Kæmpe stor ros til Gouda. Under 4 uger gik der fra jeg kom hjem fra en ferie hvor jeg desværre blev syg evakueret med helikopter og indlagt, til mine udgifter til hospital m.m samt erstatning for mi... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Gouda er specialister i rejseforsikring. Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter samt en personlig og grundig rådgivning til privat- og erhvervsrejsende. Gouda har eksisteret i Danmark siden 1994 og har siden 2013 været ejet af Gjensidige Forsikring ASA, Norge. Gouda indgår som en del af Gjensidiges danske filial. På Gouda Rejseforsikrings døgnbemandede alarmcentral sidder medarbejderne klar til at yde kunderne kompetent og personlig service, uanset hvor i verden der er brug for hjælp. Alarmcentralen har tilknyttet dansk lægekorps og et særligt kriseberedskab. Gouda Rejseforsikring ser det, som sin fornemste opgave at skabe tryghed og yde kunderne sikkerhed ud over alle grænser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.
A.C. Meyers Vænge 9, 2400, København SV, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
HURTIG OG VENLIG RESPONS.
ANERKENDELSE AF ERSTATNINGSBEHOV.

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Gouda rejseforsikring er et supergodt sted at have sin afbestillingsforsikring.
Jeg har desværre været nødt til at aflyse min rejse og her træder de frem og udviser følelser og forståelse. Tak ❤️

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
professionel behandling og meget venlig personlig kontakt

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
når man først har sendte det rigtigt så er der hurtig afregning

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Jeg kan anbefale Gouda Rejseforsikring. To ugers behandlingtid, tager telefonen når man ringer, og de giver al den hjælp man har behov for.

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Meget sober behandling af min sag. Rigtig god service.
Gouda Rejseforsikring kan virkelig anbefales.

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Mistede min bagage første par dage på rejsen, fik nemt kontakt til gouda og fik vejledning. Har nu også fået penge tilbage fra forsikringen, da jeg købte de nødvendige ting jeg manglede på rejsen.

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Seriøs og hurtig behandling. Og vi var glade for fuld dækning på rejseforsikring hos Gouda, som vi tegnede hos Spies Rejser

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Hurtig responstid, og selvom jeg var langsom i mit svar, var der hurtig behandling da de modtog data.

Hurtig og aktiv hjaelp.
Gennem hele forloebet var der foelgen op paa fremgang og behov. Grundighed omkring bestemmelser og klar velvilje til at soerge for at de rigtige beslutninger blev taget paa vegne af mig og mig helbred.

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Super service i forbindelse med tilskadekomst inden afrejse.
Hurtig sagsbehandling og og ingen overflødog bureaukrati

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Hurtig behandling af sagen og en meget venlig følgeskrivelse vedrørende sagens behandling

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Venlig og hjælpsom tlf support i forb. med skade.
Og temmelig hurtig sagsbehandling.
Formular til skadesanmeldelse var noget besværlig, idet en del krævede rubrikker ikke kunne udfyldes meningsfuldt.

Besvarelse fra Gouda Rejseforsikring
Jeg var så uheldig at "vælte" i metroen, hvilket medførte et kompliceret lårbensbrud og jeg fik derfor en ny hofte.
Jeg skulle en tur til Norge i februar, en tur til London i marts og en tur til Salzburg i april.
Alle 3 ture måtte afbestilles.
Jeg fik erstatning for alle 3.
Jeg havde også bestilt (og betalt) en rejse til Italien i august måned.
Desværre blev jeg syg inden afrejsen og blev også nødt til at afbestille denne rejse.
Den har jeg også fået erstattet.
Så 4 rejser erstattet, uden problemer, indenfor et halvt år, og så skriver de endda at de er kede af at jeg er syg.
Det kalder jeg god behandling.