Jeg kunne bogstaveligt talt ikke spise pizzaen. Efter få bidder måtte jeg smide den direkte i skraldespanden. Så dårlig var den. Bunden var tør og sej, osten smagte kunstigt og fedtet, og f... Se mere
Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Se mere
Har spist på Gorms på fisketorvet. Ligger nu på anden dagen med madforgiftning. Det var et ulækkert, uhygiejnisk sted med et meget ungt og uengageret personale. Havde mere travlt med at grine med... Se mere
Bestilte bord..... Alenlang ventetid.... Kedelig forret, lidt ost+ lidt grønt, Brødet velsmagende, men mega sejt....pizza kedelig, olieret.... MEN BEDST. ALLE TJENERNE KUNNE GÅ GENNEM RESTAURANT... Se mere
Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.
Marielundvej 34a, 2730, Herlev, Danmark
- info@gormspizza.dk
- www.gormspizza.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Maden var god
Maden var god, og så er der vist ikke mere godt at sige om Gorms i Nyhavn. Tjenerne var uprofessionelle og glemte os så vi sad længe og ventede på menukortet og bagefter lige så længe på maden.
Toiletterne er direkte ulækre. De er ikke blevet tilset i løbet af dagen/aftenen. Der var vand, tis(eller gult vand) papir ud over det hele. Tryk/træk knappen på det ene toilet var åbenbart i stykker og lappet med et stykke tape som så ud til at have siddet der mere end en dag.
Så tak for mad Gorms, men det her er ikke en oplevelse vi ønsker at gentage

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Ringer for at bestille bord
Ringer for at bestille bord, men der er kun en engelsktalende mand, så jeg beder om en der taler dansk da jeg ikke er så god til engelsk. Ham der taler dansk ved ikke hvordan man booker et bord, så jeg taler med den engelsktalende igen, og prøver at få det til at gå. Han siger til mig at jeg jo udmærket godt kan tale engelsk og jeg er racist fordi jeg ikke vil tale engelsk. Jeg spørger om han mener jeg er racist på grund af det og han mener klart at jeg er racist og så afbryder han samtalen. Der er vist ikke noget at sige til i kun har to stjerner

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Købte pizza’er i Københavns Lufthavn og…
Købte pizza’er hos Gorm’s pizza i Københavns Lufthavn og guuuud hvor blev vi skuffede.
Rigtig nok en tynd bund, meeen han skal næsten have ros for hvor tynd skinke og især ananas skal skæres.
Pizzaen var smask våd og smagte af INTET.
Aldrig mere Gorms pizza til 135 kr.
Værste pizza restaurant på Bornholm😳

Skuffelse
Så er det prøvet, og aldrig igen.
9 mennesker heraf 2 børn og en veganer.
Udvalget var meget begrænset, der var intet til veganeren, ingen service, lokale var fuld af røg. Pizzaerne opvejde desværre på ingen måde den oplevelse, 2 var ok, resten var underbagt og kedelige.
Der var meget begrænset fyld på, som dog smagte godt. Og til en pris for 2 pizzaer alle andre steder, hvor Gorm ikke har været involveret, er det svært ikke at føle sig snydt.
Det værste er dog det med veganeren, jeg havde skrevet til dem inden vi kom, dagen før, at der var en veganer med, og de kunne åbenbart ikke blive bebyrdet med at svare, eksempelvis, at de ikke havde noget som helst på menuen, der kunne spise af en veganer. Ikke en gang deres chips.
Find et andet sted.

Gorm's Aarsdale EN TØR OMGANG
Min famillie og jeg, tog på ferie til Bornholm, og for at fejre, vores start på ferien, ville vi spise hos Gorm's Årsdale i Svaneke.
Dette skulle vise sig, at være en kedlig oplevelse.
Jeg selv, er i forvejen ikke til pizza, men da resten af famillien er, indvilligede jeg selvfølgelig på at spise der.
Vi satte os, og fik et menukort, hvor jeg hurtigt, fandt ud af, at der ikke var så meget at vælge imellem (6 Pizzaer, 6 slags Antipasti, lidt snacks og 4 desserter).
Jeg tænkte at dette måtte være positivt, da der ikke er så mange retter kokken skal bekæftige sig med, og derfor kunne ”kæle” lidt mere for hver ret.
Vi bestilte 5 pizza samt 1 Antipasti. (Pris 155 kr stk for pizza og 250 kr for Antipasti).
Vi ventede i ca 30-45 min, på at maden blev serveret.
Da maden endelig kom, blev vi godt nok skuffet.
Pizzabunde, der for tynde som papir. Dette kunne jeg godt lide, da jeg synes at pizzabunde, godt kan være lidt for tykke, men resten af famillien, vat dybt skuffet.
Her kunne man, når man ikke har flere retter på menukortet, sagtens spørge, om man vil have tyk eller tynd pizzabund, - bare et forslag.
Nå men de var altså papirstynde, og mht. til topping, har Gorms ikke brugt mange penge.
Jeg bestilte ”Østersøens Perle med Mozzarella – flødestuvet spinat - koldrøget laks – brændt citron friskrevet muskatnød samt syltet grøn pebber, og desværre tog jeg ikke et billede af den, men jeg lyver ikke hvis jeg siger, at der var lagt 4 duske flødestuvet spinat, 4 meget små stykker laks og pizzaen var så tør, at jeg næsten ikke kunne smage Mozzarellaen. Resten af toppingen, måtte man tænke sig til, for den kunne i hvertfald ikke smages.
Nu vil jeg ikke beskrive alle pizzaerne, men kun sige, at alle var eninge om, at det var en tør omgang.
DET VÆRSTE VAR:
Alle pizzabunde var brændt, og dette er ligefrem helbredsfarligt.
Der fald simpelthen sorte skalder af bunden, og ned på tallerknen.
Antipastien vil jeg ikke komme ind på, men kan nævne, at jeg for meget mindre beløb, har fået bedre Antipasti andre steder, og dette var også en tør omgang.
Min store datter er helt vil med Nutella, og selvfølgelig skulle hun da smage på Gorm's Dessertpizza.
Man kunne vel egentlig gætte hvordan den smagte.
Lige som pizzerne, var den knastør.
Der var så tyndt et lag Nutella på, at det dårligt nok kunne smages, og topping som var banan, hasselnødder og Marschmallows, havde de også sparret meget på.
Jeg kunne jo have reklameret over tingene med det samme, men valgte, ikke at gøre dette, da vi så skulle sidde og vente endnu, 30 – 45 min.
Det var min første oplevelse på en Gorm's restaurant, og hvis jeg kommer i byen i København, vil jeg ALDRIG overveje, at gå på Gorm's Pizza, men straks gå vidre til næste restaurant.
Jeg synes det er synd, hvis andre får samme oplevelse som mig, da jeg ved, fra min store datter, at det er helt anderledes på de Gorm's hun har været på.
Som jeg kan se, på andres udtalelse på Trustpilot, burde Gorm, nok skifte kok.
Jeg forventer, at få respons på min udtalelse.

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Vi besøgte Gorms pizza i Aarsdale og…
Vi besøgte Gorms pizza i Aarsdale og det var noget af en skuffelse. 3 kødboller og lidt koldt brød til 115 kr - det er en ommer.
Det bedste ved de andre 3 pizzaer var de sprøde bunde men fyldet var minimalt - 155 kr er bare ikke i orden.
Der blev ikke ryddet af på bordene, så det ellers fine lokale lignede en svinesti.
Vi havde glædet os til en dejlig aften - men det bliver sidste gang vi kommer forbi

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Minus ordentligt bestik, bund blød
Bunden ikke sprød. Kunne ikke få ordentlig bestik. Besværligt at spise

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Der køber jeg ikke pizza igen!
Jeg har længe gerne villet prøve Gorm's Pizza, så valget af restaurant til frokost i lufthavnen torsdag den 21. juli var nemt! Min mand og datter fik jeres Cæsarsalat og var rigtig godt tilfredse. Min søn og jeg fik jeres Hawaii-pizza, og var slemt skuffede! Ananasen smagte mærkeligt, tomatsaucen var alt for kraftig, og bunden var så tynd, at den var gennemblødt og ikke kunne holde fyldet, og der hvor der ikke var fyld, var den så sprød, at den pulveriserede. Det var virkelig en dårlig oplevelse, og slet ikke 135 kr. pr. stk. værd! Der kommer jeg ikke til at købe pizza igen
Vinen var god men det ikke Gorms…
Vinen var god men det ikke Gorms fortjenelse. Alt fra dårlige lokaler, dårlig betjening og frem for alt elendigt mad!!
Det er høje priser til så dårligt et output. Dette er spild af god restaurant plads. Jeg kan slet ikke beskrive min skuffelse over denne oplevelse. Dette var fra restauranten på Bornholm og den burde lukke for alle skyld.

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Kolde pizzaer og for lidt vin i…
Kolde pizzaer og for lidt vin i glassene i Aarsdale!

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Vi var på fisketovets gorms pizza
Vi var på fisketovets gorms pizza. Og det første der møder en er 3 store borde som ikke er ryddet af selv om der stod 2 tjener bag disken og hygge snakket nå men vi få bestilt og spøg om de ikke kan rydde et bord til os men svaret er det har vi ikke lige tid til. Vi finder så et sted ved et høj bord. Vi får så vores pizza og seriøst det har intet med pizza og gøre underbagt og sjappet. Dog er fyldet i orden. Kommer ikke der igen desværre for tænker hvis pizzaen var bagt rigtig haden den været god.

Cph luft havn.
Vi bestilte pizza ved et utrolig arrogant personale, Bestilte 2 pizzaer. Først glemte de at lave den ene, så lavede de en forkert, og efter 20 minutter, kom den sidste. Dårlig oplevelse, og alt for dyrt i forhold til kvaliteten af maden.
Hvis det her var min biks, ville jeg ta en snak med mine ansatte, og få strammet op.
For lidt og for dyrt
Lækker udsigt og stemning. Pizzaerne er papirs tynde. Vores børn delte en voksen pizza (155) det plejer at være nok. De gik sultne fra bordet. Det hjalp ikke de ikke havde bananer til dessert pizza. Jeg fik også en tynd pizza med minimalt fyld og gik også sulten hjem. Tror ikke der var mere end 200 gram pizza til 155. Der er 750 kr pr kg☹️

Gorms Roskilde
Virkelig skuffende oplevelse og absolut ikke særlig børnevenligt. Det eneste positive var at der var sød betjening.

Den absolut værste.
Den absolut værste.. Det bliver svært at kalde det for pizza! Dej uden gær, hvor der er tværet tomatpuré udover og en smule ost. Uspiseligt!!!!

Besvarelse fra Gorm's Pizza CPH Airport
Pizza til 135 kr stykket kaldet gourmet…
Pizza til 135 kr stykket kaldet gourmet pizza. Til dato den dårligste oplevelse. Bunden så tynd at den var umulig at skære ud og ingen smag overhovedet! Hvordan kan tv2 promovere Gorm som en dygtig kok? Gå langt uden om Gorms Gourmet Pizza i Kastrup Lufthavn!!!
Hos Gorms i Årsdale serverer de lækre…
Hos Gorms i Årsdale serverer de lækre antipasti og spændende sprøde pizzaer med anderledes fyld. Sluttede af med den skønneste tiramisu.
Det sødeste personale, så vi kommer helt sikkert igen.
Tak for en dejlig oplevelse.
Hold da r.
Hold da r.. en gang papir ædelse
💸💸💸💸
En fotokopi af den sædvanlige pizza mand havde sky givet mere fylde
Havde man været ryger jaaa så røg der lige et katon ud af vinduet
2 stk kopi skiver 🙄 2 soda”ku kun fås i en størrelse🖕 & en pils
Virkelig dårlig pizza
Virkelig dårlig pizza. Der var næsten ingen ost og pizzabunden var helt blød. Ville slet ikke anbefale. Ærgerligt fordi gårdhaven er hyggelig.