Grejshop.com

Har returneret en vare og Grejshop har modtaget varen 18. April - penge er endnu ikke modtaget en måned efter. Har skrevet florere mails men modtager intet svar

Bestilte møjsommeligt 4 par 5.11 bukser 28 marts og fik beskeden at 5.11 hovedlager var ved at omstrukturere deres system så de kunne først sende om nogle dage. Fint nok. Nu over 3 måneder senere er d... Se mere

Fantastisk service! Kort efter at have skrevet en forespørgsel på Facebook ved 22 tiden mandag aften med et spørgsmål, gik der få minutter til jeg havde fået svar. Til trods for at svaret indebar... Se mere

Elendig service . Nu har jeg ventet 1 måned på min ordre , skrevet til dem 3 gange uden svar . Dårlig sted og handle . Og så når man brokker sig giver de Coronavirusen skylden istedet Hallo d... Se mere

1. Uniformbutik
  2. Militært overskudslager
  3. Butik med udendørstøj og -udstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Grejshop.com har kontor, butik & showroom i Næstved på Sydsjælland, hvor vi gerne giver en kop kaffe, hvis din vej falder her forbi - eller du bare skal afhente bestilte varer. Vi forhandler kun de bedste produkter fra anerkendte og professionelle producenter. Den typiske kunde hos Grejshop.com arbejder indenfor Sikkerhedsbranchen, Politiet, Kriminalforsorgen, Skat, Forsvaret (Hæren, Søværnet & Flyvevåbnet) og Hjemmeværnet. Grejshop.com er Autorized Dealer af 5.11 Tactical på Sydsjælland, og kan derved levere en bred vifte af udstyr, grej og beklædning til Politi, Forsvaret (Hæren, Søværnet & Flyvevåbnet), Hjemmeværnet, Hardball spillere, Paintball spillere samt Fritids- & Outdoor folket.

Fantastisk service

Jeg havde bestilt et par støvler i november og da det var en bestillingsvarer, ville der gå lidt længere tid iflg. deres hjemmeside......og pga. af alle mulige omstændigheder i denne tid, var de endnu ikke kommet den 23.dec......pludselig kl 21:30 ringede "chefen himself", at han ville være på min adresse i løbet af en time......Han var kørt fra Næstved til 8 adresser i Jylland for at aflevere varer......det er da storsind, så det gør noget.....Tusind tak for din måde.....5 stjerner er for lidt...

24. december 2020

Nu har jeg bestilt varer ved Grejshop…

Nu har jeg bestilt varer ved Grejshop til afhentning.
Åbningstiderne i butikken, som jf hjemmesiden er til kl 18.00 på fredage, gør at jeg kører til Næstved for at hente mine varer.
Da butikken er lukket før kl 18.00 må jeg køre forgæves og returnere til Roskilde.
Jeg foreslår at varerne sendes uden beregning for mig, men jeg må “jagte” Grejshop på telefon og mail - uden svar.
Jeg modtager så ca 10 dage senere en mail med besked om at mine varer er sendt med GLS - samt at jeg vil modtage et track & trace nummer - det er stadig ikke tilgået mig pr mail her 4 dage senere.
Det er ikke ok service - og jeg kommer desværre aldrig til at handle hos denne butik igen.

12. december 2020

Har i lukke butikken helt?

Har bestilt en var for 10 dage siden hvor jeg får en bekræftelse. Da jeg i fredags for 3 dage siden ringer eksisterer nummeret ikke? Jeg skrev at hvis ikke jeg hører fra dem senest i dag (onsdag) vil jeg annulere ordren. Nummeret virker stadig ikke! Ingen svar på mail! Ingen lyd overhovedet, lad være med at bestill herfra!

9. december 2020

Besvarelse fra Grejshop.com

Nej, vi har ikke lukket butikken ned, men siden 1. juni 2020 har vi ikke haft en telefon man kunne ringe ind på simpelthen fordi vi alligevel ikke kunne tage telefonen når vi betjente kunder i butikken og pakkede webordre.

For at give dig lidt feedback på din ordre som vi også har besvaret på mail så fremgår det af din ordrebekræftelse at varen IKKE var på lager hvilket gør at du bør forvente en længere leveringstid.

Varen blev bestilt hos producenten samme dag som du bestilte den, men grundet den nuværende situation rundt omkring i Europa bør man forvente en længere produktionstid og dermed leveringstid.

Du har modtaget en ordrebekræftelse den 30. november og så skriver du en mail til os den 9. december klokken 1551. Den mail svarer vi på klokken 1714 samme dag, men klokken 1601 altså 10 min. efter din mail har du givet os denne anmeldelse. Vi står meget uforstående overfor din måde at reagere på da du vel ikke havde forventet, at vi ringede til dig dagligt med en opdatering .....

Vi har i vores mail klokken 1714 informeret dig om, at vi har annulleret din ordre efter dit eget ønske.

KØB INTET HOS GREJSHOP.COM

Jeg købte en paraply hos Grejshop den 29.8.2020. Modtog den 2.9.2020. Fortrød købet og sendte den retur 4.9.2020 efter aftale.
Efter gentagne henvendelser på mail har jeg stadig ikke modtaget mine penge. Vi skriver nu den 3.11.2020 og tæt på at der er gået to måneder siden paraplyen blev returneret.
Det er den mest elendige kundeservice jeg har oplevet, ingen svar, ikke en lyd, intet.
Forretningskonceptet med at beholde kundernes penge og ikke at svare på henvendelser er ikke i orden.

13.11.2020
Tak for svar. Jeg har her informationerne fra Post Danmark:
Pakkenr. : 08489836154DK
Leveret
Glæd dig til at åbne din forsendelse, som vi har afleveret på din adresse 07-09-2020 11:17.
Oplysninger om leveringen
Højde 13 cm
Vægt 1,2 kg

3. november 2020

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på TrustPilot.

Efter din henvendelse har vi arbejdet hårdt på at prøve at lokalisere din pakke uden held. Vi har desværre ikke modtaget din pakke. Vi har skrevet til PostNord og de oplyser at de har håndteret pakken og den er sat ved butikken (Vi har modtager flex aftale med PostNord) da vi havde lukket den dag hvilket selvfølgelig kun gør det lidt sværere.

Vi har imidlertid besluttet at vi refundere den vare du har sendt og så kører vi sagen mod PostNord ved siden af da vi jo havde aftalt at du skulle sende den og PostNord bekræfter at have håndteret den.

Forfærdelig service

Afleverede 2 par bukser til reparation for nogle måneder siden, og har intet hørt efterfølgende. Den sidste måneds tid er brugt på at forsøge at få kontakt med virksomheden så jeg kunne hente bukserne, lavet eller ej, da det ikke er tilfredsstillende at man ikke ved hvornår de er færdige når vi snakker så lang en tidshorisont. Dette er dog ikke lykkedes, der bliver ikke responderet på nogen form for kontakt. Ikke engang ved at møde fysisk op i butikken kan man få et svar. Jeg fik blot af vide, at det var chefens afdeling og han nok skulle svare på mine mails, hvilket stadig ikke er sket. Dårligere “service” er godt nok svært at finde. Jeg støtter gerne lokale og fysiske butikker, dog aldrig denne igen, man bliver gjort til grin som kunde her. Den ene stjerne får de fordi man ikke kan give 0.

- til Grejshop som svar på besvarelse: tak fordi i svarer, ærgerligt at se I kan svare så hurtigt herinde når man har kæmpet en måned med at komme i kontakt med jer ellers. Jeres “ekstraordinære service” i forhold til jeres skrædder er jo netop den jeg har forsøgt at komme i kontakt med jer omkring så I kunne få bukserne hjem og jeg kunne få nogle andre til at lave det som ikke er en hel årstid om det. Jeres besvarelse ændrer på ingen måde på min utilfredshed eller min manglende anbefaling, eller det faktum at I absolut ikke er til at komme i kontakt med, med mindre det er via Trustpilot åbenbart.

2. september 2020

Besvarelse fra Grejshop.com

Tak fordi du har taget dig tid til, at lave en anmeldelse på TrustPilot.

Du kom i forretningen med et par Claw Gear bukser du havde revet og et på 101INC operator bukser (som vi ikke har i butikken) der var revnet i skridtet.

Som en ekstra ordinær service tilbød vi, at vi ku sende dem til skrædderen for dig uden at vi ku love hvornår de i givet fald ville blive færdige grundet skrædderen opgaver og nedsat kapacitet på grund af corona. Claw Gear bukserne blev hentet igen da du/i skulle bruge dem og vi fortalte dig at de revner nok kunne lappes med et par Multicam lapper fra Claw Gear (sådan nogen man stryger på) og de ville komme på lager indenfor en uges tid.

Vi har hentet de andre bukser hjem fra skrædderen som desværre ikke var nået til dem endnu, men dem kan du afhente i vores butik.

Ganske enkelt til grin.

For det første kommer der ingen ordrebekræftelse. Da Grejshop kontaktes efter en uge, for både at spørge efter ordrebekræftelse og varerne, får min mand et surt svar tilbage om at der stod at varerne havde længere leveringstid, men at han ville finde ud af noget med ordrebekræftelsen. Der går yderligere 2 uger, før der så endelig kommer en pakke - dog stadig ingen ordrebekræftelse. Da pakken kommer, er der dog kun 2 ud af 4 ting med, og der står blot på et vedlagt papir at resten eftersendes. Der går endnu YDERLIGERE 3 uger, før der kommer en pakke mere. Her har min mand længe købt det han skulle bruge et andet sted, og han lader pakken blive sendt retur. Her kunne Grejshop så pludselig sagtens og hurtigt kontakte min mand, og er tydeligt irritable over at min man har ladet pakken blive sendt retur. Men helt ærligt, med jeres service hvad forventer I så?
Vi kommer i hvert fald aldrig nogensinde til at bruge Grejshop igen.

Opdatering til jeres svar:
Vi startede ikke med at klage, uden at sætte os ind i leveringstiden. Der stod anden leveringstid på hjemmesiden, hvorfor vi kontakter jer og spørger. Intet var custom made, som du bruger som undskyldning (det var et reb og liggeunderlag der for 1,5 måned undervejs), og I har svaret surt hver gang vi har haft kontakt.
At I igen er så ansvarsfralæggende, siger alt om jeres service (eller mangel på samme)

24. august 2020

Besvarelse fra Grejshop.com

Som svar på dit opdaterede svar kan vi oplyse, at vores svar var som udgangspunkt meget generelt da du ikke skriver et ordrenummer vi kan undersøge sagen på og vi har ikke kunnet finde en ordre på dit navn.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på TrustPilot.

Som udgangs punkt er det en god ide at læse på den vare man ønsker at bestille om der eventuelt er længere leveringstid på denne for eksempel hvis det custom made til dig.

At du/i ikke får en ordre bekræftelse er selvfølgelig en fejl fra vores siden også er meldt til vores udbyder Smartweb som rent teknisk håndtere shoppen.

Jævnfør vores handelsebetingelser sendes varerne samlet og det vil sige, at hvis der er bestilt en custom made vare som har en leveringstid på 4-5 uger så sendes varerne samlet når den vare ankommer til vores lager. I denne situation har vi gjort en undtagelse og sendt de varer der var på lager og senere sendt resten da de kom på lager hvilket giver os en ekstra omkostning til fragt som vi ikke har gjort krav på overfor jer.

Vi kan desværre ikke genkende at vi skulle blive sure over at du/i har sendt en eller flere vare retur for det sker jo at man enten fortryder købet eller allerede har nået at købe det et andet sted.

Men hvis man starter kommunikation med at klage uden at have sat sig bare en lille smule ind i om varerne eventuelt har en længere leveringstid så skal jeg da ikke afvise at svaret hertil kan ha været mindre positivt.

Køb aldrig hos Grejshop

Jeg købte for næsten 2 måneder siden en rygsæk som stod til at være på lager. Jeg modtog dog aldrig varen. Efter gentagne e-mails og opringninger annullerede jeg skriftligt min ordre. Jeg hørte intet fra butikken. Jeg sendte adskillige mails hvor jeg annullerede min ordre og angav ordrenummer så der ikke kunne være tvivl om at min ordre var annulleret fra min side. Jeg har ikke fået svar på en eneste af de mange mails jeg sendt til butikken. Nu får jeg så en besked om at ordren er klar afsendelse, hvorefter jeg straks sender en ny e-mail til butikken og gentager min annullering. Intet svar. Nu er pengene for rygsækken trukket på min konto og pakken ligger til afhentning i pakkeshop. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service i en netbutik. Du må aldrig handle hos Grejshop.com! De varer de sælger kan man købe så mange andre steder, så lad være med at købe hos Grejshop.

Sjovt nok kom pengene først retur efter ovenstående anmeldelse her på Trustpilot. Vi har ikke haft nogen kommunikation overhovedet, som virksomheden ellers indikerer i deres svar på min anmeldelse her på siden.

15. juli 2020

Besvarelse fra Grejshop.com

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse på TrustPilot.

Jeg kan kun beklage, at vi har kommet til at sende en vare til dig som du først havde bestilt og siden afbestilt. Som vi aftalte (på trods af at vi ikke har haft nogen kommunikation jvf din anmeldelse) har vi tilbageført din betaling (kreditnota 4913) og betragtede derfor sagen som afsluttet.

Kundeservice

Jeg har nu bestilt en vare for over 2…

Jeg har nu bestilt en vare for over 2 uger siden, som står er på lager hos grejshop.com. jeg kan ikke få kontakt på email eller telefonisk til Grejshop, det kan simpelthen ikke være rigtigt...

6. juli 2020

Besvarelse fra Grejshop.com

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse på TrustPilot.

Vi har været inde og kigge på din sag og kan se, at der står på din ordrebekræftelse at varen IKKE er på lager. Vi har desværre udsolgt af den pågældende vare og den danske distributør har 4-8 ugers leveringstid på den pågældende vare.

Værste kundeservice ever!

Værste kundeservice ever!
Butikken svarer ikke på henvendelser hverken på email eller facebook og varerne bliver aldrig indleveret i GLS. Det lugter meget af svindel.

20. juni 2020

Besvarelse fra Grejshop.com

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse på TrustPilot.

Vi indleverer desværre ikke pakker hos da de bliver afhentet hos os. Desværre bliver pakkerne ikke skannet af GLS chaufføren når de bliver afhentet og derfor kommer den første skanning gerne på først kommende terminal typisk i Høje Tåstrup, men vi har også oplevet at pakker først er skannet i Jylland hvis pakken vel og mærke skal til Jylland.

Da vi ikke sidder fysisk og følger alle pakker der går ud af huset er vi selvfølgelig taknemlige for din henvendelse om en pakke som ikke er nået frem til destinationen. Vi har derfor anmeldt den forsvundne pakke til GLS, men i stedet for at vente på hvad GLS finder ud har vi sendt en ny pakke med varer til dig som en god service.

Du er gjort opmærksom på at vi ikke har modtaget nogen mail fra dig og vi har svaret på din facebook henvendelse med samme besked som beskrevet her over.

Håber de begynder svare

Jeg har ordre nr. 15941

Har nu forsøgt at skrive 3 gange i forbindelse med at jeg skulle returnere 2 vare, som begge var erstatninger på vare som de ikke havde.

Man kan ikke ringe og ikke ligge besked.

Hører intet.

Håber dette hjælper.

Bh. Dennis

19. juni 2020

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på TrustPilot.

Vi har som rigtigt mange andre virksomheder også været ramt af corona situationen i Danmark og derfor kan der ha været længere svar tid end normalt på henvendelser.

Nu ligger der ikke noget lovkrav om at man som virksomhed skal have en telefon som folk kan ringe til, men vi har til gengæld en kontakt formular på siden som fungerer rigtigt fint som man er meget velkommen til at benytte sig af.

Vi har kigget på din sag og kan, at du har fået refunderet et par short og sagen derfor er afsluttet.

Virkelig virkelig useriøs biks

Virkelig virkelig useriøs biks. De har for det først ikke styr på deres lagerbeholdning, for det andet giver de ikke kunderne besked når leveringstiden bliver en uge længere end forventet. De er ikke til at komme i kontakt med telefonisk, og virkelig ringe til at svare på mail. Det ny aftalte tidspunkt for afsendelse overholdte de heller ikke. Jeg endte med at annullere min ordre, inden varerne overhovedet forlød dem. Total useriøs butik!

13. maj 2020

Besvarelse fra Grejshop.com

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

I vores handelsesbetingelser fremgår det, at vi som udgangspunkt sender alle varer samlet. Hvis der så er en eller flere varer som er i restordre vil det naturligt forsinke hele forsendelsen.

Det undre os imidlertid at du mener vi ikke svare dig da vi har skrevet sammen på mail den 8. maj 2020. I den sidste mail korrespondance den 8. maj 2020 beder du os fjerne de varer som ikke er på lager og sende resten og til det får du besked på at varen sendes mandag hvilket er en fejl fra vores side da vi har lukket om mandagen.

Vi har efter dit ønske annulleret din ordre.

God butik

Jeg handler altid mit gear og grej hos Grejshop i Næstved. Varerne bestilles hjem som aftalt. De gange der har været forsinkelser har man ikke kunne lægge dette over på virksomhedens skuldre.

Taget i betragtning at lokalerne brændte ned og varelageret blev stjålet, så tager jeg hatten af for at starte op igen.

Bliver altid budt på en kop kaffe, og en god snak.

Savner dog lidt mere- og hurtigere tilbagemelding på mail og telefon. Småting.

12. april 2020

Elendig service

Dårlig sted og handle .

Og så når man brokker sig giver de Coronavirusen skylden istedet Hallo da jeg bestilte mine vare var Coronavirusen ikke engang startet i EU. Hvorfor ikke bare sige vi har ikke har informeret dig godt nok fra starten . Det er da logik man informerer kunden hvis der går længer tid end 14 dage med levering fra leverandør.

29. marts 2020

Besvarelse fra Grejshop.com

Opslaget er redigeret efter vores svar derfor kommer lige vores sidste svar:

Nu kan vi erfare at du generelt har en meget negativ holdning til alt hvad vi foretager os uden hensyntagen til under hvilke forudsætninger du handler hos os er jævnfør vores handelsbetingelser.

Vi mener ikke at vi har behandlet dig dårligt eller på nogen måde gjort os fortjent til din negative omtale af os.

Så Ja, det er korrekt vi har annulleret din ordre.

Din betaling har aldrig været hævet af os men kun reserveret i forbindelse med din bestilling derfor kan vi ikke tilbageføre noget vi ikke har fået.

Vi må ikke hæve din betaling før vi sender de varer du har bestilt og jævnfør vores handelsbetingelser så sender vi alle varerne samlet og trækker først betalingen der.

I forbindelse med, at vi annullerede din ordre den 8. april 2020 annullerede vi således også det reserverede beløb (helt nøjagtigt klokken 2023).

Der vil ha stået på din netbank at pengene var reserveret og denne reservering skulle så gerne være forsvundet nu.

Kundeservice

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi har kigget på din ordre og kan se at alle lagervarer er taget fra men der afventer fortsat en varer som kommer hjem fra udlandet. Jævnfør vores handelsbetingelser sendes varerne som udgangspunkt altid samlet.

På grund af den nuværende covid-19 situation omkring i verden er vi desværre ikke herre over udenlandske firmaer og fragtfirmaers leveringstider da ingen vil garantere noget.

Du er meget velkommen til at ringe til os og eventuelt aftale om lagervar skal sendes til dig med samme.