Holgis og far er en sød bog, for børn fra 3-års alderen, om en lille sej drengs helt almindelige dag sammen med sin helt almindelige far Rasmus Seebach, og hvordan de løser hverdagens små udfordring... Se mere
Rimelige bøger, til rimelig priser, men savner andre børnebøger i stil med Flunkerne. Der findes også ligende bøger med enhjørninger, til piger og andre til drenge, hvor fantasien selv er med på bill... Se mere
Jeg venter desværre stadig på bøgerne, på trods af at jeg fik at vide at de nok ville blive leveret senest igår, mandag. Jeg får ingen pejling på hvorlangt bøgerne er kommet, hvornår de forventes at b... Se mere
Hurtig levering, lidt træls man først efter køb bliver gjort opmærksom på ellers fordele som fx mimbo jimbo bamsen. Men super fint kundeservice retter hurtigt op på det uden beregning for ekstra lever... Se mere
Velkommen til et dejligt univers af bøger og unikke ting for børn og unge (0-15 år). Her får dit barn en god start på livet med de bedste bøger til både højtlæsning, selvlæsning, leg og læring. Meld dit barn ind nu og få masser af medlemsfordele.
Klareboderne 3, 1115, København K, Danmark
Gyldendal var nok ok men jeg fik besked om pakken var leveret på matriklen 7.30 der var ingenting 7.45 så jeg kiggede dagen igennem, men nej. Skrev til Dao som så ville vende tilbage om 72timer. 3 dage senere kom en nabo (efter en ferie)
med min våde pakke (bogen var heldigvis i plastik)

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
hurtig levering og nem hjemmeside
Alt til UG

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Jeg har meldt mig ud, men I bliver ved med at sende børger og opkræve penge, hvordan kan det lade sig gøre...

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Jeg meldte mig ind i Gyldendals Børnebogklub, da jeg så et virkelig godt velkomsttilbud på en børnebog vi har ledt efter længe. Jeg blev dog lidt forskrækket/nervøs, da jeg forinden læste alle de dårlige anmeldelser på Trustpilot.
Men da jeg havde bestilt min velkomstbog, læste jeg om deres forskellige medlemsstyper og kunne se, at man som udgangspunkt bliver oprettet som "Dedikeret" - hvilket mange der anmelder klubben dårligt her på Trustpilot, vist ikke har været opmærksomme på (det står heller ikke super gennemskueligt, men det fremgår).
Jeg fik min første bog hurtigt og uden problemer. Dog var den beskadiget under levering, så jeg kontaktede kundeservice. De var nemme, at få fat på og jeg behøvede ikke sige meget, før at den venlige supporter havde klargjort en ny afsendelse - jeg skulle bare sende billeddokumentation for skaden.
Det var hurtigt klaret og i samme omgang, ændrede han mit medlemsskab fra "Dedikeret" til "Fri", hvor man ikke modtager det fysiske magasin, men istedet får det digitalt på mail og heller ikke automatisk får tilsendt Månedens Bog. Dette er også nemt, at gøre selv online. Den medlemstype passer mig bedst og er bedst for miljøet.
Meget hurtigt, fik jeg leveret den nye bog, uden den mindste skramme.
Dét synes jeg er rigtig god service hele vejen igennem og det var meget nemt klaret. Jeg er glad for, at være en del af børnebogklubben og jeg er sikker på, at jeg får bestilt mange bøger i fremtiden.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Fik hjælp fra kontoret, da mit medlemsnummer ikke fantes. Lækker bog, hurtig levering

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
3 gange har jeg afmeldt denne klub og 3 gange er det bekræftet at jeg ikke skal modtage deres bøger. ALLIGEVEL sender de bøger hver mdr og er elendige til at svare mails ang returnering af noget man ikke har bestilt. Det er som at være medlem af en sekt, man aldrig kommer ud af.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Rigtig fine bøger - så bortset fra DAO's levering, var alt ok.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Ser fin ud er en gave. Med hensyn til service og levering, altid i top

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Hurtigt og effektivt, fik bogen
1 1/2 dag efter bestillingen 👍

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Skønherlig bogklub som, at vi nyder godt af

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Rigtig hurtig levering. Bestilte søndag aften og havde bøgerne tirsdag morgen

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Rigtig gode bøger, gode priser og hurtig levering.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Super godt velkomsttilbud i babybogklubben. Pakke ankom hurtigt og til døren, og det er nemt at adminstrere sit abonnement.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Hurtig ekspedition. Bøger godt pakket ind. God service.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Nemt medlemskab gennem Gyldendal, hvor de bøger, der har været udvalgt som den månedlige bog, altid har været super god! Nemt at afvise en månedlig bog, hvis den ikke har vagt interesse. Kundeservice meget imødekommende.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Gode tilbud på skønne bøger. Hurtig levering og fin service.