Svårt att ge feedback på att något funkar innan jag mottagit en enda offert. Det är väl den tjänsten som skall betygsättas. Utöver det så var det enkelt att fylla i informationen och trevligt bemöt... Se mere
Virksomheden har svaret
Hej Jag fyllde i en intresseanmälan värmepump luft vatten, och hade då förväntat att erhålla ett antal offerter från olika representanter. Endast en leverantör har återkommit. Mao så jag endas... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag saknar de mindre lokala entreprenörerna. Det är mer helhets syn där. De har inte råd att göra bort sig. De stora nationella är helt fokuserade på att få en affär, sedan om t ex taket är gammalt me... Se mere
Virksomheden har svaret
Anmälde intresse kring solpaneler en fredag förmiddag. En halvtimme senare blir jag uppringd av GreenMatch för att komplettera med ytterligare detaljer. Efter en halv dag har jag redan blivit kontakta... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Nørregade 6. 2 T.V, 1165, København K , Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Har inte hört ett ljud från någon firma alls som kan tänka sig att installera en ny värmepump hos mig.
First impression of the Greenmatch website was a bit chaotic and overloaded. Should I Ireally give my data to them? But I gave it a shot. And It was worth it! Within 24 hours I got 2 calls and 1 email from serious companies (did a quick background check on all of them). This was better (and faster) then expected! Saved me some hours of surfing and searching.

Besvarelse fra GreenMatch.se
I am sorry to say, I have not recieved any offers at all, so far.
I was not interested to recieve any phone calls - only e- mail offers. I want to consider written offers from the very beginning, before I will go into telephone discussions.

Besvarelse fra GreenMatch.se
lyhörda telefonoperatörer, förnuftigt och tydligt förklara vad som behöver göras på mitt språk, som jag kan

Besvarelse fra GreenMatch.se
Green Match påstod att de skickat ut en förfrågan till tre olika företag. Inget av företagen har hör av sig till oss.

Besvarelse fra GreenMatch.se
Jag var tydlig med vilka företag som skulle höra av sig. Bara 1 av 4 hade alla förutsättningar. Inte för att samtalen var dålig utan fyllde inte helt mina syften

Besvarelse fra GreenMatch.se
Uppringd av 3 olika personer som ställer samma frågor och lovar att ringa tillbaka.
Tröttsamt och oprofessionellt.

Besvarelse fra GreenMatch.se
Snabb återkoppling från ett antal seriösa entreprenörer som offererar den eftersökta tjänsten.

Besvarelse fra GreenMatch.se
Frågorna var inte så anpassningsbara. 90-150 kvadratmeter? Det borde vara 90-110 110-130 eller något sådant! Värmesystem i mitt hus så fanns det bara att välja mellan vatten och 1 till eller båda. Men jag hade inget av det. Så när säljaren ringde mig så var det många saker som inte stämde in på vad han skulle erbjuda mig på offerten. Det jag tyckte om är att jag kan får erbjudande från olika företag utan att jag själv behöver ringa runt. Men frågorna som jag svarade på behöver utvecklas till mer detaljer så att säljarna som ringer upp kan erbjuda mig rätt saker. Tack mvh Jonas

Besvarelse fra GreenMatch.se
Bra väldigt bra och seriös jag är glad och tacksam att jag kom i kontakt med er.

Besvarelse fra GreenMatch.se
Enkelt smidigt att få kontakt med leverantörer, till lika att kunna göra prisjämförelser.

Besvarelse fra GreenMatch.se
Fem minuter efter mitt besök på GreenMatch hörde det
Första företaget av sig och bokade ett besök och gav mig en offert.

Besvarelse fra GreenMatch.se
Riktigt bra upplägg och enkelt att förstå sig på sidan . Fick ett flertal riktigt bra företag inför mitt val av luft/vattenvärmepump .
Prova själva . Riktigt bra !

Besvarelse fra GreenMatch.se
Fick 4-5 offerter som räckte för att finna en seriös leverantör.

Besvarelse fra GreenMatch.se
Mycket snabb återkoppling från leverantörer

Besvarelse fra GreenMatch.se
Bra information och stor tack för help detta jag upplever som mycket positivt

Besvarelse fra GreenMatch.se
Trevlig kundtjänst ringde upp mig och kollade av lite uppgifter. Efter att jag ett par h senare fått första offerten dök möjligheten att recensera upp. Tycker deg verkar toppen!

Besvarelse fra GreenMatch.se
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.