Het Beveiligings Icoon (HBI) Anmeldelser

4,9

Ik ben zeer tevreden over HBI. Vanaf het eerste contact in het Woonlab tot installatie vandaag en de top service van alle medewerkers vanaf directie tot installateurs! Super mooi geïnstalleerd en netj... Se mere

These guys are truly professional. Sound advise, no unnecessary upselling, very quick turnaround timelines, simple and fuss-free installation day, and on top of everything else, friendly and genuin... Se mere

Een nieuwe alarminstallatie van HBI. Goed advies en nu geïnstalleerd. Vriendelijk en professioneel met duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ook na vele foutmeldingen zijn ze weer bij ons geweest om een... Se mere

Onze oude installatie moest vervangen worden, en na overleg met de betreffende monteur HBI laten komen om te kijken hoe we dat moesten aanpakken. Duidelijke uitleg met koffers met de verschillende... Se mere

1. Vagtservice
  2. Butik med tyverialarmer
  3. Fotobutik
  4. Butik med sikkerhedsudstyr
  5. Installation af sikkerhedssystemer
  6. Leverandør af sikkerhedssystemer

Het Beveiligings Icoon staat voor vakmanschap en klanttevredenheid. We doen het niet voor minder en wij vinden het behoudt van klanten dan ook minstens zo belangrijk als nieuwe klanten werven. #Alarmsysteem#Alarmsystemen#Camerabeveiliging#Camerainstallatie#Intercom#intercomsysteem#HBI#Hetbeveiligingsicoon#Steenbergen#Kruisland#Dinteloord#NieuwVossemeer#DeHeen#BergenopZoom#Halsteren#Tholen#Wouw#Fijnaart#Roosendaal#Oudgastel#Zevenbergen#Klundert#Nederland

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

vervanging alarmsysteem

Ons alarmsysteem is vervangen vanwege ouderdom en storingen. Het was nooit teveel om deze snel op te komen lossen. Er wordt meegedacht over de mogelijkheden. Het nieuwe systeem is binnen een week geïnstalleerd door Rob. Netjes en vakkundig, alles wordt schoon achtergelaten. Een duidelijke uitleg over de werking. Het werkt prima en zeker mbh de app gemakkelijk te bedienen. Kortom reuze tevreden.
En zeker aan te bevelen!

16. marts 2022

Uitstekende service

Van tevoren alle wensen doorgenomen en duidelijke uitleg gekregen over de mogelijkheden. Op de dag zelf alles snel geplaatst en alle ruimtes zijn weer netjes achtergelaten.

15. marts 2022

De verwachtingen overtroffen

Helder en duidelijk advies vooraf over een verouderd alarmsysteem wat gemoderniseerd moest worden.
Een overzichtelijke offerte gekregen met alle gemaakte afspraken puntsgewijs benoemd.
Dat werkt fijn.
Vervolgens had ik aanvullende vragen over camera beveiliging en ook daarover kreeg ik een heldere uitleg over alle relevante mogelijkheden.
Ook dat werkt fijn: kennis van zaken en in kunnen leven in de behoeftes van de klant.
Alles kon snel geïnstalleerd worden.
Er kwamen op de afgesproken datum 2 monteurs die netjes werkten, prettig in de omgang zijn, en alles duidelijk hebben uitgelegd.
Het werd uiteindelijk een lange dag maar dat was geen enkel probleem voor de monteurs.
Aan het einde van de dag was alles netjes geïnstalleerd, opgeruimd en de systemen uitgelegd.
Alle verwachtingen werden meer dan waargemaakt en nu profiteren we van een up-to-date alarmsysteem met camerabeveiliging.
Een aan te bevelen team van mensen.

2. december 2021

Een nieuwe moderne alarminstallatie…

Recent een nieuwe alarminstallatie aangeschaft. Samen met HBI de samenstelling ervan bepaald. Duidelijke offerte. Telefonisch overleg gevoerd en voor gewenste datum een plaatsingsopdracht gegeven. Monteur heeft alles zeer netjes geïnstalleerd en alles gebeurde in goed overleg. Duidelijke uitleg gekregen na oplevering. Meldkamer was erbij betrokken en alles tot volle tevredenheid van alle partijen afgehandeld.
Een dikke pluim voor HBI.

26. november 2021

Uitgebreide alarminstallatie en cameratoezicht

Een uitgebreide alarminstallatie en cameratoezicht laten plaatsen in één dag. De monteurs nemen eerst alles met je door, waar zij denken wat de beste posities zijn van de contacten, bewgingsmelders en camera's. Ze werken snel en efficiënt. Ook in de offertefase is alles goed uitgelegd en geoffereerd. Kortom Top bedrijf, die weten wat ze doen.

19. august 2021

Huis met HBI systeem past als een goed jasje

Zeer prettig om weer 's kennis te maken met een efficiënt werkend bedrijf dat daarnaast klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Er worden duidelijk omschreven offertes uitgebracht en dito afspraken gemaakt. Uitvoering vindt plaats middels professioneel optredend electro-technisch personeel binnen de tevoren opgegeven tijdsmarge. Het resultaat: een werkende installatie zoals verwacht en vooral zoals het hoort.

4. august 2021

oude installatie ververvangen

Wilde oude installatie uitbreiden, maar was niet meer mogelijk.
Dus vernieuwen dan maar. Was snel geregel en de plaatsing kon ook snel.
Was voor de monteur even puzzelen, maar toch gelukt om het zo in te regelen dat het alles werkt. En ook meedenken in aanbrengen van extra bandmelders.
Duidelijke uitleg en de bediening is simpel, ook via de app.

28. juli 2021

modernisering alarmsysteem

HBI heeft ons verouderde alarm systeem vervangen door een modern systeem dat met een app en met tags eenvoudig kan worden bediend. De installatie is netjes en grondig uitgevoerd en uitgebreid getest. De installateur heeft de bediening heel goed uitgelegd. Het geeft ons een heel veilig gevoel. We zijn er super tevreden over.

26. juli 2021

Top bedrijf

Nieuw systeem laten plaatsen..
Heel fijne uitleg goede en nette werkzaamheden.
Goede service.

8. juli 2021

Top Bedrijf!

HBI heeft bij ons camera's gehangen en wat wij kunnen zeggen hiervan is dat de service, de monteurs, het beeld en de kwaliteit in 1 woord TOP is. Ik raad iedereen aan om met dit bedrijf in zee te gaan!
Wij zijn zeer tevreden een dikke 10!

7. juli 2021

Onze oude installatie moest vervangen…

Duidelijke uitleg met koffers met de verschillende systemen. Super, besteld en snel geleverd en geplaatst.
En super, wat een mooie meterkast nu. Ook meegedacht en direct werkend achtergelaten.
Zeer blij met goed werkend systeem. Hopelijk nog jaren een veilig gevoel.

5. juli 2021