Gorm's Pizza CPH Airport Anmeldelser 597

1,3

Jeg kunne bogstaveligt talt ikke spise pizzaen. Efter få bidder måtte jeg smide den direkte i skraldespanden. Så dårlig var den. Bunden var tør og sej, osten smagte kunstigt og fedtet, og f... Se mere

Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Se mere

Har spist på Gorms på fisketorvet. Ligger nu på anden dagen med madforgiftning. Det var et ulækkert, uhygiejnisk sted med et meget ungt og uengageret personale. Havde mere travlt med at grine med... Se mere

Bestilte bord..... Alenlang ventetid.... Kedelig forret, lidt ost+ lidt grønt, Brødet velsmagende, men mega sejt....pizza kedelig, olieret.... MEN BEDST. ALLE TJENERNE KUNNE GÅ GENNEM RESTAURANT... Se mere

1. Restaurant

Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bestilte bord.....hos Gorms Fields

Bestilte bord.....
Alenlang ventetid....
Kedelig forret, lidt ost+ lidt grønt,
Brødet velsmagende, men mega sejt....pizza kedelig, olieret....
MEN BEDST. ALLE TJENERNE KUNNE GÅ GENNEM RESTAURANT UDEN AT FÅ ØJENKONTAKT MED EN ENESTE AF DE IRRITERENDE KUNDER ..
HELLE OG SØREN

24. juni 2022

Gorms Aarsdale

Gorms Aarsdale
Kedelige pizzaer.
Intet fyld på dem og betjeningen var unge mennesker som ikke rigtig følte ejerskab at stedet.
Var desværre en oplevelse som gjorde vi ikke kommer tilbage.

18. juni 2022

Useriøst

Gorms Fisketorvet - medarbejdere eller hvad de nu end er, sidder bag “baren” og drikker øl og vin - Snakker højlydt og holder på ingen måde hygiejne i top… der snakkes løn og hvad de burde få i løn. Ikke noget jeg som kunde har brug for at høre.
Det er nok mit sidste besøg her.

17. juni 2022

Værste pizzaer ever

Vi bestilte 3 pizza hos Gorm’s i Kastrup lufthavn til 135 kr stykket. De værste vi har fået nogensinde. Den ene var brændt sort i bunden og blev byttet. De var papirtynde i bunden og fyldet minimalt.
Tydeligt et sted der sprøjtede pizza ud på samlebånd til kunder der ikke boede i lokalområdet. Find et andet sted at spise i lufthavnen. Det kan ikke blive dårligere

15. juni 2022

Vi spiste på Gorms på Fisketorvet i…

Vi spiste på Gorms på Fisketorvet i går, og det var helt igennem en dårlig oplevelse. Pizzaerne blev serveret på et stykke papir på en tallerken. Papiret var gennemblødt, og det gjorde det umuligt at spise pizzaen, uden at få papir med på gaflen. Pizzaerne var små, meget tynde og med virkelig lidt fyld. De var gennemvædet og tomatsaucen smagte af tomatpuré. Kartoflerne på den ene pizza, måtte vi lede efter.
Selve restauranten var så beskidt, at jeg er sikker på at den ville blive lukket, hvis kontrollen kom forbi. Der var et tykt lag støv på alle rør, lofter og hylder.
Gorms er absolut ikke et sted vi kommer på mere!!

15. juni 2022

Havde været en klar 5'er hvis man ikke…

Havde været en klar 5'er hvis man ikke var så fræk og spørge om man ville have vand, og så kostede det 60 kroner. Nu havde vi givet 860 kroner for 2 personer, men nej der skulle lige 2 gange 30 kroner vand ? Det irriterer mig helt ind i knoglerne, især fordi jeg hader vand og aldrig kunne finde på at drikke vand til min mad 🤣

14. juni 2022

Gorms pizzaria Roskilde

Gorms pizzaria Roskilde

Positivt: Ok Smagfulde pizzaer, lader til at være gode råvarer.

Negativt: Alt for tynd bund, der slasker ned af hånden når man holder en slice.
overpriser for MEGET små pizzaer.
tomatsauce smager bare af Tomatpuree

13. juni 2022

Kære Josephine

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kunne lide smagen og råvarene. Vores pizzaer bliver lavet på tynd bund - og sådan har vi gjort det siden vi solgte vores første pizza i 2008 :-) Vores pizzaer er i diameter på størrelse med de fleste andres pizzaer, men kan selvfølgelig fremstå mindre, fordi vi bruger mindre dej.

Bh

Gorms i lufthavnen

Gorms i lufthavnen, er bare det laveste jeg nogensinde har oplevet. Pizzaen var smurt ind i olie, bunden nærmest ikke eksisterende. Hele herligheden blev serveret på et usmageligt blikfad, hvor man følte sig hensat til en fangelejr under anden verdenskrig. Jeg gør det aldrig mere. Under al kritik.

11. juni 2022

Skuffende oplevelse

Gorms i CPH Lufthavn så vildt lækkert ud - men skuffelsen var desværre ret stor. Manden ved siden af mig kom senere end mig men fik mad før mig. Da jeg endelig fik min pizza, var den kold - og bunden var så sprød at den var uspiselig. Desuden var al fyldet placeret på midten af pizzaen, og smagen var sparsom... Desuden var sodavanden uden kulsyre. Absolut ikke pengene værd.

10. juni 2022

Vi bestilte fire pizzaer hos Gorm i…

Vi bestilte fire pizzaer hos Gorm i lufthavnen. De tog længere tid at lave end de selv havde oplyst. Da vi fik dem var den ene ikke den vi havde bestilt. Havde ikke tid til, at få lavet en ny, da vi skulle nå et fly. Selve pizzaen var den største skuffelse næsten intet fyld og jeg kunne næsten ikke mærker, at jeg havde spist en hel pizza. Så de er ikke prisen og ventetiden værd.

6. juni 2022

0 stjerner hvis muligt

0 stjerner hvis muligt. De mest ynkelige halvkolde pizzaer nærmest uden fyld på i årsdale. Prisen er til gengæld yderst modig. Helt okay hvis kvaliteten bare havde været der. Tjenere der brugte tiden i et pauserum hvor man kan se lige ind gennem et glasparti og slet ikke virkede til at interessere sig for gæster. Vi var 4 der spiste og 3 der efterfølgende havde ondt i maven.
Bordet var ikke tørret af. Øv !

30. maj 2022

Kære Mark

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at du havde en dårlig oplevelse hos os, som på ingen måde lever på til den standard, service og dedikation, som vi gerne vil give vores gæster.

Det du beskriver der, står overhovedet ikke på mål med, hvem vi er eller hvad vi kan! Det ændrer selvfølgelig ikke på din oplevelse, men din feedback vil blive sendt videre til vores driftsansvarlige, som vil italesætte det overfor vores team i Årsdale.

Bh

Gorm's

Hverken kvalitet eller kvantitet stod mål med prisen.

Vi havde fået et gavekort på Kr 500 i gave til GoDream og valgte at bruge det hos Gorms i Kolding. Gavekortet dækkede italienske specialiteter og ost samt 2 glas rødvin.
Til vores store overraskelse bestod serveringen til 2 personer af et lille brædt med meget små stykker skinke, et par tynde skiver pølse, lidt pate og nogle små tern af ost samt 1 bolle til hver - til en pris på kr 300.
Vi udtrykte stor overraskelse og forundring over den lille servering til denne pris. Tjeneren fastholdt at dette var, hvad vi fik for kr 300.
Hverken kvalitet eller kvantitet står mål med prisen og burde have kostet det halve.
Vi er normalt ikke mennesker, der klager over maden eller skriver negative ting på Trustpilot, men her forlod vi meget skuffede Gorms og med en virkelig dårlig oplevelse.

27. maj 2022

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport

Hej Anne. Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse hos os i Kolding. Der er gået noget helt galt i tilberedelsen af vores charcuteri og ostebræt, og det er noget, som vi har meldt tilbage til Kolding, så vores charcuteri og ostebræt kan blive lavet og præsenteret ordentligt. Vi beklager rigtig mange gange for denne kedelige oplevelse.
Bh. Gorm's

Gorms pizza kbh lufthavn

Jeg bestilte to pizzaer og fik at vide det ville tage 20 min. Først efter 55 min får jeg mine pizzaer efter et større kaos med flere utilfredse kunder der gik til gaten på tom mave. Pizzaen var halv olie halv pizza og det var generelt en skandaløs oplevelse. Jeg fraråder alle at bestille på gorms i lufthavnen idet sandsynligheden for at få sin bestilling er mindre end ikke at få sin bestilling.

25. maj 2022

Selv en købepizza havde været en bedre…

Selv en købepizza havde været en bedre oplevelse.
Først skulle vi lige vække personalet, som havde travlt med at skrive sms'er.
Pizzaen smagte virkelig dårligt. Mest af alt af alt for meget syrlig tomatsause...
Virkelig kedelig oplevelse!

9. maj 2022

Hej Anders.
Tak for din anmeldelse! Vi er kede af at høre, om din kedelige oplevelse. Det er bestemt noget, vi tager til efterretning så vi kan gøre det bedre fremadrettet.

Bedste hilsner

Alix

Har spist på Gorms på fisketorvet

Har spist på Gorms på fisketorvet. Ligger nu på anden dagen med madforgiftning.
Havde mere travlt med at grine med hinanden end at servicere.
Pizzaen var faktisk udmærket men føler mig overbevist om at personalet simpelthen håndterer maden og stedet svinsk.

2. maj 2022

Kære Charlotte

Først og fremmest ønskes du god bedring! Vi har ikke hørt om madforgiftning fra andre af vores gæster, men vil selvfølgelig undersøge alle led produktionen. Vi går meget op i vores fødevaresikkerhed, hvilket også illustreres af, at vi aldrig har haft problemer, når vi har haft besøg af fødevarestyrelsen (seneste rapport: https://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk2000456) og vi efterlever altid alle krav og regler, der måtte være.

Vi har et ungt team i vores pizzabar, og det plejer aldrig at være et problem, men det betyder naturligvis ikke, at de skal være uengageret, så det er bestemt noget, vi vil tage videre til restaurantchefen i Fisketorvet.

Igen rigtig god bedring

Prætentiøst skrald …

Magen til prætentiøst skrald skal man lede længe efter, “Slowcooked øko tomatsauce, frisk øko mozzarella” oversat tomat og ost. Tjeneren kan ikke dansk, men menuen er på dansk, det giver udfordringer når der er specielle ønsker, såsom ingen trøffelhalløj på hverken burger eller fritter, og ingen relish, jeg fik at vide at man hverken havde ketchup eller almindelig mayo, fair nok men derfor skal det andet da stadig tages ud, men det var ikke fjernet. Jeg fik 3 store fritter men det gjorde ikke noget da de smagte forfærdeligt, vi bestilte en også en pizza med koriander, da pizzaen kom var det persille, igen en udfordring da tjeneren ikke forstod hvad vi sagde, helt igennem elendig oplevelse. Denne tekst er kopieret fra Google .

20. april 2022

Kære Allan

Det lyder som en rigtig ærgerlig oplevelse, som du har været ude for, som på ingen måde lever op til den standard eller kvalitet, vi ønsker at møde vores gæster med. Det er vi rigtige kede af, og det er på ingen måde acceptabelt.

Sprogbarrieren plejer ikke at være et problem for os, men vi er glade for at blive gjort opmærksomme på dette, så vi kan tage det op og imødekomme denne udfordring fremadrettet.

Dh