Grillbutikken Anmeldelser

4,0

Ordre afgivet 21-01-2015 kl. 15:08 - behandles kl. 15:29 - afsendt 15:34 Ordre modtaget 22-01-2015 kl. 09:33 Leveringstid knapt 15 timer flot. Pakke indeholdt alt som aftalt. Nemlig Vakuumpak... Se mere

Bestilte en del varer primo april. Efter 14 dage kom forsendelsen, hvor der dog mangle en enkelt varelinje. De havde imidlertid trukket det fulde beløb. Ved gentagne henvendelser lover de (Jan) at ret... Se mere

Jeg bestilte min JBI Smoker samt diverse småting ca. kl. 13:00, og allerede næste dag kl. 09:30 stod pakken foran min dør! Imponerende. Alt kom som bestilt. Jeg havde nogle spørgsmål til produktern... Se mere

Har købt bageenzym hos grilbutikken, super hurtig levering, men da jeg skulle bruge produktet fik jeg set at det kun kan holde sig uåbnet til februar 2018 hvilket giver mig ca 3 mdr til at bruge 600g.... Se mere

1. Grillbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shop powered by PrestaShop

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig service så det brager

Jeg bestilte en 8x8mm rustfri spyd samt Gaffelsæt 8x8mm rustfri, da det blev modtaget, var ALT skæv, det er vildt at det kan ske.
Ringer til dem og det er aldrig sket før, så nu skal JEG vente på at de får den retur og så kan de sende en ny ?? DET ER IKKE OKAY at kunden skal vente så længe på at få en vare som virker.
Nu har jeg set de kasser de ligge i og det ser ud til der er mange som er skæve.
Det er muligt at de har mange gode ting men det er ikke lige stedet jeg vil anbefale først
Mvh Steffen

Ny Status i dag D 26-05
Der er blevet hentet det skæve spyd som jeg fik i første omgang, der er også kommet en nyt som var pakket på en helt anden måde, Det er gode service

Efter den første anmeldelse blev jeg kontaktet af Chefen selv, for at høre hvad der er gået gal. Det var så en kommunikations brist intern i firmaet og det undskyldte han jo også.

Nu kan jeg godt med god samvittighed købe noget fra Grillbutikken jeg tror bestemt at der er snakket om problemet og det er blevet løst på en meget professionel måde.

22. maj 2015

Suveræne produkter, god service

Besøgte butikken udenfor Aarhus og købte bagestål, bageenzym og brødform. God betjening, gode råd, og produkter i en helt anden kvalitet end hvad man kan finde i kædebutikkerne - til yderst fair priser.
Har nu testet alle indkøb og er yderst tilfreds - bageenzymerne virker uovertruffent, og bagestålet giver den sprødeste krumme!
Kan kun anbefale.

17. maj 2015

Bageenzymer uden den store effekt.

Ja jeg blev også fristet af bageenzymer. Men efter at have afprøvet produktet en del gange med forskellige opskrifter. Så må jeg desværre sige at det ikke har den store effekt. Så spild af penge. Øv.

Svar på jeres respons.
Vi er tre familier som har prøvet produktet. Vi har brugt gær både almindelig og økologisk. Vi bager alle flere gange om ugen.

5. maj 2015
Grillbutikken-logo

Besvarelse fra Grillbutikken

Hej Jacob. Tak for din anmeldelse, men du skal vide at du er den første kunde ud af tusinder der ikke er tilfreds med produktet. Måske har du troet det erstatter gæren og undladt denne? for da hæver det ikke! Du er velkommen til at henvende dig til os for tips og gode ideer så du også kan komme i gang med at bage det lækre brød.

Super butik

Var forbi den fysiske butik for at købe en stål bageplade og noget bage Enzym. Venlig betjening og gode råd, og masser af lækkert grej på hylderne - skal helt sikkert forbi igen på et tidspunkt.

24. april 2015

Waoooo!

Ordre afgivet 21-01-2015 kl. 15:08 - behandles kl. 15:29 - afsendt 15:34
Ordre modtaget 22-01-2015 kl. 09:33 Leveringstid knapt 15 timer flot.
Pakke indeholdt alt som aftalt.
Nemlig Vakuumpakkersæt og alt okay, ser ud til at virke efter hensigten.
Ved første simulerede testflyvning flot.
Så klart fem stjerner.
Forsættelse følger når resultatet af yderlige testflyvninger ON AIR. forligger.
26-06-2015
Som lovet! Her et halvt år efter. Fungere perfekt, bestemt pengene værd.

21. januar 2015

Flere stjerner om muligt

Bestilte vakuumpakker tirsdag aften, og fik den leveret torsdag formiddag.
Det er første men absolut ikke sidste gang vi handler hos Grillbutikken.
Jan / Grillbutikken holder hvad han lover.

6. november 2014

Havde problemer med min sousvide

Jeg havde nogle problemer med min 1½ år gammel sousvide som jeg har fra grillbutikken.dk Jeg ringede og snakkede med Jan, som med det samme sagde at det ikke var noget problem, og at jeg bare skulle komme ind med den eller sende den. Så vil han få det ordnet uden nogen omkostninger. Super god service. Jeg takker mange gange her fra!!

5. november 2014

Grillbutikken.dk sidste nye skud på stammen SURDEJ.

Var lige forbi grillbutikken, som har fået lavet en ny fysisk butik, for at hente deres sidste nye skud på stammen.
lyn SURDEJ til rugbrød, ikke noget med at have det ildelugtende stående i køleskabet i flere måneder, her virker det på et døgn. Hvis det bare virker halvt så godt som deres bage enzymer
,så har bageren set mig for sidste gang.
Benny

3. november 2014

Fleksibel og reel

Kontaktede indehaveren (navn fjernet) op til en weekend, hvor virksomheden egentlig er lukket, med henblik på at få set en Kamado-grill. Selvom Jan havde planlagt en børnefødselsdag den pågældende søndag så kunne der alligevel aftales en tid for besigtigelse. Det resulterede så i et køb + en favorabel aftale for en samlet pakke med grill og diverse tilbehør.

Dog var der en grillrist i støbejern der ikke rigtig passede i størrelsen til Kamado'en, men det finder vi en løsning på.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan kun anbefale Grillbutikken.

mvh
Svend fra Vojens

28. oktober 2014

Super god service og lyn hurtig levering.

Kan kun anbefale grillbutikken.dk ud fra de to handler jeg har gjort der.
Den ene hentede jeg en pizzasten i butikken på deres lukkedag, hvilket jeg forbinder med en super service om de selv bor på adressen eller ej :-)
Den anden manglede handel jeg lavede med grillbutikken dk, var et opslag jeg selv havde lavet i en facebook gruppe hvor grillbutikken også er medlem.
Jeg søgt noget kul kl 20 på facebook, kl 20.30 havde jeg en aftale med grillbutikken.
Kl 8.00 næste morgen var de leveret på adressen.
så fem stjerner herfra.

21. oktober 2014

God Service

Jeg havde via mail og Tlf. talt med [navn] fra Grillbutikken om hvilken vakuumpakker der var bedst egnet til mit behov. Vi fandt så en løsning, og jeg bestilte det online tirsdag kl 15:30. og havde den kl 09:00 den efterfølgende dag!
Jeg installerede den, og forsøgte mig med den, men kunne ikke få den til at fungere ordentlig! ringede så til [navn], som spurgte om jeg kunne komme forbi ved lejlighed.
Det gjorde jeg så en dag jeg alligevel skulle i den retning, jeg kom ind i butikken, de sluttede den til, og så kørte den bare fantastisk! jeg prøvede så også selv, og der kørte og kører den også perfekt! Så jeg ved ikke hvad jeg gjorde forkert, men nu en den virkelig let at bruge! (Så det lugter desværre lidt af en FEJL40, og det kan jeg jo ikke rigtig stille dem til regnskab for).
Så med et lille kort Vakuum kursus kører det bare!

Jeg vil anbefale Grillbutikken og vil handle der igen!

Mvh
Jannich Husballe
Polar Tools A/S

30. september 2014

Super super service.

Har købt flere ting hos den. Det er super kvalitet. Er super glad for min smoker.. Det bedste gril køb de sidste mange år.. Når man ringer, er han venlig og super dygtig.. Han prøver ikke at oversælge til dig..
Verdens beste grill butik

19. juli 2014