Gpris Anmeldelser

2.916

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 127 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydeligt lange leveringstider, der ofte overskred den lovede varighed. Anmeldere rapporterede ofte problemer med manglende varer i deres ordrer eller modtagelse af produkter, der var udløbne eller beskadigede. En hyppig klage var manglen på kommunikation, da mange fandt det umuligt at få svar via e-mail eller telefon. Dette førte ofte til frustration vedrørende ordrestatus og en manglende evne til at løse problemer. Dog nævnte nogle kunder også positive oplevelser, hvor deres ordrer ankom komplet og som forventet. Enkelte andre oplevede også, at leveringen var hurtig og effektiv, hvor de modtog deres varer inden for få dage.

Det, folk taler mest om

Order

Anmeldere nævner tvetydig feedback om ordrer, hvor mange rapporterer om manglende varer, forsinkede... Se mere

Product

Kunder udtrykker stor utilfredshed med produktoplevelsen, da mange rapporterer, at de kun modtager en del af... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver negativ aspekter af leveringsservicen, idet mange rapporterer om meget dårlig levering og... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med responstiden, hvor mange rapporterer, at e-mails og... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver frustrerende interaktioner med kontakt, da mange rapporterer, at det er næsten umuligt at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har bestilt 16 april, efter hjemmeside står der alle varer på lager😊 29 april ikke modtaget noget, skriver så til dem, Josephine skriver tilbage og beklager, at der er en lille del som mangler før... Se mere

Har gentagne gange prøvet at kontakte GPRIS.DK på tlf. og mail vedr. BETALT ordre nr. 1458964, men der er ingen respons overhovedet. Dette er det værste vi har oplevet vedr. kommunikation for den fi... Se mere

Bestilte en masse slik som skulle bruges til en sommer koloni. Efter 9 dage skrev jeg både til Gpris og Hallo parcel, og fik intet svar. Skrev igen de efterfølgende dage. Efter 14 dage uden at komme... Se mere

Manglende levering! Vi bestilte drikkevarer til vores nært forestående bryllup for flere uger siden. Stadig ikke ankommet, og vi er begyndt at miste håbet for at vi får leveret vores varer som i øvr... Se mere

1. Supermarked

Gpris - Online Grænsehandel fra Tyskland Velkommen hos Gpris! Online Grænsehandel, til afhentning lige på den anden side af grænsen, eller du kan selv bestiller fragt lige til døren. Med god service samt dansktalende personale, er du sikret en glidende grænsehandel. Der er ikke mange Online grænsehandelsbutikker, men hos os er du altid sikret en go´ grænsehandel! Vi glæder os allerede til at du bestiller hos os i vores Online grænsebutik. Vi har hos Gpris altid billig øl og sodavand til de tørstige og billigt slik til de sliksultne. Men ellers finder du selvfølgelig også andre billige dagligvarer hos os. Online Grænsehandel skal gerne være nemt og let i Tyskland- og det håber vi, at du oplever når du handler hos os. Gode tilbud og stort sortiment Online! Hos os kan du handle dine grænsevarer online og afhente i Harrislee, eller du bestiller selv transport lige til døren, og altid når du har tid og lyst. Når du kommer for at hente din bestilling er det naturligvis i tørvejr - du kører lige ind på lageret, varerne står klar til dig. Så let og enkelt kan grænsehandel i grænsebutikker Tyskland være! Du kan også selv bestille fragt af dine varer hos en transportør du selv vælge. Der er efterhånden mange om budet på nettet - det er nemt og smidigt, varerne afhentes hos os og fragtes direkte til dig. Vi har et stort udvalg af billige øl, sodavand, rødvin, slik, kaffe og meget mere. Vi har altid et godt tilbud, som du finder online, makeret med den nedsatte pris. Her er altid gode tilbud og alt, hvad du kan ønske, og forvente af en god og billig grænsehandel, bare meget nemmere. Grænsehandel Online skal være enkelt, nemt og billigt! I Gpris Online grænsehandelsbutikken finder du altid et stort vinudvalg til lave tyske priser. Både rødvin, hvidvin og rosévin - på flaske eller bag in box. Vi har kvalitetsvine i alle prisklasser og til enhver smag, til både hverdag og fest. Hos os er vi klar med rådgivning, så vi finder de helt rigtige varer til dig. Kontakt os gerne med spørgsmål, f.eks. hvis du ikke kan finde den vin, champagne eller anden varer du søger. Vi hjælper gerne med vin til alle lejligheder.

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.916)

128 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vedrørende manglende varer

Hej. Har han ved Gpris, og har ikke modtaget mine varer har skrevet til dem flere gange og ringede og er telefonen i den anden ende lyder til hvad er nummeret ikke eksisterer? Er andre der har det samme problem?

19. juni 2026

Kære Benny

Mange tak for din henvendelsen, som vi sætter pris på. Vi beklager meget det forsinkede forløb. Kundeservice har løbende været i dialog med dig og orienteret dig.

Hilsen,

Manglende levering

Manglende levering!
Vi bestilte drikkevarer til vores nært forestående bryllup for flere uger siden. Stadig ikke ankommet, og vi er begyndt at miste håbet for at vi får leveret vores varer som i øvrigt er betalt. Mega frustrerende. Der bliver ikke svaret på mail om hvornår vi kan forvente levering. Så må vi i Bilka og købe ind istedet. Vil kraftigt fraråde at bruge G-pris.

18. juni 2026

Kære Morten

Mange tak for din henvendelse som vi sætter stor pris på. Vi har ikke kunne identificere din ordre ud fra navn, men vi beklager meget situationen op til bryllup. Vores kundeservice gør alt for at sikre hurtig leverance til vores kunder, men der har desværre være meget stor aktivitet og enkelt varer som har været i restordre.

Team Gpris

Der er enorm lang leveringstid

Jeg har bestilt flere gange og hver gang er der lang leveringstid, denne gang leverede de på hele 20 dage , det til trods for der står 2-4 dage , yderligere mangler der varer

17. juni 2026

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse og fordi du har handlet hos os flere gange.

Vi beklager, at din seneste ordre ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Du skriver også, at der mangler varer i leveringen. Det kan vi ikke umiddelbart identificere ved gennemgang af ordren og informationen, vi har til rådighed. Vi vil derfor bede dig kontakte vores kundeservice på info@gpris.dk med dit ordrenummer og oplysninger om de manglende varer, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning hurtigst muligt.

Ved gennemgang af dine tidligere ordrer kan vi se, at en tidligere levering blev forsinket i forbindelse med bestilling af fragten, inden vi modtog den nødvendige fragtlabel. Ordren blev herefter afsendt 4 dage senere, hvoraf en weekend indgik i perioden. Vi ville naturligvis gerne have leveret hurtigere og beklager den forsinkelse, du oplevede.

Tak for din feedback. Vi arbejder løbende på at forbedre både vores leveringstider og vores service.

Morten
Team Gpris.dk

Fuldstændig håbløs service

Ordrenummer - 1458484

Fuldstændig håbløs service. Bestilte den 5/6-26, og har stadig intet modtaget. Har rykket flere gange på mail - hører INTET. Har også prøvet at ringe til deres kundeservice, men nummer virker ikke / Ringer en gang og melder så blot optaget.

Så dårlig / ingen kommunikation og elendig service!

5. juni 2026

Kære Andreas
Tusind tak for din henvendelse, og vi beklager forsinkelse. Vi havde håbet alle varer var tilgængelige, men enkelte må vi bestille på grund af extra mange ordre. Du skulle allerede være orienteret fra kundeservice.

Mvh Team Gpris

Handler der aldrig igen !!

Bestilte varer 10 maj og modtog endelig forsendelsen 12 juni. I leveringstiden / ventetiden har jeg forsøgt utallige gange pr telefon (ikke muligt !) og mine rykker mails er blevet besvaret 1 gang i forløbet med at en vare var i restordre og ikke kom med. Fair nok - men de har trukket det fulde beløb for ordren.
Så billigt blev det absolut ikke og kundeservice er ikke eksisterende- handler der aldrig igen.

12. juni 2026

Kære Mette

Mange tak for din henvendelse som vi sætter pris på. Vores kundeservice gør alt for at sikre hurtig leverance til vores kunde, men der har desværre være meget stor aktivitet og enkelt varer som ikke har været i restordre.

Team Gpris

ALDRIG MERE GPRIS.DK. SKAM JER!!!!!!!

Ordren. 1456846

Havde allerede en dårlig oplevelse med Gpris.dk vedr. lang leveringstid. De sendte efterfølgende en mail,hvor ordlyden var, “giv os en chance til og få 10% rabat”.
Sikke en fuser!!!
Der gik næsten en måned, før jeg fik varer efter flere henvendelser til dem, og hvor telefonen hele tiden var på svarer.
Men der manglede varer i min levering, som jeg havde bestilt og betalt for. Skrev til dem. Rykkede for svar nogle gange. Hos dem havde de tjekket alle varer skulle være der?! De ville dog refundere beløbet for de varer, der manglede. Efter tre uger afventer jeg stadig refundering og ingen svar, trods flere rykkere på at få svar. ALDRIG MERE GPRIS.DK. SKAM JER!!!!!!!

17. juni 2026

Hej igen

Du har lige fået svar fra kundeservice og vi har konstateret en simpel fejl på netop din kreditering i vores system, det beklager meget og det er nu gennemført manuelt og på din konto allerede. Kreditnota fra den 29. maj kan fremsendes hvis du ønsker det eller hentes ved log in på vores side.

Mvh Gpris

Ordrenummer

Ordrenummer; 1458463

Har placeret en stor ordre d. 4/6 og har ingen opdatering fået! Har prøvet at ringe et utal af gange, men den melder bare at opkald er mislykkedes.
Ud fra de anmeldelser jeg har læst, har jeg ikke de store forventninger længere, har også sendt en e-mail, håber da at få et svar, jeg havde ellers glædet mig til at modtage min pakke.

16. juni 2026

He jMajbritt

Tak for din henvendelse, og beklager den manglende opdatering på din ordre.

Vi har desværre oplevet ekstraordinær travlhed de seneste uger, samtidig med at enkelte varer har været forsinket fra vores leverandører. Det har påvirket behandlingstiden på nogle ordrer, herunder din.

Vi kan se på ordrenummer 1458463, at den egentlig skulle have været afsluttet, men der må desværre være opstået en fejl i processen. Vi beklager den frustration, det har medført.

Ordren er nu under opfølgning og skulle meget gerne være afsendt eller på vej snarest. Du vil modtage opdatering, så snart transportøren har registreret forsendelsen.

Endnu en gang beklager vi forsinkelsen og takker for din tålmodighed og forståelse.

Team Gpris

Plejede at have god erfaring, men varerne kommer ikke!

Jeg plejer faktisk at have fin erfaring med selskabet, men denne gang er der gået mere end 3 uger siden jeg bestilte mine varer og har intet hørt.
Jeg har flere gange forsøgt at ringe og skrive. Svaret på min mail var at varerne blev pakket samme dag, hvilket de så ikke er blevet, og nu svarer de ikke på mine opfølgende beskeder.
Jeg har flere gange sagt jeg skal bruge varerne på fredag, og at jeg har spildt en masse penge, hvis ikke jeg får dem før. Intet svar.
Det er virkelig ikke et firma jeg vil bruge igen.

14. juni 2026

Kære Maja

Mange tak for din henvendelse som vi sætter stor pris på. Vores kundeservice gør alt for at sikre hurtig leverance til vores kunde, men der har desværre være meget stor aktivitet og enkelt varer som har været i restordre.

ALDRIG MERE !!!!

Vi bestilte d. 14/4-26 , jeg har måtte skrive til dem flere gange, de er ret længe om at svare på mail så prøvede også at ringe flere gange men efter deres tale besked om de har travlt bliver der bare lagt på så ingen kontakt den vej !!!
De hævede penge d. 8/5-26 og så forventer man det er på vej men igen nej så skriver til dem igen.
D 2/6-26 kommer det langt om længe, ja efter festen er slut naturligvis :( KOMMER ALDRIG TIL AT HANDLE HOS JER MERE !!! og slet ingen anbefaling her fra !!!

14. april 2026

Kære Rita

Tak for henvendelse. Vi beklager forsinkelse og kan konstatere du har været i dialog med vores kundeservice.

Team Gpris

Jeg tilslutter mig mange andre-bestilt…

Jeg tilslutter mig mange andre-bestilt og betalt, men jeg har ikke modtaget noget. Spil af tid og penge, desværre

7. juni 2026

Kære Erika

Ingen vare

Ingen vare. Bestilt den 3 maj 26 og har ikke set mine vare endnu. Mails svare man heller ikke på. MEN du kan være sikke på de nok skal trække dine penge på kontoen.
Det er sidste gang jeg bruger dem. Så fødselsdags slikket må vi se lang efter.

3. maj 2026

Kære Laila

Tak for henvendelse. Vi beklager meget forsinkelse som skyldes ekstra stor aktivitet og forsinkelse af enkelte varer fra leverandører. Vi kan konstatere du har været i dialog med vores kundeservice, som gør alt for at hjælpe med hurtig leverance.

Bestilte den 19 april

Bestilte den 19 april. Rykkede den 30. og fik, at vide alle vare ikke var på lager, men ville blive afsendt hurtigst muligt. Den 20. maj kommer mine vare endelig, MEN 3 bokse vin er nu ændret til 1 boks til samme pris som 3. Jeg har sendt flere mails og ringet for, at få de 2 bokse jeg har betalt for. Men får intet svar.

20. maj 2026

Hej Kirsten

Det lyder som om, der er sket en fejl i pluk af din ordre, og det beklager vi naturligvis. Det er bestemt ikke meningen, at du skal modtage færre varer end dem, du har betalt for.
Kontakt vores kundeservice info@gpris.dk med dit ordrenummer så vi kan få dette håndteret hurtigst muligt.

Vi beklager ulejligheden og ser frem til at få løst sagen for dig.

Team Gpris

3. Gang jeg handler. Der er noget ventetid hvilket er ok for mig men desværre mangler en vare ved levering. Der er skrevet til dem uden svar. Varen er på pakkeliste så må være smuttet. Hvis varen bliver efterleveret ville det give flere stjerner.

26. maj 2026

Perfekt kommunikation. Alt godt

Tusind tak. Med lidt tålmodighed kom pakken. Men Gpris skal have top kareter mht. Kunde service. De besvarede mine mails meget hurtigt. Det var betryggende med en god kommunikation. Tak Gpris

29. maj 2026

Svindelfirma

Svindelfirma, hvor man ikke får sine varer, men de er hurtige til at trække beløbet for ens køb.
De svarer heller ikke på henvendelser selvom man er grundig med at henvise til ordrenr og billede at faktura. Det er helt umuligt at komme i kontakt med Gpris via telefon, opkald bliver afbrudt automatisk, og intet svar på e-mails.
Jeg har ellers tidligere handlet der med en god oplevelse. Nu kan jeg absolut ikke anbefale dem og mine varer og penge er gået tabt.

27. april 2026

Jeg har bestilt en masse slik til min…

Jeg har bestilt en masse slik til min søns nonfirmation, jeg har bestilt fragt og det hele, fragtfirmaet har nu været to gange på adressen og ikke fået kontakt, trods pakken stod som klar. Jeg har prøvet at ringe utallige gange til gpris men der bliver lagt på, sendt utallige mails og får ikke svar, nu har jeg bedt om annullering af min ordre, da jeg skulle have brugt det i morgen. Vi har måtte ud og købe slikket et andet sted, jeg er så rasende og irriteret.
Hvad skal man gøre for at få sine penge retur og jeg er helt sikker på at dette er sidste gang jeg handler hos dem 😡😡😡😡

29. maj 2026

Hej G-pris.

Hej G-pris.
( Ordre ID: 1457137 ) Har bestilt varer d.2-5-26.I har skrevet til mig for længe siden der mangler varer før der kan sendes.Skal der virkelig næsten gå en måned eller mere ? Efter utallige opkald hvor der bare bliver lagt på og ikke mindst e-mails bliver jeg ignoreret.
Har stadig ikke hørt fra jer.Sjovt nok er der blevet hævet penge.
Er faktisk temmelig frustreret.
Claus

27. maj 2026

Vender ikke tilbage på mails når man…

Vender ikke tilbage på mails når man beder om status på order.
har skrevet på facebook og fik at vide man skulle skrive en mail og det gjorde jeg så og stadig intet hørt
står på hjemmeside 2-5 dages levering og nu over en uge efter bestilling ikke modtaget vare eller hørt fra nogen fra Gpris synes ikke det er ok

Lang levering - ingen kundeservice - dyre og skjulte leveringsomkostninger

Bestilte varer den 8. Maj til min fødselsdag d 30. Maj. Der kom en ordrebekræftelse på
At det var modtaget og at der ville komme mails om videre status.

Den 21 maj har jeg intet hørt - jeg forsøger at ringe til dem hele dagen - der bliver bare smidt på - jeg skriver en mail - intet svar - til gengæld trækker de pengene samme dag.

Jeg har prøvet at ringe hele dagen i går der bliver bare smidt på - stadig ingen svar på mail og vi er vi så tæt på fødselsdagen at jeg ikke tør vente mere og må købe varerne igen et andet sted - spild af penge - og oven i købet (som desuden siger fri levering) skal man efterfølgende selv betale for transport som i mit tilfælde var næsten 500 kr - for varer man ikke får inden for tre uger og ingen mulig kundeservice hverken på telefon eller mail

Handel aldrig her - det er så tæt på svindel som man kan komme.

Uendelig lang leveringtid

Uendelig lang leveringtid, når fragt er betalt d. 5. Maj. Ikke modtaget varer endnu, men d. 19. maj har I trukket for varerne. Stadigvæk ikke modtaget min pakke 🙂 uha, hvor skal man være tålmodig og får ikke svar, når jeg sender mail. 🤔

23. maj 2026