Boligkøb i Aarhus
Vi er formentlig blandt nogle af de første kunder, og hvis det er niveauet fra starten, så bliver det svært at finde en bedre boligadvokat.
Jeg er typen, der selv dykker helt ned i detaljerne. Jeg havde brugt utallige timer på at gennemgå købsaftalen, tilstandsrapporten, elrapporten, salgsopstillingen, servitutter osv, ogundersøge alt, hvad jeg kunne komme i nærheden af. Alligevel fandt Martin flere juridiske nuancer, formuleringer og forhold, som jeg havde overset. Ikke fordi jeg ikke havde gjort mit forarbejde, men fordi han ser handlen fra en helt anden vinkel.
Det, jeg satte mest pris på, var, at han aldrig skabte problemer for problemers skyld. Han fokuserede på de forhold, der reelt kunne få betydning, udfordrede sælgers oplysninger, når det var nødvendigt, og forklarede altid både muligheder, risici og konsekvenser på en måde, så vi selv kunne træffe beslutningerne. Vi følte os aldrig presset – kun godt rådgivet.
Gennem hele forløbet sad vi med følelsen af, at han passede på vores interesser, som var det hans egne. Den tryghed har været uvurderlig, særligt som førstegangskøbere.
Vi ville uden tvivl vælge Martin igen.

Besvarelse fra Advokatfirmaet Faurholt Møller