Jeg kunne bogstaveligt talt ikke spise pizzaen. Efter få bidder måtte jeg smide den direkte i skraldespanden. Så dårlig var den. Bunden var tør og sej, osten smagte kunstigt og fedtet, og f... Se mere
Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Se mere
Har spist på Gorms på fisketorvet. Ligger nu på anden dagen med madforgiftning. Det var et ulækkert, uhygiejnisk sted med et meget ungt og uengageret personale. Havde mere travlt med at grine med... Se mere
Bestilte bord..... Alenlang ventetid.... Kedelig forret, lidt ost+ lidt grønt, Brødet velsmagende, men mega sejt....pizza kedelig, olieret.... MEN BEDST. ALLE TJENERNE KUNNE GÅ GENNEM RESTAURANT... Se mere
Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.
Marielundvej 34a, 2730, Herlev, Danmark
- info@gormspizza.dk
- www.gormspizza.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Aldrig har jeg få noget der er så langt fra en pizza og betjening var ikke eksisterende. Der var intet bestik det der var på din stål tallerken sejlede rundt i olie. Gør jer selv en tjeneste luk det.
Aldrig har jeg få noget der er så langt fra en pizza og betjening var ikke eksisterende. Der var intet bestik det der var på din stål tallerken sejlede rundt i olie. Gør jer selv en tjeneste luk stedet så andre der måske har lidt begejstring tilbage kan komme frem. Det var direkte ulækkert.

Gorms Horsens
Gorms Horsens,
Normalt er kan jeg gode lide en tynd bund på en pizza men dette var nærmest som knækbrød, absolut intet gods i den, ville nok kræve 3 for at blive ordentlig mæt. Smagen var dog fin.
Men til prisen er det absolut ikke pengene værd.

En god frokost
Fantastiske smage, økologiske og lokale ingredienser, god betjening og en overkommelig pris.
Min kæreste og jeg havde en super oplevelse hos Gorms i Horsens, og vil stærkt anbefale stedet til andre.
Tak for mad Gorms 😊

Gorms i Torvehallerne
Virkelig beskidte borde og gulv. Absolut ikke omgivelser der vækker appetitten.
Lang ventetid.
Pizzaklapperen var overhældt med alt for meget olie. Det var allevegne!

Gorms pizza kbh lufthavn
Værste service. Ikke rengjorte borde. Maden smager af ingenting selvom det var skide dyrt.
Smid hellere forbi Mash eller lign. hvis du vil have en god middag inden din rejse.

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Service var god i Magstræde, men maden haltede
Service var god i Magstræde. Sød og opmærksom. Men maden var ikke lækker. Ikke afstemt efter min mening. Fik buratta med tilbehør og confiteret kylling.
Vi sad på 1 sal. Da vi lom ned i stue-etagen lugtede der af toilet.
Lidt øv.. Gorms Magsstræde Kbh
Vi havde bestilt bord til 2, hvilke der var flere ledige af da vi kom. Vi blev sat ved bordet lige ved indgangen hvor det blæste direkte ind på os hver gang døren blev åbnet (hvilket var hvert 3-5min). Da vi blev placeret spurgte vi om vi kunne rykke, men der skulle være fuldt booket så det kunne vi ikke. I de knap 2 timer vi var der, var et andet 2 personers ledigt, og 2 der ikke havde bestilt bord på forhånd fik et bord et andet sted..
Pizzabundene var gode, men kartoflerne var halvt rå. Slet ikke hvad man forventer når man bestiller pizza i den prisklasse.
Gorms (CPH-T2)
Gorms (CPH)
Dårlig kvalitet. Dårlig service Dårlig rengøring.
Intet godt at sige om det sted.
GORMSPIZZA ÅRHUS
Virkelig træls oplevelse… GORMS, ÅRHUS!
Jeg fik i GAVE et gavekort til Gormspizza, på 500,-
Da vi tager ned og henter vores pizzaer kan checksummen IKKE bruges, til gavekortet - til trods for, det er Gormpizza der SELV har skrevet koden, selvfølgelig.
Vedkomne der ekspedere os ringer til chefen, Tejs, som giver den kolde skulder og fejer os af vejen. Vi får af vide, at de ingenting kan gøre da de har skrevet en FORKERT kode på kortet - og sådan nogle ting sker!! Føj, dårlig service… Vi gik derfra, uden pizzaer.
Følelsen af ikke blot at være et nummer i rækken
Første gang på Gorms (Århus, Jægergårdsgade) det er egentlig ikke maden jeg/vi anmelder. Men vores pizzaer var rigtig gode og må have fået lidt ekstra kærlighed. De var lavet præcis som vi ønskede, vi havde en del ændringer ifht. Menukortet.
Men følelsen af ikke blot at føle sig som et nummer i rækken, er en sjældenhed efterhånden. Men det koncept havde Mikela/michela vores værtinde forstået og føltes som om hun har det i generne og ikke blot forsøgte at være høflig. Så de 5 stjerner+ er til hende. Sådan en medarbejder ønsker vi alle og den føleslse vi har er uvurderlig for alle firmaer, og vi har da talt om maden her på vej hjem. Men det er Mikela/michela der fået os til at huske gorms mere end maden.
Så mange tak for dig og fortsæt den stil, så når du langt i livet🙏🙏
Undskyld hvis navnet er stavet forkert. Men den energi vi taler om, så ved kollegaerne godt hvem vi mener😎😎
Gorms i lufthavnen
Gorms i lufthavnen . Deres pizza er meget kedelig i Forhold til pris. En lille en med lidt fyld. Meget sej.
Bestemt ikke 140 kr værd.
Bordene var ikke rene og blev ikke tørt af efter besøg.
Gorms glutenfri pizza i CHP. NEJ TAK!
Gorms glutenfri pizza i CHP, er på ingen måde 155kr værd!
Den ser lække ud. Men den var træls/tør/kedelig. Som at tygge i et stykke pap.
Første og sidste gang jeg skal spise der.
Utilfredsstillende service
Der var stor forvirring omkring bestillingen - tjeneren kom med drikkevarer vi allerede havde fået og vores forret som skulle serveres med pizzaen var ikke hvad vi havde bestilt, og i stedet for at beklage og tage de forkerte forretter med retur, så blev vi blot fortalt, at det var sådan bestilling var blevet taget imod. Desuden måtte vi bede om at få vores drinks erstattet, da de var alt alt for stærke.. og ja, så stemte beløbet ikke med det vi havde fået, da vi skulle afregne .. virkelig skuffende oplevelse, og desværre ikke et sted jeg kommer igen.
Gorms Horsens - virkelig dårlig oplevelse
Gorms Horsens - elendig betjening og ringe mad.
Fredag d. 11/2-22
Vi havde glædet os så meget til god mad og vin med menuen til Dining Week.
Det var bare en skuffelse.
Først fik vi udleveret menukort? Vi havde jo både bestilt deres menu + vinmenu - og betalt på forhånd, knap 1000kr.
Der var også dækket op med alle glas, dog ved et så lille bord, at de måtte fjerne nogle glas for at tallerknerne kunne være der. Der var større borde.
Snacks fik vi ikke før vi rykkede.
Forretten, laksetatar, var ok.
Hovedretten manglede et vigtigt element, den sprøde seranoskinke, den kom så da vi klagede. Kødet skulle væreconfiteret, det tvivler vi på, da det var sejt og tørt. Dessertkagen var også tør og kedelig.
Vinmenuen kunne gå an, men vi havde selv valgt anderledes.
Oveni var betjeningen yderst ringe - de virkede ret ligeglade med os, lod os vente urimeligt længe og trak bare på skulderen over alle fejlene - men vi havde jo også allerede betalt.
Alt i alt ikke næsten 1000kr værd og en dårlig oplevelse.
Vi var på Gorms for første OG sidste gang.
Elendig kvalitet til så mange penge
Vi var et smut forbi Gorm's i Roskilde da vi havde fået foræret et gavekort.
For 2 takeaway pizzaer til 110 kroner stykket.
Havde sådan set kun hørt godt om konceptet og manden viser jo også på videoer, at han virkelig går op i gode råvare og kvalitet.
Det er to ord der på ingen måde var synonym med de pizzaer vi fik.
Bunden helt brændt på begge, (var vi ikke nået hjem allerede, så havde jeg returneret dem). Den ene pizza var så overøst med syrlig tomatsovs, at selv efter en tur i stenovnen, så svømmede kanterne i tomatsovs. Nærmest intet mozzarella på og de 2 skiver pepperoni var for gammel, så den røg ud i skraldespanden.
Den anden kartoffelpizza ligeså overøst med alt for meget syrlig tomatsov, og 108 gram ruccola!
Når man tager 110 kroner for en pizza, når man ikke engang bruger ordentlige friske råvare, eller generelt evner at sammensætte den ordentligt.
Til den pris kan man købe økologiske pizzaer, med en ordentligt bund.
Desværre ikke sidste gange jeg har været der, da gavekortet ikke er opbrugt.
Men absolut ikke pengene værd, når man opvejer dette mod kvaliteten.
Kedelige pizzaer med nærmest intet…
Kedelige pizzaer med nærmest intet fyld. 120kr for en oblat med 4 skiver pølse👎👎 75kr for en børnepizza med en Skive skinke 10x10 cm delt på midten for at få det til at se ud af mere.
Der er absolut ingen stolthed i den virksomhed. Sidste gang vi spiser på Gorms.
Dårlig service!
Første og desværre sidste gang vi besøger Gorm´s i Horsens.
Vi havde glædet os til at komme ud og spise og havde hørt at Gorms skulle have nogle lækre pizzaer, både som dessert og hovedret så lige stedet for vores søn
Første indtryk var rigtig lækkert med god afstand til nabo bordene, men så gik det ellers kun galt derfra.
Vi spurgte tjeneren om de kunne styre hvis vi ønskede at få en forret til os voksne og så vores søn en pizza. Derefter vores pizza og så samtidig dessert til vores søn, tjeneren sagde at det kunne de sagtens imødekomme det ønske.
Vi fik så serveret et stk, forret og afventede så børnepizzzaen….den kom bare aldrig og tjeneren kunne vi ikke få fat så vi spiste den nu kolde forret og afventede at vores pizzaer så ville komme
Der gik knap en time og vores søn var efterhånden godt sulten, og sur. Tjeneren kom og sagde der var mad på vej og at der var sket en misforståelse, og det kunne vi kun give ham ret i, vi anede så ikke at det ikke var den samme misforståelse vi talte om??
For efter lang ventetid, ankommer 3 stk pizzaer og en dessert??? Øh sagde vi, desserten skulle ikke komme nu? jeg bad tjeneren tage den ud igen, så vi kunne få en varm dessert(pizza med nuttella mm.) men han sagde blot at den ikke ville have godt af at blive varmet op??? Øh nej … så han satte den bare fra sig på vores bord. vi sagde så at vi havde bedt om en børne pizza og ikke den store de kom med, det var naturligvis en fejl sagde tjeneren.
Der går det op for os at den misfortståelse tjeneren tidligere havde talt om ikke var den samme vi havde talt om, han havde tilsyneladende troet at vi ønskede 3 pizzaer på samme tid som en dessert, så derfor har de haft holdt de 3 pizzaer tilbage for at kunne servere desserten samtidig, så det resulterede i at vores pizzaer så var blevet kolde…
Vores søn spiste det han kunne og gik direkte til desserten som han havde talt om en hel dag skuffelsen blev hurtig stor, da han opdager der er salt på Nutella pizzen!! Så den var uspiselig.
Det er ok at man som tjener misforstår en enkelt detalje, men at det kan gå så galt på alle parametere, det er godt nok uprofessionelt, og det hele startede med at vi høfligt spurgte om de kunne håndtere hvis vi ønskede pizzaerne i en anden rækkefølge, da vi så på den måde kunne spise sammen alle sammen da vores søn jo ikke spiser så hurgtigt som os andre;) men næste gang finder vi et andet sted at spise, hvor der forhåbentligt er styr på tingene.
Dårlig service
Det som beskriver Gorms pizza er - DÅRLIG SERVICE!
Jeg har været der flere gange og spise, både med min kæreste og med veninder. Det undre mig, hvordan servicen kan bliv dårligere og dårligere for hver gang. Som restaurant burde dette være første prioritet at have service minded og opmærksomme tjenere. For den dårlige service man oplever på Gorms overskygger den madoplevelse, men egentlig var kommet for. Af den grund kommer jeg ikke længere på Gorm’s pizza, da jeg ikke ønsker at støtte sådan en restaurant, hvor service niveauet er så elendigt!

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Længe siden jeg har fået så god en…
Længe siden jeg har fået så god en pizza.
Jeg spiste en fuldkornspizza, helt tynd bund. Sprød og lækker.
Vores tjener (Mikkel) var smilende og imødekommende og god til at vejlede i valget af pizza.
Vi kommer helt sikkert igen 👍🏻