GreenMatch.se Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Svårt att ge feedback på att något funkar innan jag mottagit en enda offert. Det är väl den tjänsten som skall betygsättas. Utöver det så var det enkelt att fylla i informationen och trevligt bemöt... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hej Jag fyllde i en intresseanmälan värmepump luft vatten, och hade då förväntat att erhålla ett antal offerter från olika representanter. Endast en leverantör har återkommit. Mao så jag endas... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag saknar de mindre lokala entreprenörerna. Det är mer helhets syn där. De har inte råd att göra bort sig. De stora nationella är helt fokuserade på att få en affär, sedan om t ex taket är gammalt me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Anmälde intresse kring solpaneler en fredag förmiddag. En halvtimme senare blir jag uppringd av GreenMatch för att komplettera med ytterligare detaljer. Efter en halv dag har jag redan blivit kontakta... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Prissammenligningsside

Om GreenMatch.se

Skrevet af virksomheden

GreenMatch.se är en unik svensk service som hjälper dig att jämföra pris och kvalitet på gröna energikällor.

När du beställer offerter hos oss matchar vi dig med upp till fyra lokala leverantörer, helt baserat på dina behov och personliga preferenser.

Vi på GreenMatch vill göra det så lätt som möjligt för dig att välja miljövänliga energikällor, som dessutom är prisvärda. Det är därför vår tjänst är helt kostnadsfri och utan förpliktelser.

Jämför pris och kvalitet på gröna energilösningar

Skrevet af virksomheden

Kostnadsfritt och utan förpliktelser
Vår tjänst är helt kostnadsfri och medför inga förpliktelser.
Snabbt och enkelt
Hitta en leverantör snabbt och enkelt.
Spara tid och pengar
Jämför offerter och välj den bästa lösningen för dig.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt, trevligt bemötande.

25. maj 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tusen tack för din recension av vår tjänst Lenart! Vi är glada att höra att det kom ett snabbt svar då vi alltid strävar efter att snabbt nå ut till alla våra kunder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb respons på min förfrågan

Snabb respons på min förfrågan. Det är bra !!!!

19. maj 2021

Hej Pekka,

Vad roligt att höra din positiva upplevelse av vår service. Vi uppskattar verkligen att du delar din erfarenhet och tackar för din recension.

Jag önskar er en trevlig dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tog bara några minuter och hon ar…

Tog bara några minuter och hon ar väldigt trevlig

18. maj 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tack för din feedback Charlotte! Vi försöker alltid inledda kontakt så snart vi kan efter vi fått in en förfrågan och det är är roligt att höra när vi lyckas.

Jag önskar dig lycka till och en fin start på veckan!

Trevlig kvinna❤

17. maj 2021

Hej Håkan,

Var roligt att du är nöjd med vårt bemötande och hur vi hanterat din förfrågan! Att du känner dig trygg med att använda vår tjänst är alltid vår prioritet.

Ha en fin start på veckan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt bra kundservice och kommer få…

Väldigt bra kundservice och kommer få kontakt med lokala solcell installatörer. Rekommenderas starkt!

10. maj 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Stort tack för din fina kommentar Fadi! Det är verkligen roligt att höra ditt positiva intryck av vårt team och tjänst. Du är mer än välkommen att återkomma i framtiden om behovet skulle uppkomma.

Jag önskar dig lycka till en fin dag!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det var inget märkligt

Det var inget märkligt !
Hon tog uppgifterna, och sa att företag kommer höra av sig.
Hon var trevlig men okunnig!
Hon kunde ingen om solpaneler.
Konstig nog !?

9. maj 2021

Hej Hassan,

Tack för din feedback! Vi på GreenMatch hjälper dig som funderar på en grönare energilösning med att komma i kontakt med lokala företag, som är noga utvalda av oss efter just dina specifika förutsättningar. De förutsättningarna går vi igenom under vårt inledande samtal.

Därmed försöker vi alltid lämna teknisk rådgivning och liknande till de installatörer som kommer kontakta dig, för att du ska få all information om din specifika installation från legitimerade konsulter. I och med att de kommer ut på ett besök kan de svara på dina frågor i direkt relation till ditt hus.

Jag hoppas detta förklarade vår tjänst lite mer och hoppas du hittar den perfekta lösningen till ditt projekt!

Toppen

Snabb kontakt och bra information

7. maj 2021

Hej Ronny,

Tack för din recension! Vårt mål är alltid att kontakta snarast möjligt och inte dra ut på processen för dig. Det är självklart uppmuntrande när vi får feedback som säger att vi lyckats.

Jag önskar dig en fin start på veckan!

Snabb och proffsig hantering

Snabb och proffsig hantering. Allt som utlovats utfördes.

3. maj 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Stort tack för din feedback Stefan! Vi sätter stort pris på att du velat utvärdera vår tjänst och det glädjer oss att din upplevelse av oss har varit inget mindre än positiv.

Jag önskar dig lycka till med projektet och hoppas du får många skinande dagar.

Hej Lars,

Tack för att du valt att använda dig av vår tjänst! Vad glada vi blir att du är nöjd med hur vi hanterat din förfrågan.

Du är mer än välkommen att återkomma i framtiden om behovet skulle finnas.

Jag önskar dig en bra dag!

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling! Bra.

28. april 2021

Hej Pia,

Tack så mycket för din recension! Vårt arbetar alltid mot att inleda kontakt snarast för att inte vara hinder under processen. Vi hoppas du hittar den perfekta lösningen.

Enkelt.

Enkelt.
Snabb feedback från ev leverantör

28. april 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tack för din kommentar Kjell! Vad roligt att du är nöjd med den snabba återkopplingen, jag hoppas du hittar den lösning som passar dig bäst.

Ha en trevlig dag!

Bra och snabbt avslut

Tecknat avtal med en av leverantörerna så det blev bra.
Två hörde aldrig av sig och en bara med ett automatiskt mejl. Men som sagt avtal blev det!
Peter

25. april 2021

Hej Peter,

Tack så mycket för din kommentar! Det glädjer oss att vi kunnat hjälpa dig finna det perfekta solcellssystemet. Jag beklagar att du inte fått kontakt av samtliga leverantörer men är ändå glad att du funnit en bra lösning.

Jag önskar dig många soliga dagar!

4st offerter blev 3

Jag läste att man kunde /skulle få offert från 4 st. Jag har bara sett 3 st, så undrar bara varför. Finns det bara 3 så kan ni ju ändra texten bara.

22. april 2021
Uopfordret anmeldelse

Hej Gunbritt!

Vi uppskattar att du vill ge feedback, det är viktigt för oss att våra kunder återkopplar. På så vis kan vi ständigt förbättra vår tjänst och det är ju trots allt det viktigaste för oss.

På vår hemsida skriver vi dock inte från fyra offerter. GreenMatch är en tjänst där du kan få offerter från upp till fyra företag, vi kan tyvärr inte lova att du alltid kommer få offerter av fyra företag. Hur många du kan få beror på faktorer som vad du är ute efter och var i Sverige du befinner dig, och i tur hur många partners vi har i ditt område som kan se efter dina behov.

Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta oss på email: info@greenmatch.se, alternativt tele: 010 884 81 79.

Jag önskar dig en fin dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har bara hört av ett företag och dom…

Har bara hört av ett företag och dom verkar seriösa har varit och tittat håller på att ta fram offert.
Kan inte påstå att GreenMatch.SE varit till någon större hjälp!
Kommer INTE rekommendera GreenMatch till någon!
Bästa hälsning
Christer Claesson

20. april 2021

Hej Christer,

Tack för din feedback! Jag beklagar din upplevelse av oss och att du inte fått kontakt av samtliga installatörer. Vi vill gärna gå till botten av vad som har hänt och har därför försökt ringa dig för att undersöka saken vidare. Det viktigaste för oss att effektivt kunna hjälpa våra kunder att komma igång med sina projekt utan hinder. Om du inte haft den upplevelsen vill vi självklart ha lösa det på bästa sätt.

Har du möjlighet är du mer än välkommen att kontakta oss på, email: info@greenmatch.se alternativt tele: 010 884 81 79. Våra öppettider är mån-tors: 09-20 och fre: 09-16.

Hoppas vi hörs!

Besvarelse fra GreenMatch.se

Stort tack för din feedback Birger! Vårt mål är alltid att våra kunder ska ha en bra upplevelse samt känna trygghet i att använda vår tjänst. Din kommentar säger att vi lyckats med det och det uppskattar vi verkligen.

Lycka till med projektet!

Jag önskar dig en fin dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mycket snabba svar bra bemötande varit…

Mycket snabba svar bra bemötande varit till stor hjälp för mig. Rekommenderas!

19. april 2021

Hej Bo-Anders,

Stort tack för dina fina ord! Vi sätter stort pris på att du velat utvärdera vår tjänst och det glädjer mig att du är nöjd med hur vi hanterat din förfrågan. Du är självklart mer än välkommen att återanvända vår tjänst i framtiden om behovet skulle finnas.

Jag önskar dig många soliga dagar med ditt nya solcellssystem och hoppas du har en fin dag!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Går inte att få en prel offert utan att…

Går inte att få en prel offert utan att boka ett besök av en representant.
Är inte intresserad av ett besök innan jag vet om erbjudna produkter och pris är intressanta att gå vidare med. Min och företagens tid kan användas bättre än till besök som ev. inte ger något.
Övriga företag jag varit i kontakt har tillhandahållit både offerter och produktblad vilket ger mig ett bra underlag.
Inför att ett avtal ska slutas förutsätter jag att detaljerna avhandlas på plats hemma hos mig-
Green Match har inte gett mig något underlag som jag har kunnat utvärdera

12. april 2021

Hej Yvonne,

Tack för ett trevligt samtal! Jag hoppas att du fått en bättre bild av oss och hur vi arbetar. Vi vill självklart alltid att våra kunder ska ha förtroende för oss och hur vi hanterar förfrågningar. Jag beklagar att detta inte varit din första upplevelse av oss men hoppas detta har ändrats.

Jag önskar dig lycka till i sökandet efter det perfekta solcellssystemet!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick inga offerter alls

12. april 2021
Uopfordret anmeldelse

Hej Stefan,

Tack så mycket för din feedback!
Jag beklagar din upplevelse, men jag hörde att du haft ett bra samtal med vår partneransvariga. Som ni pratade om brukar detta normalt inte hända och därför är vi tacksamma att du återkopplat med feedback. Vår främsta prioritering är alltid att hjälpa våra kunder att samla offerter utan hinder och därför arbetar vi på högtryck för att finna var i ledet felet kan ligga.

Ännu en gång beklagar jag din upplevelse men är glad att du funnit en lösning som du känner dig nöjd med!

Skulle det uppstå andra problem eller funderingar, är du mer än välkommen att ta kontakt med oss direkt på: info@greenmatch.se alternative tele: 010 884 81 79. Våra öppettider är, mån-tors kl. 09.00-20.00 & fre kl. 09.00-16.00.

Hej Ove,

Tack så mycket för din kommentar! Var roligt att vi kunnat hjälpa dig vidare med projektet och jag hoppas du hittar den perfekte värmepumpen. Du är mer än välkommen att använda vår tjänst i framtiden igenom om du har behov.

Fast service

Very fast response!

17. marts 2021

Hi Van,

Thank you for your kind feedback! I am happy to hear you have found our service to be quick and easy. Good luck in your search for the perfect solar panel system.

Have a nice evening!

Kind regards

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.