Zeer kundig, prijs- kwaliteitsverhouding is prima. De medewerkers zijn heel netjes en voeren de werkzaamheden in alle rust uit. Zeer een aanrader
Se, hvad kunderne siger
60 meter graszoden besteld, je hoopt op het goede soort mooi groen en vers gesneden geleverd! En wat dacht je, fantastische mooie verse groene graszoden, ik heb overigens geen draad-net gezien dus oo... Se mere
Graszoden vol met onkruid, meerderemalen contact gehad, ons werd het "verhaal" verteld dat meerdere soorten zaden waren. We hebben hard gewerkt en geld geinvesteerd , in gras, container tuinaarde.... Se mere
In eerste instantie, nadat we het gras al besteld hadden, ook even getwijfeld door de minder goede recensies. Maar onze twijfel bleek niet nodig! Keurig op tijd geleverd en de graszoden zijn echt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Welkom bij Graszoden-Online.
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer ontevreden over de service en wat een slechte kwaliteit
Donderdag zouden ze graszoden leveren. Hulp geregeld , om 16 uur nog gebeld omdat er nog niets geleverd was. Ze zouden tussen 17 uur en 18 uur leveren. Niet dus..... en niemand meer te bereiken. Volgende dag vele telefoontjes en mails gestuurd maar zeeeeeer slecht te bereiken. Kregen een mail dat we goed rond het huis moesten kijken??? Want ze waren donderdag al geleverd om 16.20 uur. Niet dus.
Nog verschillende keren gebeld maar ze zouden komen. Om 17 uur nog steefs niets, bellen ging niet meer want ze nemen niet meer op. Uiteindelijk om 19 uur werden ze geleverd. In het plastic.we hebben ze direct gelegd. Een pallet was keurig gras, maar de grootste pallet was voor de helft gewoon rot, heel warm en erg stinken. We hebben dus voor een groot deel bruine matten liggen. Foto's gestuurd via de mail maar nog niets vernomen.
Sproeier staat er continue op maar we zijn bang dat dit niet goed komt.
Wat een slecht bedrijf, goedkoop is duurkoop in dit geval ben ik bang.
Terugkerende klant,
Voor de 3e keer in 5 jaar een bestelling gedaan bij graszoden online, wederom mooie graszoden, direct gelegd en ze liggen er mooi bij.
Topbedrijf!!
Een aanrader!! Supermooi gras netjes in de folie op pallet geleverd..
2x maar nooit meer
Nu 2x bij dit bedrijf besteld, en beide keren afgeleverd aan ons privé adres terwijl het naar de klant moest. Een aantal rollen waren ook beschadigd en bij afrollen vielen er stukken af die kennelijk gescheurd waren. Sommige rollen waren erg nat en sommige weer heel droog. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.
Niet-afbreekbaar plastc net in de graszoden
Ik heb twee jaar geleden graszoden van graszoden-online.nl gekocht. Het viel mij bij het leggen al op dat er een plastic net in de zoden zat, ik ging er vanuit dat dat biologisch afbreekbaar was. Nu twee jaar later is het plastic net nog volledig aanwezig en komt het boven het gazon uit. Ik heb nu een met plastic verontreinigd gezin. Als ik contact opneem krijg ik geen reactie
graszoden
op 13/10/2020
100m² graszoden geleverd, alles heel correct verlopen met perfecte graszoden van een heel mooie kwaliteit, ook de communicatie over de bestelling en de levering is heel vriendelijk verlopen, alleen was ons niet vermeld dat we de paletten terug moesten inleveren de kostprijs is 15 euro per palet, maar is geen probleem voor ons om die terug in te leveren.
zeker een aanrader om je bestelling hier te doen
Malvina
Prima graszoden
Graszoden besteld via graszodenonline. Tussen 9 en 17 zou er geleverd worden. Jammer dat ze geen preciezere schatting konden maken. Ik die dag wachten, en toen ze er om 15 uur nog niet waren de reviews op deze site gelezen. Ik begon me behoorlijk zorgen te maken! Gelukkig voor mij onterecht want uiteindelijk waren de graszoden om 16 uur keurig geleverd. Gras zag er goed uit en na alle adviezen opgevolgd te hebben is er nu sprake van een mooi gazon! Het kan dus gelukkig ook wel goed gaan! Communicatie kan wel beter.
Waardeloze graszoden en waardeloze service…
Waardeloze graszoden en waardeloze service. Half augustus graszoden gekocht. Werden geleverd op een bloedhete dag om 18 u. Chauffeur gaf aan dat wij laatste klanten waren en dat de zoden hele dag hadden liggen broeien in de vrachtwagen. Zoden zagen er direct na leggen niet goed uit. We hoopten dat het bij zou trekken. Alles uit de kast getrokken om het gras te reanimeren. Maandag 17 augustus leverancier gemaild met foto's. Daar begon de ellende nog een keer. Maar nu met de klantenservice die net doet alsof je achterlijk bent. Waarom we niet direct vrijdagavond aan de bel hadden getrokken. Ja hallo! Het gras moest nog gelegd en bewaterd worden...moet je dan direct na het leggen gaan bellen, mailen of appen? In ieder geval, heb nu al drie keer nieuwe foto's moeten sturen. En ik weet niet hoeveel Whatsappjes met informatie. We blijven maar vragen krijgen van de leverancier..waarschijnlijk met het doel om ervoor te zorgen dat we de moed maar opgeven. Hebben we wel wel voldoende water gegeven, hebben we bemest en met welk merk. Hebben we wel gemaaid? Ook kregen we te horen dat we het gras te kort hadden gemaaid. Wat echt nergens op slaat, gras is niet korter dan 6 cm gemaaid). Aangegeven dat ik een klacht ging indienen. Prompt werd ik gebeld door de eigenaresse (volgens mij dezelde persoon als de klantenservice maar twijfel daar ernstig aan). Er zou een oplossing komen. Ondertussen zou mevrouw de eigenaresse weer met haar tuinman contact opnemen. Wat een treurige bedoening. Als je zoden verkoopt weet je waarover je praat anders ben je een amateur. Ik moest als ik thuis kwam van werk direct weer foto's sturen. Heb ik gedaan. Vandaag was ik er eigenlijk wel klaar mee en nieuw gras geeist. Een uur geleden kwam er een antwoord van Graszoden dat het gras er zeker niet uit hoeft en dat we bemesting krijgen aangeboden. Daar neem ik geen genoegen mee. Dus gaan we over tot aktie. Als ik zie hoeveel ontevreden klanten er zijn, verdient dit navolging. Aan eventuele toekomstige kopers: denk alsjeblieft na, bespaar jezelf een hoop ellende en frustratie en koop je zoden ergens anders. Het is weggegooid geld.
Wat een bagger bedrijf is dat!!
Wat een bagger bedrijf is dat!!!
165 m3 besteld, krijg ik 3 pallets.
2 pallets waren idd vers gesneden, maar de derde was een stuk ouder. Deze pallet was circa 70 graden van binnen en de rollen roken al naar kuilgrras. Deze rollen waren verbrand en daar komt geen leven meer in.
Ook waren deze rollen op een totaal andere dikte gesneden dan de andere 2 pallets.
Ik heb graszoden online op de hoogte gesteld met veel foto's erbij, maar ze deden er heel luchtig over.. komt wel goed dacrhten ze.
Na veel mail verkeer mocht ik bij gratie 4 weken later een paar zoden ophalen 40 km verderop. Hun weten dat dat ook niet gaat werken als de rest al aangeslagen is.
Zelf zaad gekocht en in gezaaid.
Mensen, wees gewaarschuwd en betaal aub een paar dubbeltjes meer bij de concurrent die wel zijn zaakjes op orde heeft!
Prima graszoden.
Ik was wat huiverig om hier graszoden te bestellen na het lezen van alle reviews. Maar dit is niet nodig geweest. Heb de graszoden nu enige weken liggen. In het begin dagelijks goed water gegeven. Het gras is heel goed aangeslagen en ligt er nu geweldig bij. Het gras is mooi en vol.
Ik heb 3 weken geleden graszoden…
Ik heb 3 weken geleden graszoden besteld en deze direct gelegen, onze ervaring is positief, mooie kwaliteit en kan nu voor de derde keer maaien groeit super en mooi groen. Wim
Paar weken geleden besteld om vandaag…
Paar weken geleden besteld om vandaag af te leveren, perfecte graszoden, goed te hanteren, en nog voor de aflevertijd geleverd👍👌👍dik tevreden met onze grasmat.
Mooie kwaliteit gras
Mooie kwaliteit gras. Ben nu 3 weken verder en helemaal blij met het gazon. Communicatie kan wel veel beter.
Wij hebben heel veel spijt van het…
Wij hebben heel veel spijt van het bestellen via dit bedrijf. Nog voordat de winter intrad wilden wij een groene voortuin. Begin november (2019) kregen we ons gras. Tijdstip van levering was belabberd. Ik kon ook geen contact krijgen en de extra hulp die we hadden ingeschakeld ging om half 6 ‘s avonds tevergeefs naar huis. Wij hadden een etentje en waren nogal verbaasd dat toen we terug kwamen (donker!) om 20.30 de zoden op de stoep lagen. Opgelucht dat ze uiteindelijk toch bezorgd waren, maar natuurlijk waardeloos om het te leveren als het donker is als je dezelfde dag met leggen! Dat zou je als leverancier wel moeten snappen. Volgende ochtend heel vroeg opgestaan om de zoden (met plastic net????) zsm te leggen. Goed verzorgen en we zouden de (zachte) winter af moeten wachten voor het resultaat in het voorjaar: waardeloos! Wàt een slechte kwaliteit voor ‘premium’ gras! Het lijkt voor 80% te bestaan uit wildgras, drama. En zeker nu onze buurman een nieuwe grasmat heeft gelegd: wàt een verschil. Spijt dat we de reviews niet eerder hadden gelezen.
Gisteren om 8 uur in de ochtend 60 m2…
Gisteren om 8 uur in de ochtend 60 m2 geleverd. Gras is van top kwaliteit.
Topkwaliteit gras!!!
Maar onze twijfel bleek niet nodig! Keurig op tijd geleverd en de graszoden zijn echt van topkwaliteit!
Wij zijn uiteraard meteen gaan leggen na bezorging en alle tips gaan we opvolgen uiteraard.
Goed sproeien elke dag en nogmaals mesten na 2 weken👍🏼
Bedankt voor de goede service graszoden-online! Wij zijn heel blij met onze prachtige groene grasmat😍
slechte kwaliteit
Levering was prima op tijd, maar 4 van de 20 graszoden vielen de gaten in.
Tevens was er te weinig geleverd en mocht als service zelf nog 2 rollen ophalen in Zoetermeer.
Uiteraard niet gedaan, kost een halve tank benzine dus niet echt een gepaste service.
Zaterdag elders nog rollen gehaald en wat een verschil in kwaliteit, daarom dus de goedkoopste......
Voor mij nooit meer.
Waar voor je geld
Zoden werden vroeg in de middag geleverd en zijn van een prima kwaliteit. Mooi groen, dik en geen onkruid erin.
Wat mij betreft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Reactie op bellen/app laat inderdaad te wensen over, daarom 4 sterren in plaats van 5. Al met al ben ik dik tevreden!
goeie kwaliteit en snelle levering…
goeie kwaliteit en snelle levering tegen een betaalbare prijs
Zeer tevreden!
Ook is las veel negatieve reviews, maar onze ervaring is helemaal top. Mooi gras mooi groen. Half maart bestelt dus dan is het ook niet te warm etc. Dus erg tevreden.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.