Banner for GLS Germany

GLS Germany Anmeldelser

99.682

3,0

Jeg har modtaget en pakke via GLS. Det "undrer" mig meget, at jeg via sms får besked om, at man har forsøgt at aflevere en pakke!! Jeg har været hjemme hele dagen, så det passer simpelthen ikke, at ma... Se mere

Same experience as other customers: GLS Neuenstein is a really nightmare. 13.07.2026 11:41 Din pakke er ankommet til et GLS depot. GLS Lokation Tyskland Neuenstein 11.07.202... Se mere

Jeg har modtaget sms om forgæves levering ved min dør til trods for, at jeg har været hjemme hele dagen og ingen har forsøgt at levere en pakke ved mig. Derudover er den ikke indleveret til nærmeste p... Se mere

1. Kurér- og leveringsservice
  2. Kurértjeneste
  3. Vareudbringning
  4. Logistikvirksomhed
  5. Fragt- og forsendelsesservice
  6. Fragtservice

Du willst einfach schnell etwas verschicken? Dann bist du bei GLS genau richtig. Egal ob du privat versendest oder geschäftlich – wir sorgen dafür, dass dein Paket schnell und zuverlässig ankommt. Mit kurzen Laufzeiten, vielen Abgabestellen und einem klaren Ablauf läuft dein Versand stressfrei und unkompliziert. Einfach abgeben, fertig. Wir kümmern uns drum.

Wir liefern, worauf es ankommt.

Es ist nie nur ein Paket.
In jedem Paket steckt eine Geschichte. Eine Geschichte voller Träume, Ziele und Hoffnungen. Deshalb liefern wir bei GLS nicht einfach nur von A nach B – wir liefern von Mensch zu Mensch. Wenn es um die Lieferung geht, sehen wir die Dinge eben anders.

Päckchen & Pakete national und international versenden.

klimaneutral, papierlos & günstig

klimaneutral, papierlos & günstig
Das Muttertagsgeschenk muss noch morgen ankommen? Dann ist GLS die richtige Wahl – denn wenn’s eilt, zählt jede Stunde. Als einziger Paketdienst in Deutschland liefern wir in der Regel schon am nächsten Werktag, selbst bei Paketen bis 40 kg. Und das nicht nur schnell, sondern dank dem besten europäischen Netzwerk mit 21 eigenen Landesgesellschaften auch klimaneutral und zuverlässig. Mit unseren zahlreichen PaketShops und PaketStationen bist du fast überall in Deutschland nur wenige Schritte vom nächsten Abgabeort entfernt. Ab 3,29 € kannst du dein Paket ganz bequem versenden – schnell, einfach und genau dann, wenn es darauf ankommt.

Middel

100 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(99.682)

39.130 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Betalt for hjemmelevering vi ikke fik!

Vi har bestilt en pakke, hvortil vi får en mail om, at GLS har været forbi vores adresse med vores pakke, hvilket de ikke har!
Vi ringer derfor til GLS kundeservice for at få en afklaring herpå. Vi får at vide af GLS Kundeservice, at der er sket en fejl, og at chaufføren, ifølge hans GPS, ikke har været forbi vores adresse. Vi har betalt 59 kr. for hjemmelevering - en ydelse vi ikke fik!
Nu skal vi selv hente vores pakke i GLS pakkeboks, hvilket vi kunne have fået tilsendt gratis. Og nej, vi får heller ikke pengene retur. Det er under al kritik og noget værre svineri!

11. april 2020

GLS i kaos

GLS i kaos - har ikke folk til at køre ud.

Meget mærkeligt firma...I så nu hvor der er masser af pakker og folk man kan ansætte.

3. april 2020

Dårlig service

Vi er hjemme 3 mennesker hele dagen pga lockdown af Danmark, GLS skriver her til aften at de har forsøgt at aflevere en pakke men ikke har kunne træffe nogen.
De har tydeligvis ikke forsøgt at ringe på.

30. marts 2020

Få en automatisk besked fra jer om at…

Få en automatisk besked fra jer om at GLS har forsøgt at aflev. Pakke på min adresse, men jeg var ikke hjemme!
Guess what, som næsten alle andre i DK - er jeg hjemme.. Og, ikke et bib fra jer på ringeklokken🙄
LAD VÆRE MED AT BRUGE ET AUTOMATISK STANDARD SVAR I DISSE TIDER.
IKKE OKAY, DÅRLIG SERVICE

16. marts 2020

Fik oplyst at en pakke ville blive…

Fik oplyst at en pakke ville blive leveret på min adresse idag den 15.01.20. Var hjemme hele dagen. Observerede GLS-bilen på nærliggende vej kl. 14. Men modtog ingen pakke. Har senere fra afsender fået oplyst, at den er leveret på nærliggende pakkeshop.
Ingen orientering herom fra GLS.
Elendig service.

15. januar 2020

Dårlig service!

Jeg fik sendt en pakke fra Jylland D2/1-20 denne burde være fremme 3/1-20 det kom den ikke.
GLS skriver 2/1-20 at nogle pakker ikke er nået med denne dato, og at de beklager ulejligheden, så tænker jeg at den helt sikkert kommer med D3/1, så jeg har pakken 4/1-20 men nej, jeg har fået pakker fra tre forskellige distributioner, de eneste pakker der altid er usikre er dem der bliver leveret af GLS, de lever ikke op til hvad de lover, GLS er en useriøs forretning i min optik.

5. januar 2020

Ikke hjemme?

Ikke hjemme?

Det er snart den eneste besked jeg får fra jer, hvor jeg efterfølgende kan hente den i en butik, selvom jeg har været hjemme.
Kom nu ind i kampen.

3. januar 2020

GLS er gode hvis man vil hente i en…

GLS er gode hvis man vil hente i en PakkeShop.. Men når man betaler for at få det leveret på adressen, får man åbenbart den samme besked, “Der var ingen på adressen”
Får så kontakt til kundeservice, nummeret er godt gemt på deres hjemmeside, der kunne fortælle at chaufføren havde været 2 gader længere henne?!? Hvorfor det, vejen hedder noget andet!!

Så fik lige spildt 4 timer med at vente, nu kan jeg så få pakken efter nytår, eller gå med i pakkeshoppen, en løsning jeg i første omgang havde fravalgt, hvis jeg vil have mit tøj til nytår..

30. december 2019

Mangel på levering og service

Modtog kl. 11:23 d.d. en sms med teksten om, at GLS desværre ikke kunne levere min pakke (et julegaveindkøb), og at jeg kunne gå ind på nylevering.gls.dk for at aftale en ny leveringsdag. Derinde finder jeg følgende status-opdateringer:

21/12/19 07.34
Din pakke forventes at blive leveret i løbet af dagen.

21/12/19 11.21
Vi har forsøgt at levere din pakke, men traf ikke nogen på adressen. Vi har enten lagt en seddel eller sendt en sms/mail, hvor du kan se det videre forløb. Danmark Taastrup

21/12/19 12.17
Din pakke er ved udleveringsdepotet. Den kunne ikke leveres da ingen var hjemme. Danmark Taastrup

Som i tilfældet med så mange af de andre anmeldelser herinde, var jeg hjemme på de angivne tidspunkter. Jeg betalte sågar 101 kroner for ekspreslevering, således at pakken kunne modtages inden jul - hvilket nu (næsten) kan udelukkes.

Derudover er der på nuværende tidspunkt hverken mulighed for at finde en ny tid via den angivne hjemmeside eller at ringe til dem, da deres kundeservice holder lukket.

Den udeblevne udbringen kan jeg, jf. de mange tidligere tilsvarende anmeldelser, desværre kun anse for at være afledt af dovenskab og negligeren af god service. I tilfælde af, at min pakke ikke ankommer til min adresse i løbet af den kommende mandag (sidste dag inden jul), vil der gå lang tid før jeg nogensinde selv vil benytte mig af GLS igen - eller for den sags skyld anbefale andre at bruge dem.

21. december 2019

Er super tilfreds med GLS

Er super tilfreds med GLS.👍🏼 Handler ofte online og har vidst aldrig oplevet noget negativt med GLS og så er de altid hurtige til at levere.

18. december 2019

Er så træt af GLS og deres mangel på…

Er så træt af GLS og deres mangel på service. 9 ud at 10 gange hvor jeg bestiller og BETALER for hjemme levering. Får jeg en sms om at de ikke kunne træffe nogen hjemme og derfor har afleveret min pakke i en PakkeShop. Men de har ALDRIG været i nærheden af min adresse. Jeg har hver eneste gang været hjemme hele dagen. Men det er jo klart nemmere for chaufføren bare at læsse det hele af ét sted. Måske de skulle få ansat noget ordentligt personale!

14. december 2019

GLS GLEMT LEVEET SENER

GLS GLEMT LEVEET SENER

vi skulle a en pakke torsdag mellem. 9.30. Og 12.30

Det bliv så udsat. Til fredag. Det er så okay. Fredag var der besked på de måtte stille pakken ved døren.

Men nej selv det kunne de ikke klare pakken er kørt i en PakkeShop hvor jeg selv skal hente den selv om jeg har betalt for at få den lever ellers kan jeg igen vente på den skal komme. Deres service minder om post nord.
Så få ikke sendt med GLS. SELVVOM DU BETALER FOR DET SKAL DU SELV HENTE DIN PAKKE

13. december 2019

GLS kører som død og h......

GLS kører som død og h....... De bakker ned af min indkørsel med fuld fart hver gang. Selv naboerne kommenterer det. Jeg har flere gange bedt dem køre forsigtig, da de kan ramme børn og dyr, men det hjælper ikke. I dag smadrede de et træ hos mig, ved at bakke med fuld fart ind i det. Chaufføren sagde ikke engang undskyld. Mon ikke der bliver problemer med at få det erstattet.

9. december 2019

Jeg bestilte en pakke til at blive…

Jeg bestilte en pakke til at blive leveret hjem til mig, men så skriver GLS at de har forsøgt at levere min pakke, men at der ikke var nogen hjemme.
Dette er ikke rigtigt, da jeg var hjemme hele dagen... Det er 2. gang det nu sker og håber ikke der bliver en 3. gang.

9. december 2019

Dokumentfalsk .....

Modtager besked om at pakken er leveret på adressen - og at der er underskrift.

Dette er ikke tilfældet. Ved telefonisk henvendelse til “jonas” på kundeservice - kan han fortælle at der er sket en fejl, og pakken er leveret et andet sted. ‘

Grundlæggende stærkt utilfredsstillende - og ved at hævde i deres bekræftelse på levering, at der er underskrift så er det grundlæggende et brud på straffelovens § 171 og §172 (dokumentfalsk)( - derudover viser det vist, at der ikke er helt så meget styr på deres IT systemer......

Er pakken ikke retur på min min adresse senest mandag - kommer der en politianmeldelse.

6. december 2019

Igen har jeg siddet forgæves og ventet…

Igen har jeg siddet forgæves og ventet på en pakke fra GLS. Der har ikke været nogen på min matrikel for at aflevere pakken, de har til gengæld fundet en pakkeshop i min nabo kommune hvor jeg kan afhente pakken. For det ikke skal være løgn vasker de hænder og fortæller mig jeg kan ringe til afsenderen hvis jeg har indsigelser.. hvor herre bevares!

19. november 2019