Ordre afgivet 21-01-2015 kl. 15:08 - behandles kl. 15:29 - afsendt 15:34 Ordre modtaget 22-01-2015 kl. 09:33 Leveringstid knapt 15 timer flot. Pakke indeholdt alt som aftalt. Nemlig Vakuumpak... Se mere
Bestilte en del varer primo april. Efter 14 dage kom forsendelsen, hvor der dog mangle en enkelt varelinje. De havde imidlertid trukket det fulde beløb. Ved gentagne henvendelser lover de (Jan) at ret... Se mere
Jeg bestilte min JBI Smoker samt diverse småting ca. kl. 13:00, og allerede næste dag kl. 09:30 stod pakken foran min dør! Imponerende. Alt kom som bestilt. Jeg havde nogle spørgsmål til produktern... Se mere
Har købt bageenzym hos grilbutikken, super hurtig levering, men da jeg skulle bruge produktet fik jeg set at det kun kan holde sig uåbnet til februar 2018 hvilket giver mig ca 3 mdr til at bruge 600g.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Shop powered by PrestaShop
Danmark
- www.grillbutikken.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vildledende billeder
Super service, goe varer!
Altid hurtig ekspedition,- dag til dag levering. Årvåget og servicemindet personale. Supergoe varer. Mine største anbefalinger
Ekstrem hurtig levering. Bestilte mandag og fik varen leveret tirsdag
Altid super hurtig og god levering🤩

Besvarelse fra Grillbutikken
som altid en super service og flot…
som altid en super service og flot resultat
tak Jan som altid
vh Erik Nibe
Fuldt ud tilfredsstillende.
Beskadiget vare og pengene ikke returneret
Jeg bestilte et knivslibesæt til min kæreste i julegave, som var ødelagt da han pakkede gaven op. Alle tre slibesten var beskadiget - den ene knækket midt over, den anden faldet af og den tredje hæftede limen ikke. Jeg kontakter kundeservice og sender den retur d. 20/2. Nu er det d. 29/3 og jeg har endnu ikke modtaget pengene trods jeg har henvendt mig to gange siden, men uden svar. Jeg er spændt på om jeg nogensinde ser noget til de penge.
Opdatering: pengene er nu returneret.

Besvarelse fra Grillbutikken
Fik en hulplade med et par små fejl og…
Fik en hulplade med et par små fejl og de leverede en super service, selv her midt i ferien. Virkelig godt at der blev meldt ud, hvornår jeg kunne forvente svar og vi fandt en meget fint løsning, langt bedre end forventet 👍👌
Hurtig behandling og god kundeservice.
Hurtig behandling og god kundeservice.
Jeg havde en reklamation, hvor jeg fik en rigtig god behandling. Reelt og godt firma.
Udelukkende positiv oplevelse
Lynhurtig levering og produkter der virker. Kan anbefales.
Utrolig nemt - og lækkert
Det var utrolig praktisk at ALT til bagning af rugbrød kunne fås samlet: bageform, olie i sprayflaske, brødblanding, nem-sur, bageenzym, og termometer og opskriften på et superlækkert rugbrød -det var bare lige til at gå til !
Grillbutikken er genial
Grillbutikken er genial! De har udviklet verdens bedste Optimax Bageenzymer, som vi bruger i næsten al bagværk! Bedste opfindelse ever!
Og så er de altid hurtige til at ekspedere, levere og være ganske enkelt pålidelige.
Absolut favorit shop!
Har handlet i grillbutikken mange…
Har handlet i grillbutikken mange gange. Altid med super hjælp pg vejledning ved spørgsmål til feks produkterne.
Er vild med udvalget af mel mm, men specielt deres bageenzym og rødgær vil jeg blive ved med at købe resten af mine dage 😉
Venlig betjening
Venlig betjening
Altid gode vare og hurtig levering.
Hurtig levering og super service
Hurtig levering og super service. - Og ikke mindst: De bedste bageenzymer, som gør, at jeg får sprøde og dejlige rundstykker :-)
Bedste kundeservice
Har handlet mange gange ved grillbutikken.dk de sidste 4 år.
Altid hurtig leveringer.
Kundeservice er i top, så man skal ikke være bange for at ringe, hvis man er i tvivl om noget.
5 stjerner herfra !!
Lækre og super gode produkter
Lækre og super gode produkter. Altid god service og hurtig levering.