Vi har fejlmeldt fiberboksen fra Global Connect for 8 dage siden, da Yousee konstaterede, at fejlen lå hos Global Connect. Efter utallige henvendelser (mail, opringninger) er intet sket. Firmaet henvi... Se mere
Dette er desværre ikke et firma, hvor man kan stole på nogen rimelighed, hverken i kundeservice, handelsbetingelser eller priser. Mit råd er at læse ALLE betingelser GRUNDIGT igennem før en aftale in... Se mere
Fuldstændig vanvittigt at skule betale en faktura FØR de vil sætte arbejdet igang. Vi skal have flyttet en fiberboks der er sat forkertt op ved etablering af aftalen, der godt nok er indgået af ejer... Se mere
GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Bliv en del af et stærkt, sikkert og hurtigt netværk, og få adgang til markedsledende løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, IT-outsourcing og datakommunikation.
Havneholmen 6 , 2450, København SV, Danmark
- www.globalconnect.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Nul stjerner
Nul stjerner! Super dårlig oplevelse med Globalconnect!
Købte fibernet gennem Waoo. Installering forløber helt fint. Da jeg får en mail fra Waoo om at min forbindelse er online, kan jeg ikke få det til at virke. Jeg prøver alverdens ting for at få det op at køre og kontakter waoo for at få hjælp, men de kan ikke hjælpe og henviser til global Connect. Dagen efter får jeg en mail fra globalconnect om at de bliver nødt til at udskyde min forbindelse i 2 måneder. Dette sker gentagne gange - at Waoo skriver, at nu er jeg online og globalconnect udsætter forbindelsen med nogle måneder. Det undrer mig, at der er så dårlig kommunikation imellem Waoo og GC at de konstant sender modstridende mails, det er simpelthen så dårlig forretningsførelse.
Hver gang er jeg nødt til at ringe til min internet udbyder og bede dem udskyde min opsigelse.
Efter ca 1 år med konstant udskydelser fra GC vælger jeg at opsige min aftale. Jeg har snakket med en beboer på vejen ved siden af og de har indtil videre ventet i næsten 2 år på at få forbindelse, så jeg kan godt se hvor det bærer henad.
Jeg bliver bedt om at betale for installeringen, da jeg ikke har haft internet i det halve år, den gratis installation kræver. Jeg afviser pure at betale, da GC ikke har holdt deres del af aftalen og pointerer at jeg ville have haft internet i over et halvt år, hvis de rent faktisk havde holdt hvad de lovede. De går med til at annullere aftalen. Det er ca 4 måneder siden og jeg modtager stadig mails om at jeg nu er online - og jeg bor ikke engang på adressen mere….
Umuligt af få dem til at stoppe
Har haft en aftale med dem for over 1 år siden.
På trods af at aftalen er opsagt, bliver de ved at at sende fakturaer og rykkere. Hver gang bliver der sendt besked tilbage om at aftalen er opsagt og at de skal stoppe. Men nej. Hold jer langt væk.
Gå langt uden om GlobalConnect Danmark
I sommeren 2022 blev jeg syg med stress og der var kun en vej for at blive rask og der var at lukke min forretning.
Dette sket i midten af august 2022 hvor jeg sende en mail og opsiger vores abn. hos GC. Men så i slutning af 2024 modtaget jeg en opgørelse fra GC hvor de så forlanger betaling for abn. For perioden indtil nu i 2025.
Jeg godkender ikke denne faktura og sagen går videre til Civilretten hvor vi afholder et tlf møde i marts 2025 og deres advokat påstår at jeg ikke har opsagt vores abn. Da GC ikke har modtaget en mail fra mig. Jeg for en frist for at finde bevis på mit udsagn, inden vi afslutter forklare jeg at jeg ikke har adgang til den brugte mail da alt er lukket ned.
I dag den 2 juni 2025 har vi så haft endnu et tlf møde civilretten og GC og de starter med at sige jeg jo ikke har indsendt den mail (som jeg ikke havde adgang til) så derfor skal jeg betale for 3 års forbrug af deres net. Selv om jeg har indsendt beviser på at den nye ejer af bygning har fået installeret internet fra GC i staten af 2023 og at der er nogen som afmonteret det modem som blev monteret af GC til mig.
Så pas godt på jer selv hvis I vælgere at handle med GC for de snyder jer og de vælger altså ikke send faktura / rykker men en direkte inkasso efter 3 år🤢🤮🤢 og Civilretten giver dem ret i at dette er vejen frem så for gud skyld hold jer væk GC de siger bare 🖕🏼Dig du er bare vores kunde så bare betal selv om du ikke har brugt vores data ej heller haft adgang til det🫵 din tåbe🤬
Global connect har selv gravet deres…
Global connect har selv gravet deres eget kabel over. Så nu er vi uden internet. Der er en aftale med vores internet udbyder at det kan tage op til 10 dage før nogen kigger på det.
Det er uacceptabelt i 2025, hvor alt i hjemmet bruger internet. Må overveje at gå tilbage til det gamle kobber
Man kan jo ikke give nul stjerner...
Man kan ikke give nul stjerner... det er som om, Global Connect slet ikke forstår hvor sårbart det er, når folk mister deres internet. Min udbyder har fejlmeldt min sag, og jeg får at vide, at jeg lever på Global Connects nåde I 3 DAGE, før jeg kan forvente at høre fra en tekniker. Det er respektløst.
Har nu været uden internet i 5 dage og…
Har nu været uden internet i 5 dage og Fastspeed har fejlmeldt til Globalconnect. Har ringet ind adskillige gange og får samme besked…”teknikeren vil kontakte dig”….og intet sker
Installering af fibernet, Global Connect meget professionelt
Global Connect har installeret fibernet i vores område. Al installering forgik meget professionel. Teknikeren kom som aftalt, der blev meget hurtigt lagt rør og fiber ned i vejen, fliser genetableret med det samme. Senere blev fiberen monteret i boxen udenfor, selv flisen havde de skåret til, så der var plads til kablet. Selvom de kun skulle arbejde udenfor ens hjem, ringede de pænt på døren og sagde de gik udenfor.
Det varer ikke længe før vi bliver tilsluttet, så må vi se om forbindelsen er lige så professionel som installeringen.
Jeg har været kunde hos GlobalConnect i…
Jeg har været kunde hos GlobalConnect i over 10 år og betaler en kvartalsregning på xxx kr. Jeg har gang på gang forsøgt at få en løsning på de konstante prisstigninger, men år efter år stiger prisen uden nogen som helst forståelse fra jeres side. Efter lang tid og utallige opkald blev jeg endelig rådgivet af en sælger om, at jeg kunne opsige mit abonnement og tegne et nyt, fordi nye kunder får en lavere pris. Men som eksisterende kunde kan jeg åbenbart ikke få ændret min pris – medmindre jeg opretter et nyt abonnement. Det virker, som om I bare prøver at sælge mig noget nyt, uden at tage ansvar for de gamle kunder!
Jeg afslog dette tilbud og bad om at få kontakt med en leder. Og hvad sker der? Absolut ingenting! Der er ikke blevet fulgt op på min sag, selvom jeg har bedt om at blive kontaktet adskillige gange. Hver gang der har været opfølgning på regninger, har jeg betalt uden problemer, efter jeg har undladt da jeg tænker en ville kontakte mig – men ingen har haft decency nok til at vende tilbage og løse problemerne. Det er simpelthen alt for useriøst!
Jeg vil stærkt fraråde andre at bruge jeres tjenester. Jeg bliver kun hængende, fordi der ikke er andre udbydere for mig i øjeblikket. Derfor får I kun én stjerne – en stjerne, I på ingen måde fortjener.
Det er lige til Kontant. Skidtet virker ikke
TV programmet Konstant burde undersøge Global Connect for den er helt gal. Ingen internet forbindelse overhovedet. Ingen kontakt / ingenting. Vi har betalt kr 8000 for fiber installation men det virker ikke. Penge ud af vinduet.
BONDEFANGERI + D Y R T + D Å R L I G T + SKULT BINDING
LEVERINGEN =
Bestiller internet 1 april
Levering sker så 48 dage senere
DET LEVEREDE INTERNET = CHOKERENDE DÅRLIGT
PRISEN= BONDEFANGERI
43.516,96 kr./årligt Prisen lever på ingen måde op med det leverede. En mobil bredbånd til 4.800 årligt fra 3.dk er ligeså effektiv
OPSIGELSEN = SKJULT BINDING PÅ 24 MÅNEDER
Hurtigt internet, overholdte aftaler, godt resultat
Jeg har ikke en finger at sætte på behandlingen fra Tem og Global Connect, ifm. etablering af fibernet i vores boligforening. Vores internet er meget hurtigere og mere stabilt, abonnementerne er billigere end hvis f.eks. TDC havde leveret forbindelsen, og selve installationen foregik ordentligt og med respekt for at det skulle gøres pænt, både i opgange og individuelle lejligheder.
Vi har endnu ikke haft behov for deres support, da vi ikke har haft et nedbrud (der var deres fejl) i de 2 år vi har haft dem.
Dårlig oplevelse, dårlig service
Vi flyttet i nyt hus i september. Der var ikke lagt fiber ind, hvilket vi bestilte og hurtigt betalte for at få gjort.
Vi hører ikke noget fra sept.- december, hvor de pludselig angiver og er meget vedholdende om at der ER ført fibernet til huset, trods vores mange protester.
I medio december dukker der en mand op der liiiige vil tilslutte boksen, og hurtigt konstaterer at der ikke er lagt fiber ind. Han kørte igen og siden har vi ikke hørt en lyd. Meget dårlig oplevelse og dårlig service. Dybt utilfreds.
Hvorfor skal det tage så lang tid?
Har fået ordrebekræftelse den 6 august. Har måttet rykke for montering af boks og fiber er ikke lagt ind endnu den 28. november. Det sidste jeg har hørt er at entreprenøren kommer den 12 december?
-meget frustrerende proces at nogen har monopol på levering af fiber og kunden kun kan vente
Boks opsat, ikke tilsluttet efter mange måneder!
Vi har løbende ventede på at få tilsluttet vores fiber.
Føringsrør er trukket fra vejen og ind, boksen er sat op.
Så vi venter kun på at fiberen bliver trukket i røret og til sidst blive tilsluttet.
I juni blev I lovet levering i august og det skete ikke. Uden nogle tilbagemeldinger.
Vi har løbende blevet lovet ny dato for levering og sidste tilbagemelding var 1. November, intet er stadig ikke sket.
I vores grundejerforening ved jeg der er flere der er i samme situation!
Har i dag 22/11 2024 rykket igen og afventer svar, spændt på hvornår jeg høre noget, hvad jeg hørere og ikke mindst hvornår vi bliver tilsluttet.
Hilsen en tålmodig kunde.
Nu: De har lige fået svar at det bliver i december (dog uden de skriver årstal😂)
Har bedt om at få flyttet fiberboksen…
Har bedt om at få flyttet fiberboksen da den sidder et dårligt sted og blokerer for noget vedligeholdelse arbejde
Første besked var efter at have jagtet et svar at de ikke kunne flytte til en anden etage , efter at have fundet et nyt sted. Venter jeg nu på om de kan flytte den
Forespørgsler på hvad der er muligt bliver ikke besvaret og alle forespørgsler hvis man endelig kommer igennem henvises til at de ikke har hørt tilbage fra deres leverandører i flere måneder
Hvis det er muligt er det et firma man skal holde sig langt væk fra
Fantastisk oplevelse med GlobalConnect!
Vi har været utrolig tilfredse med vores samarbejde med GlobalConnect. Vi har lokationer i flere nordiske lande samt i Tyskland, og det er en kæmpe fordel at have en pålidelig leverandør, hvor nettet bare fungerer – uden nedetid, uanset hvor vi er.
Supporten er også helt i top, og det er særligt en fornøjelse at have en key account manager som Philip M., der altid er klar til at hjælpe os, især når vi udvider vores forretning og skal bruge forbindelse hurtigt. Jeg er enormt tryg ved at anbefale vores slutkunder en forbindelse hos GC!
Kan varmt anbefales!
Virkelig virkelig virkelig dårlig…
Virkelig virkelig virkelig dårlig service.
Vi har i to år gået og ventet på at få skudt fiber ind, og nu melder de tilbage at det ikke kan lade sig gøre uden at vi skal betale en masse omkostninger,
Hold jer langt væk fra dem, de er fup og svindler.
LocalConnect cirkus
- Vi kan ikke stole på GlobalConnect, hverken via skriftlig eller mundtlig kommunikation.
- Vi har taget dem I at lyve mindst én gang.
- De har fra start ikke overholdt tidsplaner, de svarer ikke på henvendelser.
- De prøvede at presse os ti lat betale kr. 5000,- i opstartsomkostninger, men frafaldt det da vi ikke ville betale deres dækningsbidrag.
- De leverer ikke hvad de skrev i kontrakten.
- Hele deres attitude fra salg, til kundeservice og op igennem organisationen er ligegyldighed (de har ikke gjort noget for at modbevise dette.)
- Hos GlobalConnect kan du få en dedikeret ip kablet forbindelse til kr. 1598,- men hos TDC kan du få en dedikeret ip trådløs 5G forbindelse til mindre end kr.500,-
- Pas på deres bindingscirkus med op til 36 måneders binding.
Prismatchede på fiber til erhverv
Prismatchede på fiber til erhverv. Så langt så godt
Fuldstændigt håbløst firma
Fuldstændigt håbløst firma. Hvordan kan YouSee bruge dem som samarbejdspartnere? GC er ikke værdigt at samarbejde med. Brug aldrig Global Connect. Vi har nu oplevet at være uden forbindelse sammenlagt i over 10 dage.