Simpelthen skuffende oplevelse! Men regner med at få det stjerneskud de ligger op på deres egen Facebook side, men realiteten er helt en anden. Vi klager det og bliver mødt af tre voksne mænd, som... Se mere
Umådeligt trist oplevelse, hvor man bliver snydt på pris og vægt. Her står man så med to ubeskriveligt små bøffer til to voksne mennesker, og til en urimelig høj pris. Hvordan forestiller mig sig at... Se mere
Min mand købte 2 bøffer til 316kr. Fik at vide at de vejede 450 gram tilsammen. De så meget små ud så jeg lavede en kontrolvejning som viste, at de kun vejede 350gram. Og jeg filmede vejningen og lagd... Se mere
Anmeldelse af spiseoplevelse: Samlet set en skuffelse. Kødet/bearnaise var godt. Tilbehør f.eks. brød/kartoftler var ikke friske, men istedet genopvarmede, så oplevelsen var mad fra en buffet, der h... Se mere
Rosenvængets Alle 7 A , st., 2100, København Ø, Danmark
- www.gourmandiet.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fremragende middag på Gourmandiet
Vi fik 2x entrecöte med bearnaise og ristede kartofler. Det var fremragende. Møre og lækre bøffer - stegt præcis, som vi ønskede, og med perfekt stegeskorpe - og masser af smag i tilbehøret.
Fremragende kvalitet i maden, sød betjening og ikke så dyrt. Blandt de bedste steakrestauranter i København.
Bemærk, at menukortet har et forholdsvis lille udvalg i forhold til de store steder, som f.eks. MASH, men de havde, hvad vi gerne ville have, og det, de har, laver de supergodt.
Man kan altid regne med god kvalitet
Man kan altid regne med god kvalitet og vejledning.
Køber der fra så tit jeg kan!
Høj kvalitet og kanon service
Meget høj kvalitet af kød og råvarer. Byens bedste slagter.
Jeg har haft en uheldig oplevelse med en sej bøf, hvilket de var utrolig kede af og gav bøffer, bearnaise og frikadeller som kompensation. God stil og god service. Kan kun anbefale Gourmandiet
Dårlig bøf og ringe kompensation
I lørdags var vi 6 mand der skulle ud og spise en herremiddag.
Jeg spørger tjeneren efter deres møreste bøf af oksekød, og halvdelen af os vælger at følge tjenerens anbefaling.
Jeg har skosåler der er mere møre end det kød vi bliver præcenteret for.
Da vi påpeger dette for tjeneren siger hun "Det er jeg da ked af og skal nok sige det videre til kokken"
vi bestilte både vin og vand til maden og resultatet af det hele er, at vi ender med at få vandet gratis..
Konklusion:
Hvis du skal have en god bøf og er parat til at betale 650.- pr person, så er dette bestemt IKKE stedet at gå hen.
Udsøgt bøf
Menuen er rimelig basal, men kvaliteten er helt i top. Fik en stor bøf og den var helt perfekt stegt. Priserne er lidt i den høje ende, men hvis man tænker på at det er økologisk, så er det helt i orden. Super service, men vi var heller ikke så mange i restauranten den aften.
Maden var middel, servicen var helt i BUND
Havde en smartbox, som min kæreste og jeg, ville bruge hos gourmandiet. Det var den værste service jeg har oplevet i flere år. Vi havde bestilt bord til kl. 13:30 og mødt op kl 13:31. Hvor vi stå et par minutter indefor, for lige at finde ud af hvor vi skulle henvende os. Så fik jeg øjenkontakt med en tjener, som spurgt os om vi havde bestilt. Og vi sagde ja. Så blev vi henvist til et bord som ikke var ryddet helt. Lige som vi skulle til at sætte os ned. Kom et andet par hen til os, og flippet udover at de havde stået længe end os. Og de havde også bestilt bord! Så tjene smed os væk igen. Så stod vi midt i en lille gang og vente til vi fik et bord inden bagved! I mens vi stod og vente fik vi ingenting at vide. Da vi fik et bord, så vi ikke noget til en tjener i ca. 15 min. Selv om der kom flere kunder ind imens, som både fik bord og bestilt. Jeg prøvet flere gange at få kontakt til dem. Men de var stresset, og havde alt for meget at lave i forhold til presse. Da der så kom en hen til os, sagde vi at vi havde en smartbox. Og hun fortalt hvad vi kunne få at drikke. Så fik vi det vi ville har at drikke. Så forsvandt hun igen. 10 min efter fik vi mad, som vi slet ikke havde fået præsenteret. Eller på nogle måde fået at vide hvad var. Vi fik heller ikke at vide på noget tidspunkt hvad der var med i den boks. Maden var OK, men der var stor forskel på det min kæreste og jeg fik. (Tilberedning, anretning) Men som sagt smagte OK. Da vi så havde spist, prøvet vi igen at få kontakt til en tjener. Og det lykkes ikke, så vi valgt at rejse os op, for at tag tøj på da vi havde fået overtøj på. Kom de og spurgt om vi ville har kaffe og te! FLOT der var gået 15 min efter vi havde spist. Samlet set var vi der i 1 time og 10 min, hvor vi spist 1 gang. tog os nok 15 min at spise, resten af tiden vente vi. Eller prøvet at få kontakt til dem. UTROLIGT dårligt, og de tog ikke folk i den rigtigt rækkefølge, de ansatte, så ud som om at de kunne få et hjertestop. Så stresse som de var. Overvejret meget om de skulle har 2 stjerne, men synes 1 må være fint. For det var ikke starte på en god dag, som min kæreste og jeg skulle har københavn den dag.