Se, hvad kunderne siger
Ik ben goed geholpen door Peter Jansen van het het Juridisch Bureau. Omdat mijn situatie urgentie had, ontving ik van Peter: snel, vakkundig, begripvol, en gerustellende duidelijke adviezen, voorbe... Se mere
Het gewone telefoonnummer verwijst naar duur 0900 nummer. Na lange, dure wachttijd antwoordt een slecht Nederlands sprekende mevrouw. Ze begrijpt mijn vraag niet. Verschillende keren moeten uitlegge... Se mere
Virksomheden har svaret
Het juridische advies bureau stelde de juiste vragen om de probleemstelling beknopt en zorgvuldig op papier te krijgen. Laat zijn gedachte daar even over gaan en komt met een duidelijk advies... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben goed geholpen door Peter Jansen…
Ik ben goed geholpen door Peter Jansen van het het Juridisch Bureau.
Omdat mijn situatie urgentie had, ontving ik van Peter: snel, vakkundig, begripvol, en gerustellende duidelijke adviezen, voorbeeld brief, en uiteindelijk doorverwezen naar aangewezen advocaat
Mijn dank M Bogaard
Werd heel goed naar mij geluisterd
Werd heel goed naar mij geluisterd
Teleurstellend
Ik ontving snel een uitgebreid eerste juridisch advies. Toen mijn situatie concreter werd en ik een vervolgvraag stelde, werd ik verwezen naar een betaalde afspraak met een advocaat (€49,95), ondanks dat ik had aangegeven dat ik die kosten op dat moment niet kon dragen. Nadat ik had laten weten af te zien van verdere hulp vanwege mijn financiële situatie, ontving ik opnieuw een e-mail met het verzoek om de €49,95 te betalen om een afspraak in te plannen. Dat vond ik teleurstellend. Het eerste advies was netjes, maar houd er rekening mee dat voor persoonlijk vervolgadvies extra kosten worden gevraagd.
Heel snel een uitgebreid behulpzaam schriftelijk antwoord ontvangen
Ik heb een uitgebreide vraag gesteld en kreeg binnen 3 uur een uitgebreid antwoord waar ik echt verder mee kan. Heel fijn dat het zo snel ging. Bedankt Peter Jansen!
Goed en snel advies.
Ik kreeg een snelle uitgebreide reactie, waar ik veel aan had.
Dikke pluim.
Zeer professioneel advies gegeven.
Top advies gegeven. Hier kan ik verder mee. Zeer professioneel. Heel erg bedankt.❤️
Snel advies maar op gebied van communicatie is er nog ruimte voor verbetering
In eerste instantie ben ik leuk geholpen maar nu blijkt dat het juridisch bureau geen formele afspraken heeft gemaakt met de betrokken jurist. Na telefonisch contact hebben zij aangegeven dat dit een verbeter punt is.
Kwalitatief juridische beoordeling & advies
Ze hebben m’n vraag aangehoord en had een paar uur later een kwalitatieve juridische beoordeling en advies ontvangen. Super helpvol & heel concreet - precies wat ik nodig had, heel erg bedankt!
Terugbetaling 3 kledingstukkendie ik geretourneerd had naar China. Verkoper: Van Beeckhoven Utrecht.
Laat zijn gedachte daar even over gaan en komt met een duidelijk advies en conclusie!
Binnen een kwartier n het verzenden van een door mijzelf opgestelde mail werd door ‘de verkoper’ beantwoord en de terugbetaling stond binnen 1 kwartier gelukkig op mijn bankrekeningnummer.
Eindelijk…afgerond!
Opgelost
Na veel heen en weer gemail is er uiteindelijk een advocaat toegekend . Het bureau komt zijn afspraken na dus geen slechte ervaring hier ..
Aan iedere rechtzoekende
Aan iedere rechtzoekende: geloof niet in de dienstverlening van deze club. Er wordt gebruikgemaakt van AI en de belofte dat de club zelf in contact treedt met advocaten is niet waar.
Een rechtzoekende meldde zich bij mij na een zogenaamde doorverwijzing van het juridisch bureau. Ik wist van niets. Zij moest voor die doorverwijzing e 50,— betalen. Nou is dat niet een wereldbedrag, maar het is weggegooid geld.
Alwin Maarsingh
Advocaat
En als reactie op de reactie van Het Juridisch Bureau:
Het Juridisch Bureau heeft zichzelf (met een niet naar de eigen organisatie te herleiden mailadres) gemaild en in de BBC vele advocaten gezet. Daarop heb ik (helaas) geacteerd. Daadwerkelijk contact tussen Het Juridisch Bureau en mij is er pertinent niet geweest.
Peter Jansen heeft naar aanleiding van mijn negatieve review op zijn organisatie, een negatieve reactie op mijn website geplaatst. De tekst luidt (ontdaan van taalfouten van Peter Jansen/Het Juridisch Bureau):
Waarschuwing aan alle rechtzoekenden
Ik verwachtte een advocaat die gefocust was op de casus/het probleem, in plaats van iemand die bezig is met randzaken in plaats van waar het over gaat. Mr. Alwin Maarsingh was dat niet; erg jammer. Ik had anders gehoopt, ook gezien zijn reputatie.
Die review is niet ondertekend met Peter Jansen of Het Juridisch Bureau, maar met 'Jan'.
Oftewel: Het Juridisch Bureau is een onbetrouwbare organisatie en presenteert zich als een bonafide organisatie maar is dat niet. Het is een malafide club.

Besvarelse fra Het Juridischbureau
Snel en uitgebreid advies per email…
Snel en uitgebreid advies per email bedankt
Mijn ervaring met Het Juridisch Bureau…
Mijn ervaring met Het Juridisch Bureau is teleurstellend verlopen.
Toen ik contact opnam, verkeerde ik aanvankelijk in de veronderstelling dat ik te maken had met een organisatie vergelijkbaar met of gelieerd aan het Juridisch Loket. Pas later werd mij duidelijk dat het hier gaat om een commerciële dienst waarvoor bemiddelingskosten in rekening worden gebracht.
Ik heb €49,95 betaald voor juridische bemiddeling met als doel om in contact te worden gebracht met een passende advocaat.
De eerste aangedragen advocaat bleek niet passend voor mijn situatie. Nadat ik dit had gemeld, volgde later een tweede doorverwijzing die eveneens niet aansloot bij mijn hulpvraag.
Uiteindelijk heb ik zelf een geschikte advocaat moeten vinden en mijn juridische kwestie zonder hulp van Het Juridisch Bureau opgelost.
Vanaf dat moment heb ik niet langer om bemiddeling gevraagd, maar uitsluitend om terugbetaling van de betaalde bemiddelingskosten. Ondanks dat dit verzoek al vroeg in het traject is gedaan, volgden weken van correspondentie, herhaalde toelichtingen en een formele klacht voordat er inhoudelijk op het restitutieverzoek werd gereageerd.
Wat mij het meest heeft teleurgesteld, is dat ik uiteindelijk zelf de oplossing heb moeten vinden, terwijl ik juist had betaald voor bemiddeling. Vervolgens heeft de afhandeling van een restitutieverzoek van €49,95 meer tijd en energie gekost dan de oorspronkelijke bemiddeling zelf.
Op basis van mijn ervaring zou ik anderen adviseren zich vooraf goed te verdiepen in de aard van de organisatie, de kostenstructuur en wat zij precies mogen verwachten van de dienstverlening.
I will start a legal process and have…
I will start a legal process and have asked Het Juridich Bureau to confirm the address on their website: Singel 250
1016 AN Amsterdam, Netherlands is the address lawyers can send documents. They have stopped responding to my emails.
Aanrader, snel advies en onderbouwing
Veel geduld, begrip en uitgebreid mijn vragen beantwoord. Binnen enkele uren ben ik geholpen. Ik waardeer het enorm.
R
Krijg net een mail met dat ze mijn…
Krijg net een mail met dat ze mijn eerdere recensie willen onderzoeken en of ik hem wil weg halen.
Vlotte en duidelijke reactie
Vlotte en duidelijke reactie, waar ik mee verder kon: een aangetekende brief sturen met de juiste termen en inhoud. Dit had resultaat ! Top.
dez man heb me genaaid duurt bijna…
dez man heb me genaaid duurt bijna halfjaar voor dat iets mee kwam hield mijn 3maaden aan lijn! om advocaat te regelen en vervolgens kon die mevrouw niks doen, hij zegt dingen wat niet kloppen

HET ZIJN OPLICHTERS
HET ZIJN OPLICHTERS
PAS OP!
NIET ALLEEN €49,95-
MAAR OOK BOVEN DE €60,- TELEFOONREKENING KWIJT.
ZONDER RESULTAAT...

Oplichters, niét bellen!!!
Oplichters! NIET GRATIS, en de vrouw aan de telefoon (80 cent per minuut) begreep de simpele vraag waarover ik belde pas na 20 minuten...en had het vervolgens nog onjuist aan de jurist doorgegeven. Kreeg dus geen 'gratis advies', maar kostte ca €24 aan belkosten! Toen ik dat mailde moest ik eerst €49,95 betalen voor gesprek met een advocaat. Dahag! Gemeld bij Radar en de ACM én het écht gratis Juridisch loket. Trap er niet in! Schoftenstreek. Dezelfde ervaring? Doe ook aangifte!

Besvarelse fra Het Juridischbureau
Læs mere om andre typer anmeldelser.