Banner for GLS Germany

GLS Germany Anmeldelser

98.951

3,0

Jeg har modtaget en pakke via GLS. Det "undrer" mig meget, at jeg via sms får besked om, at man har forsøgt at aflevere en pakke!! Jeg har været hjemme hele dagen, så det passer simpelthen ikke, at ma... Se mere

Same experience as other customers: GLS Neuenstein is a really nightmare. 13.07.2026 11:41 Din pakke er ankommet til et GLS depot. GLS Lokation Tyskland Neuenstein 11.07.202... Se mere

Jeg har modtaget sms om forgæves levering ved min dør til trods for, at jeg har været hjemme hele dagen og ingen har forsøgt at levere en pakke ved mig. Derudover er den ikke indleveret til nærmeste p... Se mere

1. Kurér- og leveringsservice
  2. Kurértjeneste
  3. Vareudbringning
  4. Logistikvirksomhed
  5. Fragt- og forsendelsesservice
  6. Fragtservice

Du willst einfach schnell etwas verschicken? Dann bist du bei GLS genau richtig. Egal ob du privat versendest oder geschäftlich – wir sorgen dafür, dass dein Paket schnell und zuverlässig ankommt. Mit kurzen Laufzeiten, vielen Abgabestellen und einem klaren Ablauf läuft dein Versand stressfrei und unkompliziert. Einfach abgeben, fertig. Wir kümmern uns drum.

Wir liefern, worauf es ankommt.

Es ist nie nur ein Paket.
In jedem Paket steckt eine Geschichte. Eine Geschichte voller Träume, Ziele und Hoffnungen. Deshalb liefern wir bei GLS nicht einfach nur von A nach B – wir liefern von Mensch zu Mensch. Wenn es um die Lieferung geht, sehen wir die Dinge eben anders.

Päckchen & Pakete national und international versenden.

klimaneutral, papierlos & günstig

klimaneutral, papierlos & günstig
Das Muttertagsgeschenk muss noch morgen ankommen? Dann ist GLS die richtige Wahl – denn wenn’s eilt, zählt jede Stunde. Als einziger Paketdienst in Deutschland liefern wir in der Regel schon am nächsten Werktag, selbst bei Paketen bis 40 kg. Und das nicht nur schnell, sondern dank dem besten europäischen Netzwerk mit 21 eigenen Landesgesellschaften auch klimaneutral und zuverlässig. Mit unseren zahlreichen PaketShops und PaketStationen bist du fast überall in Deutschland nur wenige Schritte vom nächsten Abgabeort entfernt. Ab 3,29 € kannst du dein Paket ganz bequem versenden – schnell, einfach und genau dann, wenn es darauf ankommt.

Middel

99 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(98.951)

40.847 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skod firma

Man ender jo med at gå at vente flere dage selvom de skriver “forventes leveret i løbet af dagen” skod leverings firma, brug heller DAO der får man det da trods alt til tiden.

6. april 2021

Fik kun leveret 1 af 2 pakker

Fik kun leveret 1 af 2 pakker. Har prøvet at kontakte afsender med de siger begge pakker er sendt med GLS italy til GLS Danmark. GLS DK har kun leveret den ene. Kassen måler 80x40x50CM. Den burde være til at finde. Afsender har desværre ikke kunnet give mig Forsendelses/pakkenummer. Surt.

31. marts 2021

Løgn og latin

Løgn og latin. De forsøger ikke engang på ikke at levere på adressen men kører din pakke på pakkestedet, selvom du betaler for udbrigning til adressen. Baseret på utallige episoder. Adressen er videoovervåget, de har aldrig været her.
Yderligere har jeg fået ødelagt pakker pga deres ret hårde måde at håndtere dem på.

Hvis de brugte mindre tid på at mødes og hænge ud med andre bude eller homies, som det er set, eksempelvis her i Helsingør, så kunne vi måske få den service vi har betalt for.
Aldrig mere GLS.

3. marts 2021

Brug GLS og hent pakken selv

Brug GLS og hent pakken selv.
Har ventet 10 timer i dag for at få leveret en pakke som ikke kom, trods mail sagde i dag 7-16.
Svar - du må selv hente den i Hinnerup eller vente til næste gang du har fri. Hvilket er om 9 dage.
Sikke en service.

22. februar 2021

Aldrig vælg GLS

Havde jeg selv bestemt, havde de ikke engang fået 1 stjerne. Chaufførerne kan ikke/vil ikke levere pakker til døren, og deres uduelige kundeservice (Signe Aarhus) var heller ikke til nærmere hjælp. Man bør aldrig vælge GLS som leveringstjeneste.

19. februar 2021

GLS god omgang skuffelse 35,-

GLS god omgang skuffelse 35,-
Betal for levering til egen adresse og bliv godt skuffet når du får at vide at du selv kan hente den i en pakkeshop..
GLS er ligeglade med om du betaler for levering, om så du hed
Margrethe Alexandrine Þórhildur Ingrid ville de stadig bare smide den i nærmeste pakkeshop. (Det er åbenbart nemmest for dem selv?)

15. februar 2021

Kunne jeg give 0 stjerner

Kunne jeg give 0 stjerner, gjorde jeg det uden tøven! Nu har jeg flere gange oplevet ikke at modtage min pakke og i dag var desværre ingen undtagelse. Får en besked kl.10.45 om at GLS ikke traf nogen på adressen og derfor har taget min pakke med igen. Vi har dørtelefon og har været hjemme hele dagen. Der er IKKE blevet ringet på dørtelefonen, trods ekstra betaling for hjemmelevering.

Håber de indlevere på posthuset i dag, for står og skal bruge gaven allerede imorgen!!

10. februar 2021

Jeg må tilslutte mig alle de andre…

Jeg må tilslutte mig alle de andre “vrede” kunder, gls kom med en sms om at de ikke træffende nogle hjemme dette på trods at hele familien var hjemme hele dagen og post nord var forbi med to pakker og nu kan jeg så hente den i en PakkeShop selvom jeg har betalt for hjemmeleveting

5. februar 2021

Løgnagtige GLS.

Nu er det 3. gang GLS skulle have været her med en pakke på privaten, som man jo betaler ekstra for. IGEN får jeg så besked om, at ingen var hjemme, og at jeg kan afhente pakken i pakkeboks.

Det er absolut sidste gang jeg handler med et firma, hvor man kun kan vælge GLS. Desværre for firmaet, men de er ganske enkelt uduelige hos GLS.

Måske skal man ikke blive så overrasket, når man ser hvem der er chauffører hos GLS - kan tvivle på om de overhovedet kan læse? En ting er de jo i hvert fald gode til, det er at lyve og smide med pakkerne. Der fejler de ingenting.

Vorherre bevares for et foretagende.

2. februar 2021

JEG HAR VÆRET HJEMME HVERT ENESTE…

JEG HAR VÆRET HJEMME HVERT ENESTE SEKUND AF DAGEN!!! Troede kun at set var PostNord som lavede det nummer!!! Nu skal jeg have arrangeret transport/taxa til den anden ende af byen for at hente en pakke som jeg har betalt for at få leveret hjemme. ELENDIG måde at drive forretning!!

26. januar 2021

Dårligere end Post Nord,VIRKELIG DÅRLIGERE

Så fik jeg verdens dårligste service,sidder på 6 dagen og venter på min pakke i en kolonihave i minus grader,jeg blev lovet pakke onsdag så pakker ned til ishelvede og tager i haven,venter og er tæt på forfrysninger men ingen GLS tager hjem kl 18,det samme foregår torsdag,og fredag indtil ca middag hvor jeg bliver ringet op at fe ikke kan finde haveforeningen(de har været her flere gange før) men vil komme idag,jeg venter så til kl 19 i ishelvede(der er minus 6 den ene dag,minus 5 anden minus 8 tredie dag) men stadig ingen GLS,selvom de selv ringer og siger de kommer,og får en guide på hvordan de kommer dertil,ringer mandag efter at have mailet,ringet m.m til GLS får at vide de vil komme i dag mandag og deres chauffør er ny (og mørk og taler ikke særlig godt dansk) , men må så igen se i øjnene at jeg har brugt endnu en dag totalt til grin for nul GLS kl 19 ,men de har kostet 2 flasker gas 440kr på at jeg ikke skulle miste mine tæer gassen har kørt i små 24 timer resten af tiden har jeg frosset,jeg er en gammel pensionist...får at vide om jeg selv kan hente møblerne i pakkeshoppen,vi talervher om stol,sofabord,spisebord m to stole,jo det kaster jeg lige på nakken og går hjem med,så har nu fået en sms kl 18.34 om at de har problemer med min adresse og jeg skal ringe... det var s.. da lige det jeg gjorde i går og blev til grin igen,så mon i morgen bliver 8 dagen for deres ekstremt dårlige udbringningsfirmas taget tykt p.. på en gammel syg kone,føj for den da... og i morgen ligger jeg ud på vores intranet for kolonihaverne i Grenaa(vi ligger 5 stk haveforeningen samlet) at GLS ikke kan finde vores haver mere så de skal benytte anden fragtudbyder... for det her skal andre ikke udsættes for,og en undskyldning kom den med SMS’en NEJ ikke engang det kan de finde ud af,tak koster ikke noget,jo håber så her at det vil koste dem en masse kunder fra haverne,vi får kørt meget herned af forskellig art,alt fra plæneklippere til maling og byggemateriale m.m så det bliver små 700 haver der læser det til morgenkaffen,sender det også til vores hovedbestyrelse i Randers som vi hører under,så kommer det ud til samtlige kolonihaver i Randers også så håber på at små 3000 kolonihaveejere læser om min oplevelse med GLS-group

18. januar 2021

Har ikke styr på pakkerne

Har fået leveret flere pakker over julen med GLS - den ene pakke forsvandt og blev aldrig fundet. De 3 andre kunne alle ikke leveres på det aftalte sted.

15. januar 2021

I kan ikke finde ud af at levere en…

I kan ikke finde ud af at levere en pakke til en kunde SOM HAR ÅBENT. I gider ikke engang at kontrollere om kunden har åbent, i gætter bare at de ikke har. Virkelig dårlig stil.

14. januar 2021