GlobalConnect Danmark Anmeldelser

1,6

Vi har fejlmeldt fiberboksen fra Global Connect for 8 dage siden, da Yousee konstaterede, at fejlen lå hos Global Connect. Efter utallige henvendelser (mail, opringninger) er intet sket. Firmaet henvi... Se mere

Global Connect har installeret fibernet i vores område. Al installering forgik meget professionel. Teknikeren kom som aftalt, der blev meget hurtigt lagt rør og fiber ned i vejen, fliser genetableret... Se mere

Dette er desværre ikke et firma, hvor man kan stole på nogen rimelighed, hverken i kundeservice, handelsbetingelser eller priser. Mit råd er at læse ALLE betingelser GRUNDIGT igennem før en aftale in... Se mere

Fuldstændig vanvittigt at skule betale en faktura FØR de vil sætte arbejdet igang. Vi skal have flyttet en fiberboks der er sat forkertt op ved etablering af aftalen, der godt nok er indgået af ejer... Se mere

1. Internetserviceudbyder

GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Bliv en del af et stærkt, sikkert og hurtigt netværk, og få adgang til markedsledende løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, IT-outsourcing og datakommunikation.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

26 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk samarbejde

Hey GlobalConnect

Tak for en god dialog og et god samarbejde.

Alene det at man kunne låne et mobilt-internet indtil vores fiber-forbindelse var oppe og kører - Gjorde det utroligt meget lettere for os.

Dialogen sammen med Philip Goetz Majgaard har været super og dejligt at man bliver lyttet til hele vejen igennem.

Så mange tak herfra

21. februar 2023

Hej Martin

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Mange hilsner,
Cecilie, GlobalConnect

Rigtig god service og kommunikation…

Rigtig god service og kommunikation hele vejen igennem. Derudover kunne vi gratis låne mobilt bredbånd indtil fiberforbindelsen var oppe at køre.

1. marts 2023

Kære Troels

Tak for den fine anmeldelse, godt at alt forløb som det skulle.

Fiber til 2 caféer

Jeg stod for at få leveret fiber til 2 caféer. Der var bump på vejen med at gravearbejdet var mere kompliceret end antaget, men det blev løst og der var altid god service fra Philip når der blev ringet ind.

23. februar 2023

Hej Jensen

Tusind tak for de 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at problemerne blev løst, og at Philip kunne hjælpe jer undervejs.

Klar anbefaling af GlobalConnect

Tidsplanen blev overholdt og i mellemtiden kunne vi uden beregning låne et mobilt bredbånd.
Der har gennem hele forløbet været en god opfølgning via mails.
Herudover har jeg flere gange haft kontakt med Philip Majgaard, som har leveret en fantastisk service. Meget imødekommende, venlig, forstående og hjælpsom.
En rigtig god oplevelse hos GlobalConnect. Kan helt sikkert anbefale dem.

29. januar 2023

Hej Jane

Tak for den fine anmeldelse og ikke mindst de flotte ord til Philip. Dem giver jeg videre.

Cecilie, GlobalConnect

Globalconnect har instaleret internet…

Globalconnect har instaleret internet i mit firma det har været en rigtig god oplevelse, og det funger fuldt tilfredsstillende, desuden vi haft Philip Goetz Majgaard
som kontakt person, han har været super sød og meget hjælpsom
mvh Laulo

19. december 2022

Hej Laulo

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på og glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Cecilie, GlobalConnect

Sublimt internet i et år

Kære GlobalConnect.
Tak for at levere sublimt internet til vores workspace i indre København i et års tid. Efter 12 måneder var vi nødt til at flytte, og det praktiske omkring nedlukningen blev behandlet virkelig fint af flinke medarbejdere og efter den indgåede aftale. Jeg kan klart anbefale GlobalConnect :D.

19. februar 2023

Kære Lars

Tak for den flotte anmeldelse, dejligt at høre at alt forløb som det skulle.

Cecilie, GlobalConnect

Brug ikke Global Connect!

Jeg vil gerne advare alle om at bruge Global Connect for magen til forfærdeligt firma skal man godt nok lede længe efter... Jeg bestilte for 3 måneder siden og jeg har stadigvæk til gode at få en leveringsdato fra dem. Har forgæves at prøve at ringe eller skrive til dem, men der er fuldstændig radiotavshed. Hvis du søger en bredbåndsleverandør, så gå langt forbi Global Connect.

9. februar 2023

Hej Tonni

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med forløbet. Jeg kan forstå, at du har været i kontakt med vores leveranceteam i sidste uge. Jeg har netop tjekket med dem, og de arbejder på din sag. De kontakter dig hurtigst muligt med en status på leverancen.

Cecilie, GlobalConnect

De fortjener ikke den ene stjerne…

De fortjener ikke den ene stjerne, jeg tvinges til at give dem. (På vegne af min arbejdsplads.)
Vi har haft Global Connect i flere år uden problemer. I sommers ønskede vi at opjustere vores forbindelse til dobbelt hastighed... Så startede mareridtet.
De har ikke styr på det arbejde, de selv udfører. Vores hastighed har nu kørt på det halve af vores oprindelige hastighed i 2 måneder. Vi fejlmelder - de siger de gør noget, som vi skal teste... Der sker dog ingen ændringer på hastigheden. Vi faktureres forkert. Vi faktureres ekstra. De krediterer forkert...
Der er nærmest ingen reaktion på vores henvendelser, vores Account Manager sender indimellem en mail igennem med obligatorisk smiley og lovning på bedring, men det sker ikke...
De sender tilbud og gentegning på forbindelser, der ikke stemmer overens med vores. Der er med andre ord ikke styr på NOGET SOM HELST.
Vi har forsøgt at nå igennem ad flere veje. Vi når aldrig frem til nogen, der tager ansvar.

22. januar 2023

Kære Jane

Vi er rigtig kede af at høre, at et ellers godt samarbejde er løbet ind i problemer. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan få det løst. Du må gerne sende mig kontaktoplysninger og firmainfo på digital@globalconnect.dk.

Cecilie, GlobalConnect

Jeg har da fået halvdelen af de lovede…

Jeg har da fået halvdelen af de lovede 200Mbps
Prisen er HELT væk... 1650 DKK/md?!
KAM ved ikke hvilken løsning eller opsigelse vi har, og henviser til cm(a)globalconnect.dk - som trods alt reagerede efter fire timer, hvilket er ok... - som det eneste...
Opsigelsen er 2 år, så tak for en fesen omgang... - utroligt at de kan drive virksomhed...
Jeg er meget ked af at jeg ikke tjekkede Trustpilot først... :(

19. januar 2023

Kære Bo

Jeg vil gerne hjælpe, men har til det formål brug for lidt oplysninger. Vil du sende mig kontaktoplysninger og firmainfo på digital@globalconnect.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Cecilie, GlobalConnect

Vi er ikke synderligt imponerede af…

Vi er ikke synderligt imponerede af Global Connect.
Hvis du ønsker dårlig support, lang ventetid på levering og falske løfter - så skal du bare bruge Global Connect.

Vi har nu haft to kontrakter med jer i forbindelse med nogle projekter, hvor fiber skulle etableres til arbejdspladser.
Sælger lover og lover en masse ting, og man kan sagtens lave en kontrakt, der holder 12 måneder og herefter udløber - da projektet herefter lukkede ned, var det vigtigt for os, at vi ikke blev hængt på flere år. Det viste sig så senere ikke at være tilfældet, da sælgeren pludselig ikke længere arbejdede hos Global Connect og derfor mente de ikke, at denne aftale fandtes. Vi kunne derfor først opsige med 3 måneders varsel fra næste måned. Fair nok... Bare virkelig dårlig service, når vi har haft to løbende kontrakter samt betalt en ret stor sum for opsætning af 2 x fiber forbindelser - hvoraf det viste sig, at den ene allerede eksisterede og at Global Connect faktisk ikke skulle etablere - men vi fik da lov at betale de 35.000,- ex moms alligevel....! (dvs. 35.000,- x 2)
Selvom kontrakterne er opsagt modtager vi stadig fakturaer fra firmaet, og der er absolut ingen kontakt til dem længere - det virker meget troværdigt...

14. december 2022

Besvarelse fra GlobalConnect Danmark

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. Jeg vil rigtig gerne undersøge sagen nærmere, men har til det formål brug for lidt flere oplysninger. Vil du sende kontaktoplysninger og firmainfo på digital@globalconnect.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Cecilie, GlobalConnect

Global Connect, ingen connect.

Global Connect skriver på deres side "Kom med på markedets stærkeste netværk".

Det er så verdens største joke, man får ikke den forbindelse man betaler for, på en 10 GigaBit forbindelse skal man være heldig at den lige komme over 1 GigaBit, og så oven i købet går forbindelsen ned jævnligt, hold jer langt væk.

13. december 2022

FLERE FEJL. De gør ingen ting.

Global Connect har påkørt et helt nyt stakit i maj måned i forbindelse med nedgravning af Fiber.
En måned senere stadig uden fiber og gravet et dræn over.
Fiber leveret 4 måneder for sent i forhold til kontrakten.
Ingen af fejlene er blevet rettet.
Jeg har rykket rigtig mange gange. Får ingen svar. 😔

1. september 2022

Dårlige forbindelse og dårlig kundeservice.

Deres kundeservice sejler og de virker til at være fuldstændig ligegalde med deres kunder.

Du bliver kastet rundt mellem deres forskellige afdelinger og personer i kundeservice. De siger alle sammen noget forskelligt, der i sidste ende går udover kundeoplevelsen.

Rigtig rigtig træls og dårlig service. Kunne de få nulstjerner havde de fået det, da deres forbindelser i øvrigt også er utroligt ustabile...

24. oktober 2022

Er jeres kunder ikke værd at levere til? eller bare svare tilbage?

Har virkelig svært ved at forstå jeres forretningsmodel?

Hvordan kan I som firma retfærdiggøre at en eksisterende kunde, i dette tilfælde, et special bosted/skole for skønne autister, som i forvejen ikke har det super let i hverdagen syltes på den mest grove måde!!! Hastighedforøgelsen er ULTRA vigtig for dem og en STOR ting i deres liv.

Situationen er at bostedet/skolen bestiller en højere fiber forbindelse, som I oplyser I kan levere, hvorefter bestillingen lægges hos jer. Bostedet ringer til jer ca. hver uge i juni, juli, august og nu september, men på intet tidspunkt bliver hastigheden skrut op og end ikke et leveringstidspunkt kan I oplyse! Ved hver henvendelse til jer beklages der, henvises til sagen ikke ligger rigtig i jeres system, der henvises til andre kollegaer, der henvises til div. chefer som skal ind over sagen osv, hvorefter man vil vende tilbage med en dato for hvornår hastigheden kan sætte op. I ringer dog ALDRIG tilbage og næste gang der ringes er ordlyden den samme.

Står tilbage med en fornemmelse af at I er helt ligeglade med jeres kunder eller også ser I disse autister som mindre vigtige kunder som kan være "ligegyldige". Det MÅ da være en fejl, men vi har ikke brug for beklagelse nr. 1.000.000 fra jer. Vi har brug for at I får den hastighed sat op som blev bestilt før sommerferien eller som minimum kommer med en dato til os for hvornår det sker.

Er det for meget at forlange af en kunde hos jer?

Nu ved jeg ikke om i selv har autister i jeres familier, men jeg kan godt love jer for at det er helt umulig at forklare dette forløb til en autist som lever i en ofte sort/hvid verden, ja faktisk er det også MEGET svært for mig selv som ikke autist at forstå.

Ser frem til et konstruktiv svar fra jer?

1. juni 2022

hvis man kunne

hvis man kunne, havde i slet ikke fået en stjerne.
Det er sjovt hvor nemt det er at komme i kontakt med jer, når i vil sælge jeres produkt (jeg havde 5 mistede opkald fra den samme sælger hver dag ind til min kollega desværre indgik aftale med jer), men så snart man har problemer med forbindelsen eller vil opsige abonnementet, så er historien en helt anden. Det virker mest af alt som et stort fusk.
Jeg kan ikke anbefale Global Connect til andre firmaer medmindre man er interesseret i dårlig/ingen kundeservice eller mindset for service, fibernetværk, der ikke engang lever op til de 1 gbps, som man betaler for, eller opsigelse af abonnement; på trods af, at man har overholdt lovgivning og kontrakt, og opsagt en aftale med dem - så sender de stadig fakturaer for en forbindelse, der ikke længere er aktiv. Når man forsøger at ringe og få en forklaring på, hvorfor de stadig sender fakturaer, får man blot at vide, at den person, man indgik aftalen med og opsagde aftalen hos, ikke længere arbejder i firmaet og derfor er opsigelsen ikke længere gældende... Rent juridisk holder den ikke i retten, kære Global Connect. Men bare rolig - jeg gemmer mail korrespondancerne, for det her er da helt uacceptabelt.

29. august 2022

Det største tidsspilde jeg har oplevet…

Det største tidsspilde jeg har oplevet er da at bruge mine ressourcer på arbejdet på at kommunikere med Global Connect. Vi vidste fra starten vi skulle have en statisk IP adresse. En ret normal ting indenfor erhverv. Og en ting som jeg har købt privat og fået sat op indenfor en måned. Det tog Global Connect 6 måneder og det krævede meget korrespondence og kontakt samt udfyldelse af en papirformular. Undervejs skulle vores sag også eskaleres hvad end det betyder. Vi har i processen været nødt til betale en ekstern leverandør for at hjælpe og rådgive fordi Global Connect er så ringe at vi ofte har behov for uvildig rådgivning.

Spar jeres kostbare arbejdstid og vælg en anden leverandør.

10. juni 2022

Hej Daniel,

Vi arbejder hele tiden på forbedringer, så vi leverer den bedst mulige service.
Vi beklager, at du ikke var tilfreds i denne sag. Sagen tages videre, så vi kan lære af den.

Med venlig hilsen,
Magne

Den rigtige kundeprofil til GlobalConnect

Hvis du keder dig på dit arbejde og har masser af tid til dagligt at hænge i telefonen for at få kontakt med din internetleverandør, så
-Hvis du synes, at det er sjovt at tale i timevis med mennesker, som altid ender ud med at sige, at de desværre ikke kan gøre yderligere for dig og ikke ved, hvornår der kan gøres noget, så
-Hvis du synes, at det er i orden efter 10-15 opringninger til supporten at få at vide, at de selvfølgelig kan forsøge at ”escalere” sagen til deres chef, som måske /måske ikke kan gøre et eller andet, så
-Hvis du ser det som en personlig udfordring at samarbejde med amatøragtige leverandører, der aldrig kan give klar besked om nogetsomhelst, og som ikke er bekendt med begreber som hurtig service, professionel kvalitet og kundetilfredshed, så
Hvis du er lidt godtroende, er verdens mest tålmodige menneske, har masser af optimisme og har en aldrig svigtende humor (alene leverandørernes navne er hylende morsomme og udtrykker præcist det modsatte, af det man får hos dem) , så
-Hvis du kan undvære din internetforbindelse i ugevis og stadig tror på, at internetleverandøren nok skal få det hele til at virke igen engang i en ikke nærmere angivet fremtid, så
Ja, så har du præcist den profil, der kræves for at være kunde hos GLOBAL CONNECT. Som belønning vil du blive lukket ind i en uendelig labyrint af opdigtede historier, inkompetence, søforklaringer, halve sandheder og absolut ingen tegn på kundeservice og handling. Til gengæld vil du møde mange søde forstående mennesker, der vil sende dig videre rundt, og rundt og rundt i labyrinten. Målet er, at du til sidst vil blive så rundtosset, at du helt har glemt, at du har betalt mange penge for en internetforbindelse. Ja det kan også hurtigt ende med, at du helt glemmer, at internettet er opfundet og hvad det kan bruges.
Men hvis du derimod ønsker en dynamisk kundeservice, hurtig hjælp til problemløsning og et stabilt og velfungerende internet, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig at finde/bruge helt andre leverandører, der har fokus på professionalisme, kvalitet og kundetilfredshed
Og om lidt vil leverandøreren nok give standard svarene: at de beklager min dårlige oplevelse, at det er første gang de har oplevet det, at jeg havde handlet helt forkert og selv var skyld i problemet, at min sag var særlig uheldig/kompliceret, og at de har lært meget af den og ændret deres procedurer, så det ikke vil kunne ske igen. Ja I kender sikkert alle bortforklaringerne udenad.

30. maj 2022

Dybt useriøst firma

Dybt useriøst firma, hold jer væk de overholder ingen aftaler og virker fuldstændig ligegyldige overfor deres kunder.

15. marts 2022

Hej Saham,
Vi er kede af, at du har fået dette indtryk af os. Sådan ønsker vi ikke at fremstå.
Som virksomhed forsøger vi altid at yde vores bedste for vores kunder.
Hvis du kontakter os direkte på omc@globalconnect.dk, vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.
Med venlig hilsen Magne

Landevejs røvere

Landevejs røvere. Smarte 100 siders kontrakter og automatisk binding. Usympatisk og elendig service. Alle siger "jeg kan ikke gøre noget for dig". Køb et andet sted hvis du kan.

3. marts 2022

Hej Erik,

Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft.
Det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve os.

Vi arbejder altid på at forbedre vores kundeservice og vil tage dette videre.

Mvh,
Magne,
GlobalConnect

Elendig service

Elendig service, uærlige kontrakter og skyhøje priser for et produkt der ikke er i nærheden af det der er lovet. Fuldstændigt vanvittige bindingsperioder og trusler og advokater, hvis man protesterer. Gå uden om og hold dig langt væk. Det er voldtægt af dine penge.

16. februar 2022

Hej,

Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft.

Vi kan ikke kommentere din specifikke sag på grund af privatlivets fred.
Det er virkelig ikke den måde vi ønsker at vores kunder skal opleve os.
Vi arbejder altid på at forbedre vores kundeservice og vil tage dette videre.

Mvh,
Magne,