedrijf!
Mijn oude alarm had kuren en kwam via via bij HBI terecht. Ze kwamen deskundig over en hadden goede adviezen voor een nieuw alarm systeem. Na een afspraak te hebben gemaakt hebben ze een inventarisatie thuis gemaakt en een voorstel gemaakt voor een optimale beveiliging. Systeem is 2 weken later geplaatst en alles werkt naar behoren. Afspraak is afspraak bij HBI.
Jeffrey de eigenaar belde na installatie of alles naar wens was. Toen ik een probleempje aankaartte wat naar later bleek door mij zelf was veroorzaakt gaf hij aan dat kosteloos op te lossen. Netjes dus!
HBI is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Het contact met hen is leuk.
Via hen een nieuw systeem aangeschaft nadat het oude systeem niet meer deugde. De installatie is goed verlopen, fijne monteur. Achteraf werd er nog gebeld of alles goed gaat verder met het systeem.
Ik raad dit bedrijf zeker aan, mocht je een goede partij zoeken.
Mij oude alarm kreeg zijn service beurt, toen bleek dat het alarm niet meer werkte, was reeds twaalf jaar oud.
De service monteur stelde voor een nieuw alarm aan te schaffen. Door een zeer duidelijke uitleg wat het beste was voor mijn woning heb ik accoord gegeven voor een nieuwe. Ik ben zeer tevreden over hun werkwijze, zijn altijd vriendelijk, zij komen bij mij al jaren.
Na 14 dagen werd al een nieuw Alarm geplaatst, de oude eerst keurig verwijderd.
Na de aansluiting van het nieuwe systeem kreeg ik
een heel goede uitleg met veel geduld van de vriendelijke monteur.
Ik raad u dit bedrijf ten zeerste aan. Ik ben heel tevreden over het personeel en bedrijf.
Tegen onze zin moesten we ons gedateerde alarmsysteem gaan vervangen, maar bij wie? We werden geattendeerd op Het Beveiligings Icoon en dat contact verliep goed. Uitvoerig besproken wat de beste opties waren en die kregen we tegen een nette prijs. De aanleg kon snel plaats vinden. De uitvoering was uitstekend en vragen nadien werden prima beantwoord. Als je belt, krijg je geen computerstem maar een echt mens aan de lijn die weet wie je bent, welk systeem je hebt en je vragen prima beantwoordt. Zo plezierig.
Duidelijke uitleg bij de verkoop, geen onduidelijke prijzen maar alles afgeprijsd en dus geen gedoe achteraf.
Nette montage en uitleg.
Ik ben super tevreden met dit bedrijf. Mensen die hun vak verstaan en daarbij zeer vriendelijk , geduldig en behulpzaam. Thanks toppers.
Uitstekend alarmsysteem.
Geplaatst door een vakbekwame en vriendelijke monteur die alles netjes en rustig heeft uitgelegd.
Dit bedrijf is echt een aanrader!!!!
Mijn systeem was aan vernieuwing toe. Uitstekend geholpen door HBI en een zeer goede service en aftersales.
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een alarmsysteem, dat uiteindelijk toe was aan vervanging, zijn wij heel netjes ingelicht door het bedrijf. De installatie was in de vakantie periode binnen de 2 weken gerealiseerd, en de monteur heeft alles netjes gemonteerd en de nodige uitleg aan ons gegeven. We hebben gevraagd of er een korte handleiding was, en die werd gelijk de zelfde alsnog verstuurd. Kortom, alles is netjes en goed geregeld.
Onze ervaring met HBI is zeer positief!!
Alle medewerkers zijn professioneel, staan altijd klaar bij vragen of problemen (eventuele problemen met het systeem zijn bij ons altijd direct of zeer vlot opgelost).
De medewerkers zijn erg vriendelijk en zijn zeer klantgericht.Ze hebben op basis van onze wensen een nieuw systeem voor ons huis bedacht en geistalleerd; we zijn zeer tevreden over dit systeem. Kortom wij raden ze zeker aan.
Ik weet niet of mijn vorige review is aan gekomen. Ik denk het niet.
De de installatie is netjes weggewerkt. Helemaal uit het zicht. De monteur werkte netjes en kundig. Uitleg over de installatie was duidelijk. PRIMA WERK GELEVERD!
Onlangs een alarm /brand instalatie laten monteren door HBI.
Deze mensen weten waar ze over praten en denken goed na over jou wensen en gaan dus eerst goed met jou in gesprek alvorens ze een plan van aanpak presenteren.
Zijn er onverhoopt toch nog wat aanpassingen nodig zij staan direct voor je klaar ik kan niet anders zeggen dat deze mensen professioneel bezig zijn 👍
Altijd snelle adequate reacties, prettige mensen om zaken mee te doen
Zeer vakkundige en vriendelijke mensen.
Eerste kennismaking was al erg prettig. Kon meteen merken dat ze verstand hadden van hun vak. Denken goed mee om het alarm systeem en camera bewaking netjes en praktisch te laten werken. Ook belangrijk is dat we alleen maar plezier van het systeem hebben en geen last. De jongens die het kwamen plaatsen werkte snel en heel netjes. Alles weer schoon achter gelaten. Ik raad hun zeker aan!