Nemt at se diverse udflugter, bestille dem og fik info og reminder om turen inden. Vi havde booket en heldagstur til hhv. Vesuv og Pompeji incl. frokost. Der var gode kompetente guider med. God fr... Se mere
Vi havde en fantastisk tur, god tid på de enkelte stop og den mest fantastiske, humoristiske og dygtige guide Nicole. Alt i alt en dag med fuld valuta for pengene.
Nem og overskueligt at booke ture på App’ - dog er priserne væsentligt højere end hvis du køber dem på stedet. I Rom havde vi på forhånd booket indgang til Forum Romanum + Paletiner Højen, vi ko... Se mere
Vi havde købt en heldags tur til Pompei. Det var en skøn oplevelse fra start til slut. Blev hentet i 2 luksus minibusser, med skønne chauffører. Morgenmaden og frokosten var skøn og den guidede tur i... Se mere
Unlock the world’s most unforgettable travel experiences with GetYourGuide - The travel platform to book tours, attractions, excursions & activities for your next vacation.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Fantastisk tur i Rocinha Rio de Janeiro
Vi havde en lokal guide som fortalte om livet på stedet og viste os bl.a. sociale projekter som bliver financeret af pengene fra turen. Alt fungerede og vi nydt turen fra start til slut.
Vi bestilte en tur med amfibiebus i…
Vi bestilte en tur med amfibiebus i lubeck 26.11, som blev aflyst samme dag, om morgenen, da vi på sms fik at vide, at køretøjet skulle på værksted. 5 gange, på sms og mail har vi nu forsøgt, at få vores penge retur, uden held.
Hold jer væk fra get your guide!

Super dårlig kundeservice
Min veninde og jeg har tidligere været fint tilfredse med getyourguide, men da vi på Filippinerne bookede en tur ud for at se ildfluer, blev vi aldrig hentet af vores chauffør. Firmaet skrev til os at de havde glemt os, og at vi skulle kontakte getyourguide for at få refunderet beløbet. Firmaet sagde fra starten af at de allerede havde godkendt tilbagebetalingen fra deres side af. Efter at have kontaktet getyourguide gennem flere omgange har vi intet svar modtaget, og heller ingen penge, efter 3 uger. Virkelig dårlig service.

Besvarelse fra GetYourGuide
Vi bokkede via getyourguide.com og…
Vi bokkede via getyourguide.com og købte en tur i Ubud, abeskov, kaffeplantage, templet, vandfaldet og rismarkerne. Virkelig skønne og spændende steder. Vores guide Arjana var super dygtig og kontaktede os via whatsapp. Så det hele forløb planmæssigt 😊
Bestil ikke herfra på ferie
Man skal hente deres app for at kunne tilgå billetterne. Hvilket ikke er muligt for en der er ude at rejse og har meget begrænset data.

Ingen tilbagebetaling af penge
Bestilte en tur med luftballon i Barossa. I følge beskrivelsen får man pengene tilbage hvis turen bliver aflyst, da det er meget afhængig af vejret om det kan gennemføres.
Turen blev desværre aflyst på grund af vejret. Det er nu 9 dage siden og jeg har intet hørt fra Get Your Guide, selvom jeg har skrevet til dem 5 gange. Så det må måske bliver via en advokat at pengene skal inddrives 😡😡😡

Besvarelse fra GetYourGuide
Vi havde købt billet til Peterskirken
Vi havde købt billet til Peterskirken, museet og det Sistinske kapitel i Vatikanet staten.
Først er vi ved ikke at blive lukket ind da man skal have pas eller kørekort med. Det står der intet om voucheren. Siden går vi helt glip af Peterskirken da den ikke er inkluderet i billetten, selvom det står på billetten.

Velfungerende, nemt og bekvemt
Der er et stort udvalg af udflugter at vælge mellem. Kommunikationen om arrangementerne er klar og kommer i god tid.
Rigtig god oplevelse på Porto Santo
Vi havde en dejlig vandretur til Pico Branco og Terra Cha med Sandro som en rigtig god guide, der fortalte en masse, og han tog også et ekstra stop på tilbageturen og viste os mere, end der var planlagt.
Vi nød turen rigtig meget i super selskab. Kan varmt anbefales.
Godt rejseredskab
Nemt at søge for at finde forskellige seværdigheder samt læse om dem - der er lavet gode beskrivelser. Nemt at booke og betale - og dejligt at have billetterne let tilgængelige i app'en
Køb ikke billetter gennem GetYourGuide. Jeg købte 4 billetter til Atomium i…
Jeg købte 4 billetter til Atomium i Bruxelles i april 2025. Billetterne blev tilsendt, men da de skulle skannes ved indgangen, viste det sig, at billetterne ikke kunne skannes. Det har jeg aldrig været ude for før. Men det er både første og sidste gang, jeg køber billetter gennem GetYourGuide. Jeg har kunnet læse, at andre i deres anmeldelser har haft samme oplevelser med falske billetter.

Besvarelse fra GetYourGuide
Get your guide har vi brugt mange gange…
Get your guide har vi brugt mange gange og i mange forskellige lande.
Denne gang var vi i Hurghada, og bestilte en tur til Cairo for at se pyramiderne og Sfinksen samt det store egyptiske museum.
Som altid blev vi hentet til tiden og fik os en rigtig god og spændende dag.
Bestemt ikke sidste gang vi booker noget ved get your guide.
Dybt uprofessionel kundeservice og…
Dybt uprofessionel kundeservice og vildledende priser – hold jer langt væk!
Jeg bestilte en ørkentur til Wadi Bani Khalid og Wahiba Sands gennem GetYourGuide for to personer til 2.583 DKK. Da jeg tjekker ordren, opdager jeg, at den kun er registreret for én person – selvom prisen for én person står til 1.120 DKKpå hjemmesiden.
Jeg kontakter GetYourGuide, da det tydeligvis må være en fejl. Desværre nægter de at anerkende dette og fastholder, at 2.583 DKK skulle være prisen for én person. Jeg har endda screenshots, der dokumenterer prisen, men de vil ikke tage ansvar.
Efter flere samtaler med forskellige medarbejdere (M, F, D og Mi) bliver jeg gentagne gange lovet en fuld refusion, men hver gang ender det med tommeløfter, falske bekræftelser og løgne.
- M lover refusion og siger, jeg får en bekræftelsesmail – den kommer aldrig.
- F lover det samme – heller ingen mail.
- D og Mi siger derefter, at jeg kun kan få et gavekort, og begge lægger røret på, da jeg nægter.
- Da jeg ringer tilbage, lægger M også røret på efter at have påstået, hun har sendt en e-mail (som viser sig blot at være et gavekort).
Jeg prøver til sidst at bruge gavekortet, men koden er ugyldig.
Hele forløbet har været præget af manglende gennemsigtighed, dårlig kommunikation og direkte vildledning.
GetYourGuide fremstår som et scam-firma, der ikke tager ansvar for egne fejl og ikke lever op til deres løfter. Jeg har optagelser og skriftlig dokumentation på hele forløbet og påtænker at tage sagen videre juridisk.
Mit råd: Brug ikke GetYourGuide. Hvis der opstår et problem, er du fuldstændig overladt til dig selv.

Aflyser uden varsel
Hundedyr tur som vi har glædet os meget til. Vi er der på aftalt tid og sted, og viser vores voucher. Guiden kan ikke finde os på sin liste, og ringer til sin manager. Kort efter får vi en mail om at det er blevet aflyst grundet sygdom hos guiden. Det passer jo ikke- guiden og resten af holdet gik ind, og stod med en lang næse og aflysning!!! Og det var ikke muligt at ombooke, da alt er udsolgt. Det er en ommer. Så skuffende. Virkelig dårlig stil, vi fik ikke så meget som en undskyldning.

Besvarelse fra GetYourGuide
Havde booket en spansk (eneste…
Havde booket en spansk (eneste mulighed) guidet tur i New York.
Under oplysninger i bookingen stod der professionel engelsktalende guide, så vi forventede at der var mulighed for at stille spørgsmål, men NEJ, han snakkede ikke engelsk eller ville ikke. Ved hvert stop var der ingen oplysninger om stoppet længde eller hvornår vi skulle være retur ved bussen, så i alt en utrolig dårlig oplevelse - total uprofessionelt.
Kan ikke anbefale GetYourGuide, jeg skal ikke bruge dem igen

Super dårlig oplevelse
Super dårlig oplevelse. Havde booket billetter og da jeg stod der var de ikke ægte. Måtte betale endnu engang for ægte billetter. Spild af penge og ingen man kan kontakte da referencenummer er falsk🤬 bruger det aldrig igen!

Besvarelse fra GetYourGuide
Vi havde booket en guide i Rom.
Vi havde booket en guide i Rom.
Turen skulle starte kl 8:30, i beskrivelsen står der at man skal møde op på mødestedet i god tid, for ikke at miste sin plads, (gerne kl 8:15).
Vi står allerede klar omkring kl 8:00, for at være klar og evt. møde vores guide før turen. Vi er her indstillet på, at guiden højst sandsynligt ikke er der før aftalte tidspunkt kl 8:15.
Kl 8:25, guiden er fortsat ikke mødt op. Jeg ringer derfor ind til get your guide, og kommer igennem til en mand og forklare situationen. Han siger tak og ligger på.
Kl 8:35 dukker en “guide” op, hun er uprofessionel, kigger ned i sin mobil og virker ikke som om hun har lyst til en skid. Jeg fortæller hende, at hun er for sent på den og peger på uret.
Hun er ligeglad, sender os nogle billetter og forklare utilstrækkeligt hvad vi skal og går derefter igen.
Vi skulle på trods af, at have købt 2 billetter til næsten 600kr, så i lange køer. Det skal så også siges, at entre kostede det dyreste sted 18 euro., hvilket er 268kr for 2 personer.
Prisen taget i betragtning, den virkelig dårlig service og en guide der fuldstændig ligeglad med sit arbejde, så er det her ikke pengene værd!
Find et andet selvskab!

Besvarelse fra GetYourGuide
System functions very well.
Nemt at booke
Nemt at booke. Fungere godt med appen, hvor der er super overblik over ture og billetter er lige ved hånden . Alle vores ture og guides var helt i særklasse. Anbefaler gerne GetYourGuide.
Det nordlige Bali - privat tur
Vores guide Medock var ikke mindre end fantastisk. Kunne fortælle en masse på turen, og stoppede efter behov. Han var omsorgsfuld og sørgede for at vi havde det godt hele tiden. Spørg efter ham hvis du skal booke en sightseeing tur på Bali.