GetYourGuide Anmeldelser 53.182

3,9

Nemt at se diverse udflugter, bestille dem og fik info og reminder om turen inden. Vi havde booket en heldagstur til hhv. Vesuv og Pompeji incl. frokost. Der var gode kompetente guider med. God fr... Se mere

Vi havde en fantastisk tur, god tid på de enkelte stop og den mest fantastiske, humoristiske og dygtige guide Nicole. Alt i alt en dag med fuld valuta for pengene.

Nem og overskueligt at booke ture på App’ - dog er priserne væsentligt højere end hvis du køber dem på stedet. I Rom havde vi på forhånd booket indgang til Forum Romanum + Paletiner Højen, vi ko... Se mere

Vi havde købt en heldags tur til Pompei. Det var en skøn oplevelse fra start til slut. Blev hentet i 2 luksus minibusser, med skønne chauffører. Morgenmaden og frokosten var skøn og den guidede tur i... Se mere

1. Rejseselskab

Unlock the world’s most unforgettable travel experiences with GetYourGuide - The travel platform to book tours, attractions, excursions & activities for your next vacation.

3,9

God

53 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Vi købte fast track/skip the line…

Vi købte fast track/skip the line billetter til Pantheon i Rom. Men vi skulle stå i kø med alle andre. Køen var vel et par hundrede meter lang. Så ifølge vores oplevelse kan man ikke stole på getyourguide. Prisen var omkring det tredobbelte af hvad billetterne oprindeligt kostede.

Opdatering 10/6 - 25:

Vi har i dag fået returneret hele vores betaling, så derfor er der kommet en stjerne mere på.

3. juni 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Michael, thanks for your review. We're sorry your activity didn't turn out as expected. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking, mentioning the name on your review and we'll look into it as soon as possible.

Snyd og bedrag

Manglede tilbagemelding på at turen ikke kunne køres, fik først besked på dagen hvor man ikke kunne aflyse uden at miste sine 266 kr og så skulle vi betale 20 euro extra, altså 416 kr for at komme til vores lokation. Virkelig dårlig oplysning om hvor man kan blive kørt hen for start betaling Dårlig service

19. maj 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Dear Claus, thanks for your feedback. We're sorry your activity was canceled and we'd like to have more details about what happened. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking, mentioning the name on your review and we'll look into it as soon as possible.

Vanvittigt optrækkeri

Tur til Versailles fra tæt på Eiffeltårnet i bus - bus forsinket ca. 15.min.

Derefter ca. 1,5 times guided rundvisning og på egen hånd i haven, som der var alt for lidt tid til.

Desuden så proppet med mennesker på Versailles, at det slet ikke var nogen fornøjelse.

Bustur tilbage til startpunktet.

Pris 820 kroner. Det burde have kostet meget mindre, så tag Metroen, læs om Versailles selv og køb billetter online.

27. maj 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi, thanks for your feedback. We're sorry that we didn't meet your expectations. To get things started, please send us your booking details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com from the email address associated with your booking and we'll get back to you. Thanks.

I dag var vi på The Golden Circle

I dag var vi på The Golden Circle - Kerið Crater og Sky Lagoon tur og den var helt sikkert fem stjerner værd. Vi blev hentet op kl.9 ved bus stoppestedet ved vores hotel af vores chauffør Lory. Han bød os velkommen og efter vi havde hentet et par stykker mere introducerede han sig selv og dagens program. Og så begav vi os ud på rundtur. Lory var super behagelig og vidste en masse ting om Island på trods af han kun har boet her 10 års tid. Han svarede på alle spørgsmål der måtte dukke op og vejledte om gode spisesteder m.m.
Vi fulgte tidsplanen og fik endda et lille kort stop hos nogle islandske heste, som ikke var planlagt. Alt i alt en rigtig god dag med så mange skønne oplevelser. Kan helt klart anbefales.

26. maj 2025

Læs ALT før du booker - overskriften bedrager

De flotte billeder og beskrivelser i en brugervenlig app lokker og indgyder tillid, men vær ikke for hurtig... Overskrifterne bedrager og turene indeholder ikke nødvendigvis det de insinuerer. Læs derfor ALT om turene, indhold og begrænsninger, samt undersøg hvad det koster andre steder. Vi blev snydt på flere ture i Paris, og især turen i Eiffeltårnet. Da vi bookede fremgik det, at vi kunne komme op i toppen - det kunne vi så IKKE med de billetter. Samtidig viste det sig at vi havde betalt mere end tredobbelt af hvad det ellers koster!

10. maj 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Julie, thanks for your feedback. We're sorry you were disappointed with our service. If you have any further questions, feel free to reach out at social.support@getyourguide.com, and we'll be happy to help.

Bondefangeri

Vi var d. 02/04/2025 i Eiffeltårnet med GetYourGuide. Vi gav 100 euro pr pers. via GetYourGuide og stod i samme sikkerhedskø som alle andre og kom igennem samme billetkø, hvor man kun skulle betale 36 euro ved Eiffeltårnets egen indgang for samme oplevelse.
Det er en absurd overpris for den samme oplevelse. Sikke noget bondefangeri.
Har skrevet til GetYourGuides kundeservice og ser frem til en forklaring af overprisen.

2. april 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Nanna, thanks for sharing your feedback. We're sorry you were unhappy with your experience. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking, mentioning the name on your review and we'll look into it as soon as possible.

Kan ikke anbefales

Beskrivelse af turen fra webside til virkelighed er langt fra hinanden. Guiden er nok ikke skyld i kvaliteten af det leverede produkt, som var sød og venlig men talte dårligt engelsk som turen var bestilt med. Prisen for turen til Eiffeltårnet var mere end dobbelt så dyr som den dyreste entre til tårnet guiden fulgte kun med til 2 etage.

6. maj 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi, thanks for your review. We’re sorry your experience didn't turn out as you expected. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the email you used to book the activity and we’ll get back to you as quickly as possible.

Aldrig igen.

Bestilte og betalte for to billetter til en bestemt dato kl. 12.
Blev ringet op på vores afrejse dag i Dk, at vi skulle acceptere et nyt tidspunkt. Vi ville modtageren mail.

DEN KOM ALDRIG.
Vi checkede ved vores mellemlanding.

Derfor møder vi op kl.11. I god tid.
NEJ vi har tid til 14:30.
Vi ringer til billet udbyder. Men nej de har flyttet vores tid. Uden vores accept, de beklager.

Vi må haste colosseum igennem.
Pga anden aftale.

5. maj 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Laila. It sounds like your experience with our service wasn't up to par. Please send us more details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking. Make sure to also mention this review - We'll take care of your case as soon as possible.

Fantastisk tur

Fantastisk tur
Var på tur med getyourguide i salt Lake city med guide Matthew. Først til koncert i tabernakelkoret og derefter guidet bytur. Det var en kæmpestor oplevelse, stor ros til guiden

4. maj 2025

Var i Versailles med en fantastisk…

Var i Versailles med en fantastisk guide, Clotilde. Hon berättade med passion om personerna, tiden och om arkitekturen i detta fantastiska verk. Det var inget hon inte kunde svara på. Hon var rolig och såg till att alla såg och hörde med jämna mellanrum. Guidningen var bokad för 90 minuter. Vi gick runt i över 2 timmar. Det enda som var lite märkligt att vi skulle samlas vid deras kontor som låg 10 minuters promenad från slottet. Vi körde direkt till slottet så det var lite omständigt i hettan. Man annars superservice!!
Catarina och Francine

2. maj 2025

Hold jer langt væk fra GetYourGuide

Bookede 5 billetter til Picassomuseet i Malaga på GetYourGuides webside, betalingen på kr 425 blev trukket på kreditkortet, men hverken bookingnummeret eller billetter dukkede nogensinde op min mail.
Det viste sig at jeg havde lavet en tastefejl i min mailadresse (en usynlig mellemrumstastning i slutningen af mailadressen), den indtastede mailadresse blev rød, men jeg fortsatte, idet jeg kunne se at min mailadresse var korrekt.
GetYourGuide trækker uaktet den forkerte mailadresse, kr. 425 fra mit kreditkort, selv om de jo ikke er i besiddelse af en eksisterende/godkendt mailadresse på mig, som de jo skal bruge, for at fremsende bookingnummer og billetter.
Jeg skriver til dem og forklarer, at de har en seriøs fejl i deres bookingsystem, hvilket de overhovedet ikke kommenterer på, men forklarer at ifølge deres såkaldte ” fairnes og refunderingspolitik”, ikke kan refundere pengene ved den slags aktiviteter, hvilken jo altså helt er forårsaget af deres egen alvorlige softwarefejl i bookingsystemet.
Her handler fairnes åbenbart udelukkende om deres egen indtjening, og ikke om en helt naturlig tilbagebetaling af deres tyveri, fra mit kontokort.
Ved samtlige henvendelser til dem, påpeger jeg at deres bookingsystem har en alvorlig softwarefejl, hvilket de overhovedet ikke reagerer eller kommentere på.
Måske er de glade for softwarefejlen, eller er det måske en bevidst indlagt fejl, som giver ekstra penge i kassen.

7-5-2025 Det vil være nyttesløst og spild af tid, at skrive til dem for syvende gang.

2. april 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hello Hans Peter, thank you for your feedback. We're sorry that your booking experience didn’t go as expected. Please contact us at social.support@getyourguide.com from the email address linked to your booking. Kindly include in your message the name you used to submit this review, and we'll get back to you as soon as possible. Thank you.

Turen til auschwitz var turens…

Turen til auschwitz var turens højdepunkt i krakow.
Vi skulle afsted kl. 9, og fik dagen før kl.16 besked på at afgang var kl. 5.25.
I auswich stod vi i kø fra kl. 6.30 til kl. 11, uden at få noget at vide.
Vi fik billetter og blev kørt i bus til et museum, hvor vi havde til kl. 12, så tilbage i bussen.
Så kom guiden og alle 4 busser skulle ud igen og fik noget fortalt af meget dårlig talende engelsk guide, mikrofon kunne ikkke nå os allle. Rigtig dårlig oplevelse. Guiden sagde at vi skulle passe tiderne hun havde sendt på whatsapp, dem havde vi ikkke fået, intet sted stod der at man skulle have whatsapp. Jeg fik lov at tage billeder af info. Fik dog forkerte, da vi var 4 busser.
Turen var planlagt til 11 timer, og tog fra kl. 05.25 til kl. 20.30. 15 rædselsfulde timer.
Under al kritik, og vil stærkt fraråder at bruge dette selskab.
1 stjerne fordi 0 ikke er muligt.

22. april 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Anita, thanks for your feedback. We're sorry you had a negative experience. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking, mentioning the name on your review and we'll look into it as soon as possible.

BONDEFANGERI!!!!!

BONDEFANGERI!!!!!
PAS PÅ GetYourGuide😖😖😖😖😖
De er skide ligeglad med turisterne, bare de får deres penge😤
Vi, 4 voksne, havde booket et vandre tur i påsken lidt uden for Alicante, turen ændrede GetYourGuide til et nyt vandre sted med pickup, som lå omkring en times kørsel fra vores hotel.
Vi bad dem aflyse turen, som ikke var nogen let opgave. Det lykkedes til sidst, troede vi😤 Kr.1.344,00 som turen koster, er trukket fra vores bankkonto trods afbud.
UNDER AL KRITIK
Vi har været i kontakt med dem efter vi er kommet hjem for at få refunderet pengene. Men de er helt uforstående over for problemet🤯

12. april 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hello Tina, we regret that the assistance provided by our customer service team was not satisfactory. Please contact us at social.support@getyourguide.com via the email address linked to your booking. Kindly include in your message the name you used to submit this review, and we'll get back to you as soon as possible. Thank you.

Bondefangeri - utilregnelig information

Havde booket en udflugt til 8 personer med muligheden for 4 forskellige pickup tider samt afhentning ved hotellet og en meget tydelig pris for den pågældende udflugt.
Ved bookning af udflugten ændres prisen pludselig til en væsentlig højere pris, samt pickup tiden ændres til 1 1/2 time senere, og vi skal nu gå en 1/2 time til til et nyt pickup sted.
Overordnet vildt misledende informationer som tilsyneladende gælder alle bookinger og ikke kun vores - med andre ord, bondefangeri for at få folk til at bruge GetYourGuide. Andre utilregnelige udbydere tilbyder samme udflugter uden slinger i valsen. Nu afventer vi blot en eller anden ligegyldig upersonlig søforklaring fra GetYourGuide 👎

11. april 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hey Michael, thanks for your feedback. We'll be happy to review your case. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the same email address associated with your booking. Make sure to also include a reference to this review and we'll take care of it right away.

Scam Company

Book aldrig gennem her. Vi havde booket en tur til kl. 10 og da vi kommer frem har vi først fået tid over tre timer efter uden de har informeret herom. De vil ikke tage ansvar for denne fejl. Colloseum i Rom

5. april 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi, thanks for your feedback. We're sorry to hear your activity didn't go as planned. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking, mentioning the name on your review and we'll look into it as soon as possible.

Det går fint med at installere appen, men ...

Det går fint med at installere appen - og fint med at booke diverse ture, men jeg fik det aldrig til at fungere med at kunne se billetterne i appen - så endte med at tage billeder af min skærm med billetterne på og viste så dem, hvis der var tvivl omkring vores booking.

23. marts 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hello Jan, thank you for your feedback. We're sorry to hear about the issues you experienced with the app. Please contact us at social.support@getyourguide.com from the email address linked to your account. Kindly include in your message the name you used to submit this review, and we'll get back to you as soon as possible. Thank you.

Never ever again

Vi bestilte en dagtur i cario og regnede med at blive hentet i lufthavnen og have en skøn tur til pyramiderne og the grand museum.
Det de så ikke have oplyst var at det var en fælles tur vi skulle på og vi selv skulle sørge for transport til pick up stedet. Vores fly var så forsinket og det tog lang tid før de svarede mens vi stod i Cairo lufthavn og regnede med at blive hentet ... ikke det mest hyggelige sted at vente.... med alle de folk der bare prøver at kapre en så de kunne køre en whereever..... jeg vil aldrig bruge dette site getyourguide igen.... vi endte med at booke en uber der kørte os til pyramiderne... det var så til gengæld meget poserivt og meget billigt..... så vi kom til pyramiderne og betalte så selv for indgang og var rundt der men desværre ikke tid til at nå the grand museum..... vi brugte 1865 dkr. Og de penge har de så oplyst os at dem for vi ikke igen.... er så skuffet over det firma og jeg vil aldrig anbefale dem til nogen... find en TripAdvisor på hotellet eller det område man bor på så er man meget bedre sikret en god oplevelse da de firmaer ikke vil tabe ansigt over for det resort eller hotel de er tilknyttet.

5. marts 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Peder, thanks for your feedback. We're sorry you had this experience. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking, mentioning the name on your review and we'll look into it as soon as possible.

God kundeservice

Jeg havde nogle udfordringer i forhold til køb af en billet til Disney land Paris, og tidsfristen for returnering var en dag over tid.

Men de var så venlige at give mig et tilgodebevis til deres hjemmeside istedet for! Rigtigt god service.

8. marts 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Nanna, thanks for reaching out. We're sorry you had this experience. Please send us your booking details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking, mentioning the name on your review and we'll look into it as soon as possible.

Rod i booking kalender mm.

Rod i bookingkalenderen
Vi er meget utilfredse med firmaet. Den 16. Januar booker og betaler vi for og får en bekræftelse på turen til Auschwitz. Herefter planlægger vi vores rejse til Krakow, bestiller og betaler for fly og hotel. Vi bestiller også turen Zakopane, termiske pools, svævebane med afhentning på hotel. Den tur koster alene dkr 1625,- Vi ser frem til rejsen, men får så disser beskeder den 28. Januar :
Turen til Auschwitz er aflyst pga af memorial days.. tilsyneladende har bookingkalenderen været åben for booking og køb af turen.
Derudover får vi en anden besked på at turen til de termiske pools er ændret idet de har indgået et nyt samarbejde med en anden lokation.. altså til et andet sted end det vi har købt ind på.
Det er helt uacceptabelt og uprofessionelt at aflyse på baggrund af manglende ‘spærring’ for bookinger i offentlig kalender. Det er heller ikke i orden bare at ændre på en tur man har købt og betalt fordi samarbejdet mellem get your guide og lokationen ophæves. Hvor er det dårlig håndtering.
Vi står nu med flybilletter og hotel som skal ændres og prisen herfor ender på mere end 4000 kr.
Pinligt og super uprofessionelt!!

28. februar 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Lone. It sounds like your experience with our service wasn't up to par. Please send us more details at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to make your booking. Make sure to also mention this review - We'll take care of your case as soon as possible.