Het Beveiligings Icoon (HBI) Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over HBI. Vanaf het eerste contact in het Woonlab tot installatie vandaag en de top service van alle medewerkers vanaf directie tot installateurs! Super mooi geïnstalleerd en netj... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

These guys are truly professional. Sound advise, no unnecessary upselling, very quick turnaround timelines, simple and fuss-free installation day, and on top of everything else, friendly and genuin... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een nieuwe alarminstallatie van HBI. Goed advies en nu geïnstalleerd. Vriendelijk en professioneel met duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ook na vele foutmeldingen zijn ze weer bij ons geweest om een... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze oude installatie moest vervangen worden, en na overleg met de betreffende monteur HBI laten komen om te kijken hoe we dat moesten aanpakken. Duidelijke uitleg met koffers met de verschillende... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Vagtservice
  2. Butik med tyverialarmer
  3. Fotobutik
  4. Butik med sikkerhedsudstyr
  5. Installation af sikkerhedssystemer
  6. Leverandør af sikkerhedssystemer

Skrevet af virksomheden

Het Beveiligings Icoon staat voor vakmanschap en klanttevredenheid. We doen het niet voor minder en wij vinden het behoudt van klanten dan ook minstens zo belangrijk als nieuwe klanten werven. #Alarmsysteem#Alarmsystemen#Camerabeveiliging#Camerainstallatie#Intercom#intercomsysteem#HBI#Hetbeveiligingsicoon#Steenbergen#Kruisland#Dinteloord#NieuwVossemeer#DeHeen#BergenopZoom#Halsteren#Tholen#Wouw#Fijnaart#Roosendaal#Oudgastel#Zevenbergen#Klundert#Nederland

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zeer positieve ervaring met HBI

Onlangs mijn oude beveiligingssysteem laten vervangen door HBI.
Eerst is Mark geweest en heeft mij geduldig uitgelegd hoe het nieuwe systeem eruit zou gaan zien.
Waar op gelet moest worden ,wat er kon worden verbeterd tov het oude systeem.
Waar melders moesten komen enz.
Mooi systeem wat je ook met de app kunt bedienen..
Toen kwam de installatie door Rob.
Wat een topper is hij.
Alles heeft hij keurig geïnstalleerd, stofzuiger erbij als er gaatjes moesten worden geboord.
De meterkast heeft hij keurig netjes aangepast, draden weggewerkt. Alles overzichtelijk gemaakt met stickers.
Vervolgens heeft hij het systeem volledig duidelijk uitgelegd. Helemaal blij mee want ik zag er wel tegen op. Om een ander systeem te krijgen na 22 jaar mijn oude te hebben gebruikt.
Ik zei hem dat ik een goede recensie zou schrijven maar dat hoefde niet van hem. Want zo zei hij - je moet gewoon je werk goed doen.
Niets dan lof over deze topper. Waar vind je ze nog.
Kortom een heel fijn bedrijf. Een aanrader!

30. maj 2023

Positieve ervaring met HBI

Mijn oude alarmsysteem, verbonden met een alarmcentrale, viel geregeld in storing en gebruikte ik eigenlijk niet meer.
Met Marc van HBI een goed adviesgesprek gehad over het wat en hoe beveiligen van mijn woning.
De demontage van het oude systeem en het aanbrengen van het nieuwe systeem door monteur Finn werd keurig en netjes uitgevoerd. Daarbij gaf hij ook geduldig uitleg over het systeem en het gebruik van de bijhorende app Myjablotron. Door deze app heb ik een alarmcentrale niet meer nodig; een kostenbesparing van € 40 per maand.
Ook vragen achteraf werden telefonisch uitgebreid beantwoord.
Mijn conclusie: een maand na de installatie ben ik zeer tevreden over het nieuwe alarmsysteem en de service van HBI.

10. maj 2023

Vervanging systeem.

Het verouderde systeem laten vervangen voor een nieuw systeem. Het is keurig uitgevoerd door een meedenkende monteur met een nuttige tip .
Het systeem is zeer gebruiksvriendelijke en naar alle tevredenheid en kan HBI aanbevelen als installatie bedrijf,dat direct klaar staat en goed bereikbaar is als je vragen hebt.

19. april 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben door HBI onze oude…

We hebben door HBI onze oude beveiligingsinstallatie laten vervangen. Dit is zeer naar tevredenheid gegaan, alles goed geplaatst en netjes afgewerkt. Ook de uitleg was prima. Toen we nog vragen hadden en erover opbelden, werden deze zeer uitgebreid en correct beantwoord, zodat ik nu alles naar behoren kan bedienen.

23. februar 2023

Nieuw alarmsysteem

Ons alarmsysteem was erg verouderd (20 jaar). Na goed overleg met HBI, en een duidelijke offerte, hebben wij besloten met HBI in zee gegaan.
De installatie was zeer professioneel. Het oude alarmsysteem netjes verwijderd.
Zeer tevreden, kan HBI aan eenieder aanbevelen.

9. marts 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nieuwe installatie

Er werd een nieuwe installatie geplaatst. De monteur vertrok niet eerder dan dat alles werkte. Er was een klein probleempje met de app. Hij ging niet eerder weg dan dat opgelost was.

14. februar 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nieuw systeem

Wij waren toe aan een nieuw systeem. Gelet op onze ervaring met HBI hebben we niet eens overwogen om ook met een ander bedrijf in contact te treden. Keurige mensen, die gewoon doen wat ze moeten doen. Duidelijke adviezen, met ruimte voor eigen wensen gekregen. Het nieuwe systeem is geheel conform afspraak aangelegd.

31. januar 2023

Goed gevoel van A tot Z

Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij HBI en dat is nooit meer weggegaan. De offerte was duidelijk opgesteld zodat ik precies wist waar ik voor betaalde. Verder verliep de installatie soepel en gaf de installateur mij duidelijke uitleg over hoe het apparaat precies werkt. Kortom: Zeer tevreden en zeker aan te raden.

9. januar 2023

Blij

Duidelijke uitleg over mogelijkheden en beperkingen (weinig) vooraf, heldere offerte, professionele montage door vriendelijke vaklui die hun best doen bekabeling zoveel mogelijk weg te werken. Systeem werkt prima: blij mee.

29. december 2022

Recommended

Good, efficient, professional and friendly service both in design of the system and the subsequent installation.

27. december 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De nette klantvriendelijke,goede voorlichting en installatie van het systeem

Ons huidige systeem was al zo'n 15 jaar oud en begon regematig storingen te geven. Door die storingen werden we steeds door de alarmcentrale gebeld zonder dat we wisten dat er een storing was. Dus net voor de Kerst van 2022 was het weer zover dat er geen verbinding was met de meldkamer, waardoor er een monteur moest komen om dit te fiksen. Deze slag hebben we overgeslagen en voor dat we het wisten zaten we om de tafel met HBI voor het nemen van een nieuwe installatie. HBI hebben ons goed voorgelicht en na een uur was de deal rond. Op 4 jan stond de monteur van HBI bij ons op de stoep voor het installeren van de nieuwe installatie. De monteur heeft vakkundig de istallatie geinstaleerd en heeft ons uitleg gegeven over de werking van de installatie. En zijn we blij met deze nieuwe gebruiksvriendelijke installatie.
Als ik mensen een alarm installatie moet aanbevelen dan zal ik ze zeker door verwijzen naar HBI

3. januar 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

HBI een zeer goed bedrijf

HBI doet al een aantal jaren het oderhoud van het alarm systeem maar de laatste tijd had ik regelmatig storingen zo ook de laatste keer op zondag maar ben ik zeer goed geholpen door een monteur van HBI.Het oude systeem was onderhand ook al 12 jaar oud. De dag daarna een afspraak gemaakt voor een nieuw systeem.
Een week later kwam mark om alles op te nemen en een afspraak gemaakt voor de instalatie dat kon 3 dagen later gedaan worden. Ik heb alle lof voor Sander de monteur hij heeft het oude systeem netjes verwijderd en het nieuwe netjes ginstaleerd We kregen een goede uitleg over de werking van het systeem na het werk werd alles door hem weer netjes opgeruimd en gezogen. Uitleg was erg duidelijk van de werking.
Ik kan HBI ook zeker een ieder aanbevelen.

23. december 2022

Installatie verouderd

Installatie verouderd, dat was al bekend bij mij, maar na een goed gesprek met Mark de hele installatie vernieuwd maar voor lease gekozen, ook dat is mogelijk. De andere dag werd alles al onderhanden genomen. Dat voelt goed 👍🏻

22. november 2022

Vervanging alarminstallatie

Toen Mark voor onderhoud kwam van onze installaties gaf hij aan dat de installaties verouderd raakte.
Hij heeft op ons verzoek toen een offerte voor ons gemaakt voor een nieuwe installatie.
Enkele dagen later kwamen zij hem installeren en adviseerde ons om sommige detectoren op logischer plaatsen te plaatsen. Alles bij elkaar snel en correct geleverd.

3. november 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.