GreenMatch.se Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Svårt att ge feedback på att något funkar innan jag mottagit en enda offert. Det är väl den tjänsten som skall betygsättas. Utöver det så var det enkelt att fylla i informationen och trevligt bemöt... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hej Jag fyllde i en intresseanmälan värmepump luft vatten, och hade då förväntat att erhålla ett antal offerter från olika representanter. Endast en leverantör har återkommit. Mao så jag endas... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Anmälde intresse kring solpaneler en fredag förmiddag. En halvtimme senare blir jag uppringd av GreenMatch för att komplettera med ytterligare detaljer. Efter en halv dag har jag redan blivit kontakta... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Prissammenligningsside

Om GreenMatch.se

Skrevet af virksomheden

GreenMatch.se är en unik svensk service som hjälper dig att jämföra pris och kvalitet på gröna energikällor.

När du beställer offerter hos oss matchar vi dig med upp till fyra lokala leverantörer, helt baserat på dina behov och personliga preferenser.

Vi på GreenMatch vill göra det så lätt som möjligt för dig att välja miljövänliga energikällor, som dessutom är prisvärda. Det är därför vår tjänst är helt kostnadsfri och utan förpliktelser.

Jämför pris och kvalitet på gröna energilösningar

Skrevet af virksomheden

Kostnadsfritt och utan förpliktelser
Vår tjänst är helt kostnadsfri och medför inga förpliktelser.
Snabbt och enkelt
Hitta en leverantör snabbt och enkelt.
Spara tid och pengar
Jämför offerter och välj den bästa lösningen för dig.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ytterst snabb respons

Ytterst snabb respons, av trevlig telefonör, efter förfrågan.

19. juli 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Stort tack för din feedback Gunnar! Vårt mål är alltid att snabbt hjälpa dig komma vidare med din förfrågan utan hinder och fördröjningar. Jag är glad över att se dina fina ord.

Hej Zsolt,

Tack för din kommentar! Det glädjer mig att du är nöjd med oss och hur vi hanterat din förfrågan. Jag hoppas du hittar den perfekta lösningen till ditt projekt.

Ha en fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick ett mycket trevligt bemötande…

Jag fick ett mycket trevligt bemötande och snabb behandling av ärendet

16. juli 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tack så mycket för din fina recension Jan Åke! Vi är glada att du är nöjd men hur vi hanterat din förfrågan och har fått möjligheten att hjälpa dig med ditt projekt.

Lycka till och ha en trevlig helg!

Hej Thomas,

Tack för din feedback! Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg med att använda vår tjänst och att du får den information du behöver innan kontakt med en leverantör.

Jag hoppas vi har lyckats med detta. Skulle det uppkomma frågor under processens gång är du mer än välkommen att kontakta oss igen.

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tack så mycket för din fina recension Per! Det glädjer oss att du fått ett gott intryck av oss och att vi fått möjligheten att hjälpa dig med ditt projekt.

Jag önskar dig en fin dag och lycka till!

bra ok ja

lite svårt att höra

21. juni 2021

Hej Tarmo,

Tack för din feedback! Vårt mål är alltid att leverera god service där du som kund får hjälp att ta det första steget till en ny energilösning.

På grund av semestertider är vi dessvärre inte alltid ett fullt team men vår danska kollega hjälper oss då mer än gärna. Jag kan se att vi skickat din förfrågan till 4 olika leverantörer och önskar dig lycka till i sökandet efter den perfekta lösningen.

Ha en fin dag!

Offerter på Värmepumpar Luft-Luft

Fick flera förslag från olika firmor, valde ut ett företag - Pumpia AB - och sedan gick allting som på räls.
Leveransen av värmepumparna blev lite försenad, men det berodde på fabriken. Installationen gick perfekt tack vare en både kompetent och trevlig montör.
Offerterna från några företag var inte riktigt bra, en var så IT-avancerad att den inte gick att öppna för en lekman. Offerten från Pumpia var både enkel, tydlig och kompletteringsfrågorna från mig besvarades snabbt och proffsigt.

Hej Anders,

Tack så mycket för dina fina ord! Vi sätter stort pris på att du tagit dig tiden att utvärdera vår tjänst. Det är väldigt roligt att höra din upplevelse av att ha använt vår tjänst och är glada att du hittat en lösning du är nöjd med.

Jag önskar dig en fin start på veckan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra med några olika leverantörer

Bra med några olika leverantörer. Bestämde oss för soolar, Scandinavian Energy Group AB. Nöjd med installation och bemötande.

Hej Mats,

Stort tack för att använt dig av GreenMatch tjänst! Det glädjer oss att du funnit trygghet i en av våra partners efter att ha fått jämföra med lite olika företag. Viktigast är att du är trygg och att du haft en god upplevelse under hela processen.

Jag önskar dig många soliga dagar med din nya solcellsanläggning!

Bra information och tillgänglighet

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tack för din feedback Isabell! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst och den information vi kunnat get dig. Skulle behovet uppkomma i framtiden är du välkommen att återanvända vår tjänst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klockrent det tar bara någon timme så…

Klockrent det tar bara någon timme så ringer entreprenörer och offerter börjar skapas. Mycket bra//Thomas

Besvarelse fra GreenMatch.se

Stort tack för din fina kommentar Thomas! Det viktigaste för oss är att processen för dig skall vara enkel och trygg. Det är fantastiskt att höra att du att vår kundtjänst mött dina förväntningar.

Ha en trevlig dag!

Snabbt svar

Snabbt svar, trevlig personal och snabb återkoppling. Superbra.

Hej Niklas,

Tack för att du valt att använda dig av GreenMatch för insamling av offerter! Vi är väldigt glada att höra om din upplevelse av oss och jag ska definitivt förmedla dina fina ord till vår kundtjänst.

Lycka till med projektet och ha en fin dag!

Tips om luftvärmepumpar

Jag fick ett antal förslag på luftvärmepumpar. Det gick snabbt från att jag skickade min förfrågan.

Hej Wiveca,

Tack för att du tagit dig tiden att utvärdera vår tjänst! Det är alltid roligt att höra vad våra kunders upplevelser av vår tjänst. Trots allt är det viktigaste att du fått den hjälp du är ute efter och känner dig trygg med oss.

Proffsigt

Proffsigt, snabbt och effektivt sätt att få några offerter.

Hej Johan,

Stort tack för dina fina ord! Vi arbetar ständigt för att ge dig den bästa servicen och är glada att du känner att vår tjänst varit effektiv att använda. Du är mer än välkommen att återkomma i framtiden om behovet skulle finnas.

Ha en trevlig dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag blev listad till av Green Match…

Jag blev listad till av Green Match utvalda leverantörer, valde ut en av dessa leverantörer som var snabbt på plats för att kika på förutsättningarna och inkom snabbt med offert. Mycket smidigt och enkelt. :)

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tusen tack för din kommentar Peter! Vi sätter stort pris på att du velat berätta om din upplevelse av använda GreenMatch.

Det glädjer mig att det varit enkelt och att du fått kontakt av leverantörer du känner dig trygg med.

Jag hoppas du har en fin start på veckan!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag saknar de mindre lokala…

Jag saknar de mindre lokala entreprenörerna. Det är mer helhets syn där. De har inte råd att göra bort sig. De stora nationella är helt fokuserade på att få en affär, sedan om t ex taket är gammalt med oljeskivor från 70-talet kollar de inte.

Hej Ola,

Vi uppskattar att du tagit dig tiden att ge oss lite feedback.

På GreenMatch samarbetar med ett flertal företag, stora som små och både rikstäckande samt lokala. Vilka du matchas med beror på dina behov och vilka företag som är aktiva i området.

Ditt ärende tas självklart alltid om hand av lokala installatörer och du kan jämföra offerter från flera företag och ställa de krav du har oavsett företagets storlek.

Hoppas att du hittar ett företag som passar, och att du får njuta av en grön energikälla.

Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta oss på info@greenmatch.se, alternativt ringa oss på tele: 010 884 81 79.

Enkelt

Enkelt och smidigt

5. juni 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tusen tack för din feedback Christian! Vad kul att du funnit vår tjänst enkel att använda. Lycka till i de kommande stegen och hoppas du hittar en lösning som passar dig.

Ha en bra start på veckan!

Bra mottagande

3. juni 2021

Besvarelse fra GreenMatch.se

Tack för din kommentar Claes-Göran! Jag är glad att höra att du är nöjd med hur vi mottagit dig och din förfrågan.

Hej Lars,

Vi är glada att du är nöjd med hur vi hanterat din förfrågan och att du fått den information du varit ute efter. Jag hoppas du hittar den lösning du är ute efter.

Hej Per,

Jag hoppas du är nöjd med vår tjänst och hur vi hanterat din förfrågan. Målet är alltid att du ska känna dig trygg och att du får den hjälp du önskar.

Skulle det uppkomma frågor under processens gång är du mer än välkommen att kontakta oss på email: info@greenmatch.se, alternativt tele: 010 884 81 79.

Ha en bra dag och lycka till med projektet!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det enda negativa var att jag inte hann…

Det enda negativa var att jag inte hann med att svara innan ni avslutade samtalet, efter endast några sekunder. Alla sitter inte på kontor med telefonen i öronen. Irriterande!

25. maj 2021

Hej Gunnar,

Tack för din feedback! Vårt mål är aldrig att stressa dig och jag beklagar att du fått det intrycket. Vi vill självklart hjälpa dig på bästa sätt utan att dra ut på processen men det ska såklart inte gå ut över din upplevelse.

Din förfrågan har blivit utskickad till våra samarbetspartners och jag hoppas du hittar den perfekta lösningen till ditt projekt!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.