Banner for Giftcards.nl

Giftcards.nl Anmeldelser

3.130

3,5

In het verleden heb ik via giftcards.nl meerdere cadeaukaarten gekocht. Na 2.5 jaar wou ik deze kaarten gebruiken voor een aankoop. Blijkt dat dit bedrijf maar 2 jaar hanteert als geldigheid, terwijl... Se mere

De cadeaukaart was niet ontvangen bij degene waarvoor de kaart was bestemd. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik de volgende morgen een bevestiging en binnen 1 uur was het probleem opgelost. De... Se mere

Zo makkelijk vanaf de bank een gifcard online versturen naar je vriendin die een nieuwe woning heeft. Per e-mail……. Geweldig. Zij verrast met haar IKEA bon en ik nog met mijn been in het gips op de ba... Se mere

Bedrijf is vlot in vragen beantwoorden, resultaat was prima. Voor mij als 65+ was het niet duidelijk dat het e-mail adres dat ik moet invullen voor de begunstigde van de giftcard was of dat het van d... Se mere

1. Gavebutik
  2. Leverandør af firmagaver

Giftcards.nl is de grootste online aanbieder van cadeaukaarten van diverse winkels. Een cadeaukaart is de moderne cadeaubon in de vorm van een creditcard en is eenvoudig online te bestellen en af te rekenen met iDEAL. Een leuk en passend cadeautje is dus zo gevonden!

Middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.130)

Nooit aangekomen

De giftcard is nooit op de juiste mail aangekomen. Wel betaald. Dat vind ik toch een kwalijke zaak.

10. januar 2026

Hallo Sylvia,

Vervelend te vernemen dat je bestelling was vertraagd.

Ik ga ervan uit dat dit inmiddels al is opgelost. Zo niet, laat het weten. Ik help je graag verder!

Giftcard nooit ontvangen

Giftcard nooit ontvangen. Enkele jaren gemaild, ik moest zelf de bestelbevestiging doorsturen als bewijs dat ik iets besteld had, terwijl dat volgens mij ook.in jullie mailwisseling zit. Het laatste mailtje was ," ik heb de giftcard opgestuurd, het zit nu in uw mailbox".
Niet dus!!

18. december 2025

Hallo Vincent,

(verzonden via e-mail)

Card op 19 December besteld tot op de…

Card op 19 December besteld tot op de dag van vandaag na 5 telefoontjes niet binnen. Elke keer andere smoes. De slogan vandaag voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis kunnen ze beter van hun site halen. Ik ben benieuwd er zou een nieuwe gestuurd zijn maar ze kunnen niet zeggen wanneer hij binnen gaat komen. Ik ben benieuwd naar hun reactie op deze post. Groet Michel

7. januar 2026

Hallo Michel,

Ik wil graag even verduidelijken dat er op onze website nergens staat “vijf uur besteld, volgende dag in huis”. Wel staat er vermeld: “voor vijf uur besteld, dezelfde dag nog mee met de post.” Dat is toch echt iets anders dan wat je noemt, dus de slogan van de site verwijderen is hiervoor niet nodig.

Ik neem aan dat het pakket inmiddels bij je is aangekomen. Mocht dat nog niet zo zijn, neem dan even contact op met onze klantenservice, dan helpen we je direct verder.

Amber

attention fraud

After purchase the order voucher selected never arrived, after various emails with costumer service we never received the ordered voucher. And we don't get any reimbursement.

25. december 2025

Hello Anna,

Sorry to hear that your order was delayed.

I assume this has been resolved by now. If not, please let me know and I’ll be happy to help you further!

Kind regards,

tegenvaller

mijn card was eerst niet geactiveerd, dat duurde nog een paar dagen, no big deal.
Maar op een vraag van mij, krijg ik telkens alleen maar een standaard antwoord, ik heb dus eigenlijk helemaal niets aan die card. triest

7. januar 2026

Hallo,

Vervelend te vernemen dat je kaart niet was geactiveerd.

Ik hoop dat dit inmiddels is opgelost. Als dat niet zo is, laat het dan even weten, dan kijk ik er nog even naar.

Hallo Osman,

Duidelijkheid

Het is niet direct duidelijk dat je bij het bedrijf waar je jouw bestelling plaatst een nieuwe code van toepassing is. Dit gaf enige verwarring. Verder is het ook wel even zoeken welke bedrijven meedoen.
Alle service verder prima.

26. december 2025