Vi var 5 personer, som kom kl 18.45 og fik at vide at der var ca 30 minutters ventetid på mad, da der kun er 1 kok i køkkenet. Vi bestilte 3 gange herregårdsbøf og 2 gange wienerschnitzel plus drikke... Se mere
Lækker mad og venlig betjening. Vi var 6 personer til stegt flæsk. Maden og betjeningen var helt i top. Der var rigtig god stemning i restauranten og vi kan klart anbefale Gjøl kro
Næsten en times ventetid på 2 stjerneskud, 2 røde pølser og lidt bløde pomfritter. Der var stort set ingen gæster og vejret var godt - det siger også lidt. Da der var gået ca 30min spurgte vi om d... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Stegte ål med kartofler.
Stegte ål med kartofler.
Kroen har i årtier været kendt for denne ret. Den nye forpagter lever 100 procent op til denne tradition, og jeg kan varmt anbefale at besøge kroen.
Sød og venlig betjening af personalet.
Vi bestilte fint og dyrt smørrebrød og…
Vi bestilte fint og dyrt smørrebrød og fik håndmadder, det er squ ikke tilfredsstillende.
Glad og venlig betjening
Glad og venlig betjening, lækkert mad og omgivelser👍🏻
De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger. Lækker og velsmagende frokost, og så i skønne og hyggelige omgivelser. Venlig betjening.
Svineri af værste skuffe at snyde ansatte
Gjøl Kro er en svindelvirksomhed der misbruger sine ansatte og lader dem arbejde uden løn. Magen til sindssyg forpagter skal man lede længe efter.
Aldrig oplevet noget lignende
Aldrig oplevet noget lignende. Ingen menukort. Ikke styr på noget, rigtig dårlig info fra tjener (elev). Fik musling istedet for helleflynder (som var hovedret iflg tjener) uden besked om noget, kom bare og satte det foran os. Nej tak. Kunne så få en bøf, som var rå. Blev sendt ud igen, stadig meget rød og ekstrem sej. Så gik vi, havde ikk lyst til at vente 12 min mere på noget der ekstra tilberet i microovn. (fik kun forret). Kommer der aldrig mere.
Har aldrig oplevet noget så ringe
Har aldrig oplevet noget så ringe, elendig mad, dårlig service, virkelig beskidt tjener, ulækre toiletter, ingen afrydning af forladte borde, over en times ventetid på frokost retter. Kommer der aldrig igen!!
Ikke særlig gode oplevelser
Vi sad og ventede en time på vores mad.
Dårlig services & dårlig mad.
Det hele starter med jeg ringer og bestiller bord dagen før vi skal prøve deres monster burger, da vi kommer på dagen efter var der intet der tydet på der var noteret at der var bestilt bord til os, så ejeren kommer ud og undskylder med de mangler 3 personaler nede pga tømmermænd så vi venter knap 40 min på der er et bord klar til os. Der går yderligere 1 time før vi for vores mad, pludselig kommer der en dame med barn på maven og spørger efter hvad vi vil have og drikke og det ender med der er 2 der ikke for deres drikkevare til maden. Monster burgeren er ikke med den ostesovs som på Facebook billeder og bøfferne der var i var så rå de var kun lige brunet af kortvarig. Da vi er 2 der skal betale kontant ender den ene af os med 1 kr og 2 kr og sidste mand med 30 50 øre og det skal siges vi skulle have sølle 15 kr tilbage begge 2, da de ingen penge har og give tilbage med. Første og sidste gang vi kommer der.
Dyrt og uprofessionelt
Dyrt, dyrt, dyrt. Alt på det lille menukort er ekstrem dyrt.
Der bliver ikke spurgt hvordan ens bøf skal steges, meget lidt bliver serveret, var ikke mæt da vi forlod kroen. Ekstrem dårlig servering. Ekstrem dårlig oprydning. Der var flere borde som stod med brugte tallerkner, tomme flasker mm. Det er som at få serveret mad i en privat bolig hvor familie, venner hygger sig højlydt i nærheden. Højlydt snak fra køkken fandt også sted. Meget uprofessionelt hele vejen igennem. Jeg anbefaler helt klart man tager en hot dog i steden for den oplevelse man får på Gjøl Kro. Kommer ikke der mere, sørgeligt
Mad der gør glad
Super super lækker mad. Kokken giver den virkelig gas. En kæmpe oplevelse for smagsløgene og det går lige i hjertet.
Gjøl kro er virkelig et besøg vær ♥️
Fed oplevelse med mad lavet fra bunden…
Fed oplevelse med mad lavet fra bunden 4 retter med vin menu . Super aften med smage af høj kvalitet og god service Vi kommer igen ♥️
fantastisk test menu
Vi var taget ud på kroen for at fejre…
Vi var taget ud på kroen for at fejre min fødselsdag, vi bliver vist hen til vores bord af en elev på stedet, hvorefter vi får vores menukort. Vi finder så ud af hvad vi skal have, vi er 4 personer og 2 skal starte med en let forret. Ventetiden er 1 time og 15 min på denne forret, og da de så er færdige venter vi yderligere 45 min på den hovedret vi bestilte fra starten. Hvilket vi var super trætte af. Ikke nok med det på menukortet stod der forskellige ting som var med retterne, da retterne så kom spurgte vi så hvorfor der ikke var det på retten som der fremgik på menuen, så fik vi afvide at de er ved at lave nyt menukort så det er ikke alle ting de har. Det er sku dårlig stil, man kan ikke åbne en kro med et menukort hvor man ikke har alle retter eller de er justeret ned feks der stod muslinger på kortet på en forret men der den kom var der ingen muslinger.
Vi spurgte til sidst hvorfor det tog så lang tid, så sagde tjener eleven at de var ved at lave det nye menukort, ( det vil sige de bruger tid på at lave ny menukort mens de tilbereder vores mad) det sku for mærkeligt. Ikke nok med det så kom kokken og beklagede at vi havde ventet så længe, men så kom han med en ny forklaring hvir han sagde de havde haft supertravlt hele dagen, hvilket jeg ikke forstår da eleven startede med at sige at der ikke havde været noget at lave rigtigt og der vi var der var der os 4 og 3 unge mænd der skulle have en klmpe burger på tid…
Det er sidste gang jeg sætter mine ben på det sted
Luxus stjerneskud.
Sidder her på Gjøl kro og får superlækkert stjerneskud. Meget anderledes end andre stjerneskud vi har prøvet. Det er en oplevelse. Rigtig god . Store flotte rejer med en dejlig frisk smag ligesom den friske stegte rødspætte. Fik en fantastisk modtagelse af chefen Peter. Absolut et besøg værd. Vi kommer igen senere og vil smage de varme retter om aftenen. Tak. Venlig hilsen Kaj petersen. 🤞🤞👌🤗
Det var en rigtig hyggelig oplevelse
Det var en rigtig hyggelig oplevelse. Så god frokost.
Super lækker mad og god Service
Super lækker mad og god Service.
Det var tur vær.
Vildt aften på Gjøl Kro
Vildt aften på Gjøl Kro, med retter lavet af Masterchef kokke og krofatter selv og hans elev.
Super lækker oplevelse. 5 retter med Fantastiske smage sammensat og gode vine og special øl til hver ret. Var lidt skeptisk i starten. Men gik derfra mæt og tilfreds.
Helt fantastisk vildtaften
Helt fantastisk vildtaften, med skønne og særdeles velsmagende retter, samt dertil hørende vine. Super aften!!
Vildtaften
Temaaften - Vildt. Perfekt. Skøn mad. 5 retter lavet sf 5 forskellige kokke.