Se, hvad kunderne siger
Op de offerte-aanvraag werd snel gereageerd. Info aanleveren en foto’s opsturen ging makkelijk. Snel reactie op vragen. Gras werd in een dag gelegd en we hebben een grote grasmat in 3 delen met bijz... Se mere
Virksomheden har svaret
De bestelling van het gras is exact verlopen zoals op hun website wordt vermeld. Zou tussen 14:00 en 16:00 worden geleverd maar de chauffeur was er om 14:15 waardoor ik de matten direct kon gaan legge... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Graszodenkopen levert graszoden door heel Nederland. Wij leveren uitsluitend grasmatten van de beste kwaliteit.
Kontaktoplysninger
Holland
- graszodenkopen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Grote teleurstelling
Grote teleurstelling. Premium graszoden besteld, maar een inferieure mix van twee verschillende velden/partijen geleverd gekregen. De zoden kwamen al verstikt en stinkend aan, hoewel ze onmiddellijk na levering zijn uitgerold. Het gazon zat vanaf de eerste dag vol met rooddraadziekte (schimmel) en ongewenst onkruidgras (straatgras / Poa annua). Na mijn klacht weigerde de klantenservice elke vorm van compensatie en stuurden een meststof die de situatie alleen maar heeft verergerd door het gazon nog erger te beschadigen. Absoluut geen aanrader, misleidende Premium-kwaliteit! Door deze wanprestatie wacht mij nu een volledige vervanging van het gazon. Het is zonde van het geld om bij dit bedrijf te kopen.
Flexibiliteit en efficiency en kwaliteit.
De contacten en de flexibiliteit waarmee mijn aanvraag en afhandeling is benaderd ben ik zeer tevreden over. Ook de snelheid, effectieve aanpak en kwaliteit ben ik zeer tevreden over.
Vakkundig
Snellle levering, vakkundig gelegd, goede adviezen, mooi gras.
Bestel hier niet
Bestel hier niet!
Ik heb de fout gemaakt om via de GAMMA graszoden te bestellen bij dit bedrijf.
Nu hebben wij 10-minuten na bestelling de graszoden direct geannuleerd ivm verkeerde leveringsdatum (mijn fout geweest!).
Ondanks 2x annuleren werden de graszoden toch geleverd!! Deze direct geweigerd aan de deur.
Ondertussen zijn wij en de GAMMA al 3 weken bezig met contact te krijgen met dit bedrijf. Ik krijg nog €177 terug van hun.
Ongelofelijk dat er gewoon 0,0 contact is met dit bedrijf!

Niets kopen hier!
Niets kopen hier!! Oplichters.
Versturen drie pallets met gras waarvan er 2 oud zijn en vol met broei zitten; gras is dus dood en nul garantie op broei. Wat een afzetters!

Geen naverkoop
Verkoop top, naverkoop onbestaande…
Graszoden besteld met aanlegbemesting. Keurig geleverd zoals gevraagd, echter is zat de aanlegbemesting er niet bij. Reeds 3 mails gestuurd en enkele keren gebeld. Alles blijft onbeantwoord. Ik probeer via deze weg nog een laatste wanhoopspoging om mijn €23,95 terug te krijgen, aangezien ik heb betaald voor iets dat ik nooit gekregen heb. Bijgevolg heb ik dit zelf nog moeten gaan kopen bij het tuincentrum in de buurt, dus extra kosten moeten maken…

prima geregeld
Snelle reactie, keurige prijs en een mooi gazon.
nu wel veel sproeien met het droge weer, maar daar kunne ze niets aan doen
Fantastisch
Fantastisch! Goede communicatie en er werd fijn meegedacht! Zo was het mogelijk om uit te stellen bij het leggen van de zoden door te nat weer.
We hebben een leuke babbel gehad en ze waren super snel.
Wij raden ze ten zeerste aan!
Zeer tevreden
Snelle reactie, scherp geprijsd, planning op korte termijn, goed en vakkundig advies, netjes gelegd.
als je belt zegt men dat ze dezelfde terug bellen,
als je belt zegt men dat ze dezelfde dag terug bellen, na een week nogmaals gebeld maar precies het zelfde.
Wel verkopen maar geen nazorg
Vlot en vriendelijk vakwerk
Strikt op tijd, vlot en nauwkeurig vakwerk. Vriendelijk. Goede adviezen
Gras was van prima kwaliteit maar de…
Gras was van prima kwaliteit maar de aflevering was knudde. Voor € 131,50 zelfstandig twee pallets moeten wegkruien met de kruiwagen naar mijn caravan. Met een afstand van 20 meter. Ik adviseer om de aflevering nauw lettend in de gaten te houden. De vervoerder belt je namelijk NIET.s

Besvarelse fra Graszoden Kopen
De graszoden zo'n drie weken geleden…
De graszoden zo'n drie weken geleden gelegd en het ziet er perfect uit.
Met een dagje vertraging omwille van…
Met een dagje vertraging omwille van een mechanisch defect, werd mijn gras geleverd. Ik ben heel tevreden met het resultaat!
Perfect
Perfect!
Extreem warme dag, toch waren de graszoden in perfecte conditie. Echt een aanrader! Levering, prijs kwaliteit en communicatie verliep vlekkeloos.
De graszoden die ik geleverd heb…
De graszoden die ik geleverd heb gekregen waren vermoedelijk dagen eerder opgerold. Ondanks dat het een regenachtige dag was en ik een groot gedeelte al binnen 2 uur na levering gelegd heb, is het gras voor 70% dood.
De oplossing na aandringen was: voor €90,00 20m2 opnieuw leveren. Daar ging ik niet mee akkoord dus was het best haalbare zonder bijbetalen 1 kg graszaad.
35 EUR extra betaald bij bestelling…
35 EUR extra betaald bij bestelling voor levering met tijdslot tussen 8u - 13u. Levering uiteindelijk pas om 17u30 doorgekomen. Na contact opgenomen te hebben kon men enkel zeggen 'helaas, er is iets foutgelopen. we kunnen er niets aan doen'. Als men zo een service aanbiedt moet men ze kunnen nakomen of op zijn minst op voorhand informeren, wat niet gebeurd is.

Besvarelse fra Graszoden Kopen
Top gazon, professioneel gelegd.
Na snel een mooie passende offerte te hebben gekregen, werd in overleg gepland wanneer het oude gazon (meer mos dan gras) werd verwijderd en de nieuwe zoden gelegd. Alles netjes gelegd en na een dikke week sproeien de eerste maai gedaan. Ruim 100 vierkante meter, ziet er weer super uit en mooi donker groen.
Echt super goeie ervaring mee gehad
Echt super goeie ervaring mee gehad, voor ons voor het eerst een tuin én voor het eerst graszoden dus wij vonden het super spannend allemaal. Maar vanaf het moment van contact was mijn gevoel goed! Mailverkeer, planning alles ging soepel en het resultaat is super mooi! 80m2 binnen 2,5 uur gelegd en schoon opgeleverd. Kortom ik raad dit bedrijf iedereen aan!
Zeer teleurstellend en onprofessioneel
Onlangs flink wat m² aan graszoden besteld. De levering was ronduit slecht: zonder voorafgaande melding werd alles 100 meter verderop in de straat gedumpt, zonder bericht of uitleg. Ik moest mijn bestelling letterlijk in de wijk gaan zoeken.
Ik diende direct een klacht in en kreeg één reactie waarin men beloofde terug te komen na overleg met de transporteur. Sindsdien (we zijn enkele weken verder): complete stilte. Geen terugkoppeling, geen oplossing, geen enkele reactie meer.
Dit is geen service, dit is je klant negeren zodra de betaling binnen is. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Onbetrouwbaar, onprofessioneel en totaal niet klantgericht.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.