Gjensidige Anmeldelser

21.868

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 2.147 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunder fremhæver ofte den fremragende service og den hurtige, professionelle sagsbehandling. Mange sætter pris på de hurtige svartider, hvor de ofte modtager svar og henvisninger inden for kort tid. Personalet roses konsekvent for at være hjælpsomt, venligt og kompetent, hvilket gør interaktionerne behagelige og effektive. Dog nævnte nogle kunder problemer med indledende kontakt eller manglende opfølgning, oplevende forsinkelser eller uindfriede løfter. Enkelte påpegede begrænsninger i servicen, som et begrænset udvalg af specialister eller specifikke procedurer. Desuden følte nogle, at forsikringen ikke ydede den forventede dækning eller assistance.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, især den hurtige og professionelle ekspedition af... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af responstiden, hvor mange oplever hurtig respons og god service.... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kundeservice, hvor nogle kunder rapporterer hurtig, kvalificeret og... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kontakt tvetydig, da nogle anmeldere rapporterer om vanskeligheder med at komme igennem på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Der er hurtig svar tilbage. Hjælp ved tlf.opkald. Hurtig hjælp til mr scanning osv. Bagefter en opperation, er der bare ikke mulighed for at gøre brug af /dækker til professionel hjælp længe nok.... Se mere

Oplevelsen med Mavespecialisten var ikke god. Efter at være henvist til dem d 4/5 skete der ingenting før jeg selv henvendte mig til dem et par dage efter. Jeg kunne først får en konsultation d 20/5... Se mere

Jeg er glad for at have tegnet en forsikring, der virker, når behovet melder sig. For mig havde det blot været lettere at anmelde det telefonisk.

1. nr. 22 af de 37 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskab med virksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Baltikum. Gjensidige etablerede sig i Danmark i 2006 og tilbyder forsikringsydelser og -produkter til: Privat, Erhverv, Landbrug samt Kommuner og regioner. Du kan finde mere information på www.gjensidige.dk

22 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(21.868)

2.199 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

17. juni 2026

Hej Lisbeth

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi ville selvfølgelig have ønsket, vi havde haft gjort det bedre.

Som forsikringsselskab bliver vi kun bedre med konstruktiv feedback fra vores kunder. Send gerne en mail til some@gjensidige.dk med dine input – vi vil meget gerne høre fra dig.

Line

God service, men i jeres tilbud kunne man ikke blive mr scannet med ind indopereret

Hej Susanne

Tak for din fine anmeldelse😊.
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og sætter pris stor på dit input til, hvordan vi kan forbedre os.

Line

Meget hurtig respons på henvendelsen og…

Meget hurtig respons på henvendelsen og videre sendelse i systemet kun positive tanker herfra

26. juni 2026

Hej Linda

Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord ⭐ Vi er glade for, at du er tilfreds og er blevet ekspederet hurtigt og nemt – det betyder alverden for os.
Ha’ en god dag!

Hej Ove

Hej
Tak for de fire stjerner 😊
Hvis du har input til, hvordan vi kunne få fem stjerner, så hører vi meget gerne om det på some@gjensidige.dk.

Du ønskes en dejlig dag.

Et professionelt forløb

Efter at jeg havde meddelt min skade blev jeg hurtigt kontaktet. Herefter fik jeg en henvisning til et privathospital. Min skade blev gennemgået og jeg blev indstillet til operation. Et professionelt forløb hele vejen igennem.

Hej Stig

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med din forsikring og at du har været glad for hele forløbet🙌 Det er lige præcis sådan, det skal være, når man har brug for den! Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os 😊 Du ønskes en dejlig dag.

Nemt og hurtigt

Hej Henning

Det er dejligt, at høre vi kunne hjælpe dig nemt og hurtigt😊

Hurtig respons.

Hurtig respons.

Hej Mogens

Tusind tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på 🤗

Du ønskes en dejlig dag!

Usædvanlig hurtig sagsbehandling.

Usædvanlig hurtig sagsbehandling.
Sagen afsluttet 2 dage efter anmeldelse.
Tak til Jonathan for god service

1. juli 2026

Hej Frank

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og hurtig ekspedition – det er præcis den service, vi stræber efter at levere hver gang!

Hurtig sagsbehandling

Hurtig sagsbehandling.
Om jeg får det bedre,vil tiden vise!!!

25. juni 2026

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for at høre vi kunne hjælpe dig hurtigt😊

Jeg ønsker dig god bedring.

Rigtig god dag.

Hurtigt og let

24. juni 2026

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig hurtigt og let 😊

Julie

Fik venlig og god rådgivning med hurtig…

Fik venlig og god rådgivning med hurtig tilbagemelding.

18. juni 2026

Hej Niels 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du fik venlig og god rådgivning, og at vi kunne vende hurtigt tilbage til dig.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse , det sætter vi stor pris på 🤗
Du ønskes en rigtig dejlig dag!
Mange hilsner Christina

Jeg er meget tilfreds med Gjensidige…

Jeg er meget tilfreds med Gjensidige sundhedsforsikring. Kan ikke sige hvad min forventning egentligt var, men bliver overrasket hver gang over hvor hurtig og god service de levere.

25. juni 2026

Hej Linette
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Det gør os både glade og stolte at høre, at vores sundhedsforsikring lever op til dine forventninger og endda formår at overraske positivt hver gang 🤗
Vi arbejder hver dag for at gøre det nemt og trygt at få den hjælp, man har brug for, så det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever både hurtig og god service.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🙏
Vi ønsker dig en skøn dag! 🌷
Mange hilsner Christina

En meget dårlig start – men en medarbejder vendte hele oplevelsen!

Da vores hjem blev ramt af brand, stod vi pludselig i en situation, som ingen ønsker at opleve. Man er sårbar, presset og har brug for, at forsikringsselskabet hjælper én sikkert igennem processen.

Desværre blev vores sag indledt på en måde, som gjorde en i forvejen svær situation endnu mere belastende.

Kommunikationen med den første taksator var præget af manglende overblik, manglende opfølgning og en oplevelse af, at vi selv måtte drive sagen frem. Flere gange stod vi tilbage med følelsen af ikke at blive hørt, og det skabte unødig frustration i en periode, hvor familien havde rigeligt at se til.

Efter dialog med ledelsen blev sagen heldigvis overdraget til Nina.

Og det ændrede ganske enkelt hele oplevelsen.

Fra første telefonsamtale var der struktur, empati, overblik og handling.

Nina tog sig tid til at gennemgå sagen grundigt, besvare alle spørgsmål og forklare processen på en måde, der skabte ro. Hun fulgte konsekvent op, rykkede Polygon, når det var nødvendigt, og sørgede løbende for, at de ting, der skulle rettes, faktisk blev rettet.

Hun gjorde aldrig, at vi følte os til besvær.

Tværtimod.

Hun fik os til at føle, at nogen endelig tog ansvar for sagen.

Det betød mere, end hun sikkert selv er klar over.

Derfor endte vi også med at få afsluttet forsikringsdelen på en god måde, selv om begyndelsen var alt andet end god.

Hvis denne anmeldelse alene handlede om Nina, havde den uden tvivl fået 5 stjerner.

Den sidste stjerne mangler alene på grund af den måde, sagen blev håndteret i starten.

Tak til Nina for et imponerende stykke arbejde!

30. juni 2026

Hej Øzhan

Mange tak for din grundige og ærlige anmeldelse – og fordi du deler jeres oplevelse i en så svær situation 🙏

Det gør os oprigtigt kede af det at høre, at starten på jeres sag ikke levede op til de forventninger, man med rette kan have – særligt i en situation som en brandskade, hvor tryghed, overblik og tydelig kommunikation er helt afgørende.

Samtidig er vi rigtig glade for at læse, at Nina kunne vende oplevelsen og skabe den ro, struktur og fremdrift, som I havde brug for. Mange tak for de flotte ord om hendes indsats 👏

Vi giver naturligvis straks rosen videre til Nina 😊

Tak igen for jeres feedback – den er meget værdifuld for os i arbejdet med at forbedre vores service fra start til slut.
Vi ønsker jer alt det bedste fremadrettet.

Camilla

Hurtig ekspedition og professionel…

Hurtig ekspedition og professionel tilbagemelding - kun ros herfra.

23. juni 2026

Hej Søren

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre 😊
Ha’ en skøn dag!

Camilla

Samarbejder kun med en enkelt øjenlæge på Fyn

Jeg er skuffet over at Gjensidige Erhverv Sundhed kun samarbejder med en enkelt øjenlæge på Fyn (som tilfældigvis er min egen øjenlæge) - hvilken jeg så ikke kan bruge til en second opinion. Dernæst bliver jeg tilbudt en tid ved en øjenlæge i samme kæde, som min egen øjenlæge er en del af.

Det var dog ikke noget problem at få dette ændret til en anden kæde, da jeg selv gjorde opmærksom på problemet. Men derfor: Indtil videre kan det ikke blive til mere end 3 stjerner - måske jeg bliver mere munter, når jeg har været ved øjenlægen i Jylland?

17. juni 2026

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi forstår godt din frustration i forhold til muligheden for at få en second opinion – det er helt rimeligt at forvente, at der er flere uafhængige behandlere at vælge imellem.

Samtidig beklager vi, at du i første omgang blev henvist til en klinik i samme kæde.

Det er dog godt at høre, at det hurtigt lod sig gøre at finde en løsning, da du gjorde opmærksom på problemstillingen. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i forhold til vores samarbejdsaftaler og vejledning, så vi kan give en bedre oplevelse fremadrettet.
Vi håber, at dit kommende besøg hos øjenlægen bliver en god oplevelse, og at vi fremadrettet kan leve op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og vi håber, at vi kan løfte din oplevelse til mere end 3 stjerner næste gang.

Farvel efter 17 år

Har været kunde i 17 år og ringede for første gang for at høre om jeg kunne udskyde betaling på to forsikringer et par måneder.

Svaret var “det kan vi ikke i vores system. Du skal bare afvise betalingen og opsige forsikringen, så du ikke har forsikring mere”.

Jeg svarede, at jeg jo gerne vil være forsikret.

Ulykkesforsikringen er steget med 17%. Fik at vide at de 10% samlerabat er frafaldet efter hussalg og jeg sagde, at vi havde bilforsikring et andet sted.

Ikke noget tilbud om bilforsikring fra medarbejderen.

På trods af 7 aktive forsikringer hos Gjensidige, kunne jeg ikke få rabat.

Spurgte om han kunne få en til at gennemgå vores forsikringer for at se om der var noget at spare (det mener jeg aldrig vi har fået gjort), men han svarede; “Priserne er faste, det kan vi ikke ændre”.

Har været kunde i 17 år uden særlig mange skader, altid betalt rettidigt og aldrig kontaktet dem (udover for at få flere forsikringer).

Har haft samtlige forsikringer hos Gjensidige (udover bilforsikring i 1 år, grundet et krav fra bilforhandleren).

Så nu skal der findes et nyt forsikringsselskab, for her skal vi absolut ikke være kunder mere!!

30. juni 2026

Hej Christina

Tak fordi du deler din oplevelse – og ikke mindst for din mangeårige loyalitet gennem 17 år. Det betyder meget for os, og derfor er det selvfølgelig heller ikke en oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er rigtig ked af at læse om din dialog med os, og at du ikke følte dig imødekommet eller rådgivet ordentligt i en situation, hvor du havde brug for fleksibilitet og sparring. Det er bestemt ikke sådan, det skal være.

Jeg har forsøgt at kontakte dig telefonisk og har også sendt dig en mail, da vi meget gerne vil følge op på din sag og se, hvordan vi kan hjælpe dig videre – både i forhold til din konkrete situation og en gennemgang af dine forsikringer.

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på din oplevelse.

Første gangs brug af Sundhedsforsikring

Har for første gang gjort brug af sundhedsforsikringen, og denne oplevelse var forbundet med lidt frustration.

Tiden fra anmeldelse til viderestillelse til behandlingssted passede med hvad Gjensidige lovede.
I bekræftelsen stod der hvilket behandlingssted jeg var blevet tildelt og at jeg ville blive kontaktet af dem.

14 dage senere var jeg stadig ikke blevet kontaktet, så jeg ringer til Gjensidige, som med det samme viderestiller mig til behandlingsstedet. De kan så fortælle mig at de ikke har modtaget noget information på mig, og at det er derfor jeg ikke er blevet kontaktet.
Tilbage ved Gjensidige siger de at informationen skulle være blevet sendt, men ved nærmere inspektion må de have konstateret at det ikke var blevet sendt. Under alle omstændigheder viderestilles jeg til behandlingsstedet igen, som nu har modtaget informationerne.

Alt er i orden nu, men det kostede da 1 time i telefon med kø i arbejdstiden, da Gjensidige jo kun har åbent 9-14, og årsagen var manglende handling fra Gjensidige - måske en systemfejl.

Ikke god førstegangsoplevelse, men forhåbentlig bliver næste gang bedre.

16. juni 2026

Hej Danny

Tak fordi du deler din oplevelse med os – og for at du gør os opmærksomme på forløbet.

Vi er glade for, at tidsrammen for den indledende behandling levede op til dine forventninger. Omvendt er det bestemt ikke tilfredsstillende, at du efterfølgende ikke blev kontaktet af behandlingsstedet som lovet.

Det burde naturligvis være sket, og vi forstår godt din frustration over både ventetiden og den ekstra tid i telefonen.

Vi er glade for, at det hele nu er faldet på plads, men vi beklager, at din første oplevelse ikke levede op til den standard, vi ønsker at levere.

Tak for din feedback – vi håber, at din næste oplevelse bliver væsentligt bedre.

Camilla

Hurtig tilbagemelding og igangsættelse…

Hurtig tilbagemelding og igangsættelse med behandling.
Dejlig at jeg ved bekymring om en skade
omfang, kunne få klarhed ved en ultralydsscanning, så jeg med ro i sindet kunne fortsætte hos fys.

24. juni 2026

Hej Ann

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den er vi rigtig glade for 🌟

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse.
Det er netop den slags kundeoplevelser, vi stræber efter hver dag!

Ha’ en dejlig dag 😊

Cecilie

Det gik nemt og hurtigt

Det gik nemt og hurtigt

16. juni 2026

Hej Julie

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede en venlig og hurtig ekspedition – det er præcis den service, vi stræber efter at levere hver gang!

Cecilie