Hoeslaken retour besteld want verkeerde besteld. Staat er gewoon terugsturen naar Hema dus geen retourlabel. Hierdoor kreeg ik een stickertje in plaats van verzendbrwijs per email. Nu kreeg ik niets t... Se mere
Se, hvad kunderne siger
I find things in Hema that I cannot find in Paris, but the quality is always quite low. The socquettes that I just purchased are absolutely worthless. I wore a pair (out of a 5 pack) and it slid aroun... Se mere
Wij zijn in principe met alles tevreden, gaan altijd met de kinderen wat eten en drinken in het restaurant. Bij elke Hema nemen we voor de kinderen een zacht broodje met een plak kaas en jam. Geen pro... Se mere
Het betreft de nieuwe oogschaduw cassette. Ze zijn moeilijk te openen ook niet te zien wat de boven of onderkant is. De oogschaduw ligt te diep in het doosje. De oude oogschaduw navulling past e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Amsterdam, Holland
- 020-2242424
- hemaklantenservice@hema.nl
- www.hema.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ouderwetse roze Hema tompouce
Vanmiddag had ik me verheugd om een tompouce te eten van de Hema. Lekkere kop koffie gemaakt, tompouce erbij...
We hadden er 4 gekocht. Ik heb een halve tompouce gegeten en de rest bij het groenafval gedaan! Lees op internet: nieuw recept! Nou, voor ons géén 'nieuwerwetse' roze tompouce meer! Bah...
Ik heb geen uitnodiging gekregen voor…
Ik heb geen uitnodiging gekregen voor mijn verjaardag voor gratis tompouce
Ik spaar wel punten bij de aankopen bij jullie
Kom om de week ontbijten bij de Hema in…
Kom om de week ontbijten bij de Hema in Venray, Maar de wc's zijn verschikerijk vies was laast geen wc papier, moet ik daar voor betalen?gaat mij niet om de 50 cent. Het hoort schoon te zijn, vooral in de ochtend.
online bestellen tijdrovend en frustrerend
De tweede keer dat ik online wat wilde bestellen en weer gaat het mis. Kom gewoon niet verder dan gegevens invullen. Klantenservice gebeld en kreeg als enige reactie, bij mij lukt het wel. Frustrerend en tijdrovend en helaas blijf ik het proberen want de voorraad in de winkel is steeds op.
Hema Oud-Beijerland
Vandaag in de Hema in Oud-Beijerland wezen eten. Wat een verschrikking. Kaasbroodje te hard gebakken, lauw!
Broodje ovenkroket met een wit goedkoop puntje wat al helemaal uit elkaar valt en je kroket er niet eens fatsoenlijk erop kan leggen en ook nog eens een lauwe kroket. Daar ook nog 3,89 voor durft te vragen!! Nee Hema je gaat echt heel hard achteruit in kwaliteit!! Vind het niet erg als ik iets meer voor het eten moet betalen maar dan mag je ook wat meer kwaliteit verwachten!!
Slechte klantenservice!!
Een bestelling geplaatst van iets waar een tekst op moest komen. Nodig op een bepaalde dag ivm feest. Op tijd besteld. Mijn bestelling bleef 8 dagen op, wordt gemaakt, staan. Ik er maar achteraan bellen, toen werd er gezegd dat mijn kado op zaterdag binnen zou zijn, wat een dag te laat was en te laat voor het feestje. Ik moest dus een ander kado gaan kopen op het laatste moment. Ondertussen staat mijn bestelling nog steeds op, wordt gemaakt. Zaterdag maar weer gebeld, toen werd er ineens gezegd dat mijn bestelling afgelopen vrijdag was bezorgd bij de winkel!!!!!!!!!!!! Wat????!!!! Dus mijn kado was wel op tijd en ik had helemaal geen ander kado hoeven kopen!!!!! Deze hele toestand heeft mij zoveel tijd en geld gekost!! Dan vraag ik een compensatie in de vorm van een kadokaart van een klein bedrag maar niks. Wat een enorm slechte klantenservice bij de Hema!! Dat was vroeger wel anders. Daar bestel ik niet meer.
Te late levering
Voor mijn kleindochter, als verrassing voor Moederdag, een foto gemaakt en besteld. In verband met de vakantie direct op maandagochtend, zodat er tijd genoeg zou zijn om hem op tijd binnen te hebben, zodat zij de foto aan haar moeder zou kunnen geven voor Moederdag. Groot was mijn teleurstelling toen ik op vrijdag nog steeds geen bericht had ontvangen.
Na contact te hebben opgenomen, hoorde ik dat de besteldag niet meetelt evenals het weekend. Mijn foto werd pas dinsdag verzonden. Negen dagen later. De teleurstelling is hier groot, vooral omdat diverse sites een levering aanbieden binnen 24 uur.
Voor mij geen Hema meer voor foto cadeaus. Eerlijker was geweest als Hema had vermeld dat bestellingen niet meer op tijd voor Moederdag geleverd zouden worden.
Vandaag ben ik in de vestiging Diemen…
Vandaag ben ik in de vestiging Diemen op het Diemerplein meerdere keren niet geholpen terwijl ik zichtbaar stond te wachten met twee kinderen. Ik heb twee keer om hulp gevraagd en werd twee keer gepasseerd terwijl andere klanten wel werden geholpen. Uiteindelijk stonden medewerkers te praten terwijl ik nog steeds wachtte. Ik voelde mij als klant genegeerd en geweigerd. Ik wil graag weten hoe dit kan gebeuren en wat hiermee gedaan wordt.
Dit betreft Hema Sliedrecht
Dit betreft Hema Sliedrecht.
Zojuist iets (geheel onverwacht) gekocht. #Babykleding.
Als een samengefrommelde "Homp" kreeg ik het mee. Toen ik om een papieren zakje of tasje vroeg moest ik 50 ct. afrekenenen. Wat een schande, de Hema moet zich schamen. Het product mag gewoon geluild worden. LEKKER FRIS, zo zonder verpakking. 😤
Geen peppol bij online aankopen
Ondanks grondig onderzoeken en heel veel onduidelijke informatie lijkt het dat je je factuur kan laten omzetten naar een e-factuur om als bedrijf met peppol in orde te zijn.
Dat blijkt niet het geval Je moet online bestellen en laten leveren in de winkel en alleen dan kan je je factuur omzetten, hoe raar het ook is.
Klantendienst zegt dat ze er niets aan kunnen doen maar dat is natuurlijk onwil want als het met een winkel bonnetje kan zou het zeker met een online factuur moeten kunnen.
Neem geen broodje kroket
Neem geen broodje kroket. Je krijgt een verpakt broodje . Kroketten zijn goed, maar dat brood is niks, terwijl ze heerlijke broodjes hebben.
Wij hadden een tompouce gekocht voor 1…
Wij hadden een tompouce gekocht voor 1 euro hij was helemaal donkergeel en heel zuur we hebben alleen het roze opgegeten super goor! 🤮 1 STER
Producten ok, bezorging waanzinnig slecht
Ansich zijn de producten ok. Echter de bezorging door DHL (regio Roosendaal)
is een ramp.
DHL claimt je hele dag, beweert dat je niet thuis was, kom veel te laat zonder waarschuwing, komt onaangekondigd en beschadigt de (grote) dozen
Met eigen ogen gezien hoe grote dozen uit de truck gelost worden: van de laadklep kieperen.
Onlangs weer procent zgn ontvangen, waarvan hele hoek gebroken was...
De bezorger in geen velden of wegen te bekennen:
Voor mij (gem. Roosendaal) GEEN Hema meer... alleen bezorgen door Post.nl
Jammer voor Hema.
Troep verkopen ze daar
Troep verkopen ze daar. Kwaliteit komt niet in de buurt van vroeger. Wel wordt false indruk gewekt, zoals bij de parfumvrije zonnebrandcreme die stinkt. Zelfs de rookworst smaakt niet meer naar de originele.
Vieze Oranje tompoezenWij hebben op koningsdag bij de Hema op…
Wij hebben op koningsdag bij de Hema op de Slotlaan in Zeist 4 oranje tompoezen besteld..er stond knapperige korst en luchtige pudding..wij kregen 4 oranje tompoezen met een taaie korst en verkleurde pudding..zo uit de diepvries..2 weggegooid zo vies..bestel nooit oranje tompoezen bij de Hema..echt vies
Don't print any pictures with HEMA
Don't print any pictures with HEMA. It took a staggering 27 days to get the pictures (5 more than their already comfortable window) and when I got the pictures, more than half of them were misprinted. Do not recommend
Helaas kan je geen nul sterren geven.
Helaas kan je geen nul sterren geven.
Vandaag speciaal naar de HEMA in Leeuwarden gereden om een broodje rookworst te halen, tot mijn verbazing waren deze op, er hingen nog wel rookworsten achter de balie( het was nog maar 15:45 uur, dit is al de tweede keer dat mij dit is overkomen.
Ik hoorde ook dat de betreffende meid achter de balie ook geen hot dog meer wou maken.
Collega van haar gaf nog aan of er meer bij moesten, letterlijk werd er gezegd hier heb ik geen zin meer in en we maken niet meer.
Als dit mijn bedrijf was geweest had ik het wel geweten, voortaan maar geen rookworst meer van de HEMA.(of een ander artikel)
oranje tompoezen opgehaald…
Vandaag de oranje tompoezen opgehaald die wij besteld hadden online.
Nou, dit is de laatste keer geweest, ze waren ingevroren geweest, want de korst was taai en de vulling bahbah.
NIET NAAR DE HEMA MET JE FOTO'S!!!
Eigenlijk zouden ze die hele camera-afdeling moeten opdoeken bij HEMA wat een aanfluiting.
HEMA is mijn camera kwijtgeraakt en kan hem niet meer traceren. Als oplossing een schraal cadeaubonnetje.
Als ik had geweten dat ze zo met je spullen omgaan was ik natuurlijk nooit met hun in zee gegaan. Maar dat is nu helaas te laat.
Ik lees online dat dit echt vaak gebeurt (verloren films, verkeerde foto’s ontvangen etc.).
Dus ga er niet mee naar de HEMA als je je foto’s dierbaar zijn!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.