Den legendariske slagter Gourmandiet er, efter lukning, genopstået med ny ejerkreds. Denne fortsætter det høje kvalitetsniveau, gennem bl.a de tidligere leverandører Mit besøg i den smukke forre... Se mere

2,3

Under middel

Vi spiser sjældent kød

Vi spiser sjældent kød. Når det så sker køber vi noget godt. Købte med glad forventning to små ribeye hos Gourmandiet til 254 kr. De smagte og havde konsistens som bøffer på tilbud i Netto. Her ville de nok have kostet en hel del mindre. Da jeg dagen efter mødte op og orienteret butikken blev jeg mødt med nogen forståelse og ingen kompensation. Jeg har handlet for sidste gang i butikken og vil i stedet gå til slagteren i Classensgade.

27. april 2024

Umådeligt trist oplevelse

Umådeligt trist oplevelse, hvor man bliver snydt på pris og vægt. Her står man så med to ubeskriveligt små bøffer til to voksne mennesker, og til en urimelig høj pris. Hvordan forestiller mig sig at kunne drive forretning på den måde. Ved kontakt kontakt med forretningen via Messenger bliver der ikke fulgt op og telefonen bliver heller ikke taget.
De har givet vis fine varer, men pas på deres moral, som tydeligvis er ganske begrænset.

6. marts 2023

Er deres vægt indstillet forkert med vilje?

Min mand købte 2 bøffer til 316kr. Fik at vide at de vejede 450 gram tilsammen. De så meget små ud så jeg lavede en kontrolvejning som viste, at de kun vejede 350gram. Og jeg filmede vejningen og lagde uudpakkede fødevarer på vægten lige efter, som viste at de vejede det som indpakningen sagde. Sendte filmen til Gourmandiet, hvor en medarbejder skrev hun ville sende det videre til dem der stod for det, men hørte aldrig mere. Får tanken om fejlen med deres vægt er meningen????

12. marts 2023

Ublu for mini quiche og anderilette

Ublu for mini quiche og anderilette, som bliver muggen inden udløbsdato.

Havde glædet til lidt lækkert frokost, men ak.
Mini quiche på 8 (otte) cm med et par stk. bacon i til 110 kr. Smagte udmærket, men så er den vist betalt! Anderilette, som blev muggen efter et par dg. trods holdbar til 24.02.23. Fik ikke smagt den.
½ Enebærspegepølse: smagen fin, men skindet bliver helt hvidt og klistret.
Samlet pris: 195 kr. Så SKAL det være prima vare.

25. januar 2023

TILLYKKE

Mit besøg i den smukke forretning viste at der også er fornyelser . Det vrimlede med lækre hjemmelavede specialiteter , fra færdigretter, pølser, pålæg og smørebrød mv.
Og så kunne man opleve en herlig lokal atmosfære, orkestreret af de unge nye ejere.
Man føler at de udviser respekt for det tidligere og virkelig brænder for projektet. Så lad os bakke op om det.
Og så er der en pointe, nemlig at Sune Lind er faguddannet kok, og giver råd med på vejen til tilberedning m.v.
Alt i alt en god oplevelse.

9. december 2022

Vi har handlet mange gange i butikken, og nu også bestilt varer til udbringning nogle gange. Vi er ALDRIG blevet skuffet. Kødet er TOP kvalitet og deres service i TOP. Tak for jer Gourmandiet

31. marts 2021

Manglende and til jul - øv

Ret skal være ret. Vi fik leveret en and klokken 13.30 den 24.12, efter at have både ringet og skrevet til Gourmandiet. Så julebordet blev komplet. Men ikke så meget som et undskyld eller beklager fejlen. Til gengæld blev jeg gjort opmærksom på i telefonen, at Peter nu måtte slæbe sin trætte krop ud i bilen og køre til Kastrup med en and. Helt ærligt - Lad være med at forsøge at give jeres kunder dårlig samvittighed. Det var altså jer og ikke mig, der lavede en fejl.

—————

Der er mange dage på året, hvor man kan tilgive en fejl eller mangel, men dagen før juleaften er ikke en af dem. Slet ikke når det, der mangler er 50 procent af ens julemåltid. Vi mangler ganske enkelt den stegte and. Og da leveringen først kunne ske den 23. december mellem 18 og 21, har vi ikke de store chancer for at afhjælpe situationen. Min anbefaling er derfor, at hvis du vil være sikker på at kunne servere mad for dine gæster, så bestil det et andet sted.

24. december 2020

Gummi bøffer...

Gummi bøffer...

Vi bestilte 2 Ribeyes samt 2 entrecôtes hos Gourmandiet, da vi vil prøve noget nyt.

Men det blev desværre en fuser. Kødet er sejt og der slet ikke noget smag, prisen taget i betragtning.
Til den pris, så det lidt sært, at man sender kødet ud i plastikposer, og ikke slagterpapir, som bevare smagen.

145 kr for knap 300 gr. beye betaler man.
Til 400/kg kan man købe WAGYU Ribeys MBS 3-5 hos Steak-out.dk
Ja wagyu reibeye, der er af en helt anden kvalitet og tilmed er billigere.
Hvis du ud efter mørt kød og god kvalitet, så er det her ikke stedet, desværre.

18. september 2020

Det fås bare ikke bedre!!!

Må give mine bedste anbefalinger til dette sted. Kvalitet og service i særklasse. Det er så godt kød og så lækker i butik med dygtige medarbejdere. Det er fås bare ikke bedre!!!

15. september 2020

Virkelig dårligste sted!

Virkelig dårligste sted! Kan ikke anbefales der er så uhygiejnisk bagved, og taler af erfaring. Peter fyrer sine medarbejdere uden grund og endda nogle super gode medarbejdere. Værste sted at handle, og det burde bare lukkes!!

14. juni 2020

Kan virkelig anbefale Gourmandiet til…

Kan virkelig anbefale Gourmandiet til virksomheder der ønsker en lækker frokost til sine medarbejdere. Jeg nyder min frokost i fulde drag. Lækre varierende salater med spændende kombinationer, den lune ret er indbydende og oftest med et tema. Der er pålæg med tilbehør og mange andre dejlige retter. Alt er lavet med gode sunde råvarer, altid smukt anrettet og nok af det hele. Og vores køkkenfe, Katie er et meget sødt, imødekommende- og smilende menneske. Alt står snorlige. Så af hjertet tak til jer, for at give mig en dejlig frokost hver dag ❤️

6. marts 2020

En fantastisk slagter

En fantastisk slagter. En af de bedste jeg nogensinde har prøvet. Deres ribeye, flæskesteg, and, hakket okse, spegepølser og lune deller er fuldstændig himmelsk.
Og så er servicen super professionel, venlig og smilende. Handler der hele tiden. Ren fornøjelse.

4. november 2019

Har rettet ind og opnået fornuftig kvalitet

Jeg har rettet min anmeldelse, for den originale anmeldelse se længere nede.

Efter at min arbejdsplads fortsat benytter Gourmandiet, efter ca ½ år, har min opfattelse af Gourmandiet ændret sig. Jeg antager at de har rettet til og derved opnået højere kvalitet.

Specielt i vinter perioden har vi ofte fået gryde/simre retter, Disse er som oftest lækre. De fejl jeg oplevede i de første to uger sker nu yderst sjældent.
Skal jeg påpege nogle ting der ikke falder i min smag er det følgende;
- Der er alt for ofte bønner i salaten, hvilket jeg ikke bryder mig syndeligt om.
- Ofte går en del af den varme ret igen som pålæg til brødet eller i salaten. eks hvis der er kartofler til den varme ret, så er der også kartofler til en kartoffel mad, osv

Generelt er jeg nu ganske godt tilfreds

Tidligere anmeldelse:
Gourmandiet har i 2 uger leveret frokost ordning til min arbejdsplads. De bryster sig af at være en slagter forretning, og derved har focus på deres kød.
Dagens ret var lav selv burger. Brødet var utroligt tør, hakkebøffen var af elendig kvalitet og i øvrigt skamstegt. Dertil kommer at der var utrolig variation på bøfferne, nogle var nærmest rå og andre skamstegt. Mærkeligt nok var der ingen af bøfferne er var stegt fornuftigt.

Kun 2 ud af 10 dage har jeg været tilfreds med deres kvalitet.
I det mine kollegaer har samme holdning, skifter vi snarest muligt frokost leverandør

5. oktober 2018

Anmeldelse af spiseoplevelse

Anmeldelse af spiseoplevelse: Samlet set en skuffelse. Kødet/bearnaise var godt. Tilbehør f.eks. brød/kartoftler var ikke friske, men istedet genopvarmede, så oplevelsen var mad fra en buffet, der har ventet for lang tid på en aftager. Der er langt til de dobbeltfriterede pomfritter fra retour steak. Tilbehøret ødelagde simpelthen retten. Forretten var forkert og ventetiden var lang. Vi brugte lidt af ventetiden til at kigge på resten af den flotte butik.

Tjeneren var supernervøs og alt gik galt, men på en måde som man havde lyst til at kramme ham og sige at det skal nok gå altsammen.

7. juli 2017

I dag havde vi fornøjelsen af mad fra …

I dag havde vi fornøjelsen af mad fra Gourmandiet til en konfirmation.

De serverede 3 slags fisk til forrekt, og grillet, dansk, økologisk ungkvæg (modnet naturligvis) og kylling m. flødekartofler og 5 forskellige salater til hovedret.

Når man har smagt den ypperlige kvalitet som de serverede, bliver man helt klar over, hvor meget dårligt kød, der sælges i supermarkederne i Danmark. Gourmandiet leverede mør, velsmagende og perfekt tilberedt kød. Det fås ikke bedre!

Til dessert var der chokolade fondant - tilberedt på grillen - samt is med friske bær.

Sidst men ikke mindst var der hjemmelavede grillpølser til senere på aftenen.

Fantastisk at se at godt håndværk stadig eksisterer - det var sublimt!

6. maj 2017

Fremragende middag på Gourmandiet

Vi fik 2x entrecöte med bearnaise og ristede kartofler. Det var fremragende. Møre og lækre bøffer - stegt præcis, som vi ønskede, og med perfekt stegeskorpe - og masser af smag i tilbehøret.
Fremragende kvalitet i maden, sød betjening og ikke så dyrt. Blandt de bedste steakrestauranter i København.
Bemærk, at menukortet har et forholdsvis lille udvalg i forhold til de store steder, som f.eks. MASH, men de havde, hvad vi gerne ville have, og det, de har, laver de supergodt.

28. maj 2016