Grillbutikken Anmeldelser 221

4,2

Ordre afgivet 21-01-2015 kl. 15:08 - behandles kl. 15:29 - afsendt 15:34 Ordre modtaget 22-01-2015 kl. 09:33 Leveringstid knapt 15 timer flot. Pakke indeholdt alt som aftalt. Nemlig Vakuumpak... Se mere

Bestilte en del varer primo april. Efter 14 dage kom forsendelsen, hvor der dog mangle en enkelt varelinje. De havde imidlertid trukket det fulde beløb. Ved gentagne henvendelser lover de (Jan) at ret... Se mere

Jeg bestilte min JBI Smoker samt diverse småting ca. kl. 13:00, og allerede næste dag kl. 09:30 stod pakken foran min dør! Imponerende. Alt kom som bestilt. Jeg havde nogle spørgsmål til produktern... Se mere

Har købt bageenzym hos grilbutikken, super hurtig levering, men da jeg skulle bruge produktet fik jeg set at det kun kan holde sig uåbnet til februar 2018 hvilket giver mig ca 3 mdr til at bruge 600g.... Se mere

1. Grillbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shop powered by PrestaShop

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Beskadiget vare og pengene ikke returneret

Jeg bestilte et knivslibesæt til min kæreste i julegave, som var ødelagt da han pakkede gaven op. Alle tre slibesten var beskadiget - den ene knækket midt over, den anden faldet af og den tredje hæftede limen ikke. Jeg kontakter kundeservice og sender den retur d. 20/2. Nu er det d. 29/3 og jeg har endnu ikke modtaget pengene trods jeg har henvendt mig to gange siden, men uden svar. Jeg er spændt på om jeg nogensinde ser noget til de penge.

Opdatering: pengene er nu returneret.

20. februar 2025
Grillbutikken-logo

Besvarelse fra Grillbutikken

Hej Thea. Ser desværre din besked her alt for sent, men vi har sendt dig mange mails uden at få svar. Pengene er i øvrigt tilbageført, men det fejlede første gang som jeg oså skrev til dig i en mail, og spurgte ind til om du havde fået et nyt kort da systemet ikke ville godkende dit kort. Jeg kan kun beklage du har haft en dårlig oplevelse med at handle med os, men vi har gjort hvad muligt var efter vi modtog varen retur.

Utrolig nemt - og lækkert

Det var utrolig praktisk at ALT til bagning af rugbrød kunne fås samlet: bageform, olie i sprayflaske, brødblanding, nem-sur, bageenzym, og termometer og opskriften på et superlækkert rugbrød -det var bare lige til at gå til !

21. januar 2024

Grillbutikken er genial

Grillbutikken er genial! De har udviklet verdens bedste Optimax Bageenzymer, som vi bruger i næsten al bagværk! Bedste opfindelse ever!
Og så er de altid hurtige til at ekspedere, levere og være ganske enkelt pålidelige.
Absolut favorit shop!

20. januar 2024

Har handlet i grillbutikken mange…

Har handlet i grillbutikken mange gange. Altid med super hjælp pg vejledning ved spørgsmål til feks produkterne.
Er vild med udvalget af mel mm, men specielt deres bageenzym og rødgær vil jeg blive ved med at købe resten af mine dage 😉

14. november 2023

Bedste kundeservice

Har handlet mange gange ved grillbutikken.dk de sidste 4 år.
Altid hurtig leveringer.
Kundeservice er i top, så man skal ikke være bange for at ringe, hvis man er i tvivl om noget.
5 stjerner herfra !!

9. januar 2024