Het Juridischbureau Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een onbetrouwbare partij, we zijn al 4 maanden bezig met een zaak waar alle gegevens zijn geüpload en bekend zijn, tot op heden nog geen enkele aktie!!! O jawel voor 1 maand geleden een negatieve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden klant. Ik heb uitgebreid, goed onderbouwd en zeer zinvol juridisch advies gekregen van juridisch adviseur Peter Jansen. Ik hoop met zijn duidelijk advies mijn conflict met de bank... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In eerste instantie kwamen we er samen niet uit. Het bleek een misverstand. Juridisch bureau dhr Jansen heeft contact met mij gezocht. Gekeken wat ze voor me konden betekenen en daarna gehandeld. Supe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Juridiche zaken, zowel met het adviesbureau als het Loket bij ons in Tilburg. Ik werd altijd goed geholpen. Dank je wel. Gelukkig heeft mijn probleem zich va... Se mere

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

89 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ka mpp bedrijf

Ka mpp bedrijf, dit na oplichting pur sang.

25. februar 2026

Besvarelse fra Het Juridischbureau

Wij hebben deze persoon uitgenodigd via Trustpilot's Find Reviewer-functie om de ervaring te onderbouwen, maar daar is geen reactie op gekomen. Onze administratie biedt geen aanknopingspunt voor de beschreven situatie; deze persoon is bij ons onbekend. Wij staan open voor inhoudelijke afhandeling van een eventuele klacht via ons reguliere klachtenkanaal of per e-mail via [e-mailadres].

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw bericht. Wij herkennen ons niet in het beeld dat u schetst en nemen deze beschuldiging serieus.

Op basis van de door u vermelde naam kunnen wij helaas geen dossier terugvinden in ons systeem. Wij verzoeken u vriendelijk om ons per e-mail uw volledige naam en e-mailadres toe te sturen, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo snel mogelijk verder kunnen helpen.

Wij staan uiteraard voor u klaar.

Oplichters / fraudeurs!

Oplichters! Na een telefoongesprek van 30 minuten en vele spel- en typfouten verder, moest ik €50,- betalen voor hulp dat ik niet heb gekregen. Zo heb ik een valse advocaat aangewezen gekregen die het juridisch bureau zogenaamd gesproken had en mijn dossier door had gestuurd. Allemaal nep!! De telefoniste - Eve - wist zich van niets. Ik heb aangifte gedaan!

6. februar 2026

Geachte mevrouw,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening als negatief heeft ervaren. Feedback nemen wij serieus, omdat dit ons helpt onze werkwijze waar nodig te verbeteren.

Graag lichten wij onze dienstverlening toe. Wij zijn geen advocatenkantoor, maar bemiddelen tussen cliënten en advocaten en bereiden dossiers juridisch voor. Onze dienst bestaat uit:

Schriftelijk juridisch advies per e-mail. Dit advies is uitgebreid en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Mocht u dit advies niet (meer) hebben ontvangen, laat het ons gerust weten, dan sturen wij dit alsnog toe.

Overleg met een advocaat over uw juridische vraag.

Het doorsturen van de relevante gegevens aan de advocaat die uw zaak kan behandelen.

Ten aanzien van de telefoonkosten willen wij benadrukken dat het eerste contact altijd kosteloos is. Voor betaalde gesprekken wordt vooraf duidelijk gewezen op de tarieven, zowel via onze telefoonbandjes als per sms, zodat u zelf een weloverwogen keuze kunt maken. Wij hanteren hierin een transparante en concurrerende werkwijze.

Op basis van alleen uw voornaam kunnen wij uw dossier niet raadplegen. Wij kunnen daarom op dit moment geen inhoudelijke informatie geven over een eventuele betaling of over het gevoerde telefoongesprek. Wij verzoeken u vriendelijk ons per e-mail uw volledige naam en e-mailadres toe te sturen, zodat wij uw dossier kunnen bekijken en uw melding zorgvuldig kunnen beoordelen.

Wij wijzen u daarnaast graag op onze klachtenprocedure. Indien u hiervan gebruik wilt maken, sturen wij u het klachtenformulier graag toe. Ook staan wij open voor aanvullend overleg om uw ervaringen verder te bespreken.

Ons uiteindelijke doel is altijd om mee te denken en te helpen bij het oplossen van uw juridische probleem. Soms is de uitkomst niet volledig zoals verwacht en bestaat er een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, maar wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Neemt u alstublieft contact met ons op per e-mail, dan zullen wij alles in het werk stellen om uw situatie zorgvuldig te bekijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit is duidelijk een call line om geld…

Dit is duidelijk een call line om geld mee te verdienen. Trap hier niet in. Je bel kosten gieren de pan uit.

26. januar 2026

Besvarelse fra Het Juridischbureau

Dank u voor het plaatsen van uw reactie.

Op basis van de door u geplaatste review kunnen wij uw dossier op dit moment niet herleiden. Wij zien uw naam niet terug in ons systeem en herkennen de reviewinhoud niet direct bij een concreet dossier. Daarnaast constateren wij dat er meerdere gelijksoortige negatieve reviews zijn geplaatst bij verschillende bedrijven.

Om inhoudelijk en zorgvuldig te kunnen reageren, verzoeken wij u vriendelijk uw naam en e-mailadres aan ons door te geven via e-mail. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, kunnen wij nagaan of en welke dienstverlening is afgenomen en hier inhoudelijk op reageren.

Wij benadrukken dat wij geen advocatenkantoor zijn, maar bemiddelen tussen cliënt en advocaat en het dossier juridisch voorbereiden. Transparantie staat daarbij voorop, waaronder duidelijke communicatie over onze werkwijze en eventuele kosten, die vooraf kenbaar worden gemaakt.

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen, zodat wij uw reactie serieus en inhoudelijk kunnen beoordelen.

Geen geld betalen!!!!

Zoals hier eerder beschreven wordt, word je na een aantal mails heen en weer verwezen naar een advocaat. Natuurlijk wel nadat je het bedrag van €49,95 betaald hebt aan ze. Ik heb erg specifieke vragen aan ze gesteld en ook de vraag of een adviesgesprek bij een advocaat vrijblijvend en kosteloos is. Volgens Peter Jansen was dit zo. Na contact gelegd te hebben met de advocaat (die aan de andere van Nederland zit) geeft zij aan dat een adviesgesprek €80 kost en dat zij mijn casus niet kent en Het Juridisch Bureau ook niet. Het is dus inderdaad een vorm van een misleidende handelswijze. Na het verzoek waar de €49,95 dan voor staat en dat ik schriftelijk bewijs wil hebben waar deze kosten voor zijn, blijft het tot nu toe stil. Ik vind het kwalijk dat mensen in een kwetsbare situatie (je vraagt immers juridisch advies) op deze manier misleidt worden. Ongetwijfeld hebben ze zich zelf juridisch ingedekt! Dat doen ze waarschijnlijk wel goed 😉maar dit klopt van geen kant!!

17. januar 2026

Geachte heer/mevrouw,

Dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met onze dienstverlening te delen. Wij stellen feedback op prijs, omdat dit ons helpt onze werkwijze waar nodig verder te verbeteren.

Wij herkennen ons echter niet in het beeld dat onze dienstverlening misleidend zou zijn. Graag lichten wij onze werkwijze toe.

Allereerst benadrukken wij dat wij geen advocatenkantoor zijn. Wij bemiddelen tussen cliënten en advocaten en bereiden dossiers juridisch voor. Onze dienstverlening bestaat uit:

* het verstrekken van schriftelijk juridisch advies per e-mail;
* overleg met een advocaat over uw vraagstuk;
* het zorgvuldig doorsturen van de relevante gegevens aan de advocaat.

Voor deze bemiddelings- en voorbereidende werkzaamheden is vooraf een vaste vergoeding van € 49,95 overeengekomen. Deze vergoeding staat los van eventuele kosten die een advocaat zelf hanteert voor vervolggesprekken of verdere bijstand. Advocaten bepalen hun eigen tarieven en voorwaarden, waar wij geen invloed op hebben.

In uw dossier is daadwerkelijk juridisch advies verstrekt en heeft een doorverwijzing naar een passende advocaat plaatsgevonden. Dat de betreffende advocaat in een naastgelegen stad is gevestigd, doet hier niet aan af; hierbij is gekeken naar beschikbaarheid en specialisatie.

Ten aanzien van de telefoonkosten merken wij op dat tijdens het eerste contact altijd duidelijke informatie wordt gegeven over tarieven. Daarnaast wordt hier expliciet voor gewaarschuwd via de telefonische bandjes, zodat cliënten vooraf een weloverwogen keuze kunnen maken.

Wij betreuren het dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ons uiteindelijke doel is altijd om mee te denken over een oplossing voor uw juridische vraagstuk. Soms is de uitkomst niet volledig zoals gehoopt; daarbij bestaat er helaas ook een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Dat neemt niet weg dat wij ons blijven inzetten om cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Mocht u verdere vragen hebben of behoefte hebben aan nadere toelichting, dan nodigen wij u uit om ons per e-mail te benaderen. Wij denken graag met u mee. Indien u een formele klacht wenst in te dienen, kunt u gebruikmaken van onze klachtenprocedure.

Professionele hulp

Goed luisteren is een vak. Dat deed de dame in kwestie prima.... Ze gaf een adequate samenvatting van het probleem en kwam met een prima concept voor een aangetekend schrijven aan de tegenpartij. Heeft meteen geresulteerd in een bevredigende oplossing. Aanrader!!

9. januar 2026

Oplichting

Het gewone telefoonnummer verwijst naar duur 0900 nummer. Na lange, dure wachttijd antwoordt een slecht Nederlands sprekende mevrouw. Ze begrijpt mijn vraag niet. Verschillende keren moeten uitleggen. Ik zou antwoord per mail krijgen. Ze noteerde het verkeerde mailadres. Gelukkig liet ik het haar herhalen. E-mail ontvangen met advies over een vraag die ik niet gesteld had. Daarin een betaallink voor 49,95 Euro bemiddelingskosten.
Meer mensen beschrijven dezelfde ervaring op Trustpilot!
Trap er niet in!

31. december 2025

Geachte Henny Kluitmans,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met onze dienstverlening te delen. Wij stellen feedback op prijs, omdat dit ons helpt onze werkwijze waar mogelijk verder te verbeteren.

Onze dienstverlening bestaat uit een concurrerende en duidelijke service, waaronder:

Schriftelijk juridisch advies per e-mail. Op 30-12 hebben wij u ons schriftelijke advies per e-mail toegestuurd. Wij hopen dat u dit in goede orde heeft ontvangen. Aan dit advies zijn geen aanvullende kosten verbonden. Mocht u hierover nog vragen hebben of nadere toelichting wensen, dan kunt u ons dat gerust laten weten, ook per e-mail.

Overleg met een advocaat over uw juridische vraag.

Ten aanzien van de telefoonkosten merken wij op dat wij hierover vooraf transparant communiceren. Bij het bellen wordt via een duidelijk waarschuwingsbandje aangegeven dat het gesprek kosten met zich mee kan brengen, zodat u zelf een bewuste keuze kunt maken om het gesprek voort te zetten.

Wij betreuren het dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ons uiteindelijke doel is altijd om cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het oplossen van hun juridische vraagstuk. Daarbij geldt soms dat er een verschil is tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, maar wij denken graag met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing.

Indien u nog vragen heeft of aanvullend overleg wenst, nodigen wij u van harte uit om ons per e-mail te benaderen. Ook kunt u, indien gewenst, gebruikmaken van onze klachtenprocedure, zodat uw melding zorgvuldig en volgens onze interne richtlijnen wordt behandeld.

Top ervaring

Ik heb een top ervaring met het juridisch bureau omdat ik snel ben geholpen. Na een fijn telefonisch gesprek te hebben gehad, waarin ik mijn probleem heb uitgelegd. Hebben ze mij goede tips gegeven waardoor ik mijn probleem heb kunnen oplossen.

5. november 2025

Pure oplichting

Was tweede in de rij toen ik belde.....maakte €15 aan belkosten. Kreeg uiteindelijk een moeilijk verstaanbare mevrouw aan de lijn. Die mij geregeld lang liet wachten om bijv mijn naam op te schrijven. Zo gaan mijn belkosten wel omhoog.....alles duurde lang tijdens het gesprek. Ze vertelde me dat ik binnen 24 uur advies via de mail zou ontvangen
Nou je raadt het al.......niks ontvangen. Dit ruikt erg naar opliching!!!!!! Uiteindelijk wel een mail gehad maar met verkeerde informatie.....heb diverse mails er achteraan gestuurd maar helaas geen reaktie tot nu toe.........weg €15 ......
Margot Boorsma

30. oktober 2025

Onderwerp: Reactie op uw bericht en toelichting op onze werkwijze
Geachte mevrouw Boorsma,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Wij waarderen het wanneer klanten hun mening geven; dat helpt ons om onze dienstverlening waar mogelijk te verbeteren.
Allereerst willen wij benadrukken dat wij geen advocatenkantoor zijn, maar bemiddelen tussen u en een passende advocaat en daarbij uw dossier juridisch voorbereiden. Onze dienst bestaat uit drie onderdelen:
Schriftelijk juridisch advies: Wij sturen altijd een uitgebreid advies per e-mail. Dit advies is kosteloos. Wij hebben ons advies op 8 september aan u verzonden. Mocht u dit niet hebben ontvangen, wilt u ons dan per e-mail berichten? Dan sturen wij het direct opnieuw toe.
Overleg met een advocaat: Wij bespreken uw situatie met een advocaat die gespecialiseerd is in uw vraagstuk.
Het doorsturen van alle relevante gegevens aan de advocaat die uw zaak verder kan behandelen.
Wij vinden het vervelend om te horen dat uw telefoongesprek niet naar verwachting is verlopen. Onze telefoondienst werkt met duidelijke en concurrerende tarieven, die vooraf worden vermeld via de verplichte waarschuwingsbandjes. Daarnaast ontvangt u – wanneer u via ons gratis nummer belt – eerst een kosteloze SMS waarin de tarieven helder worden uitgelegd, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wij willen hierover zo transparant mogelijk zijn.
Dat u lang heeft moeten wachten en dat het gesprek niet soepel verliep, begrijpen wij dat als zeer onprettig. Het spijt ons dat dit uw ervaring is geweest. Dat u vervolgens geen adviesmail leek te ontvangen, versterkt dat gevoel natuurlijk. Nogmaals: het advies is op 8 september verzonden, maar als dit niet is aangekomen, lossen wij dat graag direct voor u op.
U geeft aan later alsnog een e-mail te hebben ontvangen met onjuiste informatie en dat u daar geen reactie meer op heeft gekregen. Wij kijken dit graag voor u na. Ons doel is namelijk om uw juridische probleem op te lossen en u zo goed mogelijk te ondersteunen. Soms is er een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, maar wij denken graag met u mee en doen ons uiterste best om tot een oplossing te komen.
Mocht u een klacht willen indienen, dan wijzen wij u vriendelijk op onze klachtenprocedure. Als u dat wenst sturen wij u per omgaande het klachtenformulier toe, zodat uw klacht volgens onze interne procedure kan worden behandeld. Ook kunnen we – indien u dat prettig vindt – een aanvullend overleg met u inplannen.
Wilt u ons alstublieft nog even per e-mail berichten? Dan kijken wij direct in uw dossier, sturen wij het advies opnieuw toe indien nodig, en zorgen we dat u een volledige en correcte terugkoppeling ontvangt.
Wij staan klaar om u verder te helpen en zullen er alles aan doen om uw probleem op te lossen.

Oplichting

Zeer hoge belkosten gemaakt,verkeerde telefoonnummer staat op de site.En kosten voor bemiddeling van advocaat van 49,95 betaald.Advocaat uit Amsterdam toegewezen, terwijl ik uit Eindhoven kom.Gebeld met advocaat, zij verzoekt mij weer te bellen met het juridisch bureau. Deze al voor de 6e keer aan de telefoon gehad,ook 2 keer ben je bijna aan de beurt,hangen ze de telefoon op.Hierdoor dus ook zeer hoge belkosten. Waarop ik uiteindelijk weer een mailtje krijg met weer een rekening voor bemiddeling van 49,95.Ik zie dit echt als oplichting

23. oktober 2025

Onderwerp: Reactie op uw bericht en toelichting op onze werkwijze

Beste Nicole,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Wij vinden het belangrijk om uw feedback te ontvangen, omdat dit ons helpt onze dienstverlening verder te verbeteren.

Allereerst willen wij benadrukken dat wij geen advocatenkantoor zijn, maar een juridische bemiddelingsdienst. Wij bereiden dossiers juridisch voor en brengen cliënten in contact met een passende advocaat. Onze dienstverlening bestaat uit:

Schriftelijk juridisch advies per e-mail, zonder verdere kosten.

Overleg met een advocaat over uw juridische vraagstuk.

Wij begrijpen dat u ontevreden bent over de gemaakte telefoonkosten en het verloop van de contacten. Op onze telefoonlijn wordt duidelijk vooraf gewaarschuwd voor de kosten via de bandmelding. Zoals ook op onze website en in onze voorwaarden vermeld, is het eerste contact kosteloos, waarna u zelf kunt kiezen voor een vast bedrag of betaling per minuut. Wij hanteren dit systeem om transparant en concurrerend te werken, zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent.

Wij zien in ons systeem dat wij gisteren de contactgegevens van de advocaat in Eindhoven aan u hebben gestuurd. De eerdere toewijzing van een advocaat in Amsterdam is ontstaan omdat daar op dat moment sneller een gespecialiseerde advocaat beschikbaar was. Dit had echter niet opnieuw tot kosten voor bemiddeling mogen leiden. Wij zullen dit direct intern nakijken en, indien nodig, corrigeren.

Het spijt ons te vernemen dat u moeite heeft gehad met het bereiken van onze klantenservice. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij nemen dit signaal serieus en bespreken dit met ons team om te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.

Wij willen uw klacht graag zorgvuldig afhandelen volgens onze klachtenprocedure. Als u dat wenst, sturen wij u het formulier direct toe. U kunt dit ook eenvoudig aanvragen via [ons e-mailadres].

Ons uiteindelijke doel is om uw juridische probleem op te lossen. Soms is de uitkomst niet helemaal wat men had gehoopt, en er is soms een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, maar wij blijven graag meedenken en zoeken naar een goede oplossing. Stuurt u ons gerust nog even een e-mail, dan doen wij er alles aan om dit naar tevredenheid op te lossen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb een zeer goed gesprek gehad en een…zeer professionele mensen met de juiste advies is een aan rader voor mensen die vast lopen op juridische mankementen

Heb een zeer goed gesprek gehad en een hoop begrip .
Het gesprek gaf mij een heel fijn gevoel en ze hebben zeer professioneel hun werk gedaan en heel goed geluisterd.
Waardoor ik een super advies heb gekregen in een zeer korte tijd waardoor ik er mee aan de slag kon en voor mij dingen snel op gelost konden worden

17. oktober 2025

Géén hulp, Géén reactie.. belkosten kwijt 😡

Telefonisch contact opgenomen a 0,80 ct per minuut en ik zou binnen 24 uur een reactie krijgen. Géén reactie binnen 24 uur en daarop gemaild. Nu na 48 uur en inmiddels 2 mailtjes nog steeds geen reactie. Ik heb inmiddels andere juridische hulp ingeschakeld en ben dus ruim 18 euro belkosten kwijt zonder de beloofde hulp. Het zou wel héél netjes zijn om mij belkosten te vergoeden aangezien de belofte om mij binnen 24 uur te helpen niet is nagekomen!!

13/10 Update op onderstaande reactie: ik heb vorige week al gemaild naar jullie dat ik géén advies meer nodig heb omdat een ander bureau heb ingeschakeld vanwege geen reactie van jullie. Hierop ontving ik vanmorgen een reactie met "bedankt voor de update" en vervolgens tóch een advies. En dat terwijl ik al aangaf dat ik vanwege het niet nakomen van jullie afspraak, mijn belkosten terug wilde hebben. Maar daar krijg ik geen reactie op.

4/11 Nooit meer een reactie ontvangen op mijn berichten dat ik mijn belkosten terug wil ivm het niet nakomen van afspraken.

10. oktober 2025

Beste Wendy,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het jammer te horen dat u teleurgesteld bent over het verloop van het contact en dat u het gevoel heeft geen hulp te hebben ontvangen.

Wij willen dit graag zorgvuldig voor u nakijken. Helaas kunnen wij op basis van alleen uw voornaam geen gegevens in ons systeem terugvinden. Wilt u ons daarom alstublieft even een e-mail sturen via info@het-juridischbureau.com
met uw volledige naam? Dan zorgen wij ervoor dat uw dossier direct wordt opgezocht en dat u — indien nog niet ontvangen — ons schriftelijk juridisch advies per omgaande alsnog krijgt toegestuurd.

Onze dienstverlening bestaat uit:

het geven van schriftelijk juridisch advies per e-mail (zonder bijkomende kosten);

overleg met een advocaat over uw zaak;

en het doorsturen van de relevante gegevens aan de advocaat die uw dossier kan behandelen.

Wij begrijpen dat de situatie vervelend is en betreuren dat de ervaring niet aan uw verwachting voldeed. Ons doel blijft om uw juridische probleem zo goed mogelijk op te lossen. Soms verloopt dat anders dan gehoopt, maar wij denken graag met u mee en doen ons uiterste best om dit alsnog netjes af te handelen.

Stuurt u ons daarom alstublieft even een bericht via info@het-juridischbureau.com
, dan pakken wij dit direct op.

Het Juridisch Bureau
info@het-juridischbureau.com

Snel en duidelijk advies

Ik vertelde mijn probleem en kreeg zeer snel een duidelijk antwoord van hoe ik mijn probleem het beste kon aanpakken. En uiteindelijk is het probleem mede dankzij dit juridisch advies opgelost

17. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij het eerste contact al een fijne…

Bij het eerste contact al een fijne ervaring, in alle rust, de situatie heel goed kunnen beschrijven.
Via mail, ontving ik het uitgebreide verslag met het, door mij te volgen stappenplan.

10. september 2025

ik krijg eerst een 085 via de website

ik krijg eerst een 085 via de website. dit nummer draai ik waarbij ik te horen krijg dat ik een 0900 nummer moet bellen, daarbij hang ik 11 minuten aan de lijn met steeds u bent de eerst wachtende vervolgens na 11 min klaar verbinding dood en 9.35 euro lichter en niemand gesproken,.

9. september 2025

.Geachte mevrouw van Rooij,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij begrijpen dat de gang van zaken rondom uw telefoongesprek teleurstellend voor u is geweest en vinden het belangrijk om hierop te reageren. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening waar mogelijk verder te verbeteren.

Allereerst willen wij benadrukken dat wij geen advocatenkantoor zijn, maar bemiddelen tussen u en een advocaat, waarbij wij uw dossier juridisch voorbereiden. Onze dienstverlening bestaat uit drie onderdelen:

Schriftelijk juridisch advies per e-mail (zonder extra kosten). Mocht u dit niet hebben ontvangen, laat het ons weten dan sturen wij dit alsnog.

Overleg met een advocaat.

Het doorsturen van de relevante gegevens naar de advocaat die uw zaak kan behandelen.

Met betrekking tot de telefoonkosten willen wij u graag uitleg geven. Zoals ook op onze telefoonbandjes wordt aangekondigd, werken wij met een eerste gratis gesprek waarin wij onze werkwijze toelichten. Daarna kunt u zelf kiezen of u gebruik maakt van een vast tarief of van een per-minuut optie. Wanneer u ons belt via ons gratis nummer ontvangt u bovendien altijd een SMS met de tarieven, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en een weloverwogen keuze kunt maken.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat u kosten maakt zonder daadwerkelijk geholpen te worden. Wij betreuren het dat u 11 minuten in de wacht heeft gestaan zonder iemand te spreken en vervolgens kosten heeft moeten betalen. Wij zullen dit signaal intern bespreken met onze telefoonprovider en kijken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Ons uiteindelijke doel is steeds om uw juridische probleem te helpen oplossen. Daarbij kan het soms zo zijn dat de uitkomst niet helemaal overeenkomt met wat u had verwacht – er is soms een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen – maar wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk bij te staan.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u dat wij uw dossier er direct bij pakken, dan verzoeken wij u vriendelijk ons een e-mail te sturen , zodat wij uw gegevens erbij kunnen zoeken en dit persoonlijk voor u kunnen oplossen. Indien gewenst kunt u ook gebruikmaken van onze klachtenprocedure; wij sturen u dan graag het formulier toe.

Wij denken graag met u mee en doen ons uiterste best om dit samen met u netjes af te handelen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en…

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en binnen 24 uur ontving ik een antwoord, wat mij sterkte om in gesprek te gaan met mijn werkgever. Wel een klein beetje jammer dat de dame die ik aan de telefoon had, mijn verhaal niet helemaal goed over gebracht heeft naar de jurist. Toch was het voor mij duidelijk wat mijn rechten waren.

8. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.