Mega dårlig Service. Vi har i 4 år i træk brugt stedet som fast overnatning i forbindelse med messe i Fredericia. Altid fin service. Vi kan dog sige det er sidste gang vi har tænkt os at benytte... Se mere
Er lige kommet hjem fra 3 dages (2 overnatninger) ophold på Hejse Kro. Opholdet købt via Risskov Bilrejser og indeholdt 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og aftensmad. Da vi ankom blev vi... Se mere
Deltog i mors dags arrangement, og maden var lagt under standard, i forhold til prisen. Serveringen prøvede at følge med men ingen drikkevarer til maden, virkelig dårlig hvidvin (sød billig papvin... Se mere
Hejse kro er ikke et sted der kan anbefales, hverken til spisning eller overnatning. Maden som vi fik til Dansk Slager Parade 2017 var under al kritik, wienerschnitzlen var super tynd og sølet ind... Se mere
Dårligt !!!
DE har en stor banner hængende oppe hvor der står ; take away !!!
Kommer ind på Hejse Kro og vil gerne have 2 x wienersnitsel med hjem ( som de reklamere med på deres banner ) i respitionen får jeg at vide at jeg lige skal vente et øjeblik, så vil hun høre dem i køkkenet. Der kommer en tilbagemelding om at køkkenet ikke kan klare mad ud af huset pga. at de har 100 gæster til at spise senere den aften, ;=( HELT ÆRLIGT hvad er det for folk man har til at stå i køkkenet der, og de som driver hotellet burde overveje hvad det er de driver og om de er kompetente til at drive en sådan forretning !!! Jeg sætter ALDRIG mine ben der igen, og vil aldrig anbefale dette sted til nogen !!! Har selv drevet kor og hotel i en del år så ved hvad jeg snakker om, !!!!!!!
Super ophold til en fornuftig pris
I forbindelse med en messe i Fredericia, var vi to tøser afsted, og skulle bruge overnatning.
Vi faldt over Hejse Kro, hvor man også kunne have dyr med. Ikke kun hunde er tilladt, men alle dyr, et meget stort plus i min bog.
Kroen ligger en smule uden for Fredericia, men det tager kun ca. 10 min at komme til centrum.
Første aften bestilte vi aftensmad, og var meget begejstrede for den mad vi fik serveret, og prisen var fornuftig.
Morgenmaden bestod af buffet. Første morgen var udvalget af pålæg en smule tyndt, men det blev der i den grad lave om på, på 2. dagen.
Krofatter er desuden hyggelig, og stemningen er rigtig god, så hvis jeg skal der over igen en anden gang, bliver det nok også Hejse Kro der bliver taget i betragtning.
Hvis man har hund e.l. er det desuden et sted man bør overveje.
Hyggeligt, men dårlig smagsoplevelse
Hyggelige omgivelser og meget venlig betjening. De virkede oprigtigt interesserede i vores velbefindende, dejligt. Der blev bestilt stegt flæsk ad libitum og kyllingespyd til børnene. Kyllingespydene var ok, men flæsket var en anden snak. Hårdt som bark og uden anden smag end en tydelig eftersmag af fritureolie. Sovsen smagte ikke af noget, heller ikke persille, desværre. De tog imod vores kritik og rettede prisen ned til en hovedret i stedet for ad libitum prisen. Venlige mennesker, derfor 2 stjerner, men flæsket kunne forbedres voldsomt.