Jeg fik anbefalet Helloo.dk fra bekendte, specielt fordi firmaet anvender originale Apple glas. Hentede Ipad’en til aftalt tid og den ser igen ud som ny. Jeg kan kun anbefale firmaet til andre, da d... Se mere
At læse denne trustpilot er at leve. Til manden som er fanget i den forkerte branche! Tænker, at i kunne bruge en 5 stjernet anmeldelse ovenpå alle de ærgerlige situationer der åbenbart opstår hos H... Se mere
Jeg var med min Datter nede i butikken og vi fik en god forklaring på hvad der var galt med iPhonen samt en rigtig god forklaring på hvad den anden reparatør [external link removed] havde gjort forke... Se mere
Skulle have repareret min Iphone 3G og fandme inden jeg nogensinde fik sendt en mail om jeg havde betalt via paypal, var min Iphone 3G allerede sendt afsted med postdk igen. Total iorden, 5 stjer... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi har været her siden 1999. Du kan selv præcis vælge hvilken form for service, som du står og mangler. Hvad end problemet er, så har vi stor mulighed for at hjælpe dig. Vi yder selvfølgelig GARANTI, på alt hvad vi laver - dog med undtagelse af reparationer af vandskadede telefoner og kina kopi glas. Ring til os og os, hvad vi kan hjælpe netop dig med! Virksomhedens juridiske navn: www.helloo.dk Virksomhedens kaldenavn: helloo.dk Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed med flere ansatte CVR-nummer: 25313682 Etableringsår i CVR registeret: År 2000
Finlandsgade 17, 8200, Aarhus N.
- dan@helloo.dk
- www.helloo.dk
Super service og hjælp til genetablering af korrekt OS på min Iphone
Havde en dårlig oplevelse hos anden virksomhed, hvor jeg fik lagt et forkert OS på min Iphone 3G. Efter god rådgivning hos Helloo.dk, fik vi reeintalleret min Iphone og lagt det korrekte OS på, og nu virker alt som det skal. Har desuden fået udskiftet hardware på min Iphone og det tog kun ganske få minutter og til en rimelig pris, så jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til dette firma! Og på det kraftigste fraråde brugen af private "småfirmaer", som forsøger at hjælpe med noget, de reelt ikke har forstand på.
Super service super hurtigt
Jeg havde haft en ven til at lave mn iPhone med at sætte nyt glas på. Det virkede ikke så jeg besøgte helloo.dk som fik fixet min telefon på kun 5 minutter. Jeg er ikke længere ven med den anden der forsøgte sig på min iPhone da helloo.dk kunne fortælle mig alt det han havde gjort forkert. Vil herefter kun anbefale folk til at gå til helloo.dk da han har helt styr på det han laver og man kan se i hans udstillingsvindue at han har lavet mange glas på iphone da han har ca 400 brugte glas til at ligge der. Så klart at anbefale en prof som ved hvad han laver.
Kvalitet
Fik skiftet glas på min iPhone (3GS) på 5-10 minutter. Kom ind fra gaden, og selvom der var travlt blev det hurtigt klaret. Telefonen er næsten som ny :)
Kanon service fra en Charmende mand
Jeg er en pige som går i 2.g og der jeg sad og skulle skrive en stor opgave i dansk historie, gik min computer ned. Jeg havde fået en Trojansk hest ! Helloo.dk var kun en opringning væk, jeg kom igennem efter første bip. Straks var der online hjælp og vi aftale at at jeg skulle komme ned i butiken dagen efter og der fixede han min computer. Hello.dk redede min Dansk historie opgave og jeg er ham evigt taknemlig. Han er billig og man kan altid få fat i ham. Han er god til at give indstrukser og jeg vil opfordre alle til at benytte Hello.dk i fremtiden. Er du studerne får du studie rabat så ring til Hello.dk næste gang du har problemmer med alt teknisk.

**************************************************
en fantaskisk butik hvor service ligger i højsædet. Her bliver man behandlet ordentligt og jeg fik at vide når det ikke kunne betale sig! jeg betalte kun for udført arbejde. Så virkelig et sted jeg varmt vil anbefale til alle. Tak for super behandling

Rigtig god service!
Jeg har været inde i butikken med min iPhone 3gs, glasset var smadreret, og min home knap duede ikke mere. Jeg afleverede tlf, og den var færdig inden for ti minutter, det er hvad jeg kalder en hurtig og god forretning!. :-)

Besvarelse fra www.helloo.dk
Super service "walk In Service"
Jeg troede det var løgn. Jeg kom ind i butikken med min Iphone som skulle have skiftet glas da det var revnet.
Han sagde at det tog en time og jeg gik over på cafeen som ligger lige overfor.
Efter bare 37 minutter modtog jeg en SMS hvor der stod at min telefon var færdig og klar til afhentning. Det må man da kalde super service da de oppe ved telia havde sagt at den skulle sendes ind og det ville tage 4-6 uger...
Så kan kun varmt anbefale ham her.. SUPER SERVICE!

Altid kvalificeret hjælp
har benyttet firmaet i 5 år , og aldrig haft problemer, har altid løst de opgaver jeg har haft med til ham...