Ordre afgivet 21-01-2015 kl. 15:08 - behandles kl. 15:29 - afsendt 15:34 Ordre modtaget 22-01-2015 kl. 09:33 Leveringstid knapt 15 timer flot. Pakke indeholdt alt som aftalt. Nemlig Vakuumpak... Se mere
Bestilte en del varer primo april. Efter 14 dage kom forsendelsen, hvor der dog mangle en enkelt varelinje. De havde imidlertid trukket det fulde beløb. Ved gentagne henvendelser lover de (Jan) at ret... Se mere
Jeg bestilte min JBI Smoker samt diverse småting ca. kl. 13:00, og allerede næste dag kl. 09:30 stod pakken foran min dør! Imponerende. Alt kom som bestilt. Jeg havde nogle spørgsmål til produktern... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Shop powered by PrestaShop
Danmark
- www.grillbutikken.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Helt genialt sted
Helt genialt sted. Bedste service, lave priser og ægte nørderi. Jan og Marlene har virkelig styr på deres produkter, hvordan de skal forberedes og anvendes. Jeg handler her igen.
Bestilte pakke med specielt påsketilbud og ekstra varer. Betalte for hjemmelevering og trods udfordringer for både mig og Grillbutikken fladt alt helt på plads, kundeservice og produkter er helt i top!!
Varerne holder hvad de lover
Har handlet flere gange og ingen problemer
TAK for en god butik og flot service
God pris, gode produkter, men en smule rod i ordren.
Jeg bestiller lidt forskellige produkter søndag aften og modtager et GLS Track & Trace mandag. Tirsdag hæves pengene på men konto, men ifølge GLS er pakken ikke sendt afsted endnu. Da jeg ved, at man ikke må hæve pengene før varene er afsendt, kontakter jeg grillbutikken. De oplyser at pengene er hævet ved en fejl og at bestillingen tager lidt ekstra tid pga. travlhed på værkstedet (jeg har bestilt noget i specialmål), men de lover, at jeg modtager min pakke inden weekenden.
Jeg modtager min pakke fredag, den indeholder alt hvad jeg har bestilt og alle produkterne lever op til min forventning. Så på trods af lidt rod, så er jeg rigtig tilfreds med handlen og kommer højst sandsynligt til at handle hos dem igen.
BAGESTÅLET er fremtiden!!
Købte forleden BAGESTÅLET (8,5KG RÅ STÅL) hos grillbutikken.dk i Viby og jeg må sige, at produktet er fremragende. Har tidligere anvendt både pizzasten og pizzanet, men bagestålet er med mange længder et bedre valg, hvis man vil have sprøde pizzaer på få minutter. Pizzaerne tog 4-5 minutter og blev super sprøde. 5 stjerner herfra!
Fantastisk sted at handle.
Fantastisk sted at handle.
Jeg har nu handler her 2 gange med stor success.
Denne handle stod på kun til juleaften da jeg var blevet træt af at bruge Harald halvårs kul i min green eeg.
Kulden har en fantastisk kvalitet. Nem at tænde. Giver stort set ingen røg, den er rigtig god til at holde temperaturen. Et lækkert kul produkt.
Dertil købte jeg vakumpakker DZ-320B. Det skal siges jeg var noget skeptisk da det er et no name produkt. Og har altid før hen handlet meget med kendte brands.
Jeg har på ingen måde fortrudt mit køb. Denne vakumpakker køre fantastisk. Og ind til videre har den bare pakket og pakket. Og har kun en gang fåret lavet en dårlig svejsning, og jeg er sikker dette skyldes operatøren og ikke maskinen.
Den er hurtig til at pakke. Og den brede svejse kant er bare så lækker sammenlignet med andre pakkere jeg tidligere har prøvet.
Endnu engang tak for en fantastisk handel og god service hos grilbutikken.dk
Ps kan virkelig anbefale det røde stege thermometer med 2 prober hvilken gave til grilmesteten

Besvarelse fra Grillbutikken
Nok Danmarks største udvalg i alt man …
Nok Danmarks største udvalg i alt man kan forestille sig. De har også deres egne designede ting. Man får kompetente svar på spørgsmål om det ene og det andet. Mange andre steder mangler der ordentlig beskrivelse, men her er tingene i orden. Kan klart anbefales.
Ingen ordrebekræftelse ved køb.
Jeg bestilte bageenzymer inde på grillbutikkens hjemmeside i onsdags, alt forløber som det skal, men efter jeg har bestilt modtager jeg ingen ordrebekræftelse eller anden information fra grillbutikken. Jeg kigger selvfølgeligt alle mail bokse igennem, også spamfilter mm. men jeg har intet modtaget. jeg kan se inde på hjemmesiden at handlen er gået igennem.
Fredag bliver jeg så ret utålmodig ang. den ordrebekræftelse så jeg sender grillbutikken en besked via facebook, og der kommer hurtigt svar om at varen ligger klar til mig nede ved den GLS pakkeshop jeg har valgt. Jeg havde på daværende tidspunkt intet fået fra grillbutikken eller GLS så jeg kunne ikke hente min pakke. 2 timer senere kom der så en SMS fra GLS med pakkenummer så pakken kunne hentes.
Alt i alt er handlen jo egentligt forgået okay, der blev ikke hævet penge før varen var afsendt, men for mig er det vigtigt at modtage en ordrebekræftelse når jeg handler på nettet.
Så fin butik og fine vare, lidt ærgerligt det sidste lige mangler.
Edit. Jeg gav oprindeligt 3 stjerner, men efter at have erfaret at det skyldtes IT problem, har jeg ændret dette til 4 stjerner, da denne type problem ikke er selvforskyldt

Besvarelse fra Grillbutikken
Har købt bageenzym hos grilbutikken
Har købt bageenzym hos grilbutikken, super hurtig levering, men da jeg skulle bruge produktet fik jeg set at det kun kan holde sig uåbnet til februar 2018 hvilket giver mig ca 3 mdr til at bruge 600g. Normal holdbarhed efter åbning er 12 mdr. Kan umuligt bruge så meget på så kort tid😡 Desværre nået jeg at åbne den eller havde de fået den retur. Svare iøvrigt ikke på min henvendelse over kundeservice.

Super butik til bagning
Har nu købt mange ting hos Jan, og må sige både levering og kvalitet lever helt op til forventningerne👍. Jeg har aldrig bagt rugbrød fra bunden(kun færdig poser), men nu gør jeg det med største fornøjelse. Har lige bestilt endnu et bagesæt, så nu er der altid en bageform i køleren med dej. Tror prisen på et rugbrød bagt fra bunden løber op i 12-13kr, så også god økonomi i, og man ved, hvad der er i. Feks salt, bruger Seltin, meget sundere😊

Besvarelse fra Grillbutikken
Har lige modtaget mine varer fra Grillbutikken. God kvalitet, leveret til tiden.
Nem og problemfri bestilling
Nem og problemfri bestilling. Levering til tiden.
Kan anbefales.
Mangler Brugsnvisning
Fik en knivsliber i fødselsdagsgave - levering og bestilling er gået fint -meeeeeeen - der er mega dårlig vejledning med til både samling og brug..........ja der er faktisk ingen vejleding med - man skal se vejledning via en lille film der ligger på hjemmesiden - syntes ikke helt den samlede sliber på første film ligner den på filmen for anvendelse - der er noget med en vingemøtrik kontra skrue der ikke er det samme. Jeg syntes der burde være en trykt brugsanvisning/vejledning med, så man kunne side stille og roligt at finde ud af samling og funktion og ikke skal side og kigge på en film mens man forsøger sig frem.............så det er øv

Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering
Har endnu ikke fået noget fra dem som ikke til fulde levede op til mine forventninger
Har haft en god oplevelse..
Har for langt tid siden købt et sous vide sæt med vaccumpakker og det hele, hvor vi fik en rigtig god forklaring på produkterne..
Som vi har været rigtig glade for at bruge, og brugt det rigtig meget.
Så den anden dag, gik vaccumpakkeren i stykker, i svejsetråden.
Jeg snakkede med Jan, for at spørge ham om den kunne laves eller der skulle en ny til,han sagde at han gerne vil se den, nu er den blever repareret, og sendt retur, uden beregning..
De kalder jeg super service ..
Hilsen Ulrik
God butik.
God service og spændende produkter til grill,bagning og anden madlavning.
Super tilfreds
Jeg har bestilt hos Grillbutikken flere gange og har intet at klage over. Hurtig levering og jeg er meget tilfreds med det der er købt.
Grillbutikken får 5 store flotte stjerne af mig :)

Bestemt ikke tilfreds!!
Jeg bestilte nogle varer fra grillbutikken.dk. Da jeg efter 2-3 uger ikke havde modtaget min pakke kontaktede jeg firmaet, der skrev en e-mail til mig hvor de skrev at pakken havde ligget på GLS shop fra til 4 Januar. De havde fået pakken retur.
Jeg syntes det er for dårligt at jeg skal kontakte firmaet for at efterlyse min pakke. Da firmaet havde fået pakken retur burde de kontakte mig. De har både telefon og e-mail adresse.
Jeg var så utilfreds, så jeg valgte at annullere ordren og anmodede om at få mine penge retur.
De er virkelige hurtige til at hæve pengene på ordren, men det kniber med at tilbage betale de penge jeg har tilgode.
Jeg kan bestemt ikke anbefale dette firma. Det er sidste gang jeg handler der!!!

Besvarelse fra Grillbutikken
Meget hurtigt og nemt at handle her !
Meget hurtigt og nemt at handle her, varene kommer straks og i god stand, absolut et sted jeg igen handler.

Besvarelse fra Grillbutikken
Exellent service og betjening i grillbutikken.dk
Har handlet med grillbutikken.dk. Var i tvivl om et produkt og telefonerede til butikken. Jeg fik en fremragende vejledning og rådgivning om det ønskede produkt, af en meget venlig og kompetent medarbejder. Vil ikke fremover tøve med, at handle i grillbutikken.dk
Jan Enevoldsen
Høng