Gyldendals Børnebogklub

Holgis og far er en sød bog, for børn fra 3-års alderen, om en lille sej drengs helt almindelige dag sammen med sin helt almindelige far Rasmus Seebach, og hvordan de løser hverdagens små udfordring... Se mere

Rimelige bøger, til rimelig priser, men savner andre børnebøger i stil med Flunkerne. Der findes også ligende bøger med enhjørninger, til piger og andre til drenge, hvor fantasien selv er med på bill... Se mere

Jeg venter desværre stadig på bøgerne, på trods af at jeg fik at vide at de nok ville blive leveret senest igår, mandag. Jeg får ingen pejling på hvorlangt bøgerne er kommet, hvornår de forventes at b... Se mere

Hurtig levering, lidt træls man først efter køb bliver gjort opmærksom på ellers fordele som fx mimbo jimbo bamsen. Men super fint kundeservice retter hurtigt op på det uden beregning for ekstra lever... Se mere

1. Boghandel
  2. Bogforlag
  3. Børneboghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til et dejligt univers af bøger og unikke ting for børn og unge (0-15 år). Her får dit barn en god start på livet med de bedste bøger til både højtlæsning, selvlæsning, leg og læring. Meld dit barn ind nu og få masser af medlemsfordele.

Nem bestilling og hurtig levering

20. oktober 2020

Kære Tue

Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner. Det skal lige præcis være nemt at bestille og få sine varer hurtigt leveret, så det er jeg rigtig glad for at læse du oplever.

Hurtig forsendelse og god emballage1

Hurtig forsendelse i godt og sikkert emballage! og mit barnebarn er vild med bogen. Det kunne ikke være bedre. Tak!

13. oktober 2020

Kære Anni,

Mange tak for din anmeldelse og en hel håndfuld stjerner.

Hvor er det skønt at høre, at alt er gået godt med din bestilling. Og bedst at alt, at bogen vakte lykke. Rigtig god læselyst til dig og barnebarnet.

12. oktober 2020

Kære Mathilde,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de mange stjerner. Det sætter vi stor pris på.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen. Det håber vi, at kunne leve op til længe endnu.

Smukke bøger

Smukke bøger
Og hurtig levering. SÅ dejligt.

3. oktober 2020

Kære Pia
Tusinde tak for din dejlige anmeldelse og 5 stjerner. Du kan tro dine ord betyder meget for os.
Jeg ønsker dig en rigtig god læselyst.

Fede (højt-)læseoplevelser

Fede (højt-)læseoplevelser, som min søn selv efterspørger og nyder.

23. september 2020

Kære Tami

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Det sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at høre, at din søn er glad for bøgerne.

Rigtig god læselyst til jer begge, og en dejlig dag.

Henriette
Gyldendals Børnebogklub

Fine bøger og en extra overraskelse i…

Fine bøger og en extra overraskelse i form af en Martin Strid Elefant-bamse. Vi er glade. Tak

22. september 2020

Kære Camilla,

1000 tak for de flotte fem stjerner og den fine anmeldelse,

Hvor er det dejligt at læse, du er glad og tilfreds med bøger og overraskelses-bamse.

Anette
Gyldendals Bogklub

DAO er fantastiske 👍🏻

DAO er fantastiske - pakken kom dagen før angivet pr. sms 👍🏻

18. september 2020

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub

Hej og tusinde tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, du har modtaget din pakke så hurtigt.

Gyldendals Bogklub

Jeg bestilte en babypakke

Jeg bestilte en babypakke, hvor man selv skal betale fragten på 49-,. Fair nok, det var en god bog. To uger efter modtager jeg den samme bog, fordi jeg åbenbart nu er en del af det deres klub og får så en regning på omkring 200 +fragt. Jeg snakker med deres kundeservice om, at jeg ikke ønsker at modtage bogen og at jeg heller ikke ønsker at være en del af deres klub. Jeg betaler fragten igen og betragter sagen som lukket. Men nej, jeg modtager endnu en bog, fordi min udmeldelse åbenbart ikke er blevet registreret. Jeg sender bogen tilbage og betaler fragten modvilligt, men tænker, at NU må jeg da være færdig med det. Men nej. I morges får jeg en mail, hvor Gyldendals Børneklub rykker for sidste betaling af den bog, jeg har sendt tilbage og betalt fragten for. Jeg har aldrig oplevet noget lignende til bondefangeri.

17. september 2020

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af, at du er efterladt med den opfattelse af os.

Jeg kan ikke understrege nok gange, at vi på ingen måde har været ude på at bondefange dig. Vi skriver naturligvis alle vores medlems - og handelsbetingelser ved indmeldelse, så de er nemme at finde og efterfølgende krydse af at de er læst. Vi sender samtidig en mail med samme betingelser. Får man ikke sat sig ind i betingelserne, kan det naturligvis give overraskelser.

Som medlem i bogklubben under medlemskabstypen 'Det dedikerede' bliver månedsbogen fremsendt automatisk. Det lyder umiddelbart som om det er månedsbøger, du har fået tilsendt. Vi tilbyder muligheden for at afbestille månedsbogen, hvis man ikke ønsker den. Ligeledes muligheden for at returnere månedsbogen portofrit indenfor 14 dage hvis man ikke har fået afbestilt.

Det er meget beklageligt hvis vi har lavet en fejl med din udmeldelse. Det er naturligvis ikke meningen. Hvis det er tilfældet, har du bestemt vores uforbeholdne undskyldning.

Jeg kan desværre ikke finde frem til dit medlemskab ud fra dit navn alene og derfor kan jeg ikke kommentere på noget mere konkret vedrørende dit medlemskab og fakturaer. Hvis du mangler afklaring på noget vedrørende dit medlemskab og returvarer, skal jeg bede dig ringe til os på tlf. 7011 0033 eller skrive via 'Kontakt os' på hjemmesiden med flere oplysninger. Så er jeg sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Jeg ønsker dig en god dag.

Gyldendals Børnebogklub

:) som altid super service og…

:) som altid super service og levering...bestilte Karius og Baktus pr. telefon og en utrolig venlig og imødekommende service. jeg troede jeg skulle betale fuld pris med blev gjort opmærksom på, den var på tilbud i Børne BK... tak for det :)
mvh
Per

6. september 2020

Kære Per

Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner. Du kan tro vi er glade for, at læse dine pæne ord. Dem vil vi gøre alt for, at leve op til i fremtiden.

Gyldendals Børnebogklub

Nemt at bestille og super hurtig…

Nemt at bestille og super hurtig levering.

4. september 2020

Kære Camilla

Vi er rigtig glade for at høre, at det hele er gået som det skulle. Det håber vi, at kunne leve op til længe endnu.

Gyldendals Børnebogklub

Vi er glade for vores medlemskab af…

Vi er glade for vores medlemskab af Gyldendals Børnebogklub. De har et bredt udvalg af bøger og hurtig levering lige til døren

2. september 2020

Kære Lisa

Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner. Du kan tro vi er glade for at læse dine pæne ord. Dem vil vi gøre alt for at leve op til i fremtiden.

Gyldendals Børnebogklub

Fik en gratisbørnepakke mod selv at…

Fik en gratisbørnepakke mod selv at skulle betale fragten - som vi i øvrigt er sygt glade for!

Derefter er man åbenbart meldt ind i en klub og får en bog tilsendt til 250 kr., som man ikke aner noget om - den kan dog returneres for 50 kr. + forsendelse.

Vi skriver så en mail og spørger hvad der lige foregår - men får bare en mail om at vi har glemt at læse hvad der står med småt = ingen kundeservice!!!!

31. august 2020

Kære Thomas.

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er selvfølgelig ked af den enkelte stjerne, og ville gerne kigge på dit medlemskab og finde en løsning. Jeg kan dog ikke slå dig op i vores database, ud fra de oplysninger du angiver her. Vil du ikke ringe til os på 70 11 00 33, så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Gyldendals Børnebogklub

God service og hurtig levering.

31. august 2020

Kære Gülhanim,

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og service. Det håber vi at kunne leve op til længe endnu.

jeg er så spændt

19. august 2020

Kære Gülsüm

Tusinde tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.
Vi håber, at bøgerne lever op til jeres forventninger.
Rigtig god læselyst.

Jeg ønsker dig en skøn dag.

Gyldendals Børnbogklub

slet ikke tosset 😊

For 39.95 i porto fik jeg nogle virkelig lækre sangkor og små bøger til baby. Ikke tosset.

19. august 2020

Kære Stine
Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner. Hvor er det dejligt at læse du kunne bruge pakken. Rigtig god fornøjelse.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Meget tilfreds.

Det er nemt at bestille og afbestille. Bestilte bøger kommer i løbet sf et par dage. Er meget tilfreds med mit medlemskab.

1. august 2020

Kære Marlene,

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er godt tilfreds med dit medlemskab. Vi håber at kunne forsyne dig med gode læseoplevelser længe endnu.

Rigtig god pris

Rigtig god pris, og hurtig levering

16. juli 2020

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse og alle stjernerne.

At få ros for både pris og levering er noget som vi virkelig bliver glade for – og som vi naturligvis vil bestræbe os på at leve op til også fremover.

Du må have en rigtig god dag.

Anja
Gyldendals Børnebogklub

Fine bøger og hurtig levering med DAO.

16. juli 2020

Kære Kirsten,

Hvor er det dejligt, at få så mange stjerner. Mange tak.

Det er jo præcis de to ting som er vigtigst for os: at tilbyde vores medlemmer kvalitetsbøger, leveret sikkert og hurtigt lige til døren.

Hav en rigtig dejlig dag.

God og hurtig service

14. juli 2020

Kære Malene

5 stjerner! Tusind tak skal du have, og tak for du tager dig tid at skrive din anmeldelse. Det kan du tro vi påskønner.

14. juli 2020

Kære Margrethe,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at det er gået godt med din levering. Det håber vi at kunne leve op til længe endnu.

Hav en rigtig god aften.